Albena, hotelli Malibu

Huonohotelli

Viime kesänä Hotelli Malibussa oltiin. En suosittele tätä hotellia kenellekään. Aurinkomatkojen matkat otettiin ja todella, todella pettyneitä olimme. Kaikki ohjelmat tarkoitettua vain ranskalaisille kuten kaikki muukin aktiviteetit. All inclusive vaihtelematon, joka päivä oli samat ruokavaihtoehdot, mikään ei vaihtunut. Perhehuone todella pieni. Huonetta "siivottiin" päivittäin, mutta silti lattiat olivat likaiset. Lakanat vaihdettiin lähes päivittäin, mutta aina ne haisi jo valmiiksi hielle, samoin pyyhkeet haisivat myös hielle.

Albena oli muuten kiva paikka ja rauhallinen, jossa lapsiperheellä on rauhallista viettää lomaa, mut valitkaa hotelliksi ehdottomasti Flamingo Grand. Kävimme tutustumassa hotelliin jossa tuttava perhe vietti kaksi viikkoa ja kehuivat hotellia, sekä hotellin palvelua.

4

634

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jäi huono maku

      Tulimme viikko sitten Aurinkomatkojen matkalta Albenasta ja hotelli Orchidea oli surkea. Esitetiedot ja kuvat antavat paremman vaikutelman, mitä hotelli todellisuudessa on. All inclusive oli täysin vaatimaton ja samat sapuskat pyöri joka päivä. Jos ei ollut makkaraa, niin oli jauhelihapatukoita, kokolihaa hyvin harvoin ja broileriruoat usein raakoja sisältä.Annoimme heti loman ensipäivinä oppaalle negatiivista palautetta, varsinkin venäläisten röyhkeästä käytöksestä ja esim wc-tilojen siivottomuudesta. Haju oli hotellin yleisissä vessoissa karmea!
      En todellakaan suosittele tätä hotellia kenellekään ystävälleni. Myös me kävimme Flamingo Grandin aulatiloissa ja hotelli on upea- vessoissa jopa paperia ja pesuaineen tuoksu!
      Voin toki lähteä uudelleen lomailemaan Bulgariaan, mutta seur kerralla katson hotellivalinnan tarkemmin ja samaan hotelliin venäläisten kanssa emme mene!

    • ohuikiimoo

      Kyllä ,se pitää olla eroakin viiden tähden ja kolmen tähden välillä.

    • Mama vrt

      Huono.no joo mutta varmasti täysin hintansa arvoinen....flamingo albenan paras hotelli....mutta jo varattavissa Bulgariasta kolmen tähden hotelli ,,tietää että halvalla ei hyvää saa jatässä tapauksessa siihen kuului vielä All inglusive.... Olen aina ihmetellyt kun ihmiset odottavat halvan matkan ja kahden-kolmen tähden hotellilta viiden tähden tasoa.......että todellakin voi sanoa että. Halpa oli jatiesimme sen ,,,aikasemmin flamingossa olleena...mutta asennuimme jo valmiiksi siihen.....ps.hyvä ratkaisu viettää Aika rannalla malibun sitseissä poissa möykkääviltä ranskalaisista.

    • Ihan ok hotelli

      Malibu on sijainniltaan todella hyvä. All inc ei sisällä niin laajaa valikoimaa kuin usein ja samat ruokalajit toistuvat paljon. Kuitenkin ruoka ihan ok.
      Hotellin asukkaista arvioisin 95% ranskalaisia ja siksi kaikki ohjelma ja ohjattu aktiviteettitoiminta vain ranskan kielellä.
      Jos ranskan kieli on hallussa niin kiva paikka mutta muutoin en ehkä suosittelisi..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe