Ampumaradalla

Kata

Hei, tässä ensin valaistusta pätkään, jonka lisään tuonne loppuun:


Minä olen Kata, armeijaan päätynyt kipakka tyttö, jonka kamuihin harmaissa kuuluvat myös kaverukset Antti, elämää suuremman kalun omaava urheilijapoika, joka palvoo minua pyytämättäkin, Tero, perusjätkä, sekä Mikael, joka olisi oikeasti fiksukin, mutta viime huvittelussa sortui pahasti yli ja satutti minua.
Korvaukseksi sovimme, saan kostaa aavistuksen verran homokammoiselle Mikelle, ja Mikke lupasi pyhästi totella. Tottelemisen varmistamiseksi raudoitin Miken heti pätkän alkuun ( poliisi-isästä on hyötyä), ja alussa Mikke sai alastomana ja käsiraudoissa vain seurata muiden hauskanpitoa. Juuri ennen pätkän alkua olen lopultakin kutsunut Miken lähemmäksi, ja toisen kammon tietäen ehdotin. että hän nuolisi minua samalla kun ratsastan Terolla. Mikke ei halua kieltään lähellekään toisen miehen kalua, joten.....

.................

Kata kohottautuu kyykkysilleen ja levittää reisiänsä: sileä pillu näkyy nyt selvästi, mukaan lukien sinne uppoava Teron kalu puoleenväliin asti, loppujen kadotessa kiiltävään syvyyteen.

Mikke katsoo Kataa hämmentyneenä: ”Miten mä voisin kun sä oot siinä tolleen”, Mikke sopertaa ja nyökkää kohti Teron ja Katan haarovälejä.

Kata kohottaa pamppua ja napauttaa sillä kevyesti Mikkeä niskaan: ”Kumarru vaan, kyllä sä taivut”

“Hei”, Mikke älähtää kevyesti pampun napautuksesta, ”Ai sä meinaat et mun pitäs nuolla sun peppua??” Mikke kysyy hieman varmemmalla äänellä.
Pamppu pysyy Miken olkapäällä, ikäänkuin odottaen, mahdetaanko sitä tarvita..ja Miken tehdessä kysymyksen Kata seisahtuu kesken liikkeensä yllättyneenä.."No en tosiaan meinaa!”

Mikke katsoo Kataa nyt täysin ymmällään: ” No mitä sitte??”
”Mä meinaan että nuolet mun pimppiä, mutta jos ei kelpaa niin ei sitten.”
Mikke on ihan pihalla Katan aivoituksista:”Siis kyllähän mä nuolisin mut enhän mä nyt voi...”

”Kyllä sun pääs tuohon väliin mahtuis kun mä levitän reidet..ihan helposti..mutta tehdäänpä sitten jotain sulle helpompaa..mene kontillesi”, Kata käskee, ”ja Antti, voisitko ihan vaan esimerkin vuoksi näyttää, että homma onnistuu aivan helposti jos haluaa..jooko...tarkemmin ajatellen sun kieles saattaa ollakin parempaa kuin Miken kieli.”

”Niin mut”, Mikke yrittää urputtaa, mutta sulkee kuitenkin suunsa ja asettuu kontilleen Katan ja Teron viereen. Antti hymyilee leveästi Katalle: ”No mutta tottakai” ja astuu Katan viereen ja polvistuu maahan ja kumartuu suutelemaan kevyesti ihoa Katan alavatsan kohdalta ja alkaa hitaasti valua alemmas kohti klittaa.
Koko ajan puheen aikana Kata on kohottautunut ja laskeutunut tasaiseen tahtiin Teroa pitkin. Antin aloittaessa Kata kuitenkin laskee kädet maahan taakseen ja nojautuu taaksepäin, jolloin paikat ovat paremmin esillä, vaikka asennossa liikkuminen onkin vaikeampaa.

Tero on jo jonkin aikaa ollut silmät kiinni omassa nautinnollisessa maailmassaan, ja vain nauttinut Katan liikkeistä. Keskustelun kuullessaan Tero kuitenkin avaa silmänsä nähdäkseen mitä tarkalleen on tapahtumassa. Antin kieli piirtelee epämääräisiä kuvioita Katan vatsalle valuessaan tasaisesti alemmas. Katan nojattua kunnolla taakse kieli on edennyt miltei klitan kohdalle, ja suu irroittautuu iholta ja Antti puhaltaa kevyesti Katan klitalle.
”Hei älä kiusaa..kunnolla”, Kata ruinaa Antille virnistäen.

“Hyvää kannattaa odottaa”, Antti vastaa silmää iskien ja suutelee pehmeästi katan klitorista, kuitenkin ilman kieltä. Lyhyen kosketuksen jälkeen Antti alkaa suudella ihoa huulien ympäriltä, antaen aina välillä kevyen suudelman myös huulille, koko prosessin ajan Antti ajautuu hitaasti alemmas kohti Teron kalua.

Kata muistaa taas kädessään olevan pampun, ja läimäyttää sillä kevyesti Miken esillä olevaa takapuolta ”Tarkkaile ja ota opiksesi, poika”, ja nojautuu sitten taaksepäin niin paljon kuin asennossa suinkin pystyy, asettuen hetkeksi vain nauttimaan silmät kiinni.

Mikke hieman värähtää pampun kosketuksesta ja siirtää katseensa Katan haarovälistä tämän kasvoihin hieman anova ja kysyvä ilme kasvoillaan.

Antti puolestaan on päässyt suudelmissaan Teron kalun luo ja prosessin suunta vaihtuu, suudelmat alkavat hitaasti nousta jälleen ylöspäin, kunnes suudelmat muodostavat tiiviin ympyrän klitoriksen ympärille. Muutaman kierroksen jälkeen huulet jälleen koskettavat klittaa ja tällä kertaa Antti tarjoaa klitalle kostean kielisuudelman.
”Tero, sopiiko sinulle, että pidetään pieni tauko..ilmeisesti minun pitää opettaa Mikelle pari juttua”, Kata aloittaa, mutta Antin päästyä vauhtiin ei kuitenkaan tee elettäkään noustakseen heti minnekään paikaltaan.

Tero herää nautinnollisista haaveistaan kuullessaan Katan kysymyksen. ”No jos on ihan pakko”, hän saa vastattua Katalle. Sillä välin Antti on imaissut klitan kunnolla suuhunsa ja vauvamainen imeminen vuorottelee kielen hartaan lipsuttelun kanssa tasaisesti.
Katan liikkeet, jotka muodostuvat lähinnä värisevästä tarjoutumisesta Antin kielelle saavat pontta Antin alkaessa imeä ja nuolla kunnolla: Kata intoutuu jopa pitkiin nostoihin, joissa Tero melkein rämpsähtää ulos, kunnes viime tingassa liikkeen suunta vaihtuu ja pudotus seuraa nostoa, mutta hetken nautiskeltuaan Kata päättää jättää tulemisen myöhemmäksi ja alkaa ilkeäksi kun vielä viitsii.

Hitaasti hän ohjaa Antin ensin irti itsestään hiuksia silitellen, ja irtoaa sitten Terostakin tekemällä viimeisen noston, jossa ei kuitenkaan anna kalun rämpsähtää vaan tukee sen kädellään irtoamisen aikana. Kata kumartuu alas eteensä, ja uskomattomalla taivutuksella antaa Teron kalun päähän suukon: ”Odota tässä, palaan pian”, ja nousee: ”No niin Mikke. Sulla oli siis sellanen ongelma, että vaikka lupasit totella et aivan osaakaan.”

”Kyllähän mä teen mitä sä haluut niinku lupasin”, Mikke koittaa selittää, mutta Kata keskeyttää vikinän terävällä pampun näpäyksellä. ”Kontillaan olo näyttää kuitenkin sujuvan”, Kata havainnoi: ”Aloitetaanpa sitten helposta, sun ei tarvitse tehdä oikeestaan mitään.”
Mikke katsoo Kataa kysyvästi, mutta pitää suunsa visusti kiinni.

Kata levittää liukastetta tällä kertaa kämmeniinsä ja silittää liukkaalla kädellään Miken selkää kuin koiraa.
Lisättyään liukastetta Kata ulottaa silityksen yhä enemmän Miken takapäähän ja valuu jo Miken kankkuihin asti silityksessään. Silityksen jatkuessa Mikke hieman rentoutuu, jos se haluaa sotkea mut tohon litkuun ni siitä vaan Mikke ajattelee.

Päästyään alas reisiin asti Kata nousee jälleen ylöspäin ja voitelee liukkaalla kädellään Miken palleja, ohjaten rystysillään Mikkeä levittämään hiukan reisiään. Mikke levittää reisiään ja alkaa olla jo täysin rentoutunut, kivaahan tässä tuntuu olevan tiedossa Mikke ajattelee Katan käden kosketellessa kasseja.

Saatuaan pallit mukavan liukkaiksi Kata jatkaa seikkailuaan, vaihtaen liukastetun käden tilalle liukastetun pampun pään, mutta käsitellen sitä varovasti, kättä imitoiden.
Hmmm, Mikke alkaa nauttia Katan kosketuksesta ja hänen kalunsaki alkaa taas hiljalleen heräillä, pientä kovettumista on jo havaittavissa.

Otettuaan kämmeneensä erikoisen paljon liukastetta Kata siirtyy kahden käden toimintaan siten, että toisella kädessä olevalla pampulla hivelee hellästi palleja, ja toisella, reippaasti liukastetuilla sormilla alkaa siirtyä kankkujen väliin, pyöritellen sormia reiän ympärillä. Vilkaisten katselevia Anttia ja Teroa Kata iskee silmää:”Mikke..pää alas ja silmät kiinni”, Kata käskee.

Mikke värähtää Katan sormien hakeutuessa pyllyreiän tuntumaan, tunne ei kuitenkaan ole paha, ja tottelee Katan käskyä: painaa päänsä alas ja sulkee silmänsä.

Kata hymyilee hyväksyvästi nopealle tottelemiselle, mutta se ei estä Kataa ujuttamasta peukalonsa kärkeä Miken sisään..."Rauhallisesti, pääset kokeilemaan millaista se oli mun kannalta mitä teitte sillon viimeksi....tää on mun peukku..se ei ole kovin paksu...laitan sitäpaitsi lisää liukastetta..”Kata juttelee samalla kun pursottaa liukastetta niin sormensa ympärille kuin selälle kasaksi, josta olisi helppo ottaa lisää.

”Ahhh”, Mikke hieman huudahtaa yllätyksestä, tunne sinänsä ei kuitenkaan ole paha ja Katan ääni on jotenkin rauhoittava, vaikkakin viesti onkin hieman uhkaava. Mikke on taasen ymmällään, mutta päättää tällä kertaa olla hiljaa ja vain odottaa mitä oikein on tulossa. Kata: ”Antti, tulisitko..ei kun sittenkin Tero, tulisitko lähemmäksi. Parempi sinä, ei me sentään Mikkeä ihan revitä, vai mitä.” Ja jatkaa käskevämmin: ”ja silmät kiinni Mikke, ei kurkita, menee muuten yllätys pilalle.”

Kata viittilöi Teroa lähemmäksi, mutta näyttää samalla Terolle pamppua osoittaakseen, ettei sentään ole vaatimassa Terolta mitään suorituksia oikeasti.

Mikke sulkee silmänsä ja on nyt oikeasti hieman peloissaan, ja kysyy Katalta: ”Mitä sä oikein meinaat??”

Kata liikuttelee peukaloaan ja saatuaan sen mukavasti syvälle etsii eturauhasen ja aloittaa kiinteän hitaahkon hieronnan suoraan eturauhasta käsitellen. ”Tehdä hyvää mä meinaan...et arvaakaan...”

”Mmmhhh”, Mikke huokaisee peukalon kohdatessa eturauhasen, mahtava tunne värisyttää Mikkeä ja kalu suorastaan hypähtää ylöspäin ja alkaa kovettua aivan uudella innolla.

Kata jatkaa Terolle: ”Ootas mä levitän kunnolla tätä liukastetta...”, puhuessaan Kata ojentaa pamppua Teron ulottuville, jotta Tero auttaisi sen voitelussa, mutta ohimennen hivelee Teron kalua sen verran, että saa Terosta hiukan autenttista ääntä. Tero kurottaa ottamaan liukastetta ja alkaa levittää sitä pampun pintaan, Tero virnistää tajutessaan Katan aikeet tämän koskettaessa Teron kalua liukkailla sormillaan:” Eiköhän toi jo riitä”, Tero toteaa Katalle ilkikurisen ilmeen saattelemana.

Mikke alkaa nautintonsa keskellä huolestua kuulemastaan: ”Hei mitä te oikein meinaatte??”

”Sulta ei ole kysytty mitään..pää maassa, silmät kiinni ja suu kiinni nyt..ei tämä niin helppoa ole Terollekaan”, Kata ärähtää.

Pienen pelästyneen huokauksen saattelemana Mikke painaa päänsä maahan ja sulkee suunsa.

Kata siirtää hyvin rasvatun pampun kärjen hollille, alkaen varovasti vetää peukkuann ulos ja samassa liikkeessä pampun kärkeä tilalle.

Mikke värähtää selvästi tuntiessaan pampun pään reiällään, meinaako se tosissaan panna mua?? Mikke ajattelee tuskaisesti. Toisella kädellään Kata leikittelee palleilla ja silittelee niiden ympäristöä rauhoittavasti..”Nyt ihan rauhassa niin ei satu..pidetään tauko heti kun oot kunnolla sisässä Tero”, Kata ohjaa. ”Niin Mikke saa totutella.”

”Okei”, Tero vastaa salaliittolaisen ilmeen saattelemana. Katan kosketus on toki rauhoittava mutta Mikke ei paljoakaan rauhoitu.

”Ja hitaasti..”, Kata selittää samalla kun alkaa työntää pamppua Miken sisään niin hitaasti, että se näyttää ennemminkin kasvavan sisemmäs kuin oikeasti liikkuvan. Pampun työntyessä sisään Mikke lievästi panikoi, tää ei voi olla totta. Toltako se kyrpä tuntuu pepussa, Mikke pohtii kuumeisesti.

Saatuaan pampun kunnolla paikoilleen Kata ohjaa Teron käden pitämään sitä paikoillaan, ja kiertää nopeasti Miken pääpuolelle, missä kumartuu suutelemaan Miken pelästyneen näköisiä huulia. Mikke saa hieman lohtua Katan suudelmasta, mutta hänen surkeaa oloaan se ei juurikaan lievitä.

”Hyvin menee..sä oot tosi kiltti nyt, oon aina halunnut nähdä miltä tuo näyttää luonnossa, ja ei me sua satuteta, rentoudu vaan..kuulemma jotkut nauttiikin tästä”, Kata kuiskailee Miken korvaan samalla kun varmistaa, että näkyvyys on peitossa, jos Mikke vaikka raottaisikin silmiään.

Mikke nyyhkäisee hieman Katan äänen kuullessaan: ”Mut enhän mä oo homo.”

Kata leikkii hetken kielellään Miken suussa, ja kysyy sitten kuiskaten..”Ei sillä taida olla väliä siihen miltä se tuntuu..jokos liikutaan vähän?”
”Enhän mäkään ole homo ja silti se on musta kivaa”, Kata jatkaa ja suutelee lisää, hieman kiihkeämmin jo.

“Niin mut”, Miken ääni miltei sortuu, ” onko pakko??” hän kysyy anovasti Katalta. ”Ei ole pakko. Mutta jos halusit totella niin tottelet nyt loppuun asti ”, Kata toteaa ykskantaan.
Mikke punnitsee hetkisen vaihtoehtoja. ”No antakaa mennä sitte.”

”Juu”..Kata sanoo ja vaihtaa taas Miken taakse, ottaen pampun takaisin itselleen. Hellääkin hellemmin hän alkaa hivuttaa sitä ulospäin, mutta ei päästä sitä aivan ulos, ja palauttaa sen sitten taas syvemmälle, säätäen kulmaa siten, että matkalla pampun kärki painaa uraa eturauhasen poikki. Toisella kädellä hän kurottautuu Miken alle ottamaan kunnon otteen kalun varresta aloittaen samanlaisen hitaaaaan liikkeen myös kalun vartta pitkin kädellään, kuin mitä pamppu tekee samaan aikaan.

“Ummmmhhh”, Mikke urahtaa hitaan liikkeen alkaessa, pampun painaessa eturauhasta Mikke värähtää koko vartalollaan ja kalu sykähtää mahtavasti Katan tarttuessa siihen. Mikke alkaa kiihottua tosissaan ja vakaasti sykkien kalu kovettuu täyteen kokoonsa.

"Kato Tero..ollaan tahdissa.." Kata toteaa ja naurahtaa ala-astemaisen kikatuksen poikasen.
Tero naurahtaa leikkisästi Katan kommentille: ”Joo hyvässä synkronissa”.

Kata nopeuttaa molempia liikkeitä samaa tahtia, silti pitäen liikkeen nautiskelevan hitaana.
Mikke huohottaa nautinnosta, ”Ui hitto”, hän urahtaa samalla kun kalu alkaa osoittaa ensimmäisiä lähestyvän orkun oireita.

Huomatessaan kalun paksunevan käsissään Kata päättää, että leikki saa loppua, ja samalla hetkellä sekä pysäyttää kätensä, että vetää lopultakin pampun ulos asti liikkeestä. ”No niin, eihän se ollut niin paha?”, Kata kysyy Mikeltä, mutta päättää sitten palkita Teroa hyvästä yhteistyöstä.

Mikke on yllätyksekseen hieman pettynyt liikkeen loppuessa ja kosketuksen haihtuessa, ihan hyvältähän se oli tuntunut. mitä nytte?? hän ajattelee. ”No ei se nyt ihan kamalaa ollu, kait”, Mikke pakottaa itsensä vastaamaan Katan kysymykseen punastuen samalla.

Samalla kun Kata sanoo melkein hellästi Mikelle: ”Okei, saat nousta ja avata silmät”, hän ottaa Teron kalun syvään imutukseen peittääkseen sen, ettei se seiso kunnolla juuri nyt eikä kiiltäisikään tarpeeksi.

Mikke avaa silmänsä ja nousee ylös nähden ensimmäisenä Katan imuttamassa Teroa. Yllättynyt ilme kasvoillaan Mikke seuraa tapahtumaa ja katsahtaa Anttiin kysyvästi:”Imeekö se tosissaan Teron kalua joka just... ” Mikke ei saa kysymystä sanottua loppuun.

Käytettyään kieltään vielä hetken Teroon Kata siirtyy Miken luo ja pakottaa tämän suutelemaan itseään ohjaamalla niskasta pidellen.

Mikke alistuu Katan ohjaukseen ja suutelee kiihkeästi Katan huulia. Pian Kata irrottautuu ja kysyy Mikeltä: ”No miltä maistui? Oliko muka sivumakua?” ja vetää esiin selkänsä takaa hieman epäilyttävästi kiiltelevän pampun.."Tätä en kyllä enää nuolis." Hieman ymmällään Mikke maistelee sylkeä oikein kunnolla. Sivumaku?? Hetken yllättyneen hiljaisuuden jälkeen Mikke saa suunsa auki. Jonkinasteinen helpottuneisuus kuultaa äänestä: ”Toiko se oli??”

”No ei kai me Teroa pakotettais homoilemaan sun synties takia”, Kata nauraa ja irrottaa Miken käsiraudat. ”Irrotan noi, jos susta tuntuu että haluat vaikkapa vetää mua turpiin nyt niin ei oo raudat estämässä.” Mikke saa jo pienoisen hymyn aikaiseksi Katan irrottaessa käsirautoja. ”En mä sua turpiin vedä, sähän lupasit mulle mitä mä vaan haluan.””No kerro..vaikka Terolla on homma kesken vielä, se saa ensin omat halunsa”, Kata hymyilee.

.......

Eli siinä teille tarina siitä, mitä tapahtui eräänä iltapäivänä ampumarataa putsatessa. Huomasin aikasemmista, että kielioppivirheitä oli kovasti haukuttu. Toivoisin, että tässä lukija ottaisi huomioon, että kyseessä on vain tapahtumakuvaus, ei novelli sanan varsinaisessa merkityksessä. Jos olisi, olisi alku paljon tyylikkäämpi, mutta minkäs teet kun noin se tapahtui. Mutta ihan kiinnostuneena kuulisin kommentteja. Vaikka sitten kieliopista, jos ette muuta keksi ;).

Kesäterveisin,

Kata

ps. Ja jos jotakuta kiinnostaa, miten pidimme hauskaa silloin kun ei tarvinnut kostaa kellekään mitään, voin palata hauskoihin muistoihini ja kirjata talteen lisää.

16

12704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viljo

      =) !

    • Hienoa

      Luulen että en todellakaan ole ainoa joka haluaa kuulla lisää tekemisistänne.
      Sekä ennen tuota tapahtumaa että sen jälkeenkin. luulen että se ei jäänyt kuitenkaan vikaksi kerraksi.

      Ymmärsinkö siis oikein että et pidä peppuseksistä?

      • Kata

        Oikeasti kyllä pidän ( ja jo tuolloin pidin) peppuseksistä, mutta vaikutelma tuli sinulle varmaankin siitä, että en silloin antanut Miken nuolla minua siten kuin hän ensin ehdotti.
        Mutta se kielto johtui yksinomaan siitä, että en aikonut päästää Mikkeä niin helpolla. Sen ehdotuksen mukaan toimien Miken ei olisi tarvinnut mennä niin lähelle yököttävänä pitämäänsä Teron vehjettä, ja hän olisi pystynyt tottelemaan. Ja suunnitelmani pampun luovasta käytöstä olisivat ehkä jääneet toteuttamatta. Tai, näin jälkeenpäin ajatellen, olisin tietenkin voinut keksiä jotain muuta, jota Mikke ei ois pystynyt tekemään, mutta siinä tilanteessa ei oikein logiikka ollut huipussaan ( yritä itse olla järkevä ja harkitseva ratsastaessasi...)

        Ja lisätietoa kirjoitusvaiheesta: myös Antille täytyy antaa kunniaa kirjoitusasusta. Kokoontuessamme muistelemaan, miten kaikki oikein kävikään, hän laittoi oikein paperille niitä osia, joissa itse oli aktiivinen, ja joissa mun ympäristöntarkkailu ei ollut riittänyt. Varsinkin muissa osissa Antin käsialaa on runsaasti. Muut pojat kertoilivat tuntemuksensa vaan sanallisesti, mutta ovat kyllä lukeneet ja hyväksyneet ne jutut, joita heidän ajatuksiinsa jne on laitettu. Näin naisena kun on muuten vähän paha tietää mikä miltäkin miehestä tuntuu.

        Olemme kirjanneet valmiiksi myös sen, mitä Mikaelin päästyä vapaaksi tapahtui, samoin kuin aikaisemmat, kostoon johtaneet tapahtumat. Mutta aikaisemmista Mikaelilla on pyyntö, että niitä ei laitettaisi näkyville, koska häntä edelleen hävettää pornokuvastoon sortumisensa sinä yönä. Minä saatan olla aika erikoinen tapaus muuten, mutta mikään pumpattava barbara tai pornofilminainen en ole, enkä sellaista kohtelua ota vastaan. Itse asiassa eka reaktioni oli, että yksinkertaisesti Mikke jää siitä lähin pois kokonaan, en anna sille enää ikinä, mutta viikon ruinauksen ja katumusvakuuttelujen jälkeen suostuin kostoversioon. Ja nykyään Mikke on saanut anteeksi. Mutta edelleen se varoo hipasemastakaan muita miespuolisia kun vanhojen aikojen kunniaksi sorrumme yhdessä johonkin.


    • Kata

      Sain tarkkaavaisilta tutuilta palautetta siitä, että olen pettänyt lukijat kun jätin jutun kesken. Ja tottahan se on, tuossa oli vasta esileikit, kukaan meistä ei edes tullut vielä tuon jakson aikana. Mutta kyllä me kaikki saatiin lopulta tarpeeksi irti tuosta iltapäivästä :). Se vaan oli kokonaisena niin tolkuttoman pitkä, että päätin tarjoilla sitä haukkapaloina, mikäli se oikeasti jotakuta kiinnostaa. Seuraavassa osassa olisi tarjolla Teron halujen täyttämistä. Tero on yksinkertainen mies, jolla on simppelit halut... yksi nainen ja kolme reikää riittää. Pannaanko tulemaan?

      • gbh

        Kerro ihmeessä! Halutaan lukea kun ne reikäsi täytetään eri tavoilla...


      • IsoM

        ...palaa! Kuulostaa niin herkulliselta.


      • Tero

        vai että yksinkertainen mies jolla on simppelit halut.

        kummastippa vaan sillon tuntu kuiteski kelpaavan, eli aika simppelit halut ne on sullakin vaikka mitä esittäisitki


      • Kata
        Tero kirjoitti:

        vai että yksinkertainen mies jolla on simppelit halut.

        kummastippa vaan sillon tuntu kuiteski kelpaavan, eli aika simppelit halut ne on sullakin vaikka mitä esittäisitki

        Älä viitsi..ainakaan tällai julkisesti. Tuut meille ens viikolla niin katotaan millaset huvit mullekin maistuu. Samanlaiset kuin tuolloin mutta ilman muita niin ollaan sujut, jooko?

        ...Ja sen jälkeen laitan sitten tän jatkon ilman mitään mutinoita, ite oot tarkistanu sen, että se on niinku asiat tapahtu.


      • Tero
        Kata kirjoitti:

        Älä viitsi..ainakaan tällai julkisesti. Tuut meille ens viikolla niin katotaan millaset huvit mullekin maistuu. Samanlaiset kuin tuolloin mutta ilman muita niin ollaan sujut, jooko?

        ...Ja sen jälkeen laitan sitten tän jatkon ilman mitään mutinoita, ite oot tarkistanu sen, että se on niinku asiat tapahtu.

        no itehän sä halusit julkasta näitä meidän tekemisiä. ja siihen mun tarkastamaan pätkään ei kuulunu mitään yksinkertainen mies kommentteja.

        mut jos tosiaan haluut rauhan tehdä, niin enhän mä voi tollasesta tarjouksesta kieltäytyä =) koskas tuut sielt reissusta takas?? sun mailis ei tunnu toimivan


    • Kata

      Tähänhän me jäätiin viimeksi, Mikke on maksanut synneistään ja on aika huvitella.

      ”No ei kai me Teroa pakotettais homoilemaan sun syntien takia”, Kata nauraa ja irrottaa Miken käsiraudat..”Irrotan noi jos susta tuntuu että haluat vetää vaikka mua turpiin nyt niin ei oo raudat estämässä”

      Mikke saa jo pienoisen hymyn aikaiseksi Katan irrottaessa käsirautoja. ”En mä sua turpiin vedä, sähän lupasit mulle mitä mä vaan haluan”.
      ”No kerro..vaikka Terolla on homma kesken vielä, se saa ensin omat halunsa”.

      Eli tästä uutta:

      Ilkikurinen ilme nousee Miken kasvoille. ”Jos mä olisin oikeen ilkee niin... pitäskö mun sun mielestä olla nyt ilkee ku kerran voisin??”, Mikke kysyy.

      ”No kerro..olinhan mäkin vähän ilkee”, Kata yllyttää.

      ”Mä luulen et en mä viitti, ku se ei ois niin kivaa ku muut mahdollisuudet. Voisin meinaan laittaa Antin leikkimään pamppua sun kanssa, Mikke sanoo leveän virneen saattelemana. Mutta se taitas olla vähän liikaa vai mitä??”

      ”Voi olla, että tienaisit uuden rankaisusession satuttamisesta”, Kata toteaa kuivasti, mutta kasvoilla välähtää ilme, josta ei voi olla aivan varma, oliko se pelkoa vai kiinnostusta. ”Vaikka..Antti, ootko koskaan ollu kenenkään takapuolessa..onko kukaan uskaltanut tollasen kanssa?”

      Antti katsahtaa pikaisesti jalkoihinsa ennen kuin vastaa: ”En oo, ei kukaan oo rohjennu antaa”.

      ”Mehän voidaan sopia, että jos muhun ei mahdu, Mikke hoitaa” , Kata virnistää. ”Mutta oikeesti, pitäs varmaan tehdä niin, että ensin Tero ja Mikke, niin ehkä löystysin sen verran että ois mahiksia kun laittais heti perään paksumpaa. Ja jos ei mahdu nii ei mahdu..väkisin en rupee urheileen. Vai millanen idea sulla muuten oli Mikke, mitä sä ite haluisit?”

      ”No, kun sä kerta niin kovasti näytit tykkäävän pepussa olleen imuttamisesta, niin aattelin että voisin vähän pamputtaa ensin ja sit saisit imuttaa”, Mikke selittää pokkana.

      ”Hei kuulehan nyt”, Kata järkyttyy, ”joku raja. Suuteletko mua suulle heti perään?”

      ”Tottakai, ei mun tässä vaiheessa enää kannata ruveta nirsoksi, Mikke vastaa leveästi hymyillen.

      ”Vai nuoletko mut myös takaa puhtaaksi?”, Kata kysyy jo aika irstaasti hymyillen.

      Mikke katsoo Kataa tiiviisti silmiin ja nuolaisee autuaan näköisesti huuliaan. ”Johan mä jo kerran sitä ehdotin, mut ei neidille kelvannu.”

      ”Se oiskin aika härskiä..”, Kata toteaa unelmoivasti ja viittaaTerolle: ”mutta sun vuoro oli ensin”.

      ”Asetutko siihen niin pääsen päälle taas.....ja kumpaan reikään herra halusikaan, joko siirrytään tiukempaan vaiko ensin vielä tavallista pimppaa?”

      ”Valmiina kuin partiopoika”, Tero vastaa ja asettuu selälleen ja tarjoaa kädellään kaluaan. ”Niin, jospa me vielä hetkisen jatkettais ihan pimpan puolella”, Tero jatkaa hekumallisella äänellä.

      ”Se tekeekin hyvää..sulla on messevä kalu”, Kata toteaa hyväksyvästi ja asettuu hollille omallakin kädellään ohjaten. ”Hyvänmakunenkin se oli..olosuhteet huomioiden”, Kata toteaa ja laskeutuu huokaisten seipäälle.

      Tero irrottaa otteensa kalustaan Katan tarttuessa siihen ja siirtää kätensä Katan pakaroille ja avittaa painamalla laskeutumista tangon päälle. Katan laskeuduttua kokonaan alas Tero pitää pakaroista kiinni pitäen Kataa hetkisen paikallaan ennen kuin komentaa:”No niin tyttö, antaa mennä”, ja läpsäyttää kevyesti avokämmenellä toista pakaraa.

      ”Mmmh..että mä oonkin märkä..tää menee ihan lipsutteluks, et varmaan tunne mitään”, Kata virnistää ja alkaa reippaaanlaisen liikkeen eteen-taakse hinkaten.

      ”No ehkä mä armahdan”, Kata toteaa hetken päästä ja nousee kyykkysilleen reisiään levittäen, siirtyen rasittavaan, mutta ah-niin-tehokkaaseen pitkään ylös-alas-liikeeseen.

      Lepuuttaakseen lihaksiaan Kata päästää alakohdassa painonsa Teron päälle, suorastaan rysäyttää lantiot vastakkain, mutta vain hetkeksi, kun pimppa on taas matkalla aivan eri suuntaan dynaamisessa pumppauksessa.

      ”Uuuhhh”, Tero huokaa nautinnosta kuunnellessaan pillun irstasta litinää ja seuratessaan katseellaan Katan liikkeitä, toinen käsi irtoaa pakaroilta ja etsiskelee klittaa leikkitoverikseen, kun se löytyy, etusormi alkaa piirtää pehmeää ympyrää sen päällä.

      ”Mmh..siitä just..vaikka kieli oiskin parempi..mut ei väliä..tää tehoo muhun kun jatketaan vielä vähän..sä oot namia...ja pojat...saa mua muutkin koskea..ettekö keksi mitään tekemistä”, Kata vinkkaa hurjan ratsastuksensa keskeltä.

      Teron hengitys alkaa kiihtyä, ja hän ryhtyy vastaamaan tosissaan lantiollaan Katan liikkeisiin, klitalla leikittelevä etusormi saa seurakseen peukalon ja aina välillä klitta jää sopivasti sormien väliin puristukseen.

      ”Hyvä..just..uuhh..”, Kata ähkii ja hiki alkaa pisaroida Katan rintojen välissä.

      Katan vinkin kuullessaan touhua passiivisesti katselleet Antti ja Mikke sähähtävät toimintaan. Antti suutelee Kataa tulisesti ja hänen kielensä tunkeutuu vaativana syvälle Katan suuhun samalla kun Mikke keskittää huomionsa Katan rintoihin imaisten nännin suuhunsa ja puristellen toista rintaa kämmenellään.

      Kata sekoaa rytmissään saadessaan huomiota yhtäkkiä joka puolelta, ja vajoaa voihkien liikkeensä ala-asentoon lantiot vastakkain.

      Tuntiessaan miehet joka puolella Kata ei enää kestä, vaan sillä hilkulla ollut tuleminen alkaa esittää ensi oireitaan..Kata liikkuu nyt hitaasti, namutellen, haluten tuntea Teron kalun pinnan koko pituudelta ja joka puolelta. Pian Kata ei enää voi estää sykintää, joka lukitsee Teron Kataan tiiviisti ja saa Katan tuntemaan Teron jokaisen muodon ja muhkuran korostetun selvästi sisäpinnallaan.

      Tero sulkee silmänsä nauttiessaan Katan hitaasta liikkeestä ja ottaa pakaroilla joutilaana olleen kätensäkin hyötykäyttöön. Etusormi alkaa leikitellä Katan peppureiällä, ja Tero tahdistaa sen liikkeet klitan kanssa puuhaavien sormien tahtiin. aina peukalon ja etusormen puristaessa klittaa etusormi työntyy hetkeksi Katan peppuun.

      Katan pillun sykintä on viemäisillään Teronkin rajan yli, suurin ponnistuksin Tero pystyy hillitsemään itseään vaikka kalu sykkiikin vaativasti Katan sisuksissa.

      Siinä huvissa muu puuhailu Katan vartalolla sulautuu yhdeksi nautinnoksi, Kata valuu eteenpäin, hieroen hikisiä rintojaan Teron vartaloon ja suutelee Teroa märästi, kiinni puristettujen luomien välistä tihkuu vettä ja silmät eivät näkisi vaikka olisivat aukikin.

      ”Mmhhh!!!” Kata makaa hetken aivan liikkumatta ja velttona, mutta palaa sitten maanpinnalle, paljon on vielä hoidettava.

      Suudelman jälkeen Tero kuiskaa hiljaa Katan korvaan: ”Nyt mä vaihdan koloa ku vielä pystyn.” Ja alkaa samalla nostaa Kataa kalun päältä pakaroista pidellen.

      ”Nyt mä oon varmaan tarpeeks rento mihin vaan..anna mennä”, Kata mutisee, ja antaa Teron hoitaa liikeet, mukautuu vain ohjaukseen ja koettaa olla rentona...huikkaa silti: ”Antti, vielähän sitä liukastetta on, autatko?”

      Tero siirtää Kataa sen verran että terska asettuu vasten peppureikää, yhtäaikaisella työnnöllä ja kevyellä alaspäin painamisella kalu alkaa hitaasti työntyä Katan tiukempaan koloon, mutta pysähtyy Teron kuullessa Katan pyynnön. Terskan verran sisällä jo ollut kalu vetäytyy ulos ja Antti syöksähtää paikalle voitelemaan Katan pepun kunnolla sisäpuolelta. Hartaan etusormella suoritetun voitelun jälkeen Teron terska palaa peppureiälle ja vaativa työntyminen alkaa jälleen hitaaseen mutta vakaaseen tahtiin.

      Kata tuntee rentoudesta huolimatta venytyksen kuumotuksena, ja on kiitollinen liukasteesta. Tietäessään, että hetken päästä kuumotus vaihtuu huimaksi tunteeksi, Kata kuitenkin levittää jalkojaan nopeuttaakseen ja helpottaakseen työntymistä pohjaan asti.

      Hitaasti Tero painaa Kataa alemmaksi kunnes koko kalu on uponnut sisään. Jälleen Tero on hetkisen paikallaan ja etsii Katan silmiä katseellaan. ”Millanen on olo??”

      ”Täynnä..mukavan täynnä..”, Kata vastaa ja liikahtaa kokeilevasti..., ”nyt voi jo ottaa kierroksia.”

      Tero ottaa taasen tukevan otteen Katan pakaroista ja alkaa nostaa Kataa pitkin sykkivän ja kivikovan kalun vartta.

      ”Ja suukin mulla on vapaana”, Kata vihjaa Antin ja Miken suuntaan, samalla kun keskittyy nautiskelemaan syvälle menevästä tunteesta.

      Mikke on vihjeestä haukkana paikalla ja tarjoaa puolikovaksi pehmennyttä kaluaan imettäväksi Antin keskittyessä suutelemaan Katan niskaa ja puuhailemaan fritsuja tämän kaulalle. Sillä välin Tero on saanut jo kohtuullisen tahdin päälle ja kalu takoo tasaisesti Katan peppuun.

      Kata haukkaa Miken kalun suuhunsa, ja alkaa imutella sitä kiitollisena ajatukset pois vievästä toiminnasta, koska Kata on mielestään vielä liian väsynyt ottamaan uutta kierrosta. Vaikka pepussa liikkuva kalu siihen helposti veisikin, jos siihen antaisi itsensä yhtään keskittyä.

      Tero katselee Katan imutusta ja alkaa lähestyä huippuaan kovaa vauhtia. Miken kalu kasvaa ja kovettuu Katan suussa tasaiseen tahtiin ja Mikke nauttii Katan suusta silmät suljettuina. Tero kiihdyttää tahtiaan ja survoo kalua jo kaikin voimin Katan peppuun orkun lähestyessä hurjaa vauhtia.

      ”Harjotellaan näin puhtaana”, Kata sihahtaa suupielestään Mikelle..”tällasena se maistuu tosi hyvälle..aitoa munaa..”

      Tuntiessaan Teron kalun vatkauksen, Kata kuitenkin alkaa menettää otettaan tehokkaasta imutuksesta, sen sijaan katse harhailee ja syljen litinään sekoittuu uuh-ääniä.

      Mikke virnistää Katan sihahdukselle ja tekee kuin vastauksena pari kevyttä työntöä Katan suuhun. Miken työntöjen näkeminen saa puolestaan Teron rajan yli, ja syvään huokaisten hän survaisee kalun viimeisen kerran Katan syövereihin kullin alkaessa syytää kuumaa spermaa Katan sisuksiin.

      Kata on enää pientä kulman tai rytmin vaihtoa vailla, jo ajatus siitä mitä he ovat tekemässä alkaa tuntua niin irstaalta, että Kata vastaa Teron koveneviin työntöihin tosissaan, ei ole paljoa vailla. Mutta ihan ei riitä, silti Kata ei ota stressiä, se etu on useammassa miehessä paikalla. Onpahan vauhtia valmiina Mikelle....

      Tuntiessaan Katan alkavan vastata työntöihin oikein tosissaan Tero jatkaa orgastisen kalunsa survomista. Sen sijaan, että jäisi paikoilleen ruiskimaan Tero pitää tahtia yllä ja spermaa ruikkiva kalu jatkaa tasaista liikettään Katan pepussa hurjan sykinnän saattelemana.

      Kata nauttii Teron vastaanottamisesta melkein äidillisen tyytyväisenä, mutta tajuaa sitten yhtäkkiä mitä Antti on tehnyt hänen kaulallaan.

      Samalla jostain orkun sekoittamien aivojensa hämärästä Tero saa annettua kädelle käskyn kulkeutua pakaralta Katan haaroväliin ja etusormi löytää jälleen vanhan leikkikaverinsa ja piirtää jälleen ynpyrän Katan klitoriksen päälle.

      ”Antti..ootko sä tullut hulluksi, muhun tulee jälkiä jos sää noin”, Kata huolestuu.”..hylsyjen kerämisestä ei pitäs tulla sellasia...ja mä en ajatellut ruveta antaan koko varuskunnalle niin..”

      Kaikki kolme miestä tarkastelevat teatraalisen tarkasti Katan kaulaa ja vastaavat kuorossa: ”Ei tullu vielä mitään!” ja Tero tehostaa vastausta ottamalla klitan peukalon ja etusormen väliin käsittelyyn. ” No okei..”, Kata rauhoittuu ja keskittyy päästämään Teron askartelun aiheuttamat tuntemukset tajuntaansa.

      ...........

      Siinäpä oli se osa, jossa Tero sai. Miken palkinto tottelemisesta jää sen sijaan seuraavaan osaan, samoin kuin Antin aktiivisemmat puuhastelut.. Arvaatte varmaan.

      • kata

        Jokos kaikki on lukeneet nää kaksi ekaa osaa? Joko saa tulla jatkoa? Vai riittikö? Kakkososaa ei oo juuri kommentoitu, niin oottelen täällä vähän varovaisena. Että mahtoko se olla liian jotain, että kukaan kiinnostuis enemmästä?

        Auringossa paahtuen, Kata


      • gbh
        kata kirjoitti:

        Jokos kaikki on lukeneet nää kaksi ekaa osaa? Joko saa tulla jatkoa? Vai riittikö? Kakkososaa ei oo juuri kommentoitu, niin oottelen täällä vähän varovaisena. Että mahtoko se olla liian jotain, että kukaan kiinnostuis enemmästä?

        Auringossa paahtuen, Kata

        ihmeessä kiihottaa kuolettavasti! Vaikka aiheesta kun Katan pepussa, pillussa ja suussa varusmiehen parrua samaan aikaan ja naisen reiät täytetään spermalla. Orkku tullut jo kumpaakin aikaisempaa osaa lukiessa joten osaat takuulla asiasi.


      • Kata
        gbh kirjoitti:

        ihmeessä kiihottaa kuolettavasti! Vaikka aiheesta kun Katan pepussa, pillussa ja suussa varusmiehen parrua samaan aikaan ja naisen reiät täytetään spermalla. Orkku tullut jo kumpaakin aikaisempaa osaa lukiessa joten osaat takuulla asiasi.

        Lupailin tuossa seuraavaa osaa, jossa Mikke saa palkkionsa. Se on kuitenkin vielä editoinnin alla, koska en halua, että se poistetaan täältä.

        Sen sijaan valmistelin teitä kiltisti odottaneita varten postauskuntoon tapahtumat ampumaradan reunalla ennen ensimmäistä osaa. Me kun emme suinkaan ilmasta putkahtaneet siihen asentoon, jossa olimme kun aloitin ekan jutun... jätin sen alunperin pois turhan pitkänä selityksenä, mutta jos joku haluaa lukea, niin... saan siinä Anttia, ja Tero oppii pyytämään nätisti.

        Ja ennenkuin kysymykset siitä kaikkein ensimmäisestä yhteisestä sessiostamme, jossa Teron ja Miken rikokset tapahtuivat alkavat, muistutan, että Mikelle on luvattu, että sitä tarinaa ei postata.

        Mutta tässä siis haukkapalaa odotteluun, ampumarata osa nolla, tapahtumat välittömästi ennen osaa 1.


    • Kata

      Aurinko paistaa. Hiekka on kuumaa.

      Ja Katalla on täysi reppu, kun sankarimme saavat hommansa tehtyä. Aikaa jäi yli useampi tunti ja on aika lonnia. Pojat istuvat katoksen alla varjossa t-paidoissa ja maastohousuissa ja hörppivät vetta kenttäpulloista.

      ”Niin mites se oli pojat..olitteko tosissanne kun lupasitte sillon viikko sitten, että saan teidät käyttöön joskus?” Kata nojailee rentona takaseinään istuessaan maassa ja jää odottamaan vastausta vaikeasti tulkittava ilme kasvoillaan.

      Tero ja Mikke vilkaisevat toisiaan pikaisesti. ”Joo oltiinhan me”, Mikke vastaa Teronki puolesta. ”Ens viikonloppunahan on taas velvi et jos haluut....” molemmat miehet hymyilevät Katalle merkitsevästi.

      ”Mikäs vika on tässä ja nyt?” Kata kysyy ja hymyilee Antille merkitsevästi..varoen tahallaan katsomasta muita, ikäänkuin vain Antilla olisi väliä.

      Antti hymyilee kevyesti takaisin. Katalla on selvästi suunnitelmia, Antti tuumailee samalla kun yllättynyt ilme nousee Miken ja Teron kasvoille. Kundit ovat niin yllättyneitä, että eivät kunnolla rekisteröi sitä, että Katan katse on liimautunut Anttiin. Pieni innostus äänessään Tero kiirehtii vastaamaan:”Eihän tässä mitään vikaa ookkaan. Sulla ois jotain mielessä??”

      ”Ehkäpä hyvinkin”, Kata paljastaa. ”Mutta säännöt tehdään sitten heti selviksi.”

      ”Mitkä ihmeen säännöt??”, Tero möläyttää ajattelematta.

      ”Viimeksi te munasitte parissa jutussa..lupasitte että enää ette...ja että teette niinkuin mä sanon..eikö ollu sellanen puhe?” Kata kysyy jutustelutyylillä.

      Mikke mulkaisee silmäkulmastaan Teroa. Pidä nyt se suusi kiinni-ajatus viestittyy silmäkulmasta. Katalle sen sijaan Mikke hymyilee rohkeasti:”Joo niinhän me luvattiin ja siitä siis pidetään kiinni.”

      ”Sulla Tero oli sellasta pikkupahetta, että rynnit kysymättä tekeen kaikkea..ja Mikke satutit mua..Normaalisti se ois tietenkin merkinny vaan sitä, että en anna teille enää koskaan, mutta Antti sai mut innostuun ajatuksesta, että kun muuten oli niin kivaa, niin voitas hioo ne pikkujutut pois ja vetää sellanen setti, että muistellaan sitä vielä siviilissäkin”, Kata selittää. ”Niin että jos pojat oikesti suostutte niin mä oon mukana kanssa.”

      Mikke ja Tero vilkaisevat epämääräisen kiitollisella katseella Anttia ennen kuin vakuuttavat kuorossa:”Joo tottakai me suostutaan. Jos kerta sä mahkun tarjoot.” Molempien kasvoilla on jo hieman irstas ilme Miken jatkaessa: ”Ethän sä sentään mikään pelottava lady domina oo”, ja saa aikaan kollegiaalisen naurahduksen Terolta ja Antilta.

      ”En niin”, Kata myöntää, ”mutta sen verran voidaan leikkiä että olisin, että tästä lähtien teette just niinkuin sanon, ja voitte alottaa strippaamalla mulle.”

      Pojat vaihtavat jälleen pikaisesti katseita Katan komennon kuullessaan. ”Oikein mielellään”, Tero vastaa ja alkaa Miken kanssa hitaasti riisuutua. Antti jää penkille istumaan ja yrittää pitää naamansa näkkärillä. ”Sinäkin, Antti, jos viitsit..haluisin nähdä sun kroppas myös..jooko?”, Kata pyytää.

      Hitaasti Tero ja Mikke vetävät t-paitansa pois ja onnistuvat tekemään sen jopa synkronissa.. yläruumiit paljaana Mikke ja Tero kumartuvat poistamaan maihareitaan Antin noustessa kundien takana seisomaan. tarkoituksellisen hitaasti Antti alkaa poistaa päältään hikistä t-paitaansa.

      Kata hymyilee tyytyväisenä.

      Teron ja Miken saatua kenkänsä pois he siirtyvät käsittelemään housujaan. Pojat yrittävät pysyä tahdissa ja hitaasti he avaavat ensin vyönsä ja sitten vetoketjunsa. Maastohousut valahtavat yhtäaikaisesti nilkkoihin samalla kun Antti keksii kiivetä seinusta penkille seisomaan näkyäkseen Katalle Miken ja Teron yli. Antti iskee leikillisesti silmää Katalle poikien päiden yli ja kuivaa lihaksikkaan rintakehänsä ja vatsansa hikeä juuri riisumaansa t-paitaan.

      Edelleen tarkoituksellisen synkronissa Mikke ja Tero astuvat pois housuistaan ja jäävät seisomaan hetkeksi paikalleen pelkissä lyhyissä kalsareissa ja etsivät Katan katsetta hyväksyntää hakien.

      ”Teillähän on siviiliurakin tiedossa..perustatte housut pois ryhmän..”, Kata toteaa..ja hymyilee hyväksyvästi..”kyllä teistä siihen olis.”

      Kundien seistessä kalsarisillaan Antti poistaa pikaisesti kyykistymällä kenkänsä ja sukkansa ja nousee sen jälkeen jälleen ylös tarkkaillakseen Kataa Teron ja Miken päiden yli. Jätkät hymyilevät tyytyväisinä Katan kehuille ja vastaavat niihin ujuttamalla sormensa kalsarien kuminauhan alle. Hitaasti he alkavat hivuttaa niitä alaspäin, vähän kerrassaan Mikke ja Tero paljastavat lantionseutuaan, häpykärvojen tullessa esiin, kalsarien laskeutuessa yhä alemmas pojat säilyttävät niissä otteensa ja alkavat taipua kaksin kerroin housujen laskeutuessa yhä alemmas. Tämä peittää tehokkaasti Katan näkymät kundien haaroväliin, mutta antaa Katalle suoran näköyhteyden Anttiin joka availee vyötään hekumallisen hartaasti.

      Antti tuijottaa tiukasti Kataa silmiin ja avaa vyönsä kokonaan ja alkaa hitaasti avata vetoketjuaan. Juuri kun hän on hitaasti alkamassa laskemaan housujaan Mikke ja Tero ovat saaneet kalsarinsa alas ja nousevat nopeasti ylös paljastaen itsensä täydellisesti ja jääden Katan eteen seisomaan kädet lanteilla.

      ”Mmmm..niinkuin muistinkin..namia tavaraa..mutta nyt mulla on ihan liikaa vaatetta teihin verrattuna..Antti voit varmaan järjestää asian ja auttaa mua?..”, ja Kata kääntyy selin poikiin ja keinuttaa lanteitaan..vilkuilee sentään olkansa yli näkymiä.

      Antti on tällä välin vapautunut housuistaan ja astuu Miken ja Teron takaa esiin pelkkiin tiukkoihin tangoihin verhoutuneena ja astuu Katan taakse ja tarttuu Kataa kevyesti olkapäistä. Hetken paikallaanolon jälkeen Antin kädet alkavat vaeltaa alaspäin ja päätyvät hyväilemään Katan pakaroita.

      ”Ja Mikke..repussa on päällimmäisenä maavaate..levitäpä se tähän johonkin mihkä mahtuu”, Kata ohjeistaa ja antautuu sitten nauttimaan Antin käsistä ..vielä vaatteilla mutta toivon mukaan pian iholla. Lyhyen seikkailun jälkeen Antin kädet löytävät tiensä Katan vyölle ja avaavat sen ja Katan housunnapin ja vetskarin asiantuntevasti päästäen housut valahtamaan nilkkoihin. Mikke siirtyy kaivelemaan Katan reppua ja löydettyään etsimänsä levittää sen metrin päähän Katan eteen hietikolle.

      Kata astuu avuliaasti pois lahkeistaan ja kääntyy Anttiin päin kietoutuen hetkeksi Antin ympärille käsillään ja heittäen nopean suukon Antin huulille, sitten palaa taas passiiviseen riisuttavana olemiseen, mitä nyt hieman kiemurteleekin saadakseen muotonsa otollisiin asentoihin. Antti sivelee Katan reisiä kevyesti odottaessaan Miken saavan puuhansa valmiiksi. Miken saatuu hommansa hoidettua hän jää hiekalle odottamaan ja katselemaan Kataa halukkaasti. Vastaavasti Katan selän takana Tero katselee suurella mielenkiinnolla Antin puuhia.


      Pikaisesta suudelmasta innostuen Antti jatkaa riisumisprojektiaan, ja tarttuu Katan t-paidan helmaan. ”Nosta kädet”, Antti kuiskaa hiljaa ja alkaa vetää t-paitaa Katan pään yli. Tottelevaisesti Kata kohottaa kätensä pään yli suorina, leuka alaspainettuna ja kädet ylhäällä uhkaavan dominan vastakohtana. Sihahtaa sitten: "Jätä alkkarit..meinaan kiusata poikia ennen kuin ne edes näkee mua ilman".

      Varovaisesti Antti vetää paidan Katan pään yli pois ja pudottaa sen samaan kasaan Katan housujen kanssa, paidasta eroon päästyään Antti suutelee kiihkeästi Katan kaulaa ja niskaa ja Katan sihahduksen kuultuaan kuiskaa salaliittolaisen äänelläkei. ”Mites kengät?? Jätetäänkö ne kans??”

      ”Miltä susta vaikuttaa..oisko kengät pelottavat..vai vaan hankalat?” Kata kuiskaa vastaan.

      Vastausta odottamatta Antti jatkaa hetkeksi keskeytynyttä riisumista. Kädet hakeutuvat Katan rinnoille, ja Antti kupittaa ne kämmeniinsä ja hipelöi kankaan läpi peukaloillaan nännejä. Antti kumartuu suutelemaan Katan korvaa ja kuiskaan pienen nuoleskelun jälkeen:”Ehkä noi maiharit saattas vähän pelottaa, sähän oisit sit ainoo jolla ylipäänsä on kengät.”

      ”No jätetään sitten..mut jos käy hankalaks nii saahan ne pois...”, vastaa Kata ja nojautuu taaksepäin nostaen rintojaan paremmin esille ja alkaen oikeasti rentoutua tilanteessa..lämpimät kädet rinnoilla vaikuttavat joskus siten.

      Mikke ja parempaan katselupaikkaan siirtynyt Tero katselevat kateellisina edessään avautuvaa näytelmää Katan nostaessa rintansa esille. Antti puristaa tisuja hieman voimallisemmin kuin jäähyväiseksi ja kämmenet siirtyvät kevyesti Katan selkäpuolelle rintaliivejä avaamaan.

      Katan kädet ovat edelleen ylhäällä odottaen käskyä laskeutua, mutta muu kroppa myötää Antin liikkeitä. Lyhyen näpertelyn jälkeen hakaset avautuvat ja aivan kuin voittoa juhliakseen Antti suutelee Kataa tulisesti näykkäisten samalla kevyesti Katan alahuulta. Huulien erotessa Antti sanoo pehmeästi:”Laske vaan kädet alas et saadaan nää pois.” Antin tiukoissa tangoissa on havaittavissa jonkinasteinen pullistuma, joka kuitenkin vetäytyy pois Katan ulottuvilta Antin poistaessa rintsikat Katalta ja astuessa Katan sivulle. Mikke ja Tero puolestaan tuijottavat häpeämättömän kiimaisesti Katan paljastuneita rintoja.

      Kata laskee kätensä vain hipelöidäkseen niillä ohimennen Antin etumusta, mutta antaa Antin auttaa liivit pois. Homman tultua näin hoidetuksi Kata kiinnittää jälleen huomionsa Mikkeen ja Teroon.
      ”Mikke..saat vielä keskittyä katseluun, penkille ja pää kiinni.”, Kata käskee ja jatkaa:” ja Tero, niin Tero..sinä saat nyt tulla tännepäin. Asetupa tuohon alustalle selällesi niin katsotaan mitä mä sulle keksin”. Kata sanoo hymyillen epäilyttävän herttaisesti.

      Käskyn kuultuaan Mikke hiukan säpsähtää. Hymyillen hän vastaa: ”Okei sit”, ja poistuu käskettyyn paikkaan. Tero puolestaan virnistää todella leveästi Katan ilmeen nähdessään ja ehdotuksen kuullessaan ja niinpä hän asettukin harvinaisen ripeästi alustalle makaamaan.

      ”Odottakaapa sitten hetki”, Kata sanoo ja menee penkomaan repulleen”..ah, siinä.”, kuuluu repun tienoilta ja Kata kääntyy poikiin päin käsissään jotain auringossa kimaltelevaa.

      Kaikkien katse kiinnittyy Katan esille kaivamaan kiiltelevään esineeseen. Hetken hämmästyksen jälkeen Tero saa ensimmäisenä suunsa auki: ”käsiraudat??”

      Ripeästi Kata käväisee Miken luona ja kilauttaa tämän kädet selän taakse rautoihin..sitten selällään oleva Tero saa raudat käsiinsä eteensä..kaikki tapahtuu nopeasti ja määrätietoisesti, Kata vain siirtää poikien kädet haluamiinsa asemiin ja naps.

      Kata hymyilee tyytyväisenä.”No niin..tämä ehkä selventää tilannetta....ja ihan vaan varmistukseksi.” Mikke ja Tero katsovat yllättyneinä ja silmät suurina Kataa. ”Mikä juttu tää on??”, he kysyvät yhteen ääneen ja hakevat katseillaan tukea välinpitämättömän näköiseltä Antilta.

      Kata jatkaa: ”Ja älä pelkää Antti, sä oot täällä vaan huvittelemassa, et korvaamassa syntejäs..sulle ei oo rautoja, ja jos haluat voit poistua nyt. Jos taas haluut jäädä..voitais katsoa mikä tuolla sun housuissa noin haluaa ulos..”, Kata sanoo huuliaan nuollen.

      Antti vilkaisee pikaisesti ihmetteleviä Mikkeä ja Teroa, ja keskittää sitten huomionsa Kataan. Tietävä virne nousee Antin kasvoille tämän nähdessä Katan nuoleskelevan huuliaan. Vastaus on itsestäänselvä: ”Tietenkin mä jään.”

      Rinnat heiluen Kata taluttaa Antin alustalle ja asettaa tämän polvilleen niin, etä kalsarien peittämä miehuus on suoraan Teron hämmentyneen katseen yllä.

      Nyt pieni hämmennys nousee myös Antin silmiin ja hän katsoo kysyvästi Kataa. Kata asettuu itse Teron pään toiselle puolelle, joten Terolla on nyt molemmilla puolilla päätään polvillaan oleva ihminen. Kata kumartuu vapauttamaan Antin aseen, ja suoraan Teron silmien yläpuolella alkaa hellästi puristella löytöään.

      Kata suukottaa vielä Anttia rohkaisevasti huulille, ja alkaa sitten edetä Antin kroppaa alaspäin huulineen...rinta..vatsa... Antti saa uskoa Katan suudelmasta ja epäilykset hälvenevät. Tiukoista tangoista vapautuu kalu, joka kalsareissa olleesta lupaavasti pullotuksesta huolimatta ei ole vielä alkuunkaan kova.

      Tero katselee edessään avautuvaa näytelmää silmät suurina eikä yllätykseltään saa edes sanaa suustaan. Päästyään melkein alas asti Kata yllättäen uppoutuu syvään suudelmaan myös avuttomana makaavan Teron huuliin.....mutta vaihtaa sitten innokkaana odottavan kalun puoleen. Tero vastaa ahnaasti Katan suudelmaan ja rahoittuu selvästi ja alkaa odotella mitä tuleman pitää.

      Kata alkaa ensin nuolla vartta pitkin vedoin, ohjaten kädellä kalua pystyyn..sitten nopeita suukkoja suoraan paljaaksi vedettyyn päähän..Kata tarkastelee leluaan hymyillen..”En muistanutkaan”, hän mumisee ja alkaa hyppyyttää kielenkärkeään siellä ja täällä.

      Antti katselee tyytyväisenä Katan puuhasteluja, joilla alkaa jo olla vaikutustakin. ”Et muistanut?? Luulin mä viimeks vaikutuksen tehneeni”, Antti vastaa Katalle.

      Päästyään vauhtiin Kata vaihtaa leveään sylkeä levittelevään kieleen..kalu on pian niin märkä, että sylkivana valuu siitä alaspäin, ja Teron kasvot alkavat olla vaarassa alapuolella. Huolehtivaisesti Kata seuraa karannutta rihmaa alas ja poistaa sen Teron poskelta ahneella nuolaisulla, mistä jatkaa jälleen huulien kautta takaisin Antin jo käyttökelpoiseen kokoon päätyneeseen vehkeeseen.

      Tero katselee silmät suurina edessään avautuvaa näytöstä ja alkaa itsekkin kovettua, Antti puolestaan nauttii Katan käsittelystä silmät kiinni kalun tavoitellessa täyttä juhlakuntoa.

      Kata vastaa Antille. ”Luulin muistaneeni mutta taisin sittenkin unohtaa,,muuten oisin pakottanut sut jo aikasemmin”, Kata toteaa suupielestään ja intoutuu yrittämään paljonko Anttia saisi kerralla menemään suuhunsa. Kokeilun epäonnistuttua surkeasti..kaikki ei mene vaikka Kata kuinka kakoo hän päättää vaihtaa tekniikkaa ja alkaa suunsa sijasta hyväillä kalua rintojensa kärjillä. Kalun ylle kumartuneena hän ohjaa rintojaan liikkumaan Antin pinnalla. Terolla hän päättelee olevan parhaat näkymät .

      Antin kalu kasvaa nyt pituutta ja paksuutta tasaiseen tahtiin ja on miltei täydessä mitassa Katan siirtyessä käsittelemään aisaa rinnoillaan. Toistaiseksi täysin passiivisena ollut Antti katsoo Kataa kysyvästi. Tero sen sijaan tuijottaa tapahtumia häpeämättömästi ja suorastaan nuolee huuliaan kalunsa noustessa täyteen mittaan.

      Puristaen käsillään rintojaan yhteen Kata kokeilee josko syljestä liukas kalu tykkäisi liukua niiden välissä, vaikkei niistä tarpeeksi olekaan peittämään Antin koko komeutta. Hetken leikittelyn jälkeen Kata kohottautuu ylös ja katsoo Anttiin:” Nyt voisit lämmitellä mua vähän..mutta Tero haluaa varmaan katsella, eikös niin?” ”Hmmm,” Antilta pääsee huokaus Katan liu'uttaessa rintojaan pitkin kalun vartta. Tyytyväisenä kuin kermaa saanut kissa Antti nyökkää Katan ehdotukselle. Lähes yhtä innoissaan Katan ajatuksesta on Tero joka nyökyttelee kiivaana.

      Sen sanottuaan Kata asettuu Teron päälle kontilleen pylly pystyssä eräänlaiseen 69 asentoon..jossa Tero tosin on vailla kosketusta Katan vartaloon, mutta alkkareiden peittämä pimppi on nätisti Teron silmien yläpuolella. Kata heiluttaa kutsuvasti takapuoltaan..Anttiii....Antti laskeutuu Katan takamuksen luo, ja kumartuu suutelemaan sitä. Antin kieli tanssii pitkin pakaroita samalla kun malttamaton käsi sujahtaa Katan pikkareiden päälle sivelemään hitaasti Katan häpyä kankaan läpi.

      Huomatessaan Teron seisovan kalun kutsuvasti edessään Kata joutessaan tekee kädellään muutaman kokeilevan vedon ettei sekään aivan osattomaksi jäisi, mutta lopettaa heti kun saa vastaussykäyksen liikkeeseensä.

      Tero värähtää Katan kosketuksesta ja yrittää lantiotaan nostamalla tuoda kalunsa paremmin Katan ulottuville, mutta ilmeisen turhaan. Sillä aikaa Antin käsi on löytänyt tiensä Katan housujen sisäpuolelle ja etusormi seikkailee paitsi huulilla, myös klitoriksella joka silloin tällöin saa kevyen hipaisun. mikään ei kuitenkaan päädy Katan sisuksiin.

      Antti vetää Katan pakaroita peittävää kangasta sivummalle päästäkseen kielensä kanssa lähemmäs strategisia paikkoja. Hiljalleen kieli etenee pitkin pakaroita päätyäkseen lopulta piirtämään ympyrää peppureiän tienoille kun Antti vihdoin päättää tunkeutua etusormen voimin Katan sisälle ottaen samalla käyttöön toisen kätensä klittaa leikittelemään. Tero katselee näytelmää sanattomana, toivoen pääsevänsä osille.

      Kata keskittyy tyytyväisenä tuntemuksiin, aivan kuin yleisönä huohottavaa kaksikkoa ei olisikaan...sormet saavat aikaan kastumisen lisääntymistä. Anttia maistellessa alkanut pienoinen kostuminen alkaa olla jo käsin kosketeltavan selvää ja näkyvää. Kevyt punastus tosin viivähtää Katan poskilla kun hän kuulee ensimmäiset litsahtelut pillustaan..näinkö kosteana tässä ollaan...no siinähän näkee Terokin mitä kunnon mies saa aikaan.

      Antti upottaa kielensä lopulta lipsuttelemaan Katan peppureikää ja lisää saman tien toisen sormen pilluun. kuitenkin hän pitää koko ajan huolta siitä, että Teron edessä kangas pysyy paikallaan ja alkaa olla jo kosteakin.

      Kata levittää jalkojaan vaistomaisesti, mikä laskee häntä alaspäin, jääden vain senttien päähän Teron kasvoista. Antti upottaa sormiaan uutterasti Katan uumeniin, vetääkseen ne sitten pois pöksyjen kastelua varten ennen kuin ne palaavat kuumaan ja kosteaan pilluun.

      Tero on katsellut näytelmää lumoutunena eikä voi enää olla hiljaa:”Mä haluisin nuolla:”

      Kata havahtuu tyytyväisestä hiljaisuudestaan.."niinkö?..ja mistä päättelet että antaisin?" hän jatkaa yrittäen saada sormetuksen ja nuoleskelun pehmentämään ääneensä särmää.

      Tero on hieman ymmällään vastauksesta: ”No kait säkin ny haluut et sua nuollaan??”

      ”Viimeksi liityit ilonpitoon kyselemättä halusinko mä sun kullias peppuuni...ja nyt päättelet yhtä varmasti, että mä haluun sun kieles pilluuni...voi hyvää päivää sun kanssas. Ehkä mä haluan että mua nuolee vaan Antti..ehkä mä en halua sua ennenkuin opit pyytään nätisti..ja tiedoks sulle..tuo ei ollut nätisti!”, Kata vaahtoaa samalla kun laskeutuu niin alas, että märkä kangas oikeasti hieroutuu Teron suuta vasten.

      Kata liikuttelee itseään hiukan, varmistaen että maku ja haju ovat päässeet perille, ja kohottautuu sitten taas hiukan ylemmäs, paremmin silmiä varten. Muistuttaakseen Terolle, että yhteistyö saattaisi olla miellyttävää Kata hyödyntää edessään keikkuvaa jormaa jälleen, upottaa sen nieluunsa samalla hetkellä kuin kohottautuu.

      Teron mahdollinen vastaväite hautautuu Katan märkien pikkareiden alle. Turhautuneena Tero maistelee Katan nesteitä kankaan läpi ja haistelee kiiman hajua. Antti puolestaan on kuin mitään ei ympärillä tapahtuisikaan, myötää Katan liikkeitä ja tunkee kielensä Katan peppuun. Muutama syvä upotus nielun perukoille ja taas Kata purskauttaa hetkeksi hellityn kalun pois kuin upotus olisi ollut pahakin virhe. Tero saa lohtua Katan imaistessa kalua, ja niinpä Tero jälleen nostaa lantiotaan maasta säilyttääkseen kontaktin mahdollisimman pitkään mutta turhaan. Huokaus karkaa Teron huulilta.

      Jätettyään Teron kalun Kata tajuaa samalla, että Antin kieli on lievästi irstaissa puuhissa....Kata huokailee vuorostaan kykenemättömänä liikkumaan muuten kuin levittämällä itseään. Antti upottaa kielensä kunnolla Katan pyllyyn ja tehostaa vaikutelmaa ujuttamalla jo kolmannenkin sormen pilluun. Enää Antti ei vaivaudu erikseen kastelemaan Katan pöksyjä vaan sumeilematta nussii Kataa sormillaan.

      Kata laskee päänsä Teron vatsalle. ”Mhh..Antti...jos sä jatkat noin mä tuun kohta....käännytään ennemmin, mullon vielä paljon hommia”. Vastahakoisesti Kata irrottautuu tilanteesta ja kääntyy..istumaan Teron rintakehän päälle polvet koukussa tämän molemmin puolin. Hän näytää Antille elein..riisu sä sillä välin, mä hoidan hetken itse. Antti vetäytyy hieman kauemman mahtava mela pystyssä ja jää hetkeksi paikalleen katselmaan Kataa ihaillen. Hitaasti Antti alkaa poistaa housuja huvittunut ilme kasvoillaan.

      Teroa silmiin katsoen Kata liu'uttaa hitaasti märkää kangasta sivuun pimpiltään paljastaen turvonneen ja punoittavan häpynsä...huulet ovat jo raollaan käsittelystä ja koskteus kiiltelee joka puolella. Tero tuijottaa Katan haaroväliä silmät suurina, huulet hieman raollaan Tero hegittää raskaasti ja nuolee ohimennen huuliaan. Edelleen Teroa silmiin katsoen Kata vie sormensa hävylleen ja alkaa liikutella kättään nautiskellen...saatuaan sormensa kauttaaltaan märiksi Kataa vie kätensä Teron suun ulottuville... ja antaa liisteisten sormiensa kiertää Teron suuta, mutta ei anna niitä huulien väliin.."niin mitä se oli mitä sä halusit..pitikö sun pyytää jotain?"

      Tero on jo totaalisen turhautunut. Lopulta hän kuitenkin saa suunsa auki ja pystyy artikuloimaan pyynnön:”Saisiks mä nuolla sua??”

      Kata rikkoo katsekontaktin sulkemalla silmänsä ja tuomalla kätensä takaisin pimppaansa..sormi kiertää klittaa ja uppoaa välillä sisään. Kata huokailee mutta ei tee elettäkään vastatakseen Teron pyyntöön. Tero on jo täysin malttamaton:”Niin saisinks mä??”, hän kysyy jo hieman ärtyneellä äänellä.

      Hetken kuluttua Kata avaa silmänsä jotka jo kimmeltävät, ja kumartuu kuiskaamaan.."ei tarpeeksi vakuuttava" ja työntää vastatessaan sormensa Teron suuhun maisteltavaksi. Tero imaisee Katan sormia ahnaasti ja nuolee niistä viimeisenkin pillumehun pisaran aivan kuin pelkäisi että se voi loppua kesken.

      "Antti..nyt voitais vähän naida..haluisitko tulla jo uittelemaan", Kata kysyy Antilta ja asettuu jälleen kontilleen Teron pääpuolen yläpuolelle. Asettautuessaan hän ohimennen imaisee jälleen Teron kalua, kuin vakuuttaakseen sille, että kyllä tästä vielä hyvä tulee kunhan omistajasi oppii tapoja.

      ”Totta hitossa haluun”, Antti vastaa kevyen kiimaisella äänellä ja keskeyttää hitaan runkkauksen, jolla on ylläpitänyt kalunsa vireystilaa. Nopeasti Antti asettelee itsensä sopivaan kohtaan Katan takapuolen tuntumaan samalla kun Teron turhautuminen taas kasvaa yhden pykälän Katan viimeisimmästä imaisusta.

      ”No niin, täältä tullaan”, Antti varoittaa ja survaisee kaluaan terskan verran Katan sisään ”Ymh..jumalauta sä oot iso..mut anna mennä vaan..”, Kata voihkii.

      Lyhyen tauon jälkeen Antti livauttaa kaluaan pari senttiä lisää sisäänpäin ja pysähtyy jälleen paikalleen leikittelemään Katan klitalla aivan kuin rauhoitellakseen.

      Kata muistaa jotain ja haparoi housuja sivuun..katselun verran Tero on jo alistumisellaan tienannut...pitäähän sen sentään nähdä kuinka Antti uppoaa. Jos uppoaa..ei se mene..tai menee..tai ei..hhhhhhh..uuuuhh..Kata puskee takamustaan hirviötä vasten eikä tiedä onko tyytyväinen vai kauhuissaan.

      Tero katselee silmät suurina kuinka Antin mahtava parru on uponnut muutaman sentin verran Katan pilluun ja levittänyt sen samalla kunnolla auki. Antin etusormi jatkaa puuhasteluaan Katan klitalla kun Antti alkaa hyvin hitaasti työntää kaluaan tasaisella paineella sisäänpäin.

      Kata alkaa olla jo unohtanut Teron, josta on tullut vain patja..maailmassa on enää kaksi asiaa joilla on väliä ja joista toinen on Katan oma ja toinen Antin.

      Jonkin aikaa Antin kalu etenee vääjäämättä kohti Katan syvyyksia, mutta sitten Antti tuntee vastuksen taas tiukkenevan ja työntö pysähtyy vaikka useampi sentti on vielä ulkona. Kuin maanitellen Antin etusormi tehostaa toimintaansa Katan klitalla kalun pysytellessä paikallaan.

      Kata tunnustelee sisällään olevaa täyttävää mittaa ja tähän mennessä tasaisesti noussut kiihottuneisuus alkaa elää omaa elämäänsä..."nyt nuole jos haluut", Kata kähisee Terolle, vaikka tietääkin asennon hankalaksi ellei mahdottomaksi..kuitenkin pinta on jo niin herkkänä, että Kata kaipaa oikeasti jotain Antin etusormea hellempää tai ainakin sileämpää ja liukkaampaa, ja ajatus Teron kielestä kiristyneen ihon pinnalla tuntuukin yllättäen tervetulleelta ja kiihottavalta ja sairaan irstaalta.

      Katan kähinän kuullessaan Tero miltei hypähtää innosta ja kurottaa heti kielensä kohti Katan häpyä Antin kalusta välittämättä. Antti irrottaa sormensa klitalta ja Tero imaisee sen välittömästi suuhunsa. Aluksi Tero vain imee Katan klittaa kuin lapsi tuttia, mutta piankin kieli yhtyy toimintaan ja alkaa määrätietoisesti lisuttaa klittaa.

      Kata vetää polvensa eteenpäin ja laskee takamustaan valmiina vaikka pakottamaan Teron kielen liikkumaan..mutta tuntee sitten, että pyyntöön suostuttiinkin heti. Luistelu klitalla saa Katan jo kohtuullisen tolkuttomaan tilaan, ja viimeisillä järkevillä ajatuksillaan Kata koettaa vielä hiukan rentouttaa sisuksiaan..ehkä Antti saisi vielä hiukan lisää sisään jos...

      Antti myötää Katan liikettä ja sen päätyttyä katsoo tilanteen olevan sopiva jatkamiselle. Jälleen Antin huikea ase alkaa edetä syvemmälle. Nyt Antti käyttää hieman enemmän voimaa, ja sen ja Katan rentoutumisen yhteisvaikutuksesta kyrpä löytää lopulta kokonaan tiensä Katan sisään. Antti pysähtyy kalu kahvaa myöten Katan pillussa ja kähisee kysymyksen: ”Miltäs tuntuu?? Nussitaanko kunnolla??”

      ”Parhaalta..anna mennä..täysillä..ja Tero kanssa, sä oot ihana”.

      Tero saa lisäintoa kehuista ja lisää jo repertuaarissa olevaan imemiseen ja lutkutukseen myös kevyet näykkäisyt. Antti puolestaan ottaa Katan ohjeet onkeensa ja alkaa sangen reippaat työnnöt. Kalu vetäytyy aina terskanvakoon asti ulospäin ennen kuin voimallinen sisääntyöntö palauttaa mahtavan aisan Katan pillun syvimpään sopukkaan.

      ”Oooh..te tapatte mut..jatkakaa..aaah...ihan tosi...uuh..mä...kohta.....hhhhhh......toi tuntuuhhhh.... jumahhh...... sehhh tekeehhh......aikahh........hhhyväähhhh....”

      Antti ottaa kunnon otteen Katan lantiosta saadakseen panoon kunnolla voimaa. Todella voimakkaat työnnöt survovat kalua Katan pilluun. Tero katselee silmät suurina hurjaa panoa ja sen seurauksena Teron klitan imutus alkaa olla jo parasta hoover-tasoa:

      Katan epäselvä selitys loppuu epämääräiseen mutinaan joka joko oli suomea tai sitten ei..Kata hautaa päänsä Teron vatsaan ja pystyssä heiluva takapuoli alkaa väristä

      Havaitessaan Katan värinät, Antti irrottaan toisen kätensä Katan lantiolta, imaisee peukun märäksi, ja työntää sen olosuhteisiin nähden varsin hellästi Katan peppuun.

      Venytyksen takia pitkään odotella antanut orkku lähtee liikkeelle ja Kata pysähtyy liikkumattomaksi, vain syke pillussa kertoo, että hengittämisenkin lopettanut nainen on yleensä elossa.

      Antti tuntee Katan sykkivän orkun kalussaan, ja survoo sen niin syvälle Katan pilluun kuin mahdollista ja pysähtyy nauttimaan tuntemuksista, jotka ovat viemässä Anttiakin kohti huippua.

      Kata ei enää liiku, vaan pysyy pystyssäkin lähinnä seivästettynä Antin kulliin...syke jatkuu ja Kata tuntee liioitellun selvästi Teron hikisen ihon allaan yllättävänä yksityiskohtana.

      Nautiskeltuaan koko kalullaan Katan orkusta, Antti aloittaa taas työnnöt joilla hän voimallisesti hakee omaa huippuaan. Tero puolestaan on vaihtanut imuttelun klitan kevyeksi lipomiseksi.

      Hellyys molempia miehiä kohtaan saa kyyneleet Katan silmiin....ja hämmästys siitä, että Antin kalu sittenkin mahtui...tultuaan jossain määrin takaisin tolkkuihinsa Kata huomaa sopivasti suunsa vieressä lepäilevän Teron kalun, ja alkaa nyt reilusti ilman kiusaamista imutella sitä.

      Tero huokaa syvään nautinnosta kun Kata vihdoinkin kiinnittää kunnolla huomiota hänenkin kaluunsa. Antti sen sijaan alkaa olla jo aivan muissa maailmoissa ja takoo sykkivää kaluaan hurjaan tahtiin Katan pilluun. orkun lähestyessä antin ennestäänkin mahtava mela kasvaa vielä hitusen jos vain mitenkään mahdollista.

      Tuntiessaan Antin pääsevän vauhtiin Kata tarjoaa itseään joka työnnöllä vastaan suorastaan läiskähtäen..nyt on tilaa ja märkyyttä leikkiä...Tero saa keskittynyttä upotusta syvälle samaan tahtiin kuin Kata liikkaa Anttia vasten.

      Lopulta Antti pääsee rajan yli, ja hurjasti huohottaen survoo viimeisen työntönsa sisään ja alkaa saman tien ruiskuttaa spermaa syvälle Katan sisuksiin. Tero on äärimmäisen onnellinen saatuaan viimein Katan huomion osakseen ja asettuu vain makaamaan ja nauttimaan irroittaen suunsa Katan haarovälistä. Tuntiessaan Antin päässeen loppuun Kata keskittyy myös Teroon koko tarmollaan...hetken päästä hän kuitenkin huomaa väliin jäävät Teron kädet, jotka ovat edelleen raudoissa.

      Kata kohottautuu..jälleen lihaksensa hallitsevana, ja kääntyy Teron puoleen..”Tuo oli tarpeeksi nätisti kysytty..voisin ottaa nämä nyt pois, jos haluat?”

      Orkkunsa jälkeen Antti romahtaa hiekalle lepäämään kalun alkaessa pehmentyä. Tero tarttuu Katan tarjoukseen:” Joo kyllä mä haluisin”.

      Kata taikoo esiin avaimen ja irrottaa raudat.. sitten hän virnistää..:”Ja nyt mä kysyn sulta: haluisitko sä naida mua jotenkin tai johonkin? Vai pitääkö mun kysyä nätimmin?”

      Tero hymyilee Katalle takaisin: ”Ei tartte. Kyllä mä haluisin sua naida, ihan minne sä vaan haluat.”

      ”No herrasmiehenä saat valita..viimeks tykkäsit pepusta, mutta ei sun pakko oo siihen rajottua..ja haluisin kokeilla sua joka tapauksessa vähän pimppaankin, pääset arvioimaan tuhosko Antti mut totaalisesti”, Kata ehdottaa.

      ”No jos vaan sopii niin haluisin sit molempiin”, Tero ehdottaa odotuksesta hyristen.

      ”Ja miten sä haluat mun asettuvan?”, Kata jatkaa.

      ”Jos vaan jaksat ni haluisin et ratsastat. Molemmat kolot silleen jos sopii”, Tero vastaa selvästikin läksynsä oppineena.

      ”Eiköhän se onnistu..kyllä suomen sotilas aina jaksaa mitä vaan”, Kata sanoo ja vetää kättä olemattomaan lippaan.




      Että tällaista tänään. Saa kommentoida.

      Kata

      • >;)

        ..Eipä muuta voi sanoa.


      • Sepe

        Mistäköhän pornoleffasta tämäkin tarina on otettu, ei sillä, hyvä kirjoistaito on ja hyvin kuvailtu.... Jatka vaan enemmän...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1163
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      966
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      860
    4. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      15
      820
    5. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      819
    6. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      794
    7. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      760
    8. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    9. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    10. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      47
      728
    Aihe