Khao Lak 2013 hehkutusketju :)

Hehkutus

Avataanpa tänne tällaisen hehkutusketjun (samanlainen kuin Krabi osoiossa on:)) missä voi hehkuttaa tulevaa matkaa, milloin on lähtö, onko ensimmäinen kerta thaimaassa, mitä aiotte tehdä, millä lennätte, minkälainen porukka lähdössä, mitkä hotellit jne.

142

4439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Helmikuu 2012 (3vko)

      Khao Lak, Helmikuu 2013
      Finnairin suora lento Phukettiin perheen kera, eikä ole ekakerta :)

      Tsiisus kun on vielä pitkä aika matkaan :(

    • m*y*m

      Huomenna tähän aikaan istutaan jo koneessa. (toivottavasti). bayfrontista varasin pari ensimmäistä yötä. Khao lak on tuttu entuudestaan, ja tavoitteena viettää rentoa mukavaa ja ylellistä lomaa rauhallisilla rannoilla.
      skootteri on niitä tärkeimpiä lomavarusteita... valkoinen retro honda varmaankin se tälläkin kertaa on.

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9010270#comment-0

      paitsi että se päivän ensimmäinen savuke jää sytyttämättä, ja oluttakaan ei ihan jokapäivälle satu.

    • 7 kk odotus vielä

      Joulu-uusivuosi 2012-13 2 vkoa, pariskunta. Finnairin lomalento Phuketiin, majoitus varattu itse; Sita Garden, josta onnistuttiin saamaan rantabungalow. Kolmas kerta Thaimaassa, mutta eka Khao Lakissa. Lepoloma, snorklailua Similanilla, päiväretki ostoksille Phuketiin. Siinäpä ne loman ainekset.

    • Jepulis77

      Khao Lak 2vkoa, 02/2013, Khao Lak Emerald Beach Resort & Spa hotellina.
      Finskin suoralento Phukettiin. Matkaan lähdössä 2aik. & 2lasta, eka kerta Khao Lakiin mutta ei Thaimaahan.

    • IhanaThaimaa

      Vuodenvaihteessa 2vk reissussa, todennäköisesti viikko Kamala beachillä ja toinen Khao Lakissa. Eka paikka lukkoonlyöty, toista ei vielä, kun hieman vielä harkinnassa (osa väestä menis mieluummin Katalle). Mulle ihan sama, kunhan Thaimaahan taas pääsee :))

      Ei oo eka kerta Thaimaassa eikä eka kerta Khao Lakissa :)

    • lindiss

      Täällä lähtö 30.11 (eli ei ihan 2013 mutta kuitenki) :D, 2 viikkoa ja neljäs kerta Thaimaassa. Aiemmin käyty 2x Krabilla ja 1x Phuketissa Katalla. Nyt etsitään vähän luonnollisempaa ja rauhallisempaa kohdetta.
      Aurinkomatkoilta otettiin lähtö FX-resortiin. Kovasti jo odotellaan ja fiilistellään! Aina on päätetty että "ens kerralla mennään jonnekin muualle" mutta kaipuu Thaimaaseen on vaan niin kova, ja kun siellä on kaikki hyvän loman edellytykset mitä tarvitsemme. Ehkä ensi talvena sitten muualle?? ;) Kun Thaimaassa on käynyt joa aiemmin, tietää mitä odottaa ja lomafiilis vaan kasvaa ja kasvaa, sitä odottaa jo pääsyä Helsinki-Vantaallekin, kun saa eteensä ekan huurteisen oluen ja koko matka on vasta edessä..aijai. Eli kyllä täällä kovasti jo hehkutellaan! :)

    • salari

      Khao Lak jouluna 2012/2013 kaksi viikkoa. Ensi kertaa menossa, kun täytyy sielläkin päin maailmaa käydä:) !!!! Meitä lahtee 4 aikuista ja kaksi lasta. Odotan jo matkaa, tosin välissä on nyt kesä ja viikko Hollannissa.....Lentojen pituus askarruttaa, kuinka siitä selviää????

    • Me_Matkaajat

      Eka kertaa oltiin Thaimaassa nyt maaliskuussa, 2 viikkoa Krabilla. Ja koska Thaimaa teki meihin (ollaan pariskunta) niin lähtemättömän vaikutuksen, on seuraava keikkakin jo varattu; tammikuussa 2013 2 viikoksi Khao Lakiin, JEI! :)

      Ja kyllä siitä matkasta selviää; vaikka takapuoli vähän puutuukin, niin kyllä se pitkänpitkä istuminen kannattaa, kun pääsee paratiisiin :)

    • Khao Lak fani
    • sämyli

      Tammikuussa 2013 starttaamme matkaan reiluksi 3 viikoksi. Neljäs kerta Thaimaassa, eka Khao Lakissa. Hotellimme on Beyond Resort Khao Lak ( rak. 2011 ), josta jo kyselinkin aiemmin. Onkohan jollakin tähän ketjuun osallistujista jotakin tietoa kys. hotellista ? Ja te jotka olette aiemmin Khao Lakissa käyneet, kertokaa toksi kokemuksianne. Lähinnä kiinnostaa, että onhan kylässä ruokapaikkoja, ettei tarvis lähteä joka päivä matkan päähän syömään. Matkaesitteessä lukee 15 km keskustaan...se on asia mikä vähän mietityttää.

      • Rai rai rai

        Jee..Ensimmäinen matka Thaimaaseen varattu tammikuun lopulle Andaburi Resort hotelliin...Olis kiva kuulla hotellista kokemuksia kun ei hirveesti löydy netistä mitään juttuja...Varasimme bungalowin..


    • M*Y*M
    • ssssssssh

      Maaliskuussa 2 vkoa Khao Lak Lagunaan, kaksi aikuista. Neljäs kerta Thaimaassa, toinen Khao Lakissa. On tosi mukava ja rauhallinen paikka.Mutta kun tämä odottavan aika on niin pitkä.........

      • Lomaa ja aurinkoa

        Ihan mieletön matkakuume itselläni ja taatusti myös ihanalla miehelläni, vaikkei sitä myönnäkään. No vielä on tasan 4 kk lähtöön. Isot lapsemmme jäävät tällä kertaa kotiin, joten odotan lomalta todellista laatuaikaa. Thaimaassa olemme olleet 3 kertaa, mutta nyt eka kerta khao lakissa. Tiedän että lapsia tulee ikävä jo 2 vk:n lomalla, mutta silti odotan lomaa ihan malttamattomasti. Onneksi on tämä netti, niin voin lukea toisten samassa tilanteessa olevien intoa.


    • Thaimaaaaa2012

      Ihanaa! 25.11 lähtö 3 viikon yhdistelmämatkalle. Ensin Khao Lak, sitten Krabi ja vika viikko Phuketissa. Khao lakissa hotellina Andaburi resort.

    • Matkaaja

      Helmikuun alussa Khao Lakiin . Olemme käyneet aiemminkin Khao lakissa, ja pidimme valtavasti:)

    • Katsukkainen

      Meillä häämatkalle lähtö 8.12. :) Ensimmäinen viikko Khao Lakissa ja toinen viikko Krabin Ao Nangissa. Olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin.

    • Familymama

      Jouluksi Emerald beachiin. Eka krt KhaoLakissa, muttei Thaimaassa. Jos jollain kokemuksia ko.hotlasta, toki olis kiva kuulla. Suurin "pelko", että on liian rauhallista...kai siellä nyt pari vkoa kulumaan saa...?

    • khao_lak

      Onko tammikuun 2013 viimeisellä viikolla kukaan menossa Khao Lakiin? Laguna Resort hotelliin tai lähistölle.

    • Matkaaja 123

      8/2012 Khao Lak ja Hotelli Sudala. Mitäs siihen olis, joku reilu 140 päivää. Onko viikoilla 7-8 ketään teinejä ko. hotellissa lomailemassa? Omani kaveriksi..?

    • matkapoju

      30.11.12. lähtö khao lakiin menään Baan khao lakiin jälleen hienoissa etelä thaimaan maisemissa.Olin edellisen kerran khao lakissa 08 ilmeisesti tullut jokin ostari keskustaan onko hyvää thairuokaa tarjoavat perheravintolat marketin luona toiminassa? Odotan näiden ravintoloiden pöperöitä vesi kielellä. khao lakin komeita maisemia, lämpöä ja leppoisasta khao lakin tunnelmasta nauttien odotan reissua joka päivä enemmän.

    • erg0z87

      3.12.12 khao lak bay front :) ollaan ekakertaliaisia. toiv. kaikki menee nappiin :P

    • Pääsis jo :)

      Moi,

      vielä on aamuja 115 ennen kuin meidän poppoo pääsee taas KhaoLakiin :)
      Ei malttaisi enää millään odottaa mutta hyvää kannattaa odottaa :)

      • 9.12.2012 Karon-KhaoLak-yhdistelmä. KhaoLakissa ihana Bangsak Village-hotelli. Toivottavasti kelit suosii!


    • lomailija

      Khao lak ja Sudala Beach hotel jouluksi.Ollaan oltu ennen fx resortissa ihan siisti hotelli hyvä allas.tosin rannalla me pääasiassa oltiin.Sudalassa pitäisi olla omat rantatuolit niin olen ymmärtänyt.Onko kokemuksia sudalasta? Khao lak on ihana paikka

    • Matkaaja123

      Sudalaan menossa myös, mutta vasta hiihtolomien aikaan. Kaikki hotellia ja ympäristöä koskeva kiinnostaa. Vinkkejä tulemaan...

    • 5.12. Sensimariin 5-v hääpäivää viettämään miehen kanssa, eka kerta Khao Lakissa, Thaimaassa kolmas. Sitten varailtu jo keväälle 10.3. systerin kanssa Briza Beach Resorttiin matka... enää 9 päivää lähtöön!

    • tietotaitoinen020

      Tammikuussa ollaan menossa ja majapaikkana toimii khaolak inn, aivan keskustassa :)

    • Khao Lak

      TJ 75 ...eli vielä pitää odotella :(

    • Khao Lak fani!

      Helmikuussa Khao Lakiin pariksi viikoksi!!
      Ei kyllä malttais odottaa!! :)

    • matkamies49

      Me ollaan kierretty koko thaimaa ja suurinosa aasiasta, khao lakin rannat ovat aina ne parhaat ja rauhallisimman :)

    • jukkisss1

      2.12. ois lähtö ja hotellina Palm Galleria, piiiiiitkä odotus vihdoin palkitaan! :)

    • Matkakuumeilua

      18.12 nokka kohti khao lakia :) lähdetään 5 hengen porukalla ja majoittaudutaan seaviewiin jälleen. Toissa jouluna oltiin myös kyseisessä paikassa ja kaikki ovat niin rakastuneita paikkaan!

      Ihanaa kun ei enää kauaa tarvitse odottaa! :)

    • happy2012

      sudala beachiin ennen joulua 2 vk, oltais oltu 3 vk mutta kaikki oli jo myyty.teinari mukana:)

    • Pinni*

      40 yötä matkaan ja hotellina Khao Lak Resort. Ihanaa, ei enää kovin pitkä aika! Kuudes kerta Thaimaassa, mutta eka Khao Lakissa.

      • Odotusta,,,,,,,

        Eka kerta on meilläkin lähtö 25 tammikuuta. Kertoisitko kun tulette millainen hotelli Khao Lak Resort on! Meillä sama hotelli. Mekin on käyty monta kertaa thaimaaassa mutta khao lakkiin eka kerta. Ja onko lähellä hyviä paikallisten ruokapaikkoja tykkäämme hyvin maustetusta ruuasta. Hyvää matkaa.


      • Pinni*
        Odotusta,,,,,,, kirjoitti:

        Eka kerta on meilläkin lähtö 25 tammikuuta. Kertoisitko kun tulette millainen hotelli Khao Lak Resort on! Meillä sama hotelli. Mekin on käyty monta kertaa thaimaaassa mutta khao lakkiin eka kerta. Ja onko lähellä hyviä paikallisten ruokapaikkoja tykkäämme hyvin maustetusta ruuasta. Hyvää matkaa.

        Me taidetaan tehdä läpsystä vaihto Phuketin kentällä. Yritän muistaa laittaa kommenttia hotellista kun ollaan paikan päällä. Enää 12 yötä ja reissuun :-)


    • britza beach

      tj 48 ja matkan loppumaksu maksettu ;)

    • pappa661

      Kyllä siellä kaikki ruokapaikat on lähellä. Se kun on (onneksi pysynyt) pienenä paikkana. Mukava sinne on kerta toisen jälkeen palata. Nauttikaa täysin palkein siellä jo olevat ja sinne suuntaavat, sillä parhaan mahdollisen valinnan olette lomallenne tehneet. Perässä tullaan Tammikuun lopulla.

    • Khao Laki nro1!!!

      Kymmeniä kertoja Thaimaassa käyneenä,voin sanoa,että Khao Lak vie voiton.
      Kaikki hotellit rannassa ja mikä ranta onkaan kyseessä...;)))),voit aamupalan jälkeen lähteä paljain jaloin(ei lasia ja todella harvoin meduusoja)kävelemään ja kävellä vaikka 10-kilometriä ja tulla taksilla takaisin.
      Ei ole vesijettejä pörisemässä,ei siimahäntäveneitä(korkeintaa yksi tai kaksi hakemassa sukellusreissulle),ei moottoriveneitä vetämässä juoppoja brittejä taivaalle jne.
      Vain muutamia ihmisiä kävelemässä 30-metriä leveää hiekkarantaa,jossa paikoin palmut kaartuvat upeasti päällesi....aava meri ja upea näköala kävelyseuranasi.
      Voit pysähtyä matkalla juomaan virvoketta,jokaiseen rantahotelliin voit piipahtaa toilettiin ilmaiseksi jos hätä yllättää;))
      Hintataso kolmasosa Phuketin menopaikoista.Ruoka jumalaista ja varsinkin kylän halkaisevan pääkadun isoimman kaupan edessä jokailta saa herkkua.
      Siihen tulee mopollaan pariskunta,joka kokkaa loistavaa ruokaa...kolmihenkinen perhe syötiin siinä 4:llä €:lla ja vatsat tuli erittäin täyteen.Ikinä ei ole tullut vatsatautia kyseisestä "pikaruokalasta".Erittäin suosittu turistien keskuudessa tämä mopokärry,suosittelen;)))))
      Tarvittavat turistikaupat löytyy ja hierontaa on tarjolla runsaasti.Seksiturismi loistaa poissaolollaan ja "nuoriapareja" ei näy...jos ymmärrätte mitä tarkoitan;))
      Jos mahdollista,niin palvelu vielä ystävällisempää,mihin muissa kohteissa Thaimaassa olen törmännyt.
      TÄYDELLINEN PARATIISI;))))NAUTTIKAA!!!

      • pian matkaan

        Olipa mukavaa lukea kokemuksistasi. Olemme lähdössä lauantaina reissuun ja koska kohdemaa on uusi, niin matka hiukan jännittää. Eniten arveluttaa juuri tuo ruokapuoli, kun olen kuullut,että siellä saa helposti vatsataudin.


      • hdufh
        pian matkaan kirjoitti:

        Olipa mukavaa lukea kokemuksistasi. Olemme lähdössä lauantaina reissuun ja koska kohdemaa on uusi, niin matka hiukan jännittää. Eniten arveluttaa juuri tuo ruokapuoli, kun olen kuullut,että siellä saa helposti vatsataudin.

        Jep jep,lauantaina lähdetään!


      • Pol79
        hdufh kirjoitti:

        Jep jep,lauantaina lähdetään!

        Höpö puhetta että thaikkuruoasta saa helposti vatsataudin! Thaimaalaisille ruoka erityisen tärkeää ja samalla sen puhtaus, myös katukeittiöt huolehtivat hygieniasta erittäin hyvin. Vatsataudin voi saada helposti, jos unohtaa riittävän nesteytyksen. MOnia kertoja thaimaassa reissannut ja nytkin khao lakissa jo kolmatta viikkoa ilman mitään vatsatauteja.


    • ---nannaa--

      Jeij, enää alle 2 kk lähtöön! Thaimaaseen 7.2 ensin Khanom ja 12.2 Khao Lak. Ei malta oottaa!! :)

      Ihanaa lomaa kaikille! :) :)

    • รวย

      Lähtö 13,1,13.Hotelli Khao Lak merlin beach resort.4 vkoa.Finnairin lomalento.

    • sadetta?

      Hyvää matkaa kaikille. Viikon päästä itsekin pääsen lomailemaan. Sääennusteet lupaavat kovin pilvisiä päiviä ja ukkosta joulun tienoille. Se hiukan mietityttää...

      • matkalle kohta

        Sama juttu ... ihmettelen tuota säätä!! Pilvistä ja sadetta jokaiselle päivälle jouluksi. Tiedän, että voi kuuron ropsauttaa, eikä siinä mitään. Mutta ei ole kyllä aiemmilla reissuilla nuo ennusteet olleet noin huonoja ja siltikin on se vesikuuro useina päivinä tullut. Onko nyt sitten jatkuvaa sadetta.


    • sssik

      täällä myös pelätään sääennusteita.. pelkkiä pilviä ja pisaroita, ei aurinkoa :/

      • Poikapöö

        Kolme viikkoa khao lakissa olleena voin kertoa, että vettä on tullut paljon! Aamuisin selkeää, mutta lähes joka päivä vettä klo 13 jälkeen iltaan asti. AIempina vuosina ei ole satanut koskaan näin paljon :( LÄmmintä joo, mutta ei oikein välillä jaksais tuota sadetta. vIikko vielä lomaa jäljellä ja paremmalta ei sääennuste näytä.


    • Tonttu

      Tässä vasta uutta matkaa ollaan suunnittelemassa! :) 8.12 palattiin viikon lomalta Khao Lakista miehen kanssa ja ensimmäinen reissu oli Thaimaaseen. Tykättiin paikasta, oli rauhallinen (tosin sesonki ei ollut vielä kunnolla käynnistynyt) ja ranta aivan upea. Nyt suunnitteilla ensi jouluksi uusi reissu lasten kanssa ja mietin uudelleen tuota Khao Lakia. Kokemusta ei muista paikoista ole, joten vinkkejä kaivattaisiin 2vkon lomalle. Khao Lak vai joku muu? IHANAA lomaa kaikille, joilla matka vielä edessä päin! :)

      • 2+2

        Täälläkin on jo varattuna kylläkin tällä kertaa Bang Taolle 2vkoa lasten 11 12v kanssa 29.11.2012 lähtö, saimme AM 40% alennusta lapsille!!!! .Khao Lakissa olimme aikuisporukalla ja kyllä viihdyttiin, ihana paikka. Tykkäämme rauhallisesta menosta lomalla, riittää kun on hyvä hotelli, kaunis ranta ja maisemat, muutama hyvä ruokapaikka lähistöllä ja aurinkoa vähän shoppailtavaa!! Hauskaa matkan suunnittelua kaikille!!!


    • Tammikuussa 2013

      Olemme menossa toista kertaa Khao Lakiin, lähtö 6.1. Olimme tänä vuonna tammikuussa myös ja sama hotellikin Emerald Beach and Resorts. Hotelli on ihan kiva ja rauhallinen. Ranta oli myös hyvä, eikä kaupustelijoita ollut. Aamulla teimme aina tunnin lenkin rannalla. Olemme kiertäneet aasiaa, mutta koskaan emme ole samaan paikkaan ennen menneet. Thaimaassa olemme olleet Samuilla ja Bangokissa. Khao Lak sopii ihmisille jotka eivät paljon shoppailusta ja iltaelämästä välitä. Me tykästyimme kovin tähän perhehotelliin jossa oli paljon lapsia vaikka olemmekin keski-ikäinen pariskunta.

    • Hoho

      Ollaan lähössä 23.3 ja jännittyneinä ootetaan , sääksi luvattu matkustuskauden lämpimintä. Toivottavasti ei paljoa sada.
      Hotelliksi valittiin countryside resort nang thong beachiltä.

      • FrankZane

        Meillä sama hotelli, mutta lähtö päivää ennen. Säät tosiaan pitäisi olla parhaimmillan tuohon aikaan, eli tuskin sataa lainkaan. Onko ensimmäinen kerta Khao Lakissa ja mllä kokoonpanolla ootte lähdössä ??


    • 15+11

      26.02 olisi lähtö lapsien kanssa (2kpl)Khao lak Merlin resort olisi osoitteena, ensimmäistä kertaa Thaimaahan ja odotellaan kovasti rauhaisaa ja ennen kaikkea lämmintä lomaa.Odottavan aika on pitkä...:)

    • poolo2

      24.02.2013 olisi lähtö hotelli The Sands by Kata Thani.

    • Paluu palmun alle

      15/11/2013 lähdetään, ensimmäinen kerta Thaimaassa. Aurinkomatkojen kautta on matka varattu eli Finskillä lennetään Phuketiin ja hotelliksi valikoitui Khao Lak Resort, superior bungalow. Kahdestaan aviomiehen kanssa mennään. Odotamme rauhallista kohdetta ja aikomuksena on mm. ottaa rennosti ja käydä snorklaamassa Similanilla.

    • Me Kaks

      Ollaan just Khao Lakis ja hotelli on Finnmatkojen Apsaras Villa omalla uima-altaalla. Pilvistä ollu koko kuluvan vuoden ja hotelli on melko paska.

    • thesands

      Lähtö 8.2.2013 ja tarkoituksena on lomailla ensin Bangkokissa ja Krabilla ja sen jälkeen 26.2. Khao Lakiin. Hotellina The Sands by Kata Thani. Matkakuume on jo kova!

    • Mahtava loma tulossa

      Tammikuun lopulla lähtö ja hotelli The Briza Beach Resort. Ekaa kertaa ollaan menossa Thaimaahan.Kaikille lähtijöille ja siellä oleville mahtavaa lomaa :) !!

      • -O-

        12/2013 lähtö, Bhandari Resort :-)


      • Se on mahtavaa

        Kuin myös Briza Beachiin tammikuun lopulla..sitä odotellessa :)


      • lotta61
        Se on mahtavaa kirjoitti:

        Kuin myös Briza Beachiin tammikuun lopulla..sitä odotellessa :)

        18.1 lähetään khaolakiin, hotellimme on Baan khao lak , 7. kerta Thaimaassa, eka kerta Khao lakiin, tällä kertaa kahestaan


    • viaggio1

      Lähdemme (mieheni sekä 4v. poikamme) 16.2.13 kahdeksi viikoksi Khao Lakiin. Minulle tämä on neljäs kerta Thaimaassa, mutta ensimmäinen Khao Lakissa. Olipa kiva löytö tämä "fiilistely-ketju" :-) Useampia keskustelupalstoja aiheesta ja paikasta lukeneena olen huomannut, että kukaan ei ole maininnut hotelliamme Furama Express Bang Niang Beachiä. Olemmekohan varanneet jonkun epäsuositun hotellin?? Onko siis kenelläkään tietoa kyseisestä hotellista?

      Poikamme on huono syömään ja epäluuloinen uusia makuja kohtaan, vaikka maisteluun on opetettu lähes syntymästä saakka :-) Me aikuiset puolestaan nautimme kovasti hyvästä ruuasta ja tyyliin maassa maan tavalla. Olisiko kenelläkään vinkkiä ravintolasta, josta löytyisi meille aikuisille herkullista thai-ruokaa, ja pojalle jotain länsimaista (spaghetti bolognese yms.)?

      Matkaperhoset jo vatsanpohjassa kivasti kutittelee!

      • käynyt

        Olemme majailleet ko. hotellissa. Se on vaihtanut nimeä pariin otteeseen. Ehkä siksi et ole löytänyt tietoa. Koeta haulla Bang Niang beach resort ja FX resort. Minäkin olen siitä jotain kertonut. Pidimme kovasti ko. hotellista, mutta käynnistämme on jo pian 3v.
        Silloin ihastuimme ravintolaan, joka oli ihan rannalla Bang Niangin keskustasta tulevan kadun päässä, siis rannassa. En muista ravintolan nimeä, mutta ruoka oli todella edullista, maukasta ja palvelu hyvää. Sieltä sai myös pihvejä ja länsimaista ruokaa ja kyllä lapselle varmasti löytyy syömistä, meilläkin oli saman ikäinen mukana ja hyvin pärjäsi... Ja ah, ne maisemat auringon laskun aikaan. Parhaat hierojat oli muuten siinä rannalla ihan ruokapaikan vieressä bambukatoksissa...Hyvää matkaa, ette pety. Hyvää matkaa!!


      • Miljamoona80
        käynyt kirjoitti:

        Olemme majailleet ko. hotellissa. Se on vaihtanut nimeä pariin otteeseen. Ehkä siksi et ole löytänyt tietoa. Koeta haulla Bang Niang beach resort ja FX resort. Minäkin olen siitä jotain kertonut. Pidimme kovasti ko. hotellista, mutta käynnistämme on jo pian 3v.
        Silloin ihastuimme ravintolaan, joka oli ihan rannalla Bang Niangin keskustasta tulevan kadun päässä, siis rannassa. En muista ravintolan nimeä, mutta ruoka oli todella edullista, maukasta ja palvelu hyvää. Sieltä sai myös pihvejä ja länsimaista ruokaa ja kyllä lapselle varmasti löytyy syömistä, meilläkin oli saman ikäinen mukana ja hyvin pärjäsi... Ja ah, ne maisemat auringon laskun aikaan. Parhaat hierojat oli muuten siinä rannalla ihan ruokapaikan vieressä bambukatoksissa...Hyvää matkaa, ette pety. Hyvää matkaa!!

        Sen ravintolan nimi on Chong Fah Restaurant! :)

        Oli meidän perheen ehdoton suosikki viime keväänä. Paras hinta-laatusuhde ja tosiaan ihan rannassa. Tunnelmallinen illalla ja kätevä lounaspaikkanakin. Hyvä asiakaspalvelu ja laaja ruokavalikoima.


      • Huldis

        Ravintola Mali oli meidän mielestä loistava!


    • Vielä 8 viikkoa!

      Itse lähden 3.3 Khao lakiin ja hotellina Merlin beach resort :) Matkaan lähdetään kaksin mieheni kanssa ja reilu parikymppisiä ollaan.
      Kävin ekan kerran Thaimaassa viime vuonna Koh lantalla ja Ao nangissa kävästiin pari päivää ja yks päivä oltiin Phuketissa Karonilla.
      Odotan niin innolla! Khao lak kuullostaa juttujen perusteella ihanan rauhalliselta paratisiilta, juuri sellasta haetaan ja hotellikin näyttää ihanalta :)

      • Aurinkolomaa odotellessa

        Me lähdetään perheen kanssa Khao Lakiin 10.3. Hotellina Ayara Villas. Ensimmäinen kerta ja niin odotettu :) Mukavaa lomaa kaikille ja laittakaahan kokemuksia että me ensikertalaiset saamme hyviä vinkkejä :)


      • reissaajat...
        Aurinkolomaa odotellessa kirjoitti:

        Me lähdetään perheen kanssa Khao Lakiin 10.3. Hotellina Ayara Villas. Ensimmäinen kerta ja niin odotettu :) Mukavaa lomaa kaikille ja laittakaahan kokemuksia että me ensikertalaiset saamme hyviä vinkkejä :)

        Morjens...

        Olemme lähdössä ks. hotelliin 21.2.13 voin laittaa kommenttia kun tulemme pois....

        - reissaajat...


    • tyytyväinen ollut

      Viaggio 1: lle katsoppa keskusteluja noiden Fxresortin ja BangNiangResortin nimillä on nyt Furama nimellä ja siitä kin on oma ketju. Olen ollut ko. paikassa aikaisempien nimien aikaan jo 5x ja nyt 6.- kerta menossa helmikuussa, joten jos se nyt ihan susi olisi en menisi uudestaan ja uudestaan, itse asiassa se on erittäin toimiva hotelli, sopivan pienei et asiat hoitu ja toimii.

      Siinä pienen kävelymatkan päässä sinne "tsunami veneelle" päin on loistava pitseeria, jossa varmaan perheen pienimmillekin löytyy purtavaa. Mut kyllä jokapaikasta ( ravintoloista ) kaikkiea mm. tikkuperunoita saa

      Olette valinnut hyvän hotellin. onnea- ja nautinnollista lomaa

    • tiina-n2

      Pariskunta joka juuri on Apsaras hotellissa. Olen tulissa sinne 17.3. Luin ulkomaisilta saiteilta että viime vuoden lopulla altaat olisivat olleet hoitamattomia. Miten on nyt?

    • Mamma4

      Khao Lak loistava valinta jos hakee rauhallista lomaa ja ihania rantoja.
      Vesipullo mukaan ja kilometrien pituiselle rantalenkille, välillä voi pulahtaa uimaaan. Vaikka saahan sieltä ranta"baareista" muutakin juotavaa.
      Sudala hotellissa viihdyimme hyvin, on iso allasalue sekä omalla rannalla aurinko-tuolit. Vihreä hoidettu puutarha allasalueella ja huoneistojen ympärillä.

    • TJ 14

      Lähdettävä pikkuhiljaa kaivelemaan matkalaukkua esiin:)

    • TJ10

      Juu näin on. Joka kerta on liikaa kamaa mukana vaikka siellä ei tarvi paljon mitää. Lenkkarit, skandaalit, pino kalsareita ja litra koppertonea.

    • hreh

      Tasan 6 viikkoa lähtöön! eli 42 yötä! Miten tämän kestää?? :D

      • Khao Lak here we come

        Meillä tj 3!!!! Ja laukut melkein pakattuna;)


      • +50+50
        Khao Lak here we come kirjoitti:

        Meillä tj 3!!!! Ja laukut melkein pakattuna;)

        TJ 5 päivää ,sunnuntaina lähtö ja 19.2 paluu lento,Kolme ja puoli viikkoa matkassa, KhaoLaki, Koh Lanta, Lipe, Krabi.
        Eikä ole eka reissu, eikä viimeinen.
        Rinkka jo esillä, sinne vähäset tavarat ja menoksi.


    • Fanariin

      Miellä on 15.3. lähtö. Kolmas kerta toden sanoo!!!

    • nälässä

      Älkää unohtako perunoita ja juhlamokkoo ja yks hkblöökin sopii kassiin, muuten loma piloilla.

    • 10022013 lähtö

      Just nyt 467h tuntia lähtöön :)

    • kuume5

      Täällä 193h 12min ja 45sek. noin suurinpiirtein :))

    • Lagunaan!

      Lähdetään 17.2. kahdeksi viikoksi Laguna Resortiin neljän lapsen kanssa. Toinen kerta Thaimaassa ja Khao Lakissa. Paikka on aivan täydellinen: rauhallinen ja kaunis. Alle neljä viikkoa lähtöön!

      • qwere

        Lantalle loms!!


    • 50+50

      TJ 3 ei paha?

    • TJ 16 :)

      It is 16 days, 14 hours, 1 minute, 28 seconds

      • kuippa kaksikko

        Joo, jeeeeee, 16 päivää lähtöön.... JW Marriot odottaa :-)


      • TJ16
        kuippa kaksikko kirjoitti:

        Joo, jeeeeee, 16 päivää lähtöön.... JW Marriot odottaa :-)

        Meillä/meitä odottaa Bhandari resort :o)


    • annie star

      Vietettiin joulu-uusivuosi 12-13 Khao Lakissa ja nyt on uusi matka sinne varattuna joulu-uusivuosi 13-14!! Oli niin ihanan rauhallinen paikka, että kai siellä toinenkin pariviikkoinen hyvin saadaan kulumaan!!

    • 50+50

      Huomenna, huomenna lennetään...... kyllä kelpaa

    • kotipirkko

      Khao Lakkiin 20.2. hotelli Ayara Villas.....toinen kerta Khao Lakissa, mutta neljäs kerta Thaimaassa. Paras ranta ollut Kaho Lakissa.

    • 50+50

      23 tuntia ja lento BKK , jokohan pitäisi alkaa rinkaa pakkaamaan?

    • aurink rasvaako
    • 50+50

      5 tuntia ja suihkarin lähtöön....alkaa poltaa
      KhaoLaki täältä tullaan.

    • kohta1

      24h 8min lähtöö. mitähän sitä ottas mukaa? Sortsit ja nippu rahoja taitaa piisata.

    • Kurtza

      Oltiin ensimmäistä kertaa Thaimaassa (Khao Lak) marraskuussa n. 3 kk sitten. Paikan päällä ihmettelimme hymyillen sitä, että toinen paikanpäällä ollut suomalainen kertoi käyvänsä Thaimaassa 2-3 kertaa vuodessa ja tämä oli jo 7 kerta Khao Lakissa ja keväällä olisi tarkoitus tulla vielä takaisin. Ajattelimme, että tuskin itse nyt ainakaan noin usein kävisi Thaimaassa asti.

      Palattuamme takaisin kotimaahan ajattelimme, että mitä jos kuitenkin varaisimme matkan takaisin tämän vuoden marras-/joulukuulle ja kohteena siis samainen Khao Lak. Sitä ennen voisi ehkä käydä keväällä jossakin lähempänä lämmittelemässä. Mutta kuinka kävikään sen kohteen kanssa. Nyt on matka varattu takaisin Khao Lakiin ja lähtö jo su 17.3. (46 päivää) :)

    • hggd

      TJ 32!! :)

    • Lomailija

      Ensi sunnuntaina 10,2 olis lahto khao lakiin. Hotelli on Bahndari Resort.

      • Bhandari 10.2

        Meillä sama lähtö ja hotsku :)


      • Kemiläiset
        Bhandari 10.2 kirjoitti:

        Meillä sama lähtö ja hotsku :)

        Me myös samalla lennolla ja sama hotelli:)


      • kemiläiset
        Kemiläiset kirjoitti:

        Me myös samalla lennolla ja sama hotelli:)

        Lähdetään "hieman" myöhästyneelle häämatkalle (-99 mentiin naimisiin).


    • outo paikka

      Ihan "kuollut" paikka koko KhaoLak.
      Mietin eräänä iltana hotellin parvekkeella, että en uskailtais lähtee täällä yhtään minnekään yksin kävelemään, pimeää, pelkkiä valoja, puita ja pensaita ja ei yhtään ihmistä.HUH!!!

      Ja ei edes pääkadulla juuri ketään ihmisiä myyjien lisäks, mihinkään aikaan vuorokaudesta...???

      Mieluummin ihmisten kanssa kuin erakko!

      Hotellin rantaravintolassa saa KOLME kertaa pyytää tarjoilijaa, ja viimein saapuu... jne

      • Kemiläiset

        Me halutaan vaimon kans rauhalliseen paikkaan ku kerranki päästään ilman lapsia reissuun. Yökerhoja ja baareja saa kierrellä kotonakin jos haluttaa. Mutta makunsa kullaki...:)


      • Niin mielipiteitä on monenlaisia ja se sinulle suotakoon,mutta oletko miiettinyt onko omassa käyttäymisessä ollut kaikki kohdallaan kun jouduit vinkkamaan 3 kertaa tarjoilijaa?Jos olet menettänyt Kasvosi Thaimaalaisten silmissä saat varmasti odottaa sitä palvelua.Itse lähden 29.11.13. Khao Lak in 3kerta Khao Lak ssa tällä kertaa menemme Bang Niang Beach lle ja majoitumme Sudala Beach Resortiin.Vielä tosi pitkä aika odotta noita hienoja maisemia komeita ja kirkasvetisiä rantoja sekä erittäin ystävällisiä ja palvelualttiita Thaimaalaisia ihmisiä.


    • thejet

      Hah kuullostaa siis tyädelliseltä :DD Hirveitä turistilaumoja en kaipaakkaan! Mutta makunsa kullakin tosiaan :)

    • dmsaljan

      3 päivän päästä lähtö Khao lak resort:iin ensimmäinen reissu kyseessä.

    • Matkaaja 123

      2 päivää odotettavana ja perjantaina lähtö kohti Sudalaa...

    • TJ 4 :)

      Voi teitä onnellisia ...meillä tj4 ;o) ...ja sitten kohti Bhandari resort:ia

      • keku7

        TJ 32


    • fjyhj

      TJ 25 :)

    • Odotteleva 1233445

      Meillä olis lähtö 23 maaliskuuta , kahden 12 , 14 v lapsen kanssa . Khao lak countryside valittuna , olisiko jotain tästä hotellista ? Vielä 43 päivää ja sitten ;)

      • oulun poppoo

        Tj24


    • oululainen3

      Oulun poppoo: 3.3 ootte lähdössä Khao lakiin? Tuolloiun on kans oululainen pariskunta lähdössä :) Mihin hotelliin ootte menossa?

      • oulun poppoo

        2.3 ollaan lähössä ja hotelli emeraltti.


      • oululainen3
        oulun poppoo kirjoitti:

        2.3 ollaan lähössä ja hotelli emeraltti.

        Me naapurihotellissa merlinissä.


    • KhaoLak ..very soon

      About:
      3 days, 0 hours, 10 minutes and 49 seconds ...ja sitten menox :)

    • sri1

      Vähiin menee ennen kuin odottelu loppuu. 10.2 lähtö hotelli Bayfront odottaa.

    • Nytonvähänjäljellä

      Tj 1 :o)

    • Gerbut

      Samoin tj 1 , huomenna Jw Marriot kutsuu ;)

      • kuippa kaksikko

        Sama juttu tj 1 ja jw marriot


      • huomenissa
        kuippa kaksikko kirjoitti:

        Sama juttu tj 1 ja jw marriot

        Aamukamman piikit käyneet vähiin.
        Huomenna lähdetään!!!!!!!!!!!


      • keku7
        huomenissa kirjoitti:

        Aamukamman piikit käyneet vähiin.
        Huomenna lähdetään!!!!!!!!!!!

        Sensimar Baechfront, Khao Lak- 18 AAMUA ENÄÄ :)


    • Ttttttu

      Tj4

    • F.Zane

      29 päivää ja sitten Khao Lak ja Countryside !!

    • Briza Beach

      24 aamua ja Khao Lak Briza Beach :)

    • 26mjfnd

      11 aamua, paniikki alkaa jo iskemään päivä päivältä enempi! :D Tuntuu että ihan vasta ajattelin että joillakin onnelisilla enää noin vähän aamuja jäljellä ku itellä oli vielä iso kasa :)

      • oulun poppoo

        Ja meillä enää 10 aamua=)


      • Matkailija
        oulun poppoo kirjoitti:

        Ja meillä enää 10 aamua=)

        Viisi vuotta 2009-2013 helmikuussa 8-9 viikot Thaimaassa Khao Lak, Koh Lanta ,Phuket ja kelit ovat muuttuneet koko ajan pilvisimmiksi ja sateisimmiksi. Olisikohan jokin muu ajankohta parempi matkustaa thaimaaseen?


    • jipiiiiiii

      TJ 2 !! :))

      • 7 yötä lähtöön

        Ensi perjantaina tähän aikaan reilu tunti lähtöön... (toivottavasti :)


      • keku7
        7 yötä lähtöön kirjoitti:

        Ensi perjantaina tähän aikaan reilu tunti lähtöön... (toivottavasti :)

        Ens sunnuntaina pakataan viimeisiä shortseja kassiin ja sit menoks :) Viikko siis töitä ja sitten kahdeks viikoks lämpimään: 1 vko Khao Lak ja 1 vko Patong Beach. TÄTÄ ON TODELLA ODOTETTU!!!


    • Khao Lak 2013

      Meillä myös lähtö sunnuntaina 10.3. ensimmäiselle Thaimaan matkallemme. Otimme Lomamatkojen kautta pelkät lennot Phukettiin ja lentokentältä jatkamme taksilla Khao Lakiin. Hotellina Sensimar Khaolak Beach Front Resort.

    • viaggio2

      Kirjoitin tänne aiemmin nimimerkillä viaggio1, mutta salasana unohtui, joten nyt uusi nimimerkki viaggio2. Palasimme Khao Lakista pari päivää sitten, ja ajattelin heti tuoreeltaan kirjoittaa tänne hehkutusketjuun pari sanaa.

      Ensinnäkin, kohde on ihana! Kaunista, edullista, ystävällisiä ihmisiä, ihana meri ja lämpö, kivat retket lähiympäristöön. Ja se ruoka, ah. Hotellimme Fanari Resort oli oikein kiva. Sellainen kodikas, jossa oli tosi ystävällinen ja hauska henkilökunta ja harvinaisen rauhallinen uima-allasalue. Hotelli sijaitsee Bang Niang -rannalla, ja jos toinen kerta mennään Khao Lakiin, niin valinta olisi ehdottomasti tuo sama alue.

      Bang Niangin rantakadulta löytyi aivan ihastuttava pieni kahvila, jossa on taivaalliset leivonnaiset. Paikkaa pitää ystävällinen ja hyvin englantia puhuva nainen, joka leipoo itse joka päivä kakun tai kaksi. Vaihtoehtoja ei siis kakuissa ole paljon, mutta parempi niin, sillä valinta olisi vaikea. Niin hyviä olivat kaikki (tuli nimittäin testattua useana päivänä...) Listalla on myös esim. toasteja ja erilaisia kahveja ja juomia. Kahvilassa soi tunnelmallinen musiikki ja myytävänä on käsitöitä, mm. koruja ja kortteja.

      Paikasta kävelee helposti ohi. Se sijaitsee lähestulkoon rantakadun ja Bang Niangin "pääkadun" kulmauksessa, vastapäätä Chong Fah -ravintolaa, josta tuli lomamme suosikkiravintola. Siitä joku täällä jo kirjoittikin.

      Te onnelliset, joilla matka on vielä edessäpäin, nauttikaa! Olette valinneet upean lomakohteen!

    • khaolakX3

      15.3. pääsee pois täältä kylmästä Khao Lakiin. Paikka on tuttu entuudestaan, mutta nyt ensi kertaa Bang Niang ja hotellina tuo Fanari, josta oli kiva kuulla hyviä kokemuksia viaggio2:lta.

    • Yök

      Palasimme juuri Khao Lakista ja hehkutus vaihtui siellä oksennustaudiksi, joka levisi hotellissa ja sen sai kaikki hotellin asukkaat. Kaikki kertoivat, ettei aio tulla enää uudestaan ainakaan samaan hotelliin. Loma meni hotelli huoneessa.

      • hoitaja 1

        Tämän oksennustaudin toivat lomalaiset tullessaan. Kyseessähän oli selvä noro virus.


    • Se olis vihdoin lähtö kohti Khao Lakia klo 18:40 :)

      • sinne myös lähdössä

        Lento taas myöhässä. Arvioitu aika 20.00.


      • sinne myös lähdössä kirjoitti:

        Lento taas myöhässä. Arvioitu aika 20.00.

        Näin on, mutta tuon pienen myöhästymisen (1 h 20 min) jaksaa odottaa


    • thaifiilis

      Perjantaina Khao Lakiin /Country Side resort

    • tähtitaivassss

      Voi kuinka ihanaa, että joillakuilla matka on vielä tälle talvelle edessä!! Me kun joudutaan aina olosuhteiden pakosta reissaamaan Thaimaahan tammikuussa. Kuten taas ensi vuonnakin :)

      • matkatuumailija

        Enää 4 vk 4 pv meidän perheen ekaan Thaimaan matkaan Khao Lakiin. odotukset alkaa olla huipussa! Toivon ihanaa hivelevän lämmintä merta, aurinkoa, upeita rantoja ja hohtavan valkoista hiekkaa, herkullista ruokaa, laadukasta majoitusta, hienoja retkikokemuksia.
        Hotelli Laguna Resort, matkanjärjestäjä Aurinkomatkat. Menolennolle olen varannut Comfort class- paikat.
        Puhaltakaahan tähän vielä vähän lisää intoa, kertokaa kuinka ihanaa ja mahtavaa teillä siellä jo aiemmin käyneillä tai siellä paraikaa olevilla on ollut!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5429
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3355
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1873
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1695
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe