Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Madeiran taksit

...

Matkafirma ei muuta kerro kun että mittareita ei ole, sovi matkan hinnasta kuljettajan kanssa. Mutta mistä tiedän mikä on oikea hintataso?

5

2409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokeneemmat Madeiran kävijät kertonevat aiheesta innolla enemmän. Joka tapauksessa minun Funchalissa käyttämissäni takseissa oli taksamittari. Azorit ovat ainoa alue Portugalissa, jossa mittareita ei ole käytössä. Mittarista on toki apua asiakkaalle, mutta Madeiralla on syytä siitä huolimatta olla tarkkana taksimaksujen kanssa. Mantereella ja Azoreilla, jossa itse asun, on hinta taajamien ulkopuolella jotakuinkin sama euroissa kuin matka kilometreissä. Madeiran taksiyrittäjien yhdistyksen sivuilta voi saada jonkinlaista vinkkiä hinnoista, http://www.aitram.pt/pt/servicos-aitram.html, oikeanpuolinen valikko, etusivulta, http://www.aitram.pt, valitaan Serviços yläpalkista.

    • hulapaloooo

      www.youremotion.pt .
      .Nuo lupaavat viedä 25 eke neljätä.
      Itse maksoin keskustaan 34€ ja mittarin mukaan.

    • Madeiralle uudestaan

      Kerran ollut Madeiralla viime vuonna ja mittari oli päällä. Maksoi Lidon alueelta kaupungin sivulaidalle vain jotain 5 e. Ei olisi kahden ihmisen kannattanut bussilla mennä kun oli noin edullista ja pääsi perille ovelle asti. Sitä itsekin olen miettinyt, että jospa jonkin levadan alkuun ottaisi taksin, niin minkälaista hintaa pitäisi sopia. Voi olla, että valmismatkoja käyttäessämme, osaisi oppaat kertoa myös tästä asiasta.

    • jokapaikanmatkaaja

      Madeiran taxeissa on mittarit, mikähän matkanjärjestäjä mahtaa olla ?? Taxeissa on myös hinnastot, joissa on hintoja eri puolille saarta, mutta Aina kannattaa kysyä useammalta taxilta ja "neuvotella hinnasta.. siis Aina.

    • 5€ Lidoon

      Eipä ole keskustasta Lidoon ja päin vastoin koskaan enempää kuin 5€ tarvinnut maksaa. Minulla on aina nippu 5€ seteleitä mukana matkassa. Näytän 5€ seteliä ja sanon Lido niin yksikään taksi ei vielä ole vastaan sanonut. Mittarin mukaan se on 4-6€ välissä, riippuu liikenteestä ja paikasta. Joskus olen kysellyt takseilta mitä mieltä ne on 5€ hinnasta, kaikki ovat vastaneet sen olevan ihan hyvä ja ovat olleet tosi tyytyväisiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe