Hotelli Pascha Bay kokemuksia?

Ensikertaa Turkkiin

Onko kukaan ollut viime aikonina Alanyassa Finnmatkojen Pascha Bay hotellissa? Olen menossa ensikertaa Turkkiin ja lapsen kanssa, ja varasin tuolta matkan. Huomasin sitten keskusteluketjun vanhasta tautiepidemiasta siellä... Siitä tosin on jo jonkin verran aikaa.

Onko hotelli nykyään ok ja siisti? Pelkään myös sitä, jos on homeiset huoneet, todella monessa hotellissa tuntuu olevan. Minkä tasoinen paikka se on? Ovatko illat rauhallisia vai onko häiritsevää yöelämää? Hotellin ravintolan taso?

Kaikkea tietoa otetaan kiitollisena vastaan. Entä suosituksia retkiksi tai mitä siellä voi lapsiperheen kanssa helposti tehdä?

42

8456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Upea hotelli on

      Pascha Bay on joka suhteessa siisti, niin huoneet kuin ympäristökin. Ruoka on on todella hyvää ja sortimenttia riittää, samoin hotellialueen palvelut on hyvät. Kaikenkaikkiaan tasokas ja hyvin hoidettu hotelli.

      Mutta mutta .. se on myös aika tylsä hotelli. Ympäristössä ei ole juuri mitään, ja iltaohjelman jälkeen hotellialue hiljenee tyystin.

      Olimme viikon tuossa hotellissa, ja joka iltapäivä piti lähteä dolmuksella Alanyaan.

      Mutta jos rauhallisuudesta ja laadusta tykkää, niin tuo hotelli on oikea valinta.

    • ap hkllkljklkjl

      Ollaan kaksi viikkoa lapsen kanssa, voi siis käydä tylsäksi... Pitää ottaa selvää noista busseista ja retkistä.

    • ..lp..

      Ei meillä ollut ollenkaan tylsää kun viime elokuussa oltiin..Bamsekerho ja Superkids alko aikasin aamulla=aikainen herätys ja vastaavasti aikasemmin nukkumaan.

      Luulin itekki et voi vide, mitä me siellä tehdään, mutta meri ja uima-allas hoitivat kyllä tehtävänsä. Me pulikoitiin aamusta iltaan, ei lapset halua mihinkään retkille.
      Ihme vanhemmat kun eivät anna lasten lomailla, vaan raahaavat niitä kaikenlaiseen turhuuteen..

      Meille asti ei kuulunu mitään meteliä, huone oli lähellä vastanottoa.

      Ruuat aivan superhyvät, ei mahatautia tai muutakaan pöpöä.

      Yksi lapsista joi hanavettä pari kertaa, ei käytetty käsidesiä, eikä pesty hysteerisesti käsiäkä.

      Pullovettä saa ilmaiseksi sieltä jätskibaarista(ne ei kuulu all inclusiveen ne jätskit)kun siinä pikkukaupassa maksaa hirmusti!!

      Olisin halunnu mennä mielummin konakliin kun alanyaan ostoksille.Yhtenä päivänä käytiin.

      • Kusadasin Keijo

        Oltiin viime kesänä viikko ja ollaan menossa samaan tänä kesänä uudestaan joten se kertoo siitä että paikka on loistava. Tai ainakin meidän mielestä. Hyvää oli se että paikka hiljeni kello 23 koska ollaan lasten kanssa lomalla eikä bilettämässä. Paikka on mielestäni lapsiperheen unelma. Kaikkea syötiin ja juotiin ilman mitään tauteja. Ostokset tehtiin suurimmaksi osaksi alueen kaupoista joissa kiinteät hinnat.

        Jos hakee kaikinpuolin lenseää ja turvallista lomaa loistavalla allasalueella ja ohjelmalla niin tämä on se paikka. En voi millään muotoa moittia mitään, mutta meitähän on niin moneen junaan. En välitä Alanyan tms. ostoshelvetistä vaan aion nauttia tulevankin lomani hotellin aktiviteeteista ja mahtavasta ruuasta. 2 vkoa antaa mahdollisuuden käydä retkillä mutta viikon aikana niihin ei viitsi aikaa kuluttaa. Uskon että lomanne on loistava.


