Kaverin kanssa mökillä!

jarnoz92

Kerron teille nyt fantasiastani! :)

Olimme kaverini tuomaksen kanssa mökillä saunassa, huomasin hänen elimensä joka oli lyhyt mutta silti minua kiihotti ajatus runkata hänet huippuunsa. Sitten pukuhuoneessa kaikki alkoi, juttelimme niitä näitä ja otimme olutta. Sitten sanoin että mennään makkariin pukemaan päällemme.

Makkarissa näin tuomaksen alasti ja vein käteni hänen elimelleen, tunsin kuinka hänen elimensä jäykistyi kun puristin. Katsoimme toisiamme silmiin ja otin hänen kädestään kiinni ja laitoin oman elimeni päälle. Tuomas puristi ja tunsi kuinka elimeni jäykistyi, sitten laskeuduin kyykkyyn ja otin hänen elimensä suuhun, koska siitähän olin haaveillut. Tuomas selvästi piti tilanteesta ja painoi päätäni syvemmälle. Runkkasin ja imin häntä kunnes näin hänen ilmeestään että kohta tulee, niimpä siirryin pelkästään runkkaamaan häntä. Sitten hän tuli, näin hänen ison lastinsa joka syöksyi suoraan rintaani.

Nousin seisomaan ja tuomas tönäisi minut sängylle ja teki saman kuin minä hänelle, imien elintäni. Tuomas imi niin lujaa että tulin hänen suuhunsa.

Huokaisimme hetken sängyllä ja puvimme päällemme. Sitten jatkoimme iltaa normaalisti. Sen pituinen se!

Mitä piditte? :)

5

6385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiihkeä nuoruus.

      Hyvä tarina, tulee itselle ihan nuoruus mieleen, kun touhusin kaverini kanssa.

    • 666

      ois ollu kiva jos olisitte viä pannu

    • itekki saanu kullia

      olin kaverini kanssa itsekin mökillä taannoin.kun olimme saunassa,huomasin että hällä alkoi seistä.kun menimme olohuoneeseen hän istui viereeni ja alkoi hiljaa hyväillä kaluani.tiesin heti mitä hän halusi.polvistuin hänen eteensä ja alon imeä hänen kaluaan,josta hän nautti toden teolla.pian hän laukesi suuhuni ja tunsin itsekin suurta kiihotusta.

      pian hän otti minultakin suihin ja käski minut kontalleen sohvalleja alkoi hiljaa panna minua reikääni.hän runkkasi minua todella kovaa.hän laukesi minuun ja levitti mällinsä päälleni.sen jälkeen minäkin panin häntä ja laukesin itsekin.jatkoimme panoa yömyöhään asti.

      :)

    • Kyllä kiihotti.

      Muutama vuosi sitten, olin kaverin luona auttamassa häntä pienessä remontissa. Illan mittaa nautimme olutta ja lämmitimme saunan. Lauteilla istuessa, huomioni kiinnittyi kaverini kaluun, olin nähnyt sen aiemminkin, kun hän esim. ulkona oli kussut. Mutta saunassa tuo kulli, näytti erittäin suurelta ja kiihottavalta. Kaveri huomasi vilkuiluni ja ehkä humala tilan ansiosta, hän kysyi taitaa kyrpäni kiinnostaa. En osannut vastata mitään, vaan katsahdin kaveriani ja säpsähdin hänen kysymystään. Kaveri kääntyi minuun päin ja nosti toisen jalkansa lauteille, hän käski katsoa kyrpäänsä kunnolla. Katsoin sitä ja huomasin sen myös olevan puoli seisokissa, näytti tosi kiihottavalle kun kulli oli käyrä ja sen terska oli paljas. Jonkin ajan kuluttua, kaveri käski ottaa kyrpänsä käteeni, otin tuon kullin käteen ja se alkoi jäykistyä lisää. Kaveri käski vielä runkata sitä ja tietysti aloin runkata, oli tosi kiihottavaa runkata hänen kulliaan. Vähän aikaa runkkattuani hänen kulliaan, kaveri alkoi runkata minun kiihotuksesta pystyyn noussutta kullia. Runkkasimme toisiamme jonkin aikaa, kunnes laukesimme ja roiskimme spermamme toistemme päällä.

      Sinä iltana sain myös, tuntea ensimmäisen kerran suussani kullin maun, kaverini nimittäin imetti vielä kullinsa, ennen kun menimme nukkumaan.

    • kuriewtwkle

      Tämä on nyt ihan se "klassinen" tarina, kun on kaverin kanssa kokeiltu kaikenlaista nuorempana villinä ja viirilinä ja kun panetti koko ajan.
      Kaverin kanssa mökillä tai missä nyt joskus satuttiin olemaan, meni jutut usein siihen suuntaan, että lopputulos oli runkkailu. Joskus kaveri vaan ajeli opiskeluaikoina sen takia käymään, että päästiin reilusti ja rehellisesti runkkaamaan miesten kesken ilman mitään pillufantasioita ja juttuja.Saunareissut oli melkeen aina sama juttu ja muulloinkin. Ne oli hyviä aikoja ne ja niitä muistellessa:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe