Kaikki katsoo tämän! Tarviin apua!

snoozer_98

Tarviin oikeasti apua!
Olen 13, melkein 14 vuotias tyttö, ja kuorsaan aivan jumalattoman lujaa.
Olin yksikin viikonloppu kavereiden kanssa yhdellä kaverilla yötä, ja kukaan ei nukkunut takiani. Desibelit nousevat taivaisiin mitä syvemmän unen saan.
Sen lisäksi epäilen että minulla on uniapnea, miten sen voi tutkituttaa? Kaverini sanovat, että nukkuessani tulee välillä pitkiäkin katkoksia (melkein minuutinkin) jonka jälkeen vedän kovaäänisesti henkeä (toistuu 0-3 kertaa yössä).
Oma kuorsaukseni johtuu kuulemma suurista nielurisoista, jotka leikataan pois jouluun mennessä, mutta tarvitsen kesäkuun alkupuolen leiriin mennessä jotakin helpotusta, muuten sekä leiriläiset että muut teltassani olevat isoset eivät nuku koko viikkoon! Voiko nielurisoja leikkauttaa näin lyhyellä varoitusajalla???
Olkaa siis kilttejä ja auttakaa! ):

18

9327

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuorsauskisko

      Osta kuorsauskisko. Se on aika huomaamaton ja erittäin tehokas. Kuorsaus loppuu kuin seinään. Minä ostin viime vuoden lopulla SnoreEx -merkkisen kuorsauskiskon Amazon-verkkokaupasta ja kuorsaus loppui siihen paikkaan. Sitä pitää tosin käyttää joka yö, sillä se tehoaa vain käytettäessä. Jos unohtaa käyttää, niin kuorsaus jatkuu entisenlaisena.

      Aluksi kesti viikon tottua kiskon käyttöön ja leukaa hieman särki. Sittemmin olen tottunut siihen, eikä sitä enää juuri huomaa nukkuessa. Illalla kisko suuhun kun menet nukkumaan ja aamulla otat herätessä sen pois. Huuhtelet vain sen kunnolla (kannattaa ehkä pestä hammasharjalla ja tahnalla), jotta on mukava taas käyttää seuraavana iltana.

      Suomesta saa ainakin SomnoGuard-merkkistä kuorsauskiskoa. Myös Somnolis-merkkinen kisko löytyy. Hinta Suomessa on 40-60 euroa. Niitä saa ainakin verkkoapteekeista (googlaa "kuorsauskisko"). Pitäisi ehtiä vielä ennen leiriä toimitettuna kotiin, jos tilaat heti.

      Yhdellä kiskolla pärjää hyvin puoli vuotta-vuoden. Ennen ensimmäistä käyttökertaa sinun pitää pehmittää kisko kuumassa vedessä ja muokata juuri omaan suuhusi sopivaksi. Suosittelen lämpimästi.

      • Anonyymi

        SnoreEx on laiton kisko, jossa on väärennetty CE merkki, soita poliisille, et tiedä mitä suussasi pidät)


    • snoozer_98

      Pystyykö käyttää hammasrautojen kanssa?
      Kun on sekä ala- että yläleuassa raudat ):

    • tässä apu

      Nyt kaikki korva kuulolla jotka haluatte että kuorsaus loppuu...Tilanne oli meidän perheessä jo se että jouduin nukkumaan yläkerrassa. Kertakaikkiaan vaimo ei enää kestänyt kuorsaustani. Ongelma se että nukuin aina selälläni ja kuorsaus oli väistämätön tosi asia...ohessa linkit jolla loppui.
      Tyyny on aivan mahtava muunmuassa ozbaby Turussa myi tuotetta ja moni muukin. Kallis on mutta toimii.
      http://www.bumbeez.com/Doomoo-Buddy-imetystyyny-Light-Pink-Taupe
      ja tuossa kisko jonka tilasin Ebaysta hinta lähetyksineen 14€

      http://viewitem.eim.ebay.fi/STOP-SNORING-MOUTHPIECE-ANTI-SNORE-DEVICE-SLEEP-AID-NEW/130518458694/item

      Nyt on vihdoin hiljaista ja itsekin nukun aivan loistavasti töyden yön unia.
      Suosittelen kaikille lämpimästi.
      Tyynyn ansiosta nukun nyt kyljelläni ja tyyny mukautuu mahtavasti Tulee ns. ihanne asento kyljellään ja suu kisko auttaa leukaa eteenpäin.
      En ole vielä uskaltanut koittaa, mutta luulen että kiskon voin jättää pois kun nnyt kerran pysyn kyljelläni koko ajan.
      Eli nyt kipin kapin ostamaan miehelle lahjaksi "Buddy" imetystyyny...
      Ei ne kumminkaan itse sitä kehtaa ostaa!!!!

      • Anonyymi

        Miten käytit imetystyynyä että sait kuorsauksen ja selällänukkumisen loppumaan?


    • kuorsaus..

      oon siis kohta 13 vuotias tyttö ja multa leikattiin nielu -ja kitarisat viime kesänä. oikeastaan kuorsaus alkoi leikkauksen jälkeen...

    • Kuorsauskisko

      Onko kokemusta Snoremeds kuorsauskiskosta. Auttaako kuorsaukseen ja miten se toimii. Nettikaupass myynnissä www.medaccess.fi. On aika kallis vai kuinka kauan tuo kestää käytössä? Kun mistään en oikeen tuotteesta mitää löydä.

    • Hammaskiskoilija

      En tiedä tuosta Snoremeds-kiskosta, ei ole kokemusta. Vastaava tuote on http://www.mediteekki.fi/Hammaskisko. On puolet halvempi ja mulle ainakin tuote tuli nopeasti perille. Se muotoutu hyvin omaan suuhun kuumassa vedessä käyttämisen jälkeen (matkassa tuli hyvät suomenkieliset ohjeet).

      Samassa kaupassa näyttää olevan myös kyljellään nukkumiseen erikoistyyny http://www.mediteekki.fi/Nukahtaminen/Tyynyt/Kylkiasentotyyny. Siitä ei mulla ole henkkoht kokemusta ainakaan vielä. Kiinnostais kyllä kuulla, onko joku sitä kokeillu?

    • kuorsaus loppu

      Olen kokeillut itselleni kaiken merkkisiä hammaskiskoja kuorsaukseen mutta lopulta löysin SOMNOLIS - KISKON ja olen nyt käyttänyt jonkun aikaa ja erittäin tyytyväisenä voin suositella kaikille kuorsaajille sitä. Mies osti minun takia SOMNOFIT kiskot koska hän narskutteli yöllä todella paljon ja nyt olen tyytyväinen sillä narskuttelu on loppunut ja molemmilla hyvä mieli ja aamut parempia kuin aikaisemmin.

    • Justeerus

      Olikohan tuo aiempi viesti suoraan markkinointiosastolta peräisin? Siihen viittaisi tuo että kirjoitettiin tuotteen nimi isolla.

      Minulle tuli Somnolis tällä viikolla ja jo nyt olisin valmis heittämään sen menemään. Siis ensinnäkin, se on todella kovaa muovia, eikä sitä voi muokata omaan suuhun sopivaksi kuumalla vedellä, mikä olisi ehdoton edellytys sille että se tuntuisi mukavalta. Yksi koko sopii kaikille, mukamas.

      Kun laitat kiskon suuhun, se alkaa lisäämään syljen eritystä. Nieleminen kiskot suussa on hankalaa, pitää ikään kuin imeä sylki kiskojen välistä ja nielaista.

      Aamulla hampaat ovat kipeät, ja vähän leuatkin. Leivän haukkaaminen sattuu.

      Jollain tavalla kyllä olo on levänneempi, eli ideaa tässä on, jos vaan pystyy näitten kanssa nukkumaan. Tuntuu samalta jos halkaisi tennispallon ja laittaisi sen puolikkaan suuhun. Yhtä luonnollinen ja mukava olo.

      Mutta kokeilkaa sellaisia merkkejä jotka voi muovata omaan suuhun sopivaksi, se on itselläkin seuraava yritys.

    • Justeerus

      Olen nyt käyttänyt Somnolis-kiskoja kuukauden, ja tässä on lopputulema: Yhtä mukava suussa kuin tiskiharjan vaihtopää!

      Sellainen hassu juttu vielä että eräällä liikkeellä joka näitä myy on arvostelumahdollisuus nettisivuilla. Kuusi arvostelua tällä hetkellä, kaikki kiittävät ja ylistävät kilpaa. No, kirjoitin sinne omat kokemukseni, mutta kas kummaa, sitä ei koskaan julkaistu!

      Eli ei ainakaan sen lafkan arvostelujen perusteella voi tehdä mitään päätelmiä siitä toimiiko joku tuote vai ei. Hävetkää!

      • Ei onnistunut

    • Anonyymi

      Ymmärrän tilanteen hyvin. Kävin itse apteekissa kysymässä ja sieltä ostin Somnolis nimisen kuorsauskiskon. Itelläni loppui kuorsaaminen samana yönä. Kuola valui suupieilstä ensi alkuun mutta nyt oon jo tottumassa kapistukseen suussa eli kantsii ainaki testata.

    • Anonyymi

      Aloittajalle vinkkinä kun olet vielä nuori ja epäilet uniapneaa niin kannattaa käydä lääkärin juttusilla, tutkimuksilla pystytään uniapnea selvittämään. Uniapnea ei ole hyväksi sydämelle eikä verenkierrolle, eli kannattaa hoitaa jos todetaan.

    • Anonyymi

      Mieheni on käyttänyt vaikka mitä keinoja kuorsaukseen ja kuorsasi joka ikinen yö . Kun kuulin Somnolis-kuorsauskiskosta apteekissa niin ostin samantien ja annoin miehelle. Kun rupesi käyttämään sitä niin siitä asti meillä on ollut rauhalliset yöt!! Eli suosittelen kokeilemaan. Ainakin meille tämä toimii.

    • Anonyymi

      En tiedä vieläkö tästä ryhmästä kommentoidaan kun aikaa kulunut. Minulla ollut n. kuukauden Somnolis, johon voi vaihtaa "hihnoja" tiukkuuden mukaan. Onko kellään tullut niskasärkyä? Mulla muutaman yön särkenyt, liekö kirkosta vai muusta?

      • Anonyymi

        Ite tilasin kans reilu viikko sit Somnolis kiskot kuorsauksen takia. Ekana yönä joutui ottamaan pois kun säätöhihna painoi ylähampaitten ikeniä hemmetisti. Seuraavaks yöks vaihoin astetta "löysemmän" säätöhihnan ja aamulla oli taas ikenet kipeet!
        Sylkeä myös erittyy ihan kiitettävästi..
        Pidin yön, pari taukoa ja kokeilin kiskoja uudestaan, mutta ei taija olla kyl mun lärviin sopivat! Kiskojen säätöhihna ei kyllä pysy etuylähampaitten päällä!!! Koko yön ku se hihna puristaa ikeniä ni on pari pv ikenet hellänä!
        Nyt en ollut pitänyt niitä pariin yöhön, ni tuli kumma "vaiva" suuhun!!
        Posken sisäpuoli kipeytyi ja polttava tunne siinä, samoin kielen vas.reunaan kävi sama juttu!! Liekkö sitten kiskojen materiaali vaikuttanut jotenkin ja tullut allerginen reaktio!!?
        Mut, ite en taija pystyä mokomaa kampetta kyllä suussa yötä enää pitämään! Häiritsee unenlaatua pelkästään se puristava tunne suussa, ja se että säätöhihna nousee ikenen päälle ja puristaa helvetin ikävästi!!
        Onko muilla ollu samoja ongelmia tuon värkin kanssa!!!??


    • Anonyymi

      Siis kiskosta epäilen niskakipua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe