Ei kaikkia sukulaisia häihin!

KESÄLLÄ2012

Onko kenelläkään tullut ongelmia jos joku/jotkut suvusta/kaveripiiristä on jätetty kutsumatta? Miten olette hoitaneet/perustelleet asian? Onko tullut kunnon sukuriita?

4

376

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vasta vuoroin

   Onhan se kutsujen lähettäminen aina palapeliä.
   Pitää päättää, kuinka monta ihmistä häihin kutsutaan. Pitää päättää keitä kutsutaan.
   Sukulaisia voi mennä ihan sukulaisuussuhteen mukaan, mutta toisena kriteerinä voi pitää sitä onko tekemisissä kyseisen henkilön kanssa ja haluaako olla tekemisissä.
   Mitäs riitaa siinä on, jos serkku ei kutsu häihin minua. Ei minunkaan tarvitse kutsua häntä seuraaviin eikä muihinkaan tuleviin juhliin. Tämä tietysti sillä, jos häissä kuitenkin on sata henkeä. Jos hän pitäisi häät vain 20 ihmisen kesken, niin en edes olettaisi mahtuvani mukaan kutsuttavien joukkoon ja voisin edelleen kutsua hänet suuriin juhliini tai tavata ihan muuten vain.

  • mies 37v

   Mä en kutusnut kun yhen sukulaisen. Mun äidin veljen sen vaimon ja lapset joka on ainoa joka on lapsesta saakka pitänyt yhteyttä minuun ja auttanut joskus tarvittaessa. Muut sukulaiset ei ole 15 vuoteen edes korttia lähettäneet tai soittaneet tai muutenkaan yhteyttä pitäneet. Olen ymmärtänyt etten ole kovin suosittu sukulaisten kesken. Joten jätin kaikki muut rannalle ja kutsuin kavereita ja muita tuttuja. Jälkeen päin on kuulunut soraääniä et miksi ei kutsua ollut tullut esin kummille tai muille.

  • Rouva19

   Me kutsuttiin vaan sellaiset sukulaiset, joiden kanssa ollaan enemmän tekemisissä ja jotka oikeesti tietää ja tuntee meidät yms. Esim. kaikkia kummeja ei todellakaan kutsuttu, eikä kaikkia setiä ja tätejä ja serkkuja. Kutsuttiin vain lähipiiri ja se oli molempien mielestä hyvä, sillä häistä tuli rennot ja mukavat, pienimuotoiset ym.

  • Häät 4.8.2012

   Kutsuttiin äidin sisko ja veljet perheinen ( molemmat veljet sinkkuja ja nuoria/ lapsia serkkuja 3 kpl ) isän siskot ja veli, muttei kaikkia serkkuja sieltä puolelta kutsuttu. Kutsuttiin vaan kummien pojat. Muiden isänpuolisten serkkujen kanssa en oo juuri ollut tekemisissä, vaikka melkein samanikäisiäkin olemme. Ei oo välii, vaikka suuttuisivat. Mua ei kiinnosta mennä heidän häihin, jos joskus pitävät.
   Sulhasen isän veljet perheineen kutsuttiin kaikki, ollaan paljon tekemisissä. Äidinpuoleinen suku taas jätettiin melkein kokonaan kutsumatta. Syy : asuvat kaukana, eikä olla juuri tekemisissä.
   Meidän molempien kaverit on tärkeitä kutsuvieraita. Tingitään enemmän sukulaisista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   2181
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   26
   1670
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   59
   1181
  4. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   13
   1032
  5. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   927
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   902
  7. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   58
   862
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   39
   820
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   19
   806
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   773
  Aihe