Tietoa paikasta nimeltä Tuulimäki?

harkinnassa

Kenelläkään tietoa paikasta nimeltään Tuulimäen lasten-ja nuortenkoti? Sijaitsee Kangasalla?

17

3241

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laitosnuori

      Älä vaan laita lastas sinne! se paikka on aiheuttanut muutamalle ystävälleni niin pahat traumat että ei pysty pois pääsemisensä jälkeen edes elämään täysin normaalisti, jatkuvasti muistot siellä olostaan mielessä, aiheutti niin pahaa ahdistusta ja masennusta aikoinaan, ja vieläkin näitä tunteita saattaa tulla. ei ole myöskään ainoa joka on kärsinyt/kärsii edelleen paikassa olostaan. ei todellakaan reilua toimintaa kyseisessä paikassa. Mitään tunteita ei saa näyttää ja ihan sama minkä ikäinen on niin säännöt samat kuin pienemmillä, ihan epäinhimilliset säännöt ja toiminta yleensäkkin. Jos olet lastasi sinne siis pistämässä, niin haluatko saada kaiken sen vihan, surun, masennuksen ja ahdistuksen joka saattaa vaikuttaa lapseesi koko loppuelämänsä niskaasi? yleensäkkin laitos ei ole hyvä paikka nuorelle, ei todellakaan, monella mennyt elämä pilalle niissä. koulussa muut tuomitsevat sen takia että asut ''laitoksessa'', joidenkin vanhemmatkin leimaa huonoksi seuraksi asuinpaikan takia. Olen nähnyt millaista vihaa paikka on aiheuttanut, ihan mieletöntä raivoa ja suruakin.. ja itse olen kokenut myös mitä ''laitoksessa'' olo on, ei todellakaan auta vaan päinvastoin pahentaa asioita. Monestikohan harkitsin jo tarkasti miten tapan itseni kun se elämä ahdisti niin.

      • Lapsibisnes.

        Tälläistä tietoa löytyi netissä haulla tuulimäen lastenkoti.

        Haiskahtaa huostaanottobisnekseseltä, lastenkoteja löytyy ympäri suomea ja ovat Osakeyhttiöitä, jolloinka verotus tapahtuu yrityspohjalta.

        Selaa sivustoja:
        Etusivu.
        Toimiala.
        Hallitus.
        Alueyritykset.

        http://www.tesory.com/index.php?mode=content&page_id=24
        ------------


    • älä edes harkitse

      Sinne ku muksus pistät nii sieltä se ei lähde ku vasta täysikäsenä. Nimen omaan just tota lapsibisnestä, kun lapsi sinne saadaan niin ei oo aikomustakaan päästää sitä pois kun rahaahan siitä lapsesta saadaan.

      • Lapsibisnes ry.

        Teso ry järjestön perustivat vuonna 2006 yhtiön tuottamaan asiantuntijapalveluita.

        Kysymyksessä ilmsesesti on sosiaali- ja terveysalalla työskentelevien siirtyminen palkkatyöstä yrittäjäksi.

        Muistaaksi huostaanottojen määrät alkoivat kasvamaan vuosi vuodelta yrityksen perustamisen jälkeen.

        Muistaakseni Pride valmentaa ja kouluttaa sijaisvanhempia huostaanotettuja lapsia varten.

        Täytyyhän huostaanottoja tehdä, että bisnes tuottaa voittoa.

        Tietoa Tesosta.

        http://www.tesory.com/index.php?mode=content&page_id=68
        --------


      • kahden äiti

        No tuosta olen eri mieltä. Omat lapseni olivat siellä, olen heistä aiemmin täällä kirjoitellutkin. Kumpikin kotiutettiin ja huostaanotto lopetettiin, vaikka nuorempi ei ollut edes lähellä täysi-ikäisyyttä.

        Paikasta en voi sanoa mitään tarkkaa, koska enhän minä siellä ollut, enkä elänyt heidän arkeaan. Mutta sen mitä kävin siellä tosi usein, minut otettiin aina vastaan hyvin, lapsia vietiin paljon ja usein harrastamaan. Henki vaikutti hyvältä.


        Se miksi lapset ja nuoret kokevat paikan kielteiseksi johtuu kai lähinnä siitä, että suurimmalla osalla on paha olla huostassa. He haluavat kotiinsa ja omien kavereidensa luokse, sekä tuttuun kouluun. Poikkeuksia toki tässäkin, jollekkin lapselle/nuorelle huosta voi olla pelastus.

        Eli siis olen kuullut paikoista, joissa lapsilla on tosi paha olla, että mieluiten tällainen Tuulimäen kaltainen pienkoti kuin "tehdas".

        Eikä noi lapsenikaan paikkaa pahalla muistele, huostaanottoa noin yleensä kyllä.

        Kyllä ne lapset on mahdollista saada takaisin kun jaksaa taistella!!


    • "isäksi"

      Toi paikka! Mut ja lapsenii pelasti! Tää ajatus on nyt kun olen jo aikuinen ja mulla on oma pieni poika. Ei musta lapsena kukaan välittänyt. Tai oikeastaan vanhemmat omalla tavalla. Mut en ollut koskaan kotona etusijalla, sillä tavalla tärkee. Missä sitten opin laittamaan edes joskus toisen itseni edelle. En olisi mitenkään pystynyt pitämään lastani, jos olisin jatkanut sitä toilailua, jota tein "kakarana". Siellä musta pidettiin huolta, välitettiin ja jos mokasin autettiin eteenpäin. Ei musta huostaanotettuna aina tuntunut hyvältä, tottakait olisin halunnu olla kotona. Mut ei mun välit äitiin ja isään olisi tullut tällaisiksi kuin nyt ovat , jos olisin asunut kotona. Siellä oli aikuisia, jotka auttoivat meitä. Paljon on vielä anteeksi annettavaa ja pyydettävää. Mutta siellä opin, että itse voi vaikuttaa mitä elämälle tapahtuu .Ja vaikka tapahtuu, nin pitää ottaa itseä niskasta kiinni ja muuttaa tekemisiään.

    • ????????

      Mitä hyödytti nostaa kaks vuotta vanha avaus???????

    • Ei niin vittuuntunut

      Kirjoitin tänne itse myös pian jo yli puoli vuotta sitten tyhmän loukkausen vihaisena ja tulin korjaamaan itseäni. Asiat voi ksittää miten vain mutta tällä hetkellä tajuan kuinka pajon hyötyä tuulimäöestä on minulle. Se ei ole vankila vaan ktoi kun lakkaa haluamasta kaikkie turhaa. Miten odotinkaan tuolloin hirveitä raha määriä ja kiukustuin kun en töpeksittyäni päässyt kavereitani tapaamaan. Mutta sen olen oppinut että nettiin ei kannata tämmöisiä kirjoittaa. Toivon että te muut huomaisitte kuinka kuitenkin onnellisia ihmiset tuulimäessä ovat. Kaikki ei voi olla täydellistä mutta kun sitä lakkaa odottamasta niin kaikki on paljon hauskempaa. Pyydän siis anteeksi kun loukkasin syvästi ihmisiä ja korjaan ettei tämä sen kummoisempi paikka ole asua :D

      • Uhkailulta vaikuttaa

        Asianosainen siinä vierellä sanomassa mitä kirjoitetaan. Vaikuttaa käytännön lastensuojelun toiminnalta tämä kirjoitus.


    • Totuus234

      Erittäin hyvä paikka lapselle / nuorelle. Varmaankin paras koko suomesta.

      • TOTUUS69

        Erittäin SAIRAS paikka lapselle / nuorelle; PERÄTTÖMIN "VIRANOMAIS-" SELVITYKSIN, LAUSUMIN LAPSEN OLOSUHTEISTA. SAIRAIN PAIKKA KOKO SUOMEN VALTIOSSA


    • tötyysröyvä

      Tötyys ei pälä tylessäkään.

      • tötyyttötötyyttä

        Tehdäänkö taide-esitys aiheesta "tötyys ei pälä tylessäkään"! Sillöin minyn tötyyteni on se viimeinen tötyys. Kyn täiteilijä sen esitää, mitä minä kerrön, niin se ön sillöin töttä.


    • Tiv

      Sossujen ja tuulimäen omistajan hemmetin hyvä bisnes!
      Sossut huostaa terveiden perheiden terveitä lapsia ja yhdessä sossujen kanssa laativat johdonmukaisen valheiden ketjun, jota vanhempien on lähes mahdoton kumota!
      Lapset eristetään huoneeseen pienimmästäkin virheestä, lapset eivät uskalla pyytää mitään, omia mielipiteitä ei voi esittää, rangaistukset kohtuuttomia, kertovat lapsille valheita heidän vanhemmistaan, eriarvoistavat lapsia antamalla toiselle kaikkea ja toisille ei mitään.
      lapsille ei osteta vaatteita, ei harrastusvälineitä, ei oikeastaan mitään.
      Lapset joutuvat itse kustantamaan perustarpeitaan.
      Vanhemmille ei kerrota mitään ja jos jotain kerrotaan, niin valheita.
      Omistaja todella narsistinen ja vastenmielinen.
      Ulkoilla saa korkeintaan tunnin päivässä ohjaajan kanssa tuulimäen pihassa, vaikka mitään estettä omatoimiselle ulkoilulle ei ole.
      Voisin jatkaa tätä listaa vaikka kuinka pitkään, mut nyt ei ehdi.
      Älkää ikinä päästäkö lapsianne tuohon loukkoon!

      • JuuhElikkäsNiih

        Juuh elikkäs öyhmöyh ja psykoosit tulille, ei ne muksut pahemmin sinne pihalle halua ja sinne saa mennä ilman ohjaajaa jos on töpeksinyt, viikonloppuisinkin PITÄÄ olla vähintään se tunti päivässä pihalla että yrittäisitkö edes hankkia oikeat tiedot ennen kuin tulet huutelemaan?


      • JuuhElikkäsNiih

        Ja siis harrastaa saa kaikeksi ratsastuksesta jalkapalloon mutta esim kamppailulajit kiellettyjä, ihan pätevä meininki muutenkin. Ja milläs ne lapset kustantaa omat perustarpeensa? No ei millään kun ei tarvitse sillä kaikki tarvittava tulee talolta. Vaatteepuoli ihan kondisksessa eikä aina edes sitä halvinta Seppälää. Vanhemmat saavat kaiken tiedon mikä heille kuuluu, ja vanhemmat jotka itseasiassa tekevät yhteistyötä tmäen kanssa ja yrittävät edes parantaa jotenkin sitä miksi huostaanotto on tapahtunut, lastenkin on miljoona kertaa parempi olla eikä tarvitse möyhöttää nimettömästi suomi24


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe