Aihe

Strippari polttareihin

vesiankka

Mistä löytäisi stripparin polttareihin?

Mieluiten tumma ulkomaalainen, mutta kyllä suomalainenkin kävisi.

Laitoin Johanna Tukiaisellekin viestiä, mutta ei ikinä tullut vastausta tekeekö se näitä hommia enää... :(

8

1661

  Vastaukset

  • Viekää uhrinne Turun Showtimeen !
   Strippaajaa tuntemattomien kavereiden luokse voi olla aika vaikeaa saada.

   • Vanha kirjoitus, mutta vastaan silti, jos joku muu ihmettelee samaa. Strippari esim. www.irinatundra.net toimialueenaan koko Suomi, toki paikkakunta, missä polttarit pidetään, vaikuttaa hintaan. Ja ei ollenkaan vaikea saada tuntemattomalle porukalle esiintymään, sellaisethan strippareiden keikat juuri ovat! Harvoin olen tuntenut porukkaa, jolle esiinnyn!


  • Jos olet Helsingistä tai lähialueelta, niin mene ravintola Alcatraz ja kysy siellä strippareilta, että tekevätkö privaattikeikkaa.

  • Unohdin tosiaan kirjoittaa, että Helsingissä polttarit pidetään. Pitää ollakkin tuonne Alcatraziin yhteydessä. Kiitos vinkistä :)

  • www.pilvilinna.fi on myös ihan hyvä paikka. Tilasin kaverin polttareihin sieltä ja lähettivät paikalle iham mielettömän typyn. Jos Johanna tukiaisen tasoinen riittää niin kannattaa käydä lähipuistoista etsimässä.

  • Kokeilkaapas www.crystalshowclub.com - siellä voi myös järkkäillä polttareita, ja asteen siistimpi kuin osa kilpailijoista (siisti = non sleazy.., mutta kaikki oman makunsa mukaan tietenkin)

  • L O P E T T A K A A H U O R A A M I N E N JA P O R N O I L U !!! T U H O A T T E TULEVAN AVIOLIITON JO ENNEN KUIN SE EDES ALKAA!!! JÄRJEÄ VÄHÄN TOUHUUN!!! MITÄ SAA...NAN "KAVEREITA" TE OIKEIN OLETTE, KUN VÄHÄT VÄLITÄTTE, MITEN KAVERINNE AVIOLIITON KÄY!!! On ihan teidän syy, kun LOUKKAATTE morsiamen tunteita sydänjuuria myöten HUORIA
   KÄYTTÄMÄLLÄ!!! Turha sanoa, että jää pelkäksi kuolaamiseksi, ja SEKIN ON V Ä Ä R I N !!! Jos kaverinne elämänkumppaniksi VALITSEMA tyttö sanookin alttarilla, että EI TAHDO, niin TÄLLAISELLA POLTTARIPORUKALLA PITÄISI MAKSATTAA KAIKKI HÄÄVALMISTELUKULUT JA VAHINGONKORVAUS MORSIAMELLE!!! HUORUUS ON AVIORIKOS JO KIHLAUSAIKANA!!! H Ä V E T K Ä Ä !!! jos enää osaatte!!!

   • valot päälle


  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11781
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   7843