Aihe

Kaikki katsoo tämän! Tarviin apua!

snoozer_98

Tarviin oikeasti apua!
Olen 13, melkein 14 vuotias tyttö, ja kuorsaan aivan jumalattoman lujaa.
Olin yksikin viikonloppu kavereiden kanssa yhdellä kaverilla yötä, ja kukaan ei nukkunut takiani. Desibelit nousevat taivaisiin mitä syvemmän unen saan.
Sen lisäksi epäilen että minulla on uniapnea, miten sen voi tutkituttaa? Kaverini sanovat, että nukkuessani tulee välillä pitkiäkin katkoksia (melkein minuutinkin) jonka jälkeen vedän kovaäänisesti henkeä (toistuu 0-3 kertaa yössä).
Oma kuorsaukseni johtuu kuulemma suurista nielurisoista, jotka leikataan pois jouluun mennessä, mutta tarvitsen kesäkuun alkupuolen leiriin mennessä jotakin helpotusta, muuten sekä leiriläiset että muut teltassani olevat isoset eivät nuku koko viikkoon! Voiko nielurisoja leikkauttaa näin lyhyellä varoitusajalla???
Olkaa siis kilttejä ja auttakaa! ):

14

1980

  Vastaukset

  • Osta kuorsauskisko. Se on aika huomaamaton ja erittäin tehokas. Kuorsaus loppuu kuin seinään. Minä ostin viime vuoden lopulla SnoreEx -merkkisen kuorsauskiskon Amazon-verkkokaupasta ja kuorsaus loppui siihen paikkaan. Sitä pitää tosin käyttää joka yö, sillä se tehoaa vain käytettäessä. Jos unohtaa käyttää, niin kuorsaus jatkuu entisenlaisena.

   Aluksi kesti viikon tottua kiskon käyttöön ja leukaa hieman särki. Sittemmin olen tottunut siihen, eikä sitä enää juuri huomaa nukkuessa. Illalla kisko suuhun kun menet nukkumaan ja aamulla otat herätessä sen pois. Huuhtelet vain sen kunnolla (kannattaa ehkä pestä hammasharjalla ja tahnalla), jotta on mukava taas käyttää seuraavana iltana.

   Suomesta saa ainakin SomnoGuard-merkkistä kuorsauskiskoa. Myös Somnolis-merkkinen kisko löytyy. Hinta Suomessa on 40-60 euroa. Niitä saa ainakin verkkoapteekeista (googlaa "kuorsauskisko"). Pitäisi ehtiä vielä ennen leiriä toimitettuna kotiin, jos tilaat heti.

   Yhdellä kiskolla pärjää hyvin puoli vuotta-vuoden. Ennen ensimmäistä käyttökertaa sinun pitää pehmittää kisko kuumassa vedessä ja muokata juuri omaan suuhusi sopivaksi. Suosittelen lämpimästi.

   • SnoreEx on laiton kisko, jossa on väärennetty CE merkki, soita poliisille, et tiedä mitä suussasi pidät)


  • Pystyykö käyttää hammasrautojen kanssa?
   Kun on sekä ala- että yläleuassa raudat ):

  • Nyt kaikki korva kuulolla jotka haluatte että kuorsaus loppuu...Tilanne oli meidän perheessä jo se että jouduin nukkumaan yläkerrassa. Kertakaikkiaan vaimo ei enää kestänyt kuorsaustani. Ongelma se että nukuin aina selälläni ja kuorsaus oli väistämätön tosi asia...ohessa linkit jolla loppui.
   Tyyny on aivan mahtava muunmuassa ozbaby Turussa myi tuotetta ja moni muukin. Kallis on mutta toimii.
   http://www.bumbeez.com/Doomoo-Buddy-imetystyyny-Light-Pink-Taupe
   ja tuossa kisko jonka tilasin Ebaysta hinta lähetyksineen 14€

   http://viewitem.eim.ebay.fi/STOP-SNORING-MOUTHPIECE-ANTI-SNORE-DEVICE-SLEEP-AID-NEW/130518458694/item

   Nyt on vihdoin hiljaista ja itsekin nukun aivan loistavasti töyden yön unia.
   Suosittelen kaikille lämpimästi.
   Tyynyn ansiosta nukun nyt kyljelläni ja tyyny mukautuu mahtavasti Tulee ns. ihanne asento kyljellään ja suu kisko auttaa leukaa eteenpäin.
   En ole vielä uskaltanut koittaa, mutta luulen että kiskon voin jättää pois kun nnyt kerran pysyn kyljelläni koko ajan.
   Eli nyt kipin kapin ostamaan miehelle lahjaksi "Buddy" imetystyyny...
   Ei ne kumminkaan itse sitä kehtaa ostaa!!!!

  • oon siis kohta 13 vuotias tyttö ja multa leikattiin nielu -ja kitarisat viime kesänä. oikeastaan kuorsaus alkoi leikkauksen jälkeen...

  • Onko kokemusta Snoremeds kuorsauskiskosta. Auttaako kuorsaukseen ja miten se toimii. Nettikaupass myynnissä www.medaccess.fi. On aika kallis vai kuinka kauan tuo kestää käytössä? Kun mistään en oikeen tuotteesta mitää löydä.

  • En tiedä tuosta Snoremeds-kiskosta, ei ole kokemusta. Vastaava tuote on http://www.mediteekki.fi/Hammaskisko. On puolet halvempi ja mulle ainakin tuote tuli nopeasti perille. Se muotoutu hyvin omaan suuhun kuumassa vedessä käyttämisen jälkeen (matkassa tuli hyvät suomenkieliset ohjeet).

   Samassa kaupassa näyttää olevan myös kyljellään nukkumiseen erikoistyyny http://www.mediteekki.fi/Nukahtaminen/Tyynyt/Kylkiasentotyyny. Siitä ei mulla ole henkkoht kokemusta ainakaan vielä. Kiinnostais kyllä kuulla, onko joku sitä kokeillu?

  • Olen kokeillut itselleni kaiken merkkisiä hammaskiskoja kuorsaukseen mutta lopulta löysin SOMNOLIS - KISKON ja olen nyt käyttänyt jonkun aikaa ja erittäin tyytyväisenä voin suositella kaikille kuorsaajille sitä. Mies osti minun takia SOMNOFIT kiskot koska hän narskutteli yöllä todella paljon ja nyt olen tyytyväinen sillä narskuttelu on loppunut ja molemmilla hyvä mieli ja aamut parempia kuin aikaisemmin.

  • Olikohan tuo aiempi viesti suoraan markkinointiosastolta peräisin? Siihen viittaisi tuo että kirjoitettiin tuotteen nimi isolla.

   Minulle tuli Somnolis tällä viikolla ja jo nyt olisin valmis heittämään sen menemään. Siis ensinnäkin, se on todella kovaa muovia, eikä sitä voi muokata omaan suuhun sopivaksi kuumalla vedellä, mikä olisi ehdoton edellytys sille että se tuntuisi mukavalta. Yksi koko sopii kaikille, mukamas.

   Kun laitat kiskon suuhun, se alkaa lisäämään syljen eritystä. Nieleminen kiskot suussa on hankalaa, pitää ikään kuin imeä sylki kiskojen välistä ja nielaista.

   Aamulla hampaat ovat kipeät, ja vähän leuatkin. Leivän haukkaaminen sattuu.

   Jollain tavalla kyllä olo on levänneempi, eli ideaa tässä on, jos vaan pystyy näitten kanssa nukkumaan. Tuntuu samalta jos halkaisi tennispallon ja laittaisi sen puolikkaan suuhun. Yhtä luonnollinen ja mukava olo.

   Mutta kokeilkaa sellaisia merkkejä jotka voi muovata omaan suuhun sopivaksi, se on itselläkin seuraava yritys.

  • Olen nyt käyttänyt Somnolis-kiskoja kuukauden, ja tässä on lopputulema: Yhtä mukava suussa kuin tiskiharjan vaihtopää!

   Sellainen hassu juttu vielä että eräällä liikkeellä joka näitä myy on arvostelumahdollisuus nettisivuilla. Kuusi arvostelua tällä hetkellä, kaikki kiittävät ja ylistävät kilpaa. No, kirjoitin sinne omat kokemukseni, mutta kas kummaa, sitä ei koskaan julkaistu!

   Eli ei ainakaan sen lafkan arvostelujen perusteella voi tehdä mitään päätelmiä siitä toimiiko joku tuote vai ei. Hävetkää!

  • Ymmärrän tilanteen hyvin. Kävin itse apteekissa kysymässä ja sieltä ostin Somnolis nimisen kuorsauskiskon. Itelläni loppui kuorsaaminen samana yönä. Kuola valui suupieilstä ensi alkuun mutta nyt oon jo tottumassa kapistukseen suussa eli kantsii ainaki testata.

  • Aloittajalle vinkkinä kun olet vielä nuori ja epäilet uniapneaa niin kannattaa käydä lääkärin juttusilla, tutkimuksilla pystytään uniapnea selvittämään. Uniapnea ei ole hyväksi sydämelle eikä verenkierrolle, eli kannattaa hoitaa jos todetaan.

  • Mieheni on käyttänyt vaikka mitä keinoja kuorsaukseen ja kuorsasi joka ikinen yö . Kun kuulin Somnolis-kuorsauskiskosta apteekissa niin ostin samantien ja annoin miehelle. Kun rupesi käyttämään sitä niin siitä asti meillä on ollut rauhalliset yöt!! Eli suosittelen kokeilemaan. Ainakin meille tämä toimii.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13813
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   9730