    • M

      Kukaan lähössä kyseiseen paikkaan elokuun 18 päivä?

    • turkki1

      Kyllä tuolla Bascha Bayssa riittää tekemistä. Ja iltaohjelma kestää iltämyöhään, joten en usko, että menisitte enään minnekkään kaupunkiin.

    • joku muu hotla..

      Jaa, mitähän tekemistä siellä on?

      Kiertelin viikon ajan ilman lapsia kyseisen hotellin polkuja, ja en todellakaan enää sinne mene.

      Siistiä siellä on ja turvallista, kun vartijatkin kiertää 24/7, mutta minua ainakin lähinnä ärsytti se saatanan Bamseklubben ja se mikrofoniin ruotsin molottaminen.

      Lisäksi piirit on todella pienet, eli hyvinkin tutuksi kerkesi viikossa tulla dolmusten kulut alanyaan.

      Enkä ole parikymppinen bilettäjä, mutta ei enää Bashaan..

      Tuo ensimmäinen ja viimeinen reissu Bashaan tuli tehtyä äkkilähdöllä, kun hinta oli 245€/viikko..

      Hyvä hotelli, mutta liian kaukana keskustasta.

      • Yksi pointti vaan

        "Paras perhehotellimme Alanyan rannikolla" sanoo Finnmatkat.

        Tuo lasue kertoo aika paljon. Lisäksi "Blue Village" konsepti perustuu siihen ettei hotellialueelta tarvitse lähteä minnekkään Kaikki löytyy läheltä.

        Yksinäisenä matkaajana en näe mitään syytä valita "Blue Village" tyyppistä hotellia, ellei sitten satu saamaan matkan todella edullisesti. Perheet jotka matkustavat lasten ehdoilla ja valitsevat all inclusiven siihen päälle, ovat varmasti todella tyytyväisiä kyseiseen hotelliin.


    • 5jäbää

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11246424

      Viisi 25-vuotiasta jäbää ois lähdössä Alanyaan 19.5 ja olisi mukava tietää, jos samaan aikaan olisi lähdössä muitakin nuoria sinne? Kaivattaisiin naispuolista bileseuraa. Eli ottakaa ihmeessä yhteyttä naiset, jos olette lähdössä samaan aikaan Alanyaan ja haluatte hyvää,mukavaa ja komeeta bileseuraa. :)

    • jsdji

      Pascha Bay on tarkoitettu lapsiperheille. Sinne ei todellakaan kannata mennä muuten. Hermot siellä menee. Lapset huutaa ja juoksee koko ajan. Kaikella rakkaudella lapsia kohtaan. On hyvä, että heille on omia hotelleja.

    • joku muu hotla.

      "Hermot siellä menee."

      -Niin menee, mutta äkkilähtö määrittelemättömällä majoituksella, niin näinkin voi käydä..

      • Braven

        Ollaan lähdössä 29.5. Onko siinä rannassa mitään nähtävää, jos vaikka snorkkelin kanssa käy pulikoimassa?


    • Kandee mennä

      "Joku muu hotla" valitti, että oli tosi tylsää yksin ku siellä kierteli. No varmasti. Pascha Bay on suunnattu nimenomaan lapsiperheille ja tollaset järkijätkät, jotka lähtee vaan halvimmalle matkalle mitä saa, ja sit valittavat ku ei hotelli/kohde ollutkaan semmonen ku oisin halunnut, ni mä sanon, että pysykööt vaan Suomessa ja toivottavasti kaukana minusta. Eikä muuten ole ihme, että kundi oli yksin...
      No mut anyway, asiaan;
      Pascha Bay on todella siisti ja hieno hotelli. Jos lapset on alle 10v ni tykkäävät varmasti -samoin aikuiset. Tekemistä on paljon hotellialueella ja rannalla.

      Oltiin hotellissa 2 aik 4v. lapsi ja kaikille jäänyt hotelli mieleen tosi positiivisesti.

    • Turkkiinko

      Hotellin takaa kulkee moottoritie. Häiritseekö meteli? Etenkin jos parveke on siihen suuntaan? Millaiset näkymät on 'ei-allasalueelle-päin'-huoneista?

    • Elokuussataas

      Ei parvekkeet ole sille moottoritielle päin vaan sisä pihalle,eikä todellakaan haittaa sen motarin äänet...Me ollaan oltu kolmena vuonna 2 viikon lomalla samaisessa hotellissa.Ei mitään moitittavaa kyllä ja miten ihanaa on,kun on oma ranta joka on vain tämän hotellin asiakkaille.Ilta-ohjelmat hyviä ja ruoka on aina ollut hyvää.Lapsille riittää ohjelmaa joka on ollut iso plussa ja meidänkin lapset oleet Bambse tai Superkids kerhossa...Hotelli on kaikenkaikkiaan hyvin siisti,roskat otettiin huoneista joka päivä ja sängyt pedattiin sekä parvekkeet siivottiin,eli epäsiisteydessä ei todellakaan joutunut elää.Dolmuksella pääsi kätevästi kulkemaan Alanyan keskustaan,niitä meni siitä ihan hetkittäin...Itse en voi oikein mitään miinusta kyseisestä paikasta sanoa eli suosittelen lämpimästi.

    • ekaakertaa turkkiin

      tuoreita kokemuksia kellään?
      Onko tekemistä 7- ja 9- vuotiaille pojille jotka on vilkkaita vai onko enemmänkin pienempien lasten paikka?

      • pun

        Milloin olet menossa Turkkiin, Pacha Bay?
        ..me olemme menossa kaksistaan pojan kanssa (7v.) 1-kertta 31.5. ?


      • moikka6
        pun kirjoitti:

        Milloin olet menossa Turkkiin, Pacha Bay?
        ..me olemme menossa kaksistaan pojan kanssa (7v.) 1-kertta 31.5. ?

        Menettekö aamu vai iltalennolla?


    • Salmonellaako oli?

      Eikös tuossa hotellissa ollut vakavaa mahatautia paljon viime kesänä?
      Nimi on aika enteellinen.

      • uima-altaasta

        oli tullut vatsatauti useille lapsille. Ilmeisesti joku lapsi vähän kakkinu sinne veteen :D


    • just wondering

      Millainen on hotellin All Inclusive? Sekä ruokien, että juomien osalta?

      • tui3

        This is not a negative comment about the hotel as it is as good as people say. However the company that runs this hotel (TUI) has to do something about their mathematics.

        This hotel booked via TUI Fritidsresor for the period 11-10-14 till 25-10-14, 2 persons, no food, standard room wil cost you 1333 Euro (12216 Skr).
        If booked via TUI Finnmatkat, same room, same conditions will cost you 2074 Euro. With other words a Finnisch couple will pay 741 Euro more for the same service allthough booked with the same company.

        The only difference is that from Stockholm you fly with TUI Fly and from Helsinki with Jettime

        http://www.fritidsresor.se/boka-resa/HotelAbout.aspx?q=a85253efa6654e60b9af97e61fcbe0ad
        http://www.finnmatkat.fi/varaa/HotelAbout.aspx?q=903a1d57259a427e942384e39891c0ee


      • tämäpäsontosijuttu

        Niin, sitten? So what? Vuosi sitten saimme jollain kampanjatarjouksella swim up -huoneiston (2 yhdistettyä yksiötä, kaksi kylpyhuonetta, kaksi terassia suoralla allasyhteydellä) 4 hengelle allinclusivella kaikkine kuljetuskuluineen alle 2000€. Sama hotelli, sama huoneisto, sama lähtöpäivä, ERI LENTOKENTTÄ, ja PERUSHINTA olisi ollut yli 3500€. Näitä kannattaa vähän katsella ja tarttua tilaisuuksiin, kun sellainen eteen tulee!


    • kakattaa!!!

      tuolla minä kohta paskon altaaseen ja aiheutan kauhian epiremian!

    • Mukava hotelli?

      Rahat on turkkia ja suomeksi se on mukava.

    • MahtavaHotelliTurkissa

      Oltiin 2015 syksyllä siellä 11 ja 19v lasten kanssa ja mukavaa oli. Hotellialueelta ei poistuttu mihinkään vaan löhöilimme vaan. Otimme myös All Inclusiven ja kyllä sillä pärjäsi. Tosin ruoka aika samanlaista joka päivä. Emme sairastuneet vatsatautiin. Tosin nuorempi lapsi sai korvatulehduksen, todennäköisesti merivedestä. Mutta kaikin puolin onnistunut loma ja hyvä hotelli!

      • Huojentunut54

        Aah ihanaa lukea että siellä hotellissa on myös ollut yli 18 v "lapsia" mukana. Helpotti lievää paniikkia kun luin että siellä on pelkkiä kakaroita :D


    • kiva66

      matka tilattu 6.7 2016 .onko lapsiperheitä muita tulossa?.minulla poika 10v.

    • Amalia75

      Minä olin tyttöjen 6 ja 8 v kanssa 2013 vuonna. Meillä oli retkiä melkein joka päivälle. Viihdyttiin niin retkillä kuin hotellialueellakin. 2014 oltiin Alanyan keskustassa ja mieskin oli mukana. Nyt mietin josko varaisin taas Basha Bayhin matkan 8.5 samaisten tyttöjen kanssa, he nyt 9 ja 11. Lisäksi olen raskaana joten retkiä en taida varata kuin yhden. Ostoksilla tarkoitus käydä Alanyassa.

      Kuinka ne bussit kulkee ja mihin kohtaa niillä pääsee keskustassa?

    • SamFreeze

      Matka Varattu 27.8.2017-3.9 . Lapset 4 ja 8v. yritän muistaa kirjoittaa omat kommentit kun pääsemme perille...

      • Suomityttö20

        Mekin ollaan täällä tällä hetkellä mieheni kanssa kahdestaan! 😊😊 aivan mahti loma tähän asti ❤️


    • Pke-75

      Meillä matka varattu 23.-30.8.2017 ja mukana mulla on 10 ja 12 v lapset.

    • Vakioasiakas

      Hotelli oli alku kesästä viikon kiinni torakka ongelman takia.
      Tiedä sit saivatko massamyrkytyksellä ongelman poistettua

      • summersumer

        Oltiin toukokuussa ja ei torakan torakkaa nähty kahden viikon aikana sisällä, eikä ulkona....hmmm missähän kuussa ongelma oli?


    • PaskaBay

      Hotellin nimi Paskalahti kertoo siitä kaiken olennaisen.

      • PaskaPeinAsiakas

        Käännös hipoo täydellisyyttä.


    • SamFreeze

      Todella hyvä perhehotelli. Ohjelmaa ja ruokaa aamusta iltaan. Ympäristö ja tilat siistissä kunnossa. Ei mitään valittamista mistään. Uudestaankin voisimme tulla. PS varautukaa 5kg painon nousuun....

    • heihaia

      Oltiin hotellissa kesäkuussa 2017. Siisti hotelli ja ystävällinen henkilökunta. Meillä oli all-inclusive, sitä en voi suositella. Ruoka ei maistunut oikein millekään. Mitään vatasatuatia tmv. ei kuitenkaan tullut siitä. Ruokaa lukuun ottamatta olimme tyytyväisiä, Huoneesta oli suora käynti terassilta jaettuun altaaseen. Hotellissa oli paljon suomalaisia ja ruotsalaisia. Suunittelemme uutta matkaa Turkkiin tulevana kesänä, ei Pascha Bayn syynä ruoka kun lähimpään ravintolaankin on hotellista matkaa.

    • Lumia88

      Lisää kokemuksia tästä hotellista?

      • Kalvapylly

        Juu, hotellin homopojat olivat nuoria ja oikein reippaita.
        Monta herkänkosteaa hetkeä heidän kanssaan vietinkin.


    • Anonyymi

      Sinne kun puskee pari dösää täynnä ryssiä, niin se sen paikan laadusta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      624
      4622
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3509
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      154
      3211
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2469
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2309
    6. 252
      1867
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1457
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1340
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe