Koliikkivauvan kanssa liikkuminen

äh

Miten ihmeessä jaksatte/pystytte lähemään koliikkivauvan kanssa ihmisten ilmoille? Meidän vauva ei nuku päivällä (eikä varsinkaan illalla) kuin ihan pieniä pätkiä kerralaan. Jos joskus käy niin hyvin, että nukkuisinkin tunnin, niin sekin on pätkittäistä. Yöllä nukkuu ihan hyvin. Nykyään vaunuilulenkitki on ihan tuskaa, ku saa pelätä, että millon se itku taas alkaa. Aikaisemmin sentään vaunuilu auttoi tuohon huutoon. Enää ei edes se!
Ihmisten säälivät tai arvostelevat katseet eivät ole mitään ihania!! Odotan vaan sitä kertaa, kun joku mummeli tulee ja alkaa ohjeistamaan minua lapseni hoidossa. Kaikkemme olemme yrittäneet kyllä!! Otan vauvan vaunuista aina hetkeksi syliin, kun huuto yltyy. Muuten vauva alkaa itkemään niin kovasti, että kuulostaa ettei saa edes henkeä.
Varasin ajan jo lääkäriin, että jospa tuo olisikin jotain muuta kuin koliikkia.

6

652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äityli91

      Kannattaa käydä vauvan kanssa homeopaatilla, meidän koliiikit loppuivat siihen. Sitten rintareppu tai kantoliina on aika hyvä, jotkut vauvat panikoi kun joutuu eroon äidistä...pidä tiukasti kiinni kyljessä mahdollisimman paljon niin rauhottuu.

      Hyvä homeopaatti Hesassa on Satu Järvilehto Sofianovassa.

    • Hei, monilla on samoja huolia kuin sinulla. Oletko kokeillut vyöhyketerapiaa? Siitä on kokemuksieni perusteella ollut apua monelle!

    • retg32

      Meillei vyöhyketerapiat auttaneet yhtikäs mitään. Oli kauheaa katsoa vauvan tuskaa se 3 kertaa mitä käytin, kunnes päätin mieluummin kestää koliikki-itkut kuin selvän kivun. Terapeuttikin vain ihmetteli, että poikkeuksellisen voimakkaasti reagoi pisteiden käsittelyyn.

      Mutta mutta... Kärrytelty on pihalla huudoista huolimatta. Ollaan naurettukin, että tämän kylän naapurit pitää meitä kiljusen herrasväkenä, kun mennessä huusi nuorimmainen ja tullessa karjui isompi (jos se nuorimmainen sattu nukahtamaan hetkeksi), kun ei olisi halunnut sisälle.

      Kauppoihin en ole jaksanut koliikkista lähteä roijaamaan, olen käynyt siellä yksin. Muutama kerta pakon sanelemana on käyty hyvin nopsaa ja silloinkin itkun kanssa. Minä en jaksa välittää mummojen ilmeistä ja neuvoahan aina saa. Tosin minä olin jossain vaiheessa jo niin kypsä, että en ehkä olisi enää tämän toisen koliikkisen kohdalla jaksanut kauniisti muotoilla vastauksiani :D

      Voimia! Mekin hypättiin lääkärillä ja vyöhyketerapioissa ja vaikka mitä. Valitettavasti mitään ei oikein voi tehdä, tai ainakaan meidän tapauksessa millekään ei alkaneet tohtoritkaan. Todettiin vain, että tarttetko perhetyöntekijää. Viekö se itkun pois? Meillä helpotti esikoisella 3kk ikään. Tämä kakkonen itki melkein puolen vuoden ikään saakka, mutta pahin vaihe kesti sinne 3kk ikään, kunnes löyty joku rytmi.

      Muista! Se ei kestä lopun elämää, vaikka se välillä siltä tuntuukin. Se on vuoden päästä pelkkä hassu muisto vain!

    • 3kk

      Kahden koliikkisen vauvan äitinä katson säälivästi niitä, joilla on selkeästi koliikkinen vauva esim. kaupassa. Tiedän niin sen tilanteen ja miltä se tuntuu! "Onkohan sillä nälkä", oli ihmisten melkein ensimmäinen ja ainoa kommentti...Ei siihen koliikkiin auta mikään kuin hetkellisesti. Voimia teille jaksamiseen, kolmekin kuukautta huutoa on äärimmäisen pitkä aika, mutta sitten alkaa se ihana vauva-aika, jota en itsekään voinut uskoa koliikin aikana olevan olemassakaan.

      Ei ne kaikki katseet siellä julkisissa paikoissa ole syyllistäviä, on myös meitä oikeasti myötatuntoisia, saman kokeneita =)

    • ..............

      Mäkään en meidän 6 viikkoisen vauvan kanssa julkisille paikoille lähde kun pelkään kauheita huutokohtauksia. Vaunulenkillä käydään lähimaastossa. Joskus saa vaunulenkillä kauhean huutokohtauksen ja aina ei meinaa edes syli auttaa. Huutaa niin että meinaa tukehtua :/ Autossakin saa välillä samanlaisia kohtauksia ja on pysähdyttävä ja otettava syliin.

    • anaaliapina

      VEDÄ SITÄ PERSEESEEN NIIN MUUT LUULEE ETTÄ SIIHEN SATTUU EIKÄ ARVAA ETTÄ SILLÄ ON KOLIIKKI

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe