RIPARIKYSELY

- :)

Mitä pidit riparistasi? -
Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? -
Tutustuitko helposti kaikkiin?
Mikä oli parasta riparilla? -
Meikkasitko joka päivä? -
Oliko ruoka hyvää? -
Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? -
Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? -
Minkälaiset isoset teillä oli? -
Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? -
Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? -
Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? -
Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? -
Mitä teit vapaa-ajalla? -
Kävitkö uimassa? -
Millainen loppukoe teillä oli? -
Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. -
Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? -
Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? -
Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? -
Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? -
Milloin riparisi oli? -
Mitä pidit iltashowsta? -
Lauloitko mukana lauluissa? -
Kuvasitko paljon? -
Mitä sait rippilahjaksi? -
Millainen rippimekko sinulla oli? -


Ärsyttää ku kirjotin tän jo kertaalleen mut sit kaikki katos... unohin varmaan parit kysymykset mutta voin lisäillä sitten myöhemmin! ja voitte lopuks kertoo toki jotai enemmänki teiän riparista, ois kiva lukee :) VASTAILKAAS IHANAT

55

3230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zzzzzzzzzzzza

      Mitä pidit riparistasi? -Oma riparini oli vähän kaksi puoleinen juttu. Toisaalta siellä oli niin monta huonoa juttua, mutta kuitenkin meillä oli aika hauskaa tutustuin ihmisiin ja keksimme paljon inside läppiä.
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - Tyttöjä oli vain 8 (vai vähemmän) poikia oli paljon enemmän
      Tutustuitko helposti kaikkiin? Kyllä periaatteessa, ainakin tyttöihin riparillani. Osiin poikiin myös tutustuin, mutta osa oli sellaisia joille en edes paljoa puhunut (syynä lähinnä se ettei oltu paljo samassa paikkaa eikä juuri mitään yhteist, sitä paitsi joillekkin yritin jopa puhua muttei ottanut edes mitään kontaktia... ). Isosiin en tutustunut niin hyvin kuin olisi voinut, heistä tuli lähinnä moikkaustuttuja.
      Mikä oli parasta riparilla? - Jaa-a, aika hankala sanoa. Iltaohjelmat olivat todella hauskoja, mutta myös vapaa aika, silloin kun eniten kaikki yhteiset jutut syntyivät. Hauskaa myös oli se (riparimme oli saaressa), kun kerran karkasimme yöllä toiselle puolelle saarta ja kävimme uimassa salaa, vaikka se oli erittäin kiellettyä :D
      Meikkasitko joka päivä? - En meikannut. Jotkut tytöt tunkivat jotai meikkiä aina vähän väliä namaa kun tarvitsi "vähän korostaa" jotain juttua. Aika turhaa, koska sillä ei ollut mitään väliä eikä ketään kiinnosta meikkasiko siellä vai ei.
      Oliko ruoka hyvää? - Ruoka oli todella hyvää ! Toisaalta olen aika nirso joten kaikki ei ihan alas mennyt mutta kyllä oli aika hyvää ! Meillä kuitenkin syötiin 5 kertaa päivässä joten ruoka ei kuitenkaan loppunut kesken.
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - En tainnut ihastua keneenkään. En myöskään vihannut, mutta muutama henkilö raivostutti aika paljon välillä.
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - Meillä oli paljon leikkejä ja muistan melkein kaikki. (jos tarkoitit sitä että voisinko kirjoittaa tähän, niin sori en jaksa koska niitä oli niin paljon:D)
      Minkälaiset isoset teillä oli? - Meillä oli todella kivat isoset. Toisaalta vähän harmittaa se että isosilla oli liian ohjaajan asema pikkusten näkökulmasta että en tutustunut niin hyvin kuin oisin voinut.
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - Meillä huoneessa oli noin 4 ihmistä, jätkillä kyllä vähän vaihteli määrä. Huone jako oli ehkä kaikkein tyhmin vaihe (siis meillä tytöillä) kun kukaan ei uskaltanut ehdottaa miten nukutaan joten meidän vaan laitettiin joihinkin ja siitä tuli myöhemmin turhaa draamaa.

      • zzzzzzzzzzzza

        Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? - Meillä isosryhmä jaettiin ihan vaan arpomalla. Ärsyttää vähän vieläkin kun mun ryhmässä oli tosi kivat isoset mutta me kaikki pikkuset olimme liian erilaisia keskenään joten meillä oli aika jäistä.
        Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - Oppitunnit olivat tylsiä ja koulumaisia. En muista oikeastaan mitä oppitunneilla käsiteltiin, ne oli vähän niinkuin uskonnontunteja, muttei ihan. En ihan siis seurannut niillä.
        Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? -
        Herätys oli kahdeksalta. En mista ihan tarkkaan millainen aikataulu meillä oli mutta se oli ihan fine.
        Mitä teit vapaa-ajalla? - Vapaa ajalla hengasimme ja meillä oli siellä seurakunnan jättikajarit joten kuuntelimme musiikkia. Ei me tehty mitään sen ihmeellisempää, aika perus oleilua.
        Kävitkö uimassa? - Kävin uimassa. Tosin en ole kovin hyvä uimaan joten en viihtynyt kauaa.
        Millainen loppukoe teillä oli? - Loppukokeessa meidät jaettiin kolmen hengen ryhmiin joissa menimme juttelemaan jonkun ohjaajista (omassa ryhmässäni juttelimme papin kanssa) kanssa omasta suhtautumisesta uskoon ja jumalaan sun muuta. Ei siis mitään paperia kynää ja pisteytystä.
        Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. - En kokenut, vaikka oishan se ollut ihan kiva juttu.
        Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - Minulla oli jättisuuri vetolaukku. Pakkasin kaiken mitä listassa luki ja sen lisäksi otin jotain turhaa sälää ja ylimmääräisä vaatteita.
        Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - En ihan tajunnut ??!?!?!? No mutta siis jos tarkoitit että puuttuiko riparilta jotain, niin puuttui ehkä se että ei oltu isoste kanssa niin hyvät välit. Lisä aika olis ollu ihan jees myös että olisi ehtinyt tutusta kaikkiin paremmin.
        Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - No ei kaikkiin. Aika monet meidän riparilt on samassa koulussa joten niitä näkee. Toisaalta joihinkin olisi ollut kiva pitää enemmän yhteyttä näin jälkeenpäin mutta se vähän jäi.
        Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - No ei mitään tiettyä tule mieleen. Ehkä skabat, yö karkaaminen, kaikki ihmiset ja yhtenä iltana tapahtunut draamakohtaus ( joka oli niin aiheeton ja ärsyttävä)
        Milloin riparisi oli? - Viime kesänä
        Mitä pidit iltashowsta? - Tosi kiva !
        Lauloitko mukana lauluissa? - Parissa, mutte kaikissa koska pojat ei niinkään laulanut ja kaikki tytöt jotka lauloivat olivat kunnon enkelikuoro joten ei pahemmin tällä lauluäänellä tehnyt mieli lähteä mukaan.
        Kuvasitko paljon? - Tuli kuvattua vain parina ekana päivänä ja lähtöpäivänä, mutta onneksi siellä oli aika paljon muitakin ottamassa kuvia.
        Millainen rippimekko sinulla oli? - Sellainen aika yksinkertainen olkaimeton pikkumusta.

        sori ei mahtunut kaikki samaan :D


    • just go with it <3

      Mitä pidit riparistasi? - JOO

    • k

      tuun vastaa heti kun oon käynny sen riparin!!! =)

    • --

      anybody?

    • ripariikaipaava<3 :c

      Mitä pidit riparistasi? - PARASTA mitä on tapahtunut vuosiin, tämänvuoden ehdoton kohokohta
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - ponileikki, matoleikki, muumilimu, faaraonkissa , läpsy jne..:D
      Minkälaiset isoset teillä oli? - IHANAT:> ja parhaat(:
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - 4 jokasee huoneesee, paitsi yhes piti olla 3. Ja hyvin meni jakamiset, vaikka pelkäsin aluks ettei..
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? - Ne oli päätetty joskus aikoi sit jo, ja ne sit vaa jaettii sanomal nimet sit siin,ja si päätettii ryhmälle nimi. pääsin ihan mahtiryhmään;3! Luettii raamattuu, kisailtii muita ryhmii vastaa, & puuhattii kaikkee.
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - aika kivoi itseasias, joskus olivaa jotai kirjottelemist, joskus kierreltii rasteilla, ja josks puhuttii iha tyylii seksistä ja ystävistä , se oli aika hauskaa:D:D ja etittii jotai raamatunkohtii, ja seolikivaa:3!
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - 8:00 herätys, 8:30 aamupala,9:00 rukoushetki, 9:15-10:45 opiskelua, 11:00 jumis, 11:30 lounas, 13:00 skabat, 13:30 kahvit, 14:00-15:45 opiskelua, 16:00 siivous/jumisvalmistelu/blogin pito 16:30 päivällinen 17:20 medis (meditaatio tms) 17:50 oppimispvkirjan täyttö, 18:00 ryhmäjuttuja, 18:45 sauna tytöt (kahtenapvänä vaan siis) tai leffa. 19:45 iltapala, 21:00 iltaohjelma, 22:00 pesut, 22.30 iltahartaus, 23:00 HILJAISUUS:> apua, alan itkee..
      Mitä teit vapaa-ajalla? - hengasin huoneis frendie kaa, olin ulkon frendie kaa, jotkukävi uimas, puhuin puhelimes, suoritin ulkoläksyi / harjottelin.
      Kävitkö uimassa? - En ku oli nii kylmää vettä viime viikol, eikä muutekaa houkuttava ranta:DD
      Millainen loppukoe teillä oli? - HELPPO. Eilen oli;) 6 kysymystä, kaikki oikein(:!
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. - ehen.
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - Semmone hillittömän kokone vedettävä kassi koululaukku ihan täyn. Pakkasin kaiken maholllise, alotin jo viikkoo aikasemmi pakkaa etten unohamtn:D
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - KAIKKEE

    • Japsuuu-977hesa

      Mitä pidit riparistasi? - Mahtavaa
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - poikia enemmän. :S
      Tutustuitko helposti kaikkiin? - Tunsin jo melkeen kaikki, jos en niin kyllä
      Mikä oli parasta riparilla? - Varmaan kaikki
      Meikkasitko joka päivä? - enh
      Oliko ruoka hyvää? - juu
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - en & en
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - KAikenlaisia.. mm. nooan arkki.
      Minkälaiset isoset teillä oli? - Normit? Oli vähän vanhempia ja pari ihan uutta, vujojen vanhempaa. :D
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - Pojilla oli 2, meillä tytöillä se meni vähän niinku ite halus ko meitä oli niin vähän. Eka nukuin 4:nkaa, mutta myöhemmin kahenkaa. Huoneessa oli meillä 6 sänkyä, pojilla 2.
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? - Arpomalla vissiin. Pidin omastani,vaikka siinä ei ollutaan kavereita
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - Oli 45min kestäviä. Kaikkea jaasuseen liittyvää kait.
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - herätys oli 8.00 joka aamu, nukkumaan mentiin joskus 23 tai silloin iltaohjelma loppui. Vikana iltana loppui joskus 01.00 yöllä..
      Mitä teit vapaa-ajalla? - Kaikenlaista
      Kävitkö uimassa? - en..Ei saanu ku oli niin likasta vettä =D
      Millainen loppukoe teillä oli? - Kysyttiin tunneillaäytyjä asioita
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. - En kokenut
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - PAkkasin melkeen kaiken mukaan. Tuli yks matkalaukku ja sitten semmone aika iso rinkka.. :D
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - Jäin kaipaamaan varmaan koko kokemusta ja sitä yhdessäoloa , siksi aioin yrittää hankkia isoseksi
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - No on yks tapaaminen järjestrtty ja facessa jutellaan ryhmänä päivittäin
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - Varmaan kaikki
      Milloin riparisi oli? - 4.6 - 10.6 2012
      Mitä pidit iltashowsta? - Ihan hauska paitti että ne isosten ''sketsit'' ei oikeen napannu,vaikka s eoli varmaan ideakin siinä.
      Lauloitko mukana lauluissa? - Juu
      Kuvasitko paljon? - Ei ollut kameraa. :s
      Mitä sait rippilahjaksi? - Rahaa ja koruja
      Millainen rippimekko sinulla oli? - Sellanen kaunis pinkki. Maks jtn 80 e.

    • 653209

      Mitä pidit riparistasi? - ihan mahtava oli!
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - hmm suunnilleen saman verran
      Tutustuitko helposti kaikkiin? Suht helposti
      Mikä oli parasta riparilla? - kaikki!
      Meikkasitko joka päivä? ---
      Oliko ruoka hyvää? -oli hyvää
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - ihastuin yhteen tyttöön... En vihannu ketään
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - esim ponipeli ja kaikkia laululeikkei
      Minkälaiset isoset teillä oli? - tosi mukavat
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - 6 tyyppii samas huonees joista vähintään 1 isonen
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? - no oli se ihan hyvä mut toinen isonen oli vähän v*tuttava... No siis me tehtiin niissä ryhmissä kaikkia askareita mitä siellä leirillä joutu tekeen esim ruokalan siivous yms
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - tunneilla käsiteltiin vähän kaikkee keistinuskoon liittyvää ja seksuaalisuutta jne.
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - herätys oli 07:45 ja nukkumaan 23:00
      Mitä teit vapaa-ajalla? - hengasin frendien kanssa tai sit pelattiin futista tai biljardii ja tälleen
      Kävitkö uimassa? - kävin
      Millainen loppukoe teillä oli? - heleppo
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. - en kokenut...
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - vaatteita mässyä :D
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - jäihän sitä koko leiriä kaipaamaan...:/
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - no eipä vielä oo kerenny
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - kaikki tyypit ketä siel oli
      Milloin riparisi oli? - kesäkuun lopussa
      Mitä pidit iltashowsta? - iha jees
      Lauloitko mukana lauluissa? - välillä
      Kuvasitko paljon? - ehh...
      Mitä sait rippilahjaksi? - en viel mitään:DD
      Millainen rippimekko sinulla oli? -

      Ja oon poika

    • tytär1392301

      Mitä pidit riparistasi? - Tosi kiva

    • EeTzii

      Mitä pidit riparistasi? - Hiukan kaksipuoleista. Välillä melko tylsää, mutta suurimman osan ajasta oli erittäin hauskaa.
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - Tyttöjä taisi olla.
      Tutustuitko helposti kaikkiin? - Kyllä vain, kaikki tulivat tutuiksi.
      Mikä oli parasta riparilla? - Yhdessäolo, uusiin ihmisiin tutustuminen.
      Meikkasitko joka päivä? - Olen mies.
      Oliko ruoka hyvää? - Erinomaista.
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - Kyllä, ja en.
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - Iki-ihana ponileikki.
      Minkälaiset isoset teillä oli? - Tosi sympaattisia, kilttejä, ja kaikinpuolin mukavia isosia.
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - Solussa kuusi ihmistä isonen, joka huoneessa kaksi ihmistä.
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? - Jaettiin sattumanvaraisesti. Meidän ryhmä oli ok, vaikka ei siellä oikeastaan tuttuja ollut. Yhdessä tehtiin niitä perusjuttuja, luettiin raamattua jne.
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - Tunnit olivat melko tylsiä. Niillä käsiteltiin mm. uskoa jumalaan, seksuaalisuutta, pyhää henkeä yms.
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - Aamiainen klo 8.00, jonka jälkeen lipunnosto ja aamuhartaus. Tämän jälkeen oli päivästä riippuen oppitunteja, aktiviteetteja taikka vapaa-aikaa. Ruokailtiin ainakin viidesti päivässä.
      Mitä teit vapaa-ajalla? - "Hengailtiin" kämpissä, taikka päärakennuksella. Pelattiin pingistä, biljardia, taikka pöytäfutista.
      Kävitkö uimassa? - En, turhan kylmä ilma.
      Millainen loppukoe teillä oli? - Kierrettiin metsässä reitti. Reitin varrella oli kysymyksiä, joihin piti sitten vastata. Vastauslappuna toimi kirjekuori. Sen sisällä oli lappu, jossa oli kaikkien kysymysten vastaukset. Jos kuoren avasi, lankesi kiusaukseen, ja joutui lopuksi tupakkakoppiin, a.k.a helvettiin. Jos ei avannut, pääsi taivaaseen.
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. - Ikävä kyllä en.
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - Petivaatteet, hygieniatarvikkeet, vaatteita, limpparia, ja ruokaa.
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - Ylipäätänsä muita ihmisiä. Kun tietää, ettei tule koskaan näkemään enää suurinta osaa ihmisistä, jää sitä väkisinkin kaipaamaan.
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - Facebookin ripariryhmän kautta tulee juteltua, ja ovat kuulemma käyneet vielä tapailemassa esim. rannalla.
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - Mukavat ihmiset
      Milloin riparisi oli? - Maaliskuussa viikonloppuripari, ja rippileiri 25.6.2012-29.6.2012
      Mitä pidit iltashowsta? - Semiviihdyttävää.
      Lauloitko mukana lauluissa? - No tottakai.
      Kuvasitko paljon? - Ei tullut kameraa mukaan.
      Mitä sait rippilahjaksi? - Rippiristin, puukon Lapista, kuksan, ja rahaa.
      Millainen rippimekko sinulla oli? - Minulla oli puku.

    • dolledeidudidi

      Mitä pidit riparistasi? -Oli parasta
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? -Tyttöjä yks enemmän
      Tutustuitko helposti kaikkiin?-Kaikki ennestään tuttuja koulusta
      Mikä oli parasta riparilla? - Leikit, kavereiden kanssa hengailu
      Meikkasitko joka päivä? -En, kertaakaan, koska oon poika
      Oliko ruoka hyvää? - Oli
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - En
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? -Ponilaululeikki, Norjalainen jalkajuttu
      Minkälaiset isoset teillä oli? - Isoset oli mukavia, osaan oli tutustunu koulussa
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - Meitä oli 5, henkilömäärä riiippui huoneen koosta
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? -Jaettiin arpomalla, meidän ryhmä oli kiva, joka päivä oli raamis omassa ryhmässä
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - Jeesusta, käskyjä, syntiä
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - Herätys 7.15, hiljaisuus 23.00
      Mitä teit vapaa-ajalla? - Heiteltiin frisbeetä
      Kävitkö uimassa? - En
      Millainen loppukoe teillä oli? -Tehtiin ryhmässä, piti piirtää keskeisimmät asiat kristinuskosta
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. -en kokenut
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? -Vaatteita, karkkia
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - Tunnelmaa
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - Olemme kaikki samassa koulussa, yhteys on helppos
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - Laulut, mukavat kokemukset
      Milloin riparisi oli? - 3-8.6 2012
      Mitä pidit iltashowsta? - Kivoja!
      Lauloitko mukana lauluissa? - Kyllä
      Kuvasitko paljon? - En yhtään
      Mitä sait rippilahjaksi? - Rahaa, ristin, iPhonen
      Millainen rippimekko sinulla oli? - Ei ollu

    • LIIKAA KIROTUSTA

      Mitä pidit riparistasi? -Hyvä oli ens vuonna isoseks
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - suurinpiirtein saman verran
      Tutustuitko helposti kaikkiin?Kohtuu hyvin
      Mikä oli parasta riparilla? - Kaikki
      Meikkasitko joka päivä? -en, koska olen poika
      Oliko ruoka hyvää? -Parasta, näännyn kotona
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - Kyllä tulee kontekstii koht, en vihannu ketään
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? -Kivoja, ponileikki
      Minkälaiset isoset teillä oli? - hyvät
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - pojat kauas tytöistä =( ja huoneessa oli kaks randomi heepoo
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? -arvottiin, ja oli paras mahdollinen
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? -hyvät tunnit, en muista
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? -karmee aikataulu hiljasuus 23.00 ja herätys 8.00
      Mitä teit vapaa-ajalla? -hilluin se yhen kaa ja pelasin kaiken näköstä ja väsäsin pesismailan
      Kävitkö uimassa? - en
      Millainen loppukoe teillä oli? -helppo
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. -ei ollu romanssi mutta suuresti ihastuin/rakastuin isoseen (3kk vanhempi) ja yhteyttä pidämme ja näin
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? -Rubik's cubes ja vaatteita, rinkka
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - porukoita
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? -suurimpaan osaan
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi?-Yks isonen

      • LIIKAA KIROTUSTA

      • Kysyjä

        Onko osasyy isoseksi haluamiseen, koska ihastuksesi on isonen? ;)


      • LIIKAA KIROTUSTA
        Kysyjä kirjoitti:

        Onko osasyy isoseksi haluamiseen, koska ihastuksesi on isonen? ;)

        Juu onhan se osa syy


    • pinkki pupu

      Mitä pidit riparistasi? - kamala
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - tyttöjä kai?
      Tutustuitko helposti kaikkiin? - joo
      Mikä oli parasta riparilla? - pinkit puput pilvessä
      Meikkasitko joka päivä? - en kertaakaan
      Oliko ruoka hyvää? - ihan paskaa, söin vain salaattia
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - en, vaikka pari tyyppiä olivatkin aika ärsyttäviä...
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - Ihan paskoja leikkejä
      Minkälaiset isoset teillä oli? - Ihan kivat, paitsi se yks
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - meidän huoneessa oli 4 leiriläistä isonen
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? - ne oli arvottu etukäteen. Meillä oli ihan kiva ryhmä, teimme ryhmissä kaikkea tylsää.
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - tylsiä tunteja, jolla käsiteltiin kaikkea tylsää
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - enhän mä enää tommisia muista...
      Mitä teit vapaa-ajalla? - piirsin pinkkejä pupuja ja opettelin ulkoläksyjä
      Kävitkö uimassa? - ai talvella? no en sentään
      Millainen loppukoe teillä oli? - ihan ok. Lunttaaminen oli todella helppoa
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. - en kokenut
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - pakkasin kaikkea tarpeellista, ei ollut matkalaukkua
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - pinkkejä pupuja pilvessä
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - olen pitänyt yhteyttä vain yhteen samalla riparilla olleeseen.
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - pinkit puput pilvessä
      Milloin riparisi oli? - talvilomalla
      Mitä pidit iltashowsta? - se oli tylsä
      Lauloitko mukana lauluissa? - en
      Kuvasitko paljon? - en
      Mitä sait rippilahjaksi? - 1500€ ja risti
      Millainen rippimekko sinulla oli? - ei ollut mekkoa

    • Mietityttää

      Minkälaiset suihkutilat riparil on? Et onks yks isompi suihku huone missä käy aina vuorollaan tytöt ja pojat vai onko sellaset normaali suihkut mitkä on yhelle henkilölle vain???????

      • 753910

        Meillä oli rantasaunalla suihkutilat ja poikien ja tyttöjen vuorot erikseen


    • YÖKÖTTÄVÄÄ

      Aivan hirveä kokemus. En ikinä menis uudestaan enkä voi suositella sitä kenellekään muullekaan.

      • Pääsispä takas

        Älä puhu p*skaa. Riparilla oli parasta!


    • awtrwatetew

      Mitä pidit riparistasi? -opetus hyvää, muut ihmiset paskaa
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? -poikia
      Tutustuitko helposti kaikkiin? joo
      Mikä oli parasta riparilla? -oleminen
      Meikkasitko joka päivä? -olen poika, en
      Oliko ruoka hyvää? -luulin et se olis ollu paskempaa
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? -vihasin kaikkia, ihastuminen on valhetta
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? -oli siel joitaki
      Minkälaiset isoset teillä oli? -parhaimmat

    • Uupopp

      Mitä pidit riparistasi? Olihan se mukava paikka
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? Tyttöjä oli todellakin enemmän, olin ainoana poikana parin kaverin kanssa:).
      Tutustuitko helposti kaikkiin? Hyvin tutustuttiin ja tuli pari ystävääkin sieltä
      Mikä oli parasta riparilla? Vapaa-aika ystävien kanssa
      Meikkasitko joka päivä? En paljoa meikkaile, luulen että minua luultaisiin homoksi jos meikkaisin :S.
      Oliko ruoka hyvää? Oli kyllä.
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? Vihasin ja ihastuin, tuli sieltä vähän enemmänkin kuin vain ihastus :).
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? Jotain hyvin lapsellista ****. Olihan ne joskus mukavia.
      Minkälaiset isoset teillä oli? Kaikki likkoja paitsi 1.
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? 6
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? Jaettiin arvalla, pidin omastani. Teimme kaikkea soopaa.
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? En muista, liikaa aikaa. En muistaisi tätä varmaan edes kuukauden riparin jälkeen koska nämä tunnit tulivat aika nukutuksi.
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? 8... kai.
      Mitä teit vapaa-ajalla? Puhuttiin paskaa
      Kävitkö uimassa? Tietenkin
      Millainen loppukoe teillä oli? Loppukoe... Jotain paskaa kysyttiin. Olis varmaan päässy läpi vaikka mitä olis vastannu :D
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. En kerro romanssistani tänne :) Anteeksi
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? Oli.. siellä oli parit boxerit ja pari paitaa ja hammasharja. Uimahousut jne.
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? Hauskaa ilmapiiriä
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? Ei kaikki, mutta useimmat.
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? Anni :)
      Milloin riparisi oli? Vuonna 2008 kesällä
      Mitä pidit iltashowsta? Mieluummin olisin ollut muualla.
      Lauloitko mukana lauluissa? Joskus..
      Kuvasitko paljon? En kuvaakaan
      Mitä sait rippilahjaksi? En mitään
      Millainen rippimekko sinulla oli? En käytä mekkoja, anteeksi.

    • yks luovista♥

      Mitä pidit riparistasi? -
      oli ihana, paras, HALUUN TAKAS! (oho rimmas)
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? -
      oli vaa tytsyi ((: paitsi joona ja pappi ja tuomas :D
      Tutustuitko helposti kaikkiin?
      jooo
      Mikä oli parasta riparilla?
      -kaikki. RAAMIKSET ja oparit, iltsiohjelmat, yöt, ruokailut, keinuminen jiiänee
      Meikkasitko joka päivä?
      -enn
      Oliko ruoka hyvää?
      -oli toki
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään?
      -:D en kumpaakaa
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria?
      -ponileikkiii, jähmyy, laululeikkei (nooa, rakenna, herralle arkki arkki) norjalaista jne
      Minkälaiset isoset teillä oli?
      -ihanat ja parhaat♥
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa?
      -no mun huonees oli mun lisäks kaks, joissai muissa oli enemmä, joissai vähemmä
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä?
      -en tiie mite jaettii, mut meil oli paras ryhmä♥ tehtii kaikkee ja pidettii raamikset
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? -
      oparit oli iha jees, istuttii ryhmittäi ja silittelin merin niskakarvoi ja nukuin raamattu pään alla ja kyseltii kaikkee
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys?
      -herätys oli liian aikasin :D
      Mitä teit vapaa-ajalla?
      -keinuin merin kanssa
      Kävitkö uimassa?
      -en D:
      Millainen loppukoe teillä oli?
      -iha semi-iisi
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit.
      - :D en kokenut
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku?
      -pakkasin mukaan liikaa tavaraa, ei ollu matkalaukkuu vaan miljoona pikkukassii
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä?
      -no tällee jälkeeppäi ni jäin kaipaa riparikavereit, mut täs tarkotetaa jäiks riparist jotai puuttuu ni ei jääny ((:
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä?
      - no joihinki juu mut hävettää et en oo pitäny nii paljo yhteyttä kaikkii
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? -
      ihmiset♥ :D
      Milloin riparisi oli? - kesäkuun alus tänä vuonna
      Mitä pidit iltashowsta? - parhaita :D
      Lauloitko mukana lauluissa? - jooooooo
      Kuvasitko paljon? - aika vähä :P
      Mitä sait rippilahjaksi? - rahaa ja ristin
      Millainen rippimekko sinulla oli? - sellain hieno :D

    • (:

      Mitä pidit riparistasi? - PARAS !
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - jätkiii (:
      Tutustuitko helposti kaikkiin? juuu (:
      Mikä oli parasta riparilla? - iltaohjelmat, urheilut, vapaa-ajat, ruokailut, kaikki oli tosi kivaa (:
      Meikkasitko joka päivä? - parin ekan joo xd
      Oliko ruoka hyvää? - joo oli iha sika hyvää joka päivä ! (:
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - voi olla et ihastuin, ja oli siel muutamii aik ärsyttävii, mut en mä ketää vihannu (:
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - kaikkii tyhmii, mut hauskoi.. ponileikki, vauvahai, funky chicken, kaikkii tällasii perus (:
      Minkälaiset isoset teillä oli? - parhaat, sekopäät, tosi mukavat jne (:
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - sai ite valkkaa, 2-4.. meijä huonees oli just se kolme (:
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? - ne ohjaajat oli etukätee päättäny, meil oli kiva ryhmä ja just ryhmätuntei ja erilaisii tehtävii & tietty päivän skabat (:
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - vaihteli :DD
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - herätys 8.00, nukkuu 23.00, meil oli urheiluripari, ni aik tarkka aikataulu eli en jaksa luetella :DD
      Mitä teit vapaa-ajalla? - pelattii korttii, oltii ulkon, juteltii, oltii porukas jne (: sellast perus kavereiden kaa hengailuu (:
      Kävitkö uimassa? - joo, melkee joka päivä ! (:
      Millainen loppukoe teillä oli? - semi helppo :DD
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. - voi olla, en kerro (:
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - ööö, vaatteit, urheilukamoi, pesukamoi, kaikkee tällast xd joo matkalaukku & treenilaukku (:
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - KAIKKEA !
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - joo ollaan (:

    • riparriiiiii1234

      Mitä pidit riparistasi? - ihan jees, selvisin siitä
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - poikia
      Tutustuitko helposti kaikkiin? - en, tutuistuin yhteen tyyppiin
      Mikä oli parasta riparilla? - illat
      Meikkasitko joka päivä? -en
      Oliko ruoka hyvää? - joskus, muutamana päivänä en syöny mitään
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - en
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? -ei ollu leikkejä
      Minkälaiset isoset teillä oli? - ihan jees
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - 3/huone
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? -ei ollu isosryhmiä
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - kaikkea jännää...
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - ihan ok aikataulu, en nukkunut yöllä, herätys klo 8
      Mitä teit vapaa-ajalla? - pelasin kännykällä
      Kävitkö uimassa? - kerran
      Millainen loppukoe teillä oli? -helppo
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. -en kokenut
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? -kaikkea kivaa, ei ollu matkalaukkua
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - en mitään
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - ei
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - iltahartaus
      Milloin riparisi oli? - kesäkuussa
      Mitä pidit iltashowsta? - ei ollu
      Lauloitko mukana lauluissa? - en
      Kuvasitko paljon? - en
      Mitä sait rippilahjaksi? - satasen
      Millainen rippimekko sinulla oli? - ei ollu

    • fkfksofkoeir

      Mitä pidit riparistasi? - ihan paras :-)
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - tyttöjä yks enemmän
      Tutustuitko helposti kaikkiin? Joo ihan
      Mikä oli parasta riparilla? Ihan kaikki
      -Meikkasitko joka päivä? En ihan, melkein
      -Oliko ruoka hyvää? Oli se ihan jees
      -Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? En ihastunut, vihasin yhtä ketä olin vihannut jo aikaisemmin, tunnen koulusta..
      -Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? Ponileikki, mauno mato ja pikkuhai, en jaksa selittää mitä niissä tehtiin
      -Minkälaiset isoset teillä oli? Ihan parhaat, kaks poikaa, kolme tyttöö
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - kuus tyttöö meillä, pojilla kai samal taval, kaks huonetta pojille, kaks tytöille
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Oli etukäteen jaettu, ylimpiä ystäviä ei laitettu samaan ryhmään
      Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? Pidin ihan, oli raamis, eli raamatun lukemista ja sen tekstin purkamista, ja ryhmätehtäviä.
      -Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? Osa oppitunneista oli ihan tylsiä, jumalaan ja jeesukseen liittyviä, mutta osa oli kiinnostavia, mielipiteisiin ja arvoihin liittyviä tunteja
      -Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? Herätys klo 8, syömään, oppitunnille, syömään, ulkoilemaan, uimaan, ryhmiin, oppitunnille, välipala, jne
      -Mitä teit vapaa-ajalla? - juteltiin ja pelattiin pelejä. Ja juoruiltiin.
      Kävitkö uimassa? - kävin, aina kun mahdollista:-):-)
      Millainen loppukoe teillä oli? - kysyttiin ryhmiltä jotain kysymyksiä.
      Koitko ripariromanssin? En, seurustelen
      Kerro siitä jos koit. -
      -Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - oli matkalaukku, vaatteita hyttsmyrkkyä, hammarharjat meikit yms
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - kaikkea, kaikki oli niin ihanaa
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - ollaan pidetty facessa ja tavattu
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - se viimenen ilta, kun kaikki itki sitä ettei halua pois :-)
      Milloin riparisi oli? -Mitä pidit iltashowsta? Tosi kivoja, 6-13 pvä tätä kuuta
      -Lauloitko mukana lauluissa? Joo, tykkään laulaa
      -Kuvasitko paljon? - viimeisinä päivinä
      Mitä sait rippilahjaksi? Rahaa, koruja samsung galaxy tabin ja kaikkee krääsää
      Millainen rippimekko sinulla oli? - sellanen pitkä...

    • AnSugarrr

      Mitä pidit riparistasi? - parazzzz!!
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? -tyttöi oli yks enemmä
      Tutustuitko helposti kaikkiin? - joo, mut pariin tyyppin en tutustunu
      Mikä oli parasta riparilla? - iltaohjelmat ja vapaa-ajat
      Meikkasitko joka päivä? - vähän joo
      Oliko ruoka hyvää? - iha jees, ei ollu kyl mun makuun
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - ihastuin:) en sillee vihannu ketään, mut jotku oli vähä vähemmä kivoi
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - ponileikki, bingo, morsiammen sieppaus, nooan arkki, hai leikki, joku mato juttu:D, läpsy, ja monii muit joiden nimii en muista
      Minkälaiset isoset teillä oli? - parhaat
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - hyvin meni pääsin kivojen tyyppien kanas samaa huoneesee, meit oli 4
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? -ryhmät jaetttii sillee et 5 kuvaa oli väritetty eri lail ja leikattu 5 osaan ja jokaseen osaan oli kirjotettu yhen leiriläisen nimi, jokasen piti hakee pala mis oli oma nimi ja sit piti tehä niist kuvist taas kokonaisii ja sit siit synty ryhmät..en hirveesti tykänny omast ryhmästäni, mut kyl meni...ryhmis pidettii raamisksii ja aamu jumiksii..
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - tylsiii, mut mikäpä oppitunti ois kiva(mun mielest) ..tunneil käsiteltii kaikkii raamattuun ja muuhun kristin uskooon liittyen
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? -herätys oli 7.45 sit oli lipun nosto, aamupala, aamujumis, oppitunnit, ruoka, olympialaiset, medis(30min nukkumist ja rauhottavan musan kuuunteluu), välipala, oppitunnit, ruoka, isosryhmät(mm jumis valmisteluu), raamis(luettii isos ryhmis markusksen evankeliumi), iltapala, iltatoimet, lipunlasku, iltahartaus, hiljaisuus 22.30..suunnillee tommost
      Mitä teit vapaa-ajalla? - pelasin korist, pingist, bilist, sulkkist, kaikkee kivaa..hengattii
      Kävitkö uimassa? - jooo:DD
      Millainen loppukoe teillä oli? - tosi helppo
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. - tavallaan..oli vähä juttuu, ja sovittii et nähää parin viikon pääst (tulin riparilt siis just pari tuntii sitte:DD)
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - vaatteit, liinavaatteet, kaikkee tarpellist ja vähä turhempaa:D
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - koko riparii, ihmisii siel ja niitä rutiinei:(
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - jooo:DD ja tullaan vielä pitämäänki
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - meiä insaid läpätxDD ja kristinusko
      Milloin riparisi oli? - 11.-19.7..eli tnä loppu
      Mitä pidit iltashowsta? - Ihan Vitun PARHAAAAAATTTTT!!!!
      Lauloitko mukana lauluissa? - Lauloin ja lujaa:D
      Kuvasitko paljon? - en:( ja nyt vituttaa, mut onneks kaverit lähettelee niitte ottamii kuvii
      Mitä sait rippilahjaksi? - empäs vielä tiedä:DD
      Millainen rippimekko sinulla oli(on)? - http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/ax-paris-1107/julie-drop-back-dress-310183-13/

    • Riparin käynyt

      Mitä pidit riparistasi? - Ihan kivaa oli, vaikkei ollutkaan se 'elämän paras kokemus'.
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - En laskenut, varmaan aika tasaisesti.
      Tutustuitko helposti kaikkiin? - Kaikkiin en yrittänyt tutustua, mutta kaiketi.
      Mikä oli parasta riparilla? - En osaa sanoa. :D Tykkäsin raamiksista ryhmän kanssa.
      Meikkasitko joka päivä? - Jep, tosin illalla olin välillä no make up.
      Oliko ruoka hyvää? - Olihan se.
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - En ihastunut tai vihastunut.
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - Perusleikkejä mm. poni -ja mopoleikki, lännen nopein, kolme kuuroa medusaa, minä rakastan sinua, hampaattomat eläimet jne.
      Minkälaiset isoset teillä oli? - Tosi kivat (:
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - 3 tai 4 taisi olla per huone.
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? - Isoset saivat valita ryhmänsä, jotka jaettiin sanomalla joku numero ja samat numerot valinneet koottiin yhteen. Istuttiin, juteltiin, tehtiin tehtäviä yms. Oma ryhmäni oli mukava, kaikki ihmiset olivat erilaisia.
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - Perus vihkoon kirjoittelua. Opittiin Jeesuksesta, raamatusta ja olihan tietty seurusteluun liittyvä tunti jne.
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - Kaikki oli aikataulutettua, mutta oli sitä vapaa-aikaakin. Herätys oli joskus kahdeksan maissa.
      Mitä teit vapaa-ajalla? - Piirsin, hengailin ulkona/huoneessa tms.
      Kävitkö uimassa? - Unohdin kotiin uinti varusteet, joten en.
      Millainen loppukoe teillä oli? - Ryhmän piti koota tietoa ja kertoa siitä.
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. - En kokenut.
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - Kaikkea tarpeellista, oli.
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - Leirihäät olisivat olleet kivat.
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - Leiri päättyi vasta vähän aikaa sitten, mutta eiköhän osa meistä ole jollakin tavalla yhteyksissä.
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - Inside jutut.
      Milloin riparisi oli? - Vähän aikaa sitten. (:
      Mitä pidit iltashowsta? - En ollut kovinkaan innoissani leikeistä, mutta kaikessa olin mukana ja isoset olivat nähneet vaivaa järjestelyissä.
      Lauloitko mukana lauluissa? - Tietty.
      Kuvasitko paljon? - Jonkin verran.
      Mitä sait rippilahjaksi? - Ei ole vielä ollut konfista.
      Millainen rippimekko sinulla oli? - Musta, kotelomekon tyylinen.

    • marie_girl

      Mitä pidit riparistasi? - tosi tylsä, mut oli välillä kyllä tosi hauskaaki!
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - tyttöjä oli pari enemmän
      Tutustuitko helposti kaikkiin? - en oikeestaan
      Mikä oli parasta riparilla? - kavereitten kaa porukoiminen
      Meikkasitko joka päivä? - en yhtenäkään
      Oliko ruoka hyvää? - olihan se
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? -no en nyt vihannu, mut oli siel porukkaa mistä en pitäny
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - ihan kivoja, muistan
      Minkälaiset isoset teillä oli? - oli mukavat, en hirveesti kerinny kylläkään tutustuu
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - päin persettä, kaks. laitettii huoneet sillee et varmasti kukaan ei tutustunu kehekää ketä ei enne tuntenu
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? - oli kiva, olin kaverin kaa samas. isonen oli yllättävän kiva, vaik oli miulla jotain hampaankolos sitä vastaan aikasemmi. suunniteltii jumiksii, juteltii ja piettii raamista
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - no tylsii. no jeesuksesta jtn ja sit kuolemasta ja kasteesta. muuta en muista
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - aika tiukka aikataulu, kasilta oli herätys
      Mitä teit vapaa-ajalla? - juttelin kavereitten kaa, esim. särettii yks penkki(:
      Kävitkö uimassa? - no kastauduin
      Millainen loppukoe teillä oli? - no ei kai virallisesti ollu, mut piti selittää opparii rukoushelmien merkityksii. en muistanu melkee mtn
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. - en mie
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - vaatteita, peseytymisjuttui, uikkarit, kännykän jne
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - no pojat oli tutustumisen arvosii
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - ei tod
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - no rippijuhlat
      Milloin riparisi oli? - heinäkuun alus
      Mitä pidit iltashowsta? - jaa mistä, no iltaohjelma oli ihan jees, päivän paras aika
      Lauloitko mukana lauluissa? - en
      Kuvasitko paljon? - nojoo
      Mitä sait rippilahjaksi? - rahaa, jonku veistoksen, korui, pehmolelun
      Millainen rippimekko sinulla oli? - turkoosi

    • tylsääää!

      Mitä pidit riparistasi? - ensin mun piti lähtee ranskaan rippileirille 2 viikoksi, mutta en ois kestäny. menin isosaareen viikon kestävälle rippileirillä, mutta pääni ei siellä kestänyt joten olin 2 yötä ja kolmantena päivänä lähin kotiin!
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? -luulisin, että tyttöjä oli enempi
      Tutustuitko helposti kaikkiin?- en
      Mikä oli parasta riparilla? - tarinatuokiot
      Meikkasitko joka päivä? -en
      Oliko ruoka hyvää? - oli
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - en kumpaakaan
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - ponileikki! :D
      Minkälaiset isoset teillä oli? - mukavat
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - minä 4 isonen
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? - en muista
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - tunneilla käsiteltiin kaikkea.tosin siellä opittiin paljon laulamassa, koska meidän rippipappi oli rokki pappi Tarvo Laakso :)
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - oiskohan herätys ollu joskus puol yheksän.. aikataulu oli kiireinen
      Mitä teit vapaa-ajalla? - pelailin bingistä ja naureskelin kavereitten kanssa
      Kävitkö uimassa? - kävin
      Millainen loppukoe teillä oli? - en ollu kokeessa. kun muut oli päässy rippileiriltä nii menin tapaamaan rippipappia kasvotusken ja hän piti minulle suullisen pienen teskin.
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. -
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - oli matkalaukku, otin sinne ihan liikaa tavaraa!
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - en jäänyt kaipaamaan mitään vaan ku häpeen sitä mitä tein siellä.
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - nojuu
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - se ku yks poika laitto juorun liikkeelle, että olin käyny hoitelemassa vierailupäivänä jonkun isoveljeä huussissa. vessasta KUULEMMA löyty käytetty kortsu minun ja sen isoveljen jäljiltä... ja toinen oli, että olin kuulemma koittanu tappaa itteni ja siksi lähdin sairaalaan ja sairaalasta kotiin..
      Milloin riparisi oli? - vuosi sitte kesällä
      Mitä pidit iltashowsta? - iha mukavia :)
      Lauloitko mukana lauluissa? - enpä pahemmin
      Kuvasitko paljon? - en, koska kamera oli rikki :/
      Mitä sait rippilahjaksi? - rahaa,koruja,kortsuja:D
      Millainen rippimekko sinulla oli? - semmonen nätti valkonen Marilyn Monroe tyylinen, jossa oli semmone bling bling juttu ;)

    • faih

      Mitä pidit riparistasi? Tykkäsin tosi paljon! Meil oli hyvä porukka, enkä oo uskontovastanen nii siel oli tosi kivaa kaikin puolin!
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? tyttöjä
      Tutustuitko helposti kaikkiin? kyllä
      Mikä oli parasta riparilla? Ne ihmiset siellä, iltaohjelma ja iltahartaudet
      Meikkasitko joka päivä? En kertaakaan!
      Oliko ruoka hyvää? Oli!
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? Oli sillasta pientä ihastumista, joka ei johtanut mihinkään eikä ollut molemminpuoleista. Vihasin siellä ainakin kahta ihmistä
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? ponileikki, majavaleikki,"banaanileikki", ruotsalainen tuolileikki ja pingviinileikki ainakin
      Minkälaiset isoset teillä oli? Todella mukavat ja hauskat
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? 2-5
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? ryhmät jaettiin ihan summamutikassa. Pidin paljon ryhmästäni. Teimme kaikenlaista esim. rakensimme unelmienseurakunnan :)
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? kaste, ehtoollinen, seurakunta, usko kuolema... Pidin oppitunneista
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? Aamupala oli klo 8 ja hiljaisuus noin. klo 23
      Mitä teit vapaa-ajalla? Pelattiin lentopalloa, puuhasteltiin uusien ja vanhojen kavereitten kanssa kaikkea ja UITIIN!
      Kävitkö uimassa? Kyllä ,joka päivä!
      Millainen loppukoe teillä oli? Ei ollut, mutta ulkoläksyjä oli
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. En
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? Vaatteita, karkkia, peseytymisvälineet, kännykkä, taskulamppu, riparikamat. Oli matkalaukku
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? Kaikkia yhteisiä hetkiä esim. iltanuotioita
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? Joidenkin kanssa. Meillä oli myös muistelot.
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? En tiedä :)
      Milloin riparisi oli? kesäkuun alussa. kesti 9 pvä
      Mitä pidit iltashowsta? Ne olivat hauskoja! :::'''DDD
      Lauloitko mukana lauluissa? Kyllä!
      Kuvasitko paljon? En, koska en omista kameraa :)
      Mitä sait rippilahjaksi? Rahaa, koruja, astioita....
      Millainen rippimekko sinulla oli? Valkoinen pitsimekko

    • janipero

      Mitä pidit riparistasi? - Ikävöin kotiin niinkuin luultavasti 95% riparilaisista (eli perseestä)
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - tyttöi oli 3-4 ja kaikki jtn. emoi tai sit angstas ja poikii joku 16
      Tutustuitko helposti kaikkiin?- joo kaikki oli ihan mahtavii
      Mikä oli parasta riparilla? - vapaa-aika
      Meikkasitko joka päivä? -En oo homo ;)
      Oliko ruoka hyvää? - joo
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - en
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? -Ponileikki, ameeba, sheriffileikki
      Minkälaiset isoset teillä oli? - en tuntenu isosista yhtää mut osottautuki iha hauskoiks :D
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - sovittii paikanpäällä. meitä oli 4 yhessä
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? heitettii päästä
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - Jeesusta, käskyjä, syntiä
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - Herätys kello 08.00 hiljaisuus 23.00
      Mitä teit vapaa-ajalla? - mentii toisten huoneisii chillaa ;D
      Kävitkö uimassa? - joo
      Millainen loppukoe teillä oli? - piti valita yksi henkilö, jonka kanssa vähiten jutellut ja piti kiertää ympäri aulaa etsimässä lappuja ja niissä oli jotain kysymyksiä
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. -en kokenut
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? -Vaatteita, rahaa
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? lauluja
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - ainoastaa 3tyypin kanssa ja nekin rinnakkaisluokalla
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - Laulut,, kivat tyypit
      Milloin riparisi oli? - 8.6-15-6.2012
      Mitä pidit iltashowsta? - oli iltaleikkejä (perseestä) ja lauluja (hyviä)
      Lauloitko mukana lauluissa? - Kyllä
      Kuvasitko paljon? - En yhtää
      Mitä sait rippilahjaksi? - Rahaa, lumia 710
      Millainen rippimekko sinulla oli? - edelleen en oo homo ;)

    • Mustavaris

      Mitä pidit riparistasi? -Oli aivan mahtava kokemus, en kyllä kadu yhtään että menin! Paljon uusia kavereita ja näkökulmia uskoon!
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? -Poikia
      Tutustuitko helposti kaikkiin? -Tietyissä porukoissa liikkuvat lissut ja heidän ympärillään kuolaavat pojat jäi vähän etäisiksi, mutta kaikkiin muihin kyllä hyvin!
      Mikä oli parasta riparilla? -Ihanat ihmiset!
      Meikkasitko joka päivä? -Juu
      Oliko ruoka hyvää? - Oli ihan sairaan hyvää (:
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - Kyllä vähän ihastuin (;
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? -Kaikki perusleikit, ja aivan sairaasti kaikkea!
      Minkälaiset isoset teillä oli? - Todella mukavat!
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? -4,3 tai 2
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? -joka isosella oli 5 pikkusta, meidän ryhmä oli mahtava !! Luimme raamattua ja keskustelimme, joskus askartelimme (:
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? -kaksi kertaa päivässä n. 1,5h tunnit, mielenkiintoisia, joskus tylsiä. Käsittelivät uskon perusasioita.
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - Herätys 7.30, aamupala 8.00, Aamuhartaus 8.30, oppis 8.45, Lounas 11.00, Jumis 12.00, päivän skaba 12.30, Välipala 14.00, Oppis 14.30, Päivällinen 17.00,raamis 18.15, Iltaohjelma 19.00, iltapala 21.00, iltahartaus 22.00, hiljaisuus 23.00
      Mitä teit vapaa-ajalla? - Hengailtiin, pelailtiin, tehtiin kaikkee hauskaa (;
      Kävitkö uimassa? - Vaatteet päällä mentiin uimaan xD
      Millainen loppukoe teillä oli? -Helppo
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. -En oikeestaa
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? -Oli paljon tavaraa, olin varautunu kaikkee xD
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? -Ihmisiä♥
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - Eii...
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? -Uudes kaverit
      Milloin riparisi oli? - Kesäkuun alussa
      Mitä pidit iltashowsta? -oli hauska (:
      Lauloitko mukana lauluissa? -Tottakai
      Kuvasitko paljon? - En
      Mitä sait rippilahjaksi? -läppärin, kellon, rahaa, astioita, ruusuja ja koruja

    • yjejtyjj

      Elikkäs vastaan näihin ensimmäisen riparin, jolla olin isosena näkökulmasta
      Mitä pidit riparistasi? -Oma oli parempi
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? -Poikia reilusti