Aleksin kanssa /1

Tämä on ensimmäinen osa. Osia tulee useampi, mutta ihan varma en ole kuinka monta. Toivottavasti pidätte. Tämä ensimmäinen osa ei ole hirveän jännittävä, mutta malttakaahan ;)

Istuin puiston penkille lähellä Kuopion keskustaa. Äitini tiesi minne olin lähtenyt, mutta en ollut kuin jättänyt lapun keittiön pöydälle. Hän oli yrittänyt soittaa monta kertaa, mutta en ollut vastannut. Tein väärin, mutta kuitenkin hän olisi vain saarnannut ja käskenyt kotiin tai soittaa poliisit. Mielessäni kävi, että hän varmasti soittaisi poliisit perääni, mutta olin kuitenkin kertonut että olen turvassa ja ilmoitan viimeistään illalla itsestäni. Hän tiesi myös miksi olin lähtenyt kauaksi kotoani Kuopioon. Olisin varmasti päässyt sinne jos olisin kysynyt, mutta asia tuntui vaikealta etenkin kun rakkauden kohteeni olin löytänyt netin välityksellä. Ei kunnia minulle kuulunut vaan hänelle, Aleksille. Hän poimi minut netistä käsiinsä. Etsin epätoivoisesti seurustelukumppanikseni poikaa jota saisin rakastaa. Kyllä minä tytöistäkin pidin, mutta halusin kokeilla ensimmäistä kertaa jotakin uutta. Tyttöystävä minulla oli ollut hetken ajan, mutta se oli lähinnä vain säätöä eikä siinä tainnut olla kummoisia tunteita tytön osalta. Minä todella välitin siitä tytöstä ja oli vaikea päästää irti, mutta asiat menivät miten menivät ja kyllä lopulta sain irroitettua otteeni. Pitkään elin sinkkuna ja oli seurustelutaidot ruosteessa. En muistanut miltä tuntuu rakastaa niin sanotusti tuntematonta ihmistä sydämensä pohjasta. Se rakkaushan ei ole samaa kuin sisarusrakkaus tai tapa jolla rakastat vanhempiasi. Vanhempiisi ja sisaruksiin on aivan erilainen side, kuin seurustelukumppaniin. En ollut ehtinyt edes suudella, sillä tämä ”tyttöystäväni” ei halunnut enkä voinut vaatia mitään. Tunsin olevani säälittävä etsiessäni seuraa netistä, mutta ei täällä minun paikkakunnallani ole tunnustautuneita biseksuaali poikia saatikka homoja ainakaan minun ikäluokassani eli kuudentoista vanhoja. Tämä poika, joka minut otteeseensa sai oli minua hieman vanhempi, mutta en halunnut välittää siitä. Se oli minulle ainoastaan luku.

Puhelimeni värisi kireiden farkkujen taskussa ja työnsin taskuuni peukaloni ja etusormeni. Vedin kännykän ulos ja painoin näppäinlukon pois. Se oli äitini. Kyseli missä olin. En vastannut vaikka tiesin sen olevan väärin, mutta halusin vain keskittyä siihen hetkeen. Katsahdin pikaisesti ympärilleni nähdäkseni Aleksin. Olimme sopineet millaiset vaatteet kummallakin on, jotta tunnistaa helposti vähän kauempaakin. Hänellä oli sanomansa mukaan vaaleahkon harmaat farkut, harmaan musta takki sekä hattu. Minulla oli päälläni tummansiniset pillifarkut ja kauluspaita sekä kameralaukku. Pidin kovasti valokuvaamisesta, joten minulla oli lähes aina kamera mukana. Katsoin kelloa ja se oli viisitoista yli yksi. Olimme sopineet että tapaisimme puistossa varttia yli yksi. Pian näin vasemmalla puolellani kävelevän tummatakkisen ja pitkän miespuolisen henkilön. Vatsaani kouraisi ja valmistauduin näkemään hänet ensimmäistä kertaa elämässäni kasvokkain. Olin nähnyt monia kuvia ja olimme puhuneet useasti puhelimessa. Hänellä oli ihanan matala ääni, muttei liian matala. Sellainen turvallisen kuuloinen ääni. Minulla oli äänenmurros hieman vaiheessa, joten ääneni taisi olla melko lapsenomainen. Jokainen sekunti tuntui ikuisuudelta, kun hän asteli minua kohti. Hengitykseni tiheni, hyvä kun sain henkeä. Puristin kännykkää kädessäni ja tunsin käteni hikoavan. Sujautin kännykän taskuuni ja pyyhin käteni reisien kohdalle housuihin. Katsoin lähestyvää hahmoa ja tuntui kuin hän olisi ollut paikallaan. Ehdin jo ajatella, ettei hän tulisikaan luokseni vaan kääntyisikin pois enkä enää ikinä saisi häneen yhteyttä.

Katsoin kelloa kännykästäni ja se oli kuusitoista yli. Se minuutti oli tuntunut tunnilta. Katsahdin lähestyneen hahmon suuntaan enkä nähnyt häntä enää missään. En missään. Nousin seisomaan ja käännyin katsomaan oikealle, mutten nähnyt mitään. Kyyneleet kirposivat silmiini ja istuin penkille. Painoin pääni kämmenieni päälle ja kurkussani tuntui olevan valtava pala. En voinut uskoa, että hän oli kääntynyt ja kävellyt pois. Henki kulki juuri ja juuri. En kyennyt liikkumaan suuntaan enkä toiseen. ”Tulin ihan turhaan. Äitikin vaan suuttuu.” puhuin hiljaa itsekseni. Mulla ei ollut enää ketään jota rakastaa. Jolle kertoa huolet ja murheet. Jolle kertoa ilouutiset. Jonka kanssa voisin elää onnellisesti. Jonka kanssa joskus rakastella. Jonka kanssa asua saman katon alla.

6

1227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viereeni istui joku, mutten välittänyt. ”Onko kaikki hyvin?” kuului rauhallinen, suloinen ja rauhallinen ääni. Tuo ääni oli jotenkin tuttu. Aivoni raksuttivat satakertaisella nopeudella pääni yhä ollessa painettuna kämmeniin. Kyynärpääni painoivat reisiäni ilkeästi. ”Hei Arttu, onko nyt oikeesti joku hätänä?” samainen ääni kysyi. Sitten mulla välähti. Nostin pääni käännyin vasemmalla puolellani istuvaa henkilöä kohti ja siinä näin hänet ilmielävänä. Aleksin. Silmäni olivat aivan punaiset ja tarrauduin Aleksin kaulaan. Hivuttauduin hänen syliin ja halasin entistä kovemmin. Pian hänkin kietoi kätensä minun ympärilleni ja kysyi ”Kerros nyt onko joku vialla” Sain sanotuksi vain ”Älä tee noin enää ikinä” ”Tee mitä? Mistä nyt oikein puhut?” Selvittelin kurkkuani ja sain ilman taas kiertämään. ”Käännyit vaan pois” ”Missä oon kääntynyt pois. En ymmärrä nyt” ”Tuolla” sanoin ja osoitin oikeaa kohtaa. ”En oo edes käynyt tuolla. Tulin nyt vasta tänne koko puistoon. Kävin ostamassa juotavaa kaupasta ja siellä oli hirvittävät jonot” ”Se oli varmaankin joku toinen sitten ja erehdyin luulemaan sitä suks. Luulin että käännyit vaan pois” ”Höpsö. En mä niin vois tehdä. Rakastan sua” ”Niin mäkin sua” ”Voisitko muuten hellittää, tekee vähän kipeää” ”Ai anteeks. En kai satuttanu?” ”Heh, et ollenkaan. Puristit vaan aika lujaa” Katsoin hänen huuliaan ja olisi tehnyt mieli suudella, mutten tehnyt sitä.

    • Laakerinlehti

      Ei hirveän jännittävä? Ei tää nyt tylsä ainakaan ollut. :D

      • Heh, oon aika kriittinen omien juttujeni suhteen.. Toivottavasti on hyvä teidän mielestä =)


    • Satun nainen lukija

      Tosi kiva alku. =)

      KAPPALEJAKOA saisit miettiä hieman uudestaan, kirjoita lyhyempiä kappaleita, tyhjä rivi väliin. Kun ei näe yhtään tyhjää riviä vaan joka rivillä on tekstiä, tulee vähän sellanen olo että jaksaakohan lukea.. Ja jos kesken lukemisen joutuu vaikka poistumaan tietokoneelta hetkeksi, on taas kauhea etsiminen missä on menossa..

      Teksti oli kivaa ja hyvää, tykkäsin. =) Minä ainakin haluan lukea tarinan loppuun! =)

      • shot.you.dead

        Hei kiitos asiallisesta palautteesta =) Kolmannessa osassa on väli kuuden tai seitsemän rivin jälkeen. Tosin täällä rivimäärä saattaa olla isompi, mutta kun kirjoitan OO.org:illa, niin rivimäärä on noin 6. :)

        Ps. Muillekkin tiedoksi, että asiallisen palautteen otan tosissani.


    • apuri:)

      Tästä kohdasta yksi huomio: ”Missä oon kääntynyt pois. En ymmärrä nyt” ”Tuolla” sanoin ja osoitin oikeaa kohtaa. ”En oo edes käynyt tuolla. Tulin nyt vasta tänne koko puistoon. Kävin ostamassa juotavaa kaupasta ja siellä oli hirvittävät jonot” ”Se oli varmaankin joku toinen sitten ja erehdyin luulemaan sitä suks. Luulin että käännyit vaan pois” ”Höpsö. En mä niin vois tehdä. Rakastan sua” ”Niin mäkin sua” ”Voisitko muuten hellittää, tekee vähän kipeää” ”Ai anteeks. En kai satuttanu?” ”Heh, et ollenkaan. Puristit vaan aika lujaa” Katsoin hänen huuliaan ja olisi tehnyt mieli suudella, mutten tehnyt sitä.

      Kirjoita väliin jotain kuvailua. Ennen kuin Arttu sanoo ”Se oli varmaankin joku toinen sitten ja erehdyin luulemaan sitä suks." se varmasti ajattelee jotain. Oisit voinu kirjottaa sitä ennen vaikka näin: Hetken aivoni raksuttivat tyhjää, kunnes tajusin, että näkemäni henkilö olikin täysin vieras ihminen." Tää ehdotus ei sovi siihen kauheen hyvin, mut jos tajuut siitä mitä haen? Eli ainakin tossa loppu osassa kaipasin dialogin väliin muutaki, koska ne vuorosanat tuntuu muuten töksähteleville.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe