XOOMOX - kokemuksia?

Lusmuilija

43

1046

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juhi24

      Uskomattoman halpa se ainakin on. Niin on valitettavasti palvelun tasokin.

      Sain tänä aamuna vahvistuksen webhotellin maksun perillemenosta, mistä piti olla enää minuutteja palvelun aukeamiseen käyttööni. En pääse vieläkään kirjautumaan cPaneliin, saati avattua ssh- tai ftp-yhteyksiä. Näyttää siltä etteivät ole edes rekisteröineet domainiani vielä. Selaimeni valittaa jatkuvasti että heidän varmenteensa eivät ole luotettuja. En ole nähnyt vielä kertaakaan online-helppiä online-tilassa. Tukiviesteihin vastaaminen vie kaksikin päivää. MITÄÄN käyttöohjeita tai edes UKK-osiota ei ole... Haluatko että jatkan vielä?

    • joku

      Ainoa tapa ottaa yhteyttä on tukiviestien kautta, joten todenn. yhden henkilön pyörittämä rahatekokone. Huijausta suurimmaks osaks.

    • dfgfghhgj

      Ja kyseessähän ei edes ole Suomessa rekisteröity yritys.

    • Gurumpi

      Nehän toimivat ennen nimellä hostwebnine. Niiden kautta oli meillä käytössä mm. virtuaaliservereitä. Yks kaks yllättäen lakkasivat toimimasta, mihinkään tukipyyntöön ei mitään vastausta pariin viikkoon, sitten tuli tieto, että Xoomox on ostanut tuon hostwebninen toiminnan. No, sitten sain Xoomoksiin yhteyden, niin olin kuulemma irtisanonut nuo virtuaalipalvelimeni (en todellakaan) joskus siis hostwebninen aikana. Selvitin tilannetta taholta, jolta he ostavat palvelunsa (saksalainen Hetzner, ei mitään pahaa heistä, serverit heidän kautta suoraan nykyään meilläkin) niin sain tiedon, jota en oikeasti olisi saanut tietty saada edes, että tuolta hostwebnineltä oli laskut maksamatta, ja siksi oli virtuaalipalvelimet pimennetty. Että sellaista.

      Siis tuon Xoomoxin takana on oikeasti samat tyypit (tyyppi?) kuin hostwebninen aikanaan, tällä kertaa tuo yritys on rekisteröity Filippiineille, Suomesta löytyy ilmeisesti lainsäädännön vaatima postilaatikko-osoite.

      Eli, nuo tulevat tekemään rahaa hetken tuolla uudella nimellä, sitten lakkaavat maksamasta laskujaan (ottavat siis kaiketi koko ajan kaiken tulevan rahan itselleen, palvelut pyörivät niin kauan kuin palveluntarjoaja jaksaa odottaa maksua) sitten "myyvät liiketoiminnan" "uusille" omistajille, jotka taas kenties vaikka Ugandaan tällä kertaa rekisteröivät yrityksen.

      Välttäkää.

    • kyrpä ottassa

      Softaculous pimeenä muillakin? Vähintään viikon jo ollut, eikä riitäkään.

      "Your license is not active or it has expired. If your license has expired, please renew it to continue using this Software."

      Ja yllätys XOOMOX tuki ei vastaa tukipyyntöihin, vaihteeksi.

    • qe132

      lähe ny ihmees xoomoxelta nii pia kui mahollist

    • Ape74

      Not recommended service!!! They screw you over, cheap yes, but no service, no answers to tickets.
      They cannot even update name servers, provide authorization codes for your domains that you can move them somewhere else.
      Company is not registered in Finland and servers are in South America, Asia and Germany. Speed ok, if you get a server in Germany.
      PHP and MySQL updates without prewarning customers, constanly break older versions of osCommerce webshops.
      Conclusion: my biggest regret of my life and hard to get out.

    • _nettineiti_

      Älkää ihmeessä ottako XOOMOXilta mitään palveluja! Menetätte kaikki serverillä olevat tiedot tuosta vain.

      Minulle XOOMOX teki tämmöisen tempun: Olin maksanut kaikki laskuni ajallaan. Kuitenkin firma väitti, etten ollut maksanut, ja karhusi yhtä kuukausimaksua koko ajan. Edes se, että laiton kuitin liitteeksi ja vieläpä monta kertaa, ei auttanut.

      Lopulta minulta suljettiin palvelu ilman mitään syytä, eli en pääse ollenkaan sivuilleni. Mihinkään tukiviesteihin eivät vastaa, ja vanhat viestit on tuhottu asiakaspalvelusta. Onneksi minulla on sähköpostiversiot niistä.

      Nyt otan yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan.

      Välttäkää siis XOOMOXia kuin ruttoa!

      • Jepjajoo

        Jep, sama homma, ihan turha lafka, ei mitään palvelua, samoja laskuja karhutaan moneen kertaan ja vasta kuluttaja-asiamiehen yhteydenotto lopetti kiusaamisen. Nyt pitäis saada domainit siirrettyä toiselle palveluntarjoajalle, katsotaanpa miten käy, voi olla melkoinen taistelu, tukiviesteihin ei vastata ja niitä ei näy ollenkaan omissa tiedoissa, vaikka ilmoitus tulee että "olemme avanneet tukiviestisi", mutta se deletoidaan saman tien ilmeisesti, että on tässä kestämistä... Ja toisen domainin kanssa kävi niin että tilasin ja maksoin .fi päätteisen domainin mutta sitä ei ole vieläkään rekisteröity, vaikka tein sen viime vuoden marraskuussa ja olen useampaan kertaan ottanut yhteyttä. Joten todellakin, älkää ottako Xoomoxia missään nimessä, menetätte rahanne ettekä saa mitään vastineeksi muuta kuin pahaa mieltä ja domainien menetykset! Rikosilmoitus tuosta lafkasta pitäisi tehdä, mutta minnes teet kun firma on jossain Filippiineillä ja Suomessa on pelkkä postilokero.


      • Grrrrh

        Vähän samanlaisia kokemuksia. Vaihdoin Netfinnettiin (http://www.netfinn.fi/), kun ei päästy yksimielisyyteen laskutuksesta.


    • decr

      Sama homma. Palvelu oli hyvä niin kauan kun ei tarvinut asiakaspalvelua. Nyt yritin siirtää sivuni ja domainini toiseen webhotelliin, mutta eivät lähetä siirtokoodia domainiin ja poistavat tukiviestini heti. Kenties domain vapautuu kun se expires, saas nähä, en näistä niin tiedä. Yhtään ylimääräistä en onneksi ole joutunut maksamaan heille, domainin menetys nyt ainakin 6kk:ksi on aika isku silti.

    • rape62rn

      Postilokeroakaan ei muuten ole olemassa.
      Posti palautti kirjeen kommentilla "Tuntematon".

    • 3DOMMI

      Palvelu katkeaa ilman mitään varoitusta, koska lasku on maksettu 2 päivää myöhässä, eivät vastaa tukiviesteihin.


      Ei asiakaspalvelua.

      Perivät ylimääräisiä maksuja.

      En suosittele.

    • eiummarra

      Miten tuohon saa yhteyden?????

      • Lopultakin eroon

        Jos sulla on salasana niin voit päästä omalle asiakastilille,
        muuten ei onnistu kuin tukiviestillä.


      • eiummarra
        Lopultakin eroon kirjoitti:

        Jos sulla on salasana niin voit päästä omalle asiakastilille,
        muuten ei onnistu kuin tukiviestillä.

        Kun ne pérkéléét eivät vastaa tukipyyntöihin...?


    • Viduttaa Xoomox

      Täällä olis yks 8 vuotta vanha domain menossa huutokauppamyyntiin noiden tunaroinnin takia. Eivät vastaa tukiviesteihin.
      Pakkohan tuosta jonkulaisen rikosilmoituksen on onnistua,kun omaavat nordean tilin, joten jonku nimisshän tuo on oltava. Jos firma ei suomessa ja Xoomox nimistä lafkaa ei suomessa, niin tilin oltava yksityishenkilön nimissä.
      Odottelen vielä huomiseen ja koitan edetä muita keinoja käyttäen.
      Ideoita otetaan vastaan?

    • Tuleva ex-asiakas

      Asiakkaan saitti on pyörinyt vuosia ongelmitta webninella (ja nyttemmin näimmä Xoomoxilla) mutta tänään on sitten toista päivää kateissa asiakkaan (ja 383:n muun!) sivut. Tukipyyntöihin ei ilmeisesti reagoida eikä asialle tehdä mitään. Eipä kyllä sinänsä yllätys kun katsoo henkilöitä, joita Xoomoxissa "toimii". No, onneksi kyseessä ei ole verkkokauppa, sitten olisi aiheuttanut jo surempaa kiroilua... Kannattaa pysyä tästä firmasta erossa.

    • Totte 45

      Älä missään nimessä ota tuota palvelua! Nettisivut kaatuilevat usein, sähköposti ei toimi moneen päivään, ja näissä virhetilanteissa kukaan ei vastaa ylläpidossa. Siinä sitten tärkeät sähköpostit eivät pääse perille, ja firman nettisivu on kaatuneena, kuka sellaisen riskin haluaa ottaa?

      Laskuttavat myös kysymättä viestintäviraston osuuden domainista. joten jos ei ole tarkkana tai ei osaa, menee tuplalaskutus.

      Petri Hautakorven firma, entinen Hostwebnine.

    • Viduttaa Xoomox

      Sen verran selvinnyt, että kuluttaja-asiamies ei näköjään voinut auttaa tämän kanssa. Kokeilen tehdä rikosilmoitusta huijauksena. Jos vaikka jotenkin menisi läpi.
      Mullakin oli webninellä useita vuosia ja toimi hyvin ja sen jälkeen muutaman vuoden xoomoxella pienten ongelmien kanssa, mutta nyt totaali kaatuminen.

      Neljä tukiviestiä mitä lähetin ainakin oltiin deletoitu, mutta vanhemmt muihin asioihin liittyvät oli jätetty.

    • Hepul

      Mahtava homma! Firman nettisivut alhaalla kuukauden päivät ja samoten sähköpostit. Ei perk. mitä kusetusta! Olisi niin kiva jututtaa näitä henkilöitä jotka ovat vastuussa tästä kaikesta.. Mut eihän heihin perk... saa yhteyttä mitenkään!
      Onko kukaan saanu rikosilmoituksella vastinetta asiaan?

      • lpleopwr

        Niin, onko? Tuon minäkin haluaisin tiedää.


    • xoomox-huijattu

      Samat ovat kokemukset.
      Samaa laskua karhutaan useita kertoja. Uhataan sulkea sivut. Tukiviesteihin ei vastata. Hiljakkoin oli sivut nurin useita päiviä, jolloin mm sähköpostit eivät toimineet.
      Siirrän sivuni muualla. Ålkää käyttäkö Xoomoxia!

      • Viduttaa Xoomox

        Et tule onnistumaan siirrossa. Eivät anna siirtoavainta. Tarjosin itse jopa rahaa niille että olisin saanut siirtoavaimen. Olisin ollut valmis maksamaan 200 € siitä näille huijareille, mutta deletoivat vain viestin.
        Poliisille en ole kerennyt tehdä ilmoitusta, kun ollu töitä niin pirusti ja tiedän ettei ne kuitenkaan mitään tuolle tee.


      • Viduttaa Xoomox
        Viduttaa Xoomox kirjoitti:

        Et tule onnistumaan siirrossa. Eivät anna siirtoavainta. Tarjosin itse jopa rahaa niille että olisin saanut siirtoavaimen. Olisin ollut valmis maksamaan 200 € siitä näille huijareille, mutta deletoivat vain viestin.
        Poliisille en ole kerennyt tehdä ilmoitusta, kun ollu töitä niin pirusti ja tiedän ettei ne kuitenkaan mitään tuolle tee.

        Unohdin vielä sanoa, että hävisin myös domainin huutokaupankin. Huutorajana 300 €. Eli se ainakin on menetetty.


    • huonoa palvelua

      Xoomox ei uusi domainia. Asiakaspalvelu ei vastaa. Ei rekisteröi maksettua domainia. Huono asiakaspalvelu.

      • _Nettineiti_

        Onneksi minulla ei ole enää mitään XOOMOXissa. Sain kuitenkin tänään tällaisen sähköpostin:

        "Hyvä asiakkaamme.

        Tämä viesti on vain tiedoksi ja pyydämme ettei siihen vastata.


        Monen asian yhteensattumasta johtuen XOOMOX:in Suomen osaston päässä on tapahtunut laiminlyöntejä ja asiakkaita on kohdeltu kaltoin.
        Tästä syystä olemme aloittaneet asiassa rikosoikeudellisen tutkinnan ja olemme jäädyttäneet koko asiakaspalvelutiimin ja sen vetäjän.

        Pyrimme ratkaisemaan kaikki avoimet asiat seuraavien 48 tunnin kuluessa mukaanlukien mm. domainien rekisteröinnit.
        Turvallisuussyistä kaikki jaetut webhotellitilit on siirretty uudelle palvelimelle, jonka ip-osoite on 5.9.105.38, Pilvipalvelut ovat säilyneet muuttumattomina.
        Uudeksi XOOMOX Suomen osaston vetäjäksi on tilapäisesti nimetty koko XOOMOX:in myynt ijohtaja Petri Hautakorpi, joka on aiemmin toiminut mm. Futuron Internet webhotellipalvelun perustajana Suomessa ja hoitaa asioiden korjaamisen tältä osalta.

        Pyydämme kärsivällisyyttä asioiden ratkaisussa, tiedotamme asiasta tarkemmin viikon kuluttua.


        Ystävällisin terveisin

        XOOMOX International Inc.
        Asiakaspalvelu"


    • Aarrekaappi

      Hauskaa sinänsä koska tuossa lafkassa ei oikeasti ole juuri muita ollut kuin Petri Hautakorpi. Pikku firma joka yrittää esittää isoa.

    • sasaa111

      Siilisoftwaren sivut ollu jäässä jo kauan aikaa... -.-

    • EI xoomoxille

      Onkohan 300 € tarjonnut xoomox? Niillä rahoilla jotka joku on erehtynyt maksamaan. Ei herätä luottamusta domainin uusimatta jättäminen. Tämän jälkeen lähes käyttämättömän domainin joku sattumalta "löytää". Tekee tarjouksen. Löysin parempiakin domaineja. 3 vuoden sopimusta tarjoaa josta toteutuu vuosi. En suosittele xoomox rekisteröintiä jos tarkoitus on rekisteröidä domain omiin nimiin.

    • ei koskaan xoomox

      Tuon suomen osaston selvitysviestin jälkeen oli mahdollista uusia useita päiviä domain ennen huutokauppaa. Mitään ei tehty eikä viesteihin vieläkään vastattu.

      Rekisteröinti on paras suoraan ICANN rekisteröityneeltä esimerkiksi dynadot.com.

      Laskelmieni mukaan xoomox tarkoitus on ottaa rahat ja lopettaa palvelu luvattua aikaisemmin. Esimerkiksi vuodesta maksat yli 30 euroa jonka lisäksi menetät xoomoxin nimiin rekisteröimäsi domainin.

      Jos olet löytänyt hyvän domainin niin xoomox "löytää" saman uudestaan domainin uusimatta jättämisen jälkeen.

    • petetty .

      Menetin domainin. Olin valmis maksamaan 8 €. Joku domainrosvo oli tarjonnut 9 €.

    • xoomox.

      Xoomox tarjoaa 1 vuoden domainin 3 vuoden domainin hinnalla. Asiakas maksaa vähän enemmän mutta kannattaa xoomoxia maksaessaan laskun. Xoomox osaa ottaa vastaan asiakkaan maksamia laskuja. Xoomox osaa jättää vastaamatta asiakkaan kyselyihin. Kun xoomox ei vastaa asiakkaan kysymykseen saa asiakkaan rahat pysymään xoomoxilla. Xoomox ei halua että sen etusivulla lukisi varoitus asiakkaan rahojen lunastamisesta ilman mitään vastinetta.

    • XoomoxKusetus

      Kaikki jotka ovat tilanneet palvelunsa Xoomixilta ansaitsevat ongelmansa.

      "XOOMOX toimii maailmanlaajuisesti ja meillä on toiminnassa palvelukeskuksia Euroopassa, Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Australiassa. Tietoturvasyistä emme vastaanota asiakkaita näissä keskuksissa, myynti- ja tukipalvelumme toimivat sähköisiä kontaktikanavia käyttämällä tietoturvallisesti."

      Lue: Olemme yhden hengen (Hautakorpi) firma, joka on vuokrannut yhden virtuaalipalvelimen saksasta Herzner nimiseltä firmalta.

    • raja tullut vastaan

      Rajaton levytila ei ole mahdollinen.

    • ei luottamusta

      Domainiani ei uusittu. Meni huutokauppaan.

    • huijarifirma

      Haha.. kirjottakaapa googleen hakusanaksi xoomox :)

    • xoomox xoomox

      xoomox xoomox on sitä mieltä että xoomox kokemuksia löytyy hakusanalla xoomox sijalla 3 tämän hetken tietojen mukaan. Miten monta kertaa xoomox toistuu täällä? Xoomox xoomox on kirjoittanut alle kymmenen kertaa xoomox.

    • ret3

      hujarit, mahdotonta saada yhteyttä niiden kanssa

    • XoomoxPete

      Selvisi miksi Xoomox väittää itseään globaaliksi. Vaikka joku voisi väittää että kun Petri muuttaa suomesta filippiineille ei vielä oikeuta globaaliksi mainostamista.

    • huijarimikähuijari

      Rikosilmoitus tehty, katsotaan mihin asia johtaa vai johtaako minnekään. Valtuutusavaimen menettäminen tässä pahinta on.

      • P4RLA

        Ilmoitathan tänne sitten, mihin tuo johtaa. Toivottavasti johonkin.

        Paikan saitti on ollut nyt alhaalla jo muutaman viikon. Ei varmaan enää koskaan palaa.


    • Xoomox.fi

      Sivusto taas ylhäällä. Sisältö hieman erilaista. En viitti spoilaa enempää, joten lukekaa itse :)
      http://www.xoomox.fi/

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      429
      1906
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      198
      1593
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1441
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      179
      1423
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1066
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      1050
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      976
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      120
      968
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      96
      948
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      906
    Aihe