Hotelli Cactus

jou

Moi.

Olemme lähdössä perheen kanssa Rodokselle kuun lopussa ja kyseiseen hotelliin.
Meillä mukana 5kk tyttäremme. Ihan vaan tiedustelen onko jollakin kokemuksia hotellista pienen vauvan kanssa. Ja muutenkin jos hotellista jotain kerrottavaa muuta kuin mitä matkatoimiston esite ja mitä netti kertoo, niin otetaan vastaan.

Ei sit kenenkään idiootin tarvitse laittaa mitään naljailu viestejä vaan asialliset kiitos.

T. mies

13

6467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cactuksenkävijä

      Ollaan oltu pariin otteeseen Cactuksessa. Molemmilla kerroilla hotellissa on ollut paljon äänekkäitä ruotsalaisia nuoria. He tietysti elävät omassa rytmissään eli nukkuvat puoleen päivään ja tulevat sitten iltapäiväksi altaalle. Illalla lähtevät kylille bailaamaan ja aamuyöllä rymyävät hotelliin. Eivät paljon meitä häirinneet, lähinnä huvittivat.

      Allasbaarissa maukkaita ruoka-annoksia ja snackejä. Muistaakseni joku suomalainen rouvakin työskenteli siinä. Varmasti lämmittävät lapselle ruokapurkin niin halutessanne. Hotellissa hissi jonne mahtuu isommatkin rattaat.Tosin meidän vierailuillamme hissi on ollut myös pari päivää epäkunnossa / huollossa.

      Huoneissa jo pientä kuluneisuutta mutta ihan kelvolliset. Aamupala sellainen perussetti, mutta tarjolla oli myös puuroa :-)

    • Jou

      Kiitos asiallisesta vastauksesta

    • käynyt 22 krt

      Hyvä ja hienolla paikalla oleva hotelli,olin siellä pariviikkoa ja saat palvelua jopa suomeksi,koska henkilökunnassa on suomalaisia työntekijöitä respassakin,aamiainen on hieno ja ruokalajeja on runsaasti,joten jokainen löytää kyllä sitä mikä maistuu,lapsille on hyvä pihalla oleva uima-allas ja aikuisille aurinkotuoleja piha täynnä sekä isompi uimaallas lisäksi,tosin rantaankaan matkaa ei ollut kuin vajaa parisataametriä,lastenkanssa hotelli oli oikea valinta,rauhallinen hotelli,koska iellä on kova kuri metelöimiseen kyllä puututaan heti,os sellaista ilmenee,nyt ei muulunut mitään metelia,kolmevuotta sitten oli yksi suomalainen juoppo,niin melusi yhdden yön ja aamulla hänelle sanottiin,jos meno jatkuu vielä,niin lentä pois hotellista ja rauhoittui mies kummasti,lapsiystävällinen hotelli,saaren parhaalla paikalla,oikean hotellin osasit valita,jos haluat suomalaista kahvia juoda,kulman takana oleva suomalainen kauppa lainaa sinulle kahvinkeittimen,niin voit keitellä kahvia,kun haluat ja lähtiessäsi sitten sen palautat ja mitään maksua rouva ei siitä ota,hänkin on suomalainen.Semmoinen joka hotellia mollii,niin siellä ei ole ollut,sillä saaren siisteimpiä ja parhaimmilla paikoilla hotelli on,hyvää matkaa ja lomaa.

      • Made in Finland

        Käyty siellä Mekin, Cactus meille ok, aamiainen ok, siainti ok, palvelu respassa ok ,allas allasbaari ok joissa _hintataso ok, baarissa ohjelma ok, baarissa hinnat ok, baarissa palvelu ok , tuulisen rannan 2 hlön huoneet , kerros 5, huoneet pienet, parveke "ranskalainen (=mahtuu seisomaan, siis suomalainen mies), kovalla tuulella(tuuli ei hotellin vika) ei mukavat. Yhteenveto, omana--- kerran käyneenä, pyytäkää huone ellin puolelta, sea wiev?


    • wagner

      klikkaa youtube cactus/rhodos

      • yy

        ollaan varattu mekin matka tänne ja korkeanpaikan kammoisena mietin että onko millainen hissi? ihan normi vaiko joku näköala?
        Meillä huone merellepäin.. paistaako aurinko näihin illalla?


      • cactus(9)
        yy kirjoitti:

        ollaan varattu mekin matka tänne ja korkeanpaikan kammoisena mietin että onko millainen hissi? ihan normi vaiko joku näköala?
        Meillä huone merellepäin.. paistaako aurinko näihin illalla?

        Pari sellaista pienoista umpi hissiä isolla peilillä.. Riippuu mistä kohti hotellia se huone on mut jos tuulista rantaa päin nii komeesti näkyy auringonlasku.


    • kaktus4

      Onko tuoreempia kokemuksia hotellista, olemme lähdössä sinne ensi kuussa. Joko ovat saaneet huoneet remontoitua?

    • pert300

      Palattiin juuri hotelli Cactuksesta. Viikko oltiin reissussa eikä hotellissa ollut äänekkäitä nuoria. Suurin osa asiakkaista oli 55v suomalaisia ja ruotsalaisia pariskuntia. Muutamia kaljoittelevia 55v suomalaisia ja ruotsalaisia oli, mutta eivät häirinneet millään tavalla. Hotellissa ei ollut vauvoja eikä näkynyt alle kouluikäisiä lapsia. Emme maksaneet merinäköalasta, mutta parvekkeelta oli kuitenkin osittainen näköala Ellin rannalle. Huone oli siisti ja se siivottiin hyvin. Siivoojat olivat ystävällisiä. Muutenkin hotellissa oli hyvä palvelu respaa myöden. Hotellin baarista sai edullisia, hyviä ruokia sekä drinkkejä 5e hintaan. Hotelli paikoittain kulunut, mutta kadunpuoleiset parvekkeet olivat ainakin uusitun näköiset, samoin hotellin aula.
      Sijainti on hyvä. Sekä tuulinen ranta, että Ellin ranta vieressä. Hyviä ravintoloita löytyy läheltä paljon ja vanhaan kaupunkiinkaan ei ole pitkä kävelymatka. Aamiainen oli erinomainen. Hyvää mehua ja tuoreita sämpylöitä montaa eri lajia sekä muutenkin aamiainen oli monipuolinen. Hotellin on mielestäni 3 tähden arvoinen. Ainoa miinus oli ehkä, että uima-altaat koko päivän auringossa eikä varjoa yhtään. Aurinkovarjoja oli myös vähän suhteessa aurinkotuoleihin. Menisin kyllä samaan hotelliin uudestaankin.

      • pienestävalittavat

        Kyllä tulohumala ja siihen liittyvä tulomöykkä pitää aina sietää.


    • Cactuskana

      Minkähän kokoisia ovat Cactuksen yhden hengen huoneet?

      • Anonyymi

        Hyvin pieniä


    • Anonyymi

      Ihan ok mesta. Reissun pelasti vielä kun allas-alueelle pöllähti 4 runsasrintaista punahkaa suomalaista, kaksi miestä ja kaksi naista. Alkoivat juomaan omia juomia ja pikkuhiljaa melu ja humala nousi. Piste iin päälle oli kun alkoi Irwin soimaan heidän omasta poppikoneesta. Oli hienoa huomata että näitä hemmoja on vielä olemassa. Saatiin peheen kanssa naureskella ihan olan takaa, oli touhu niin legendaarista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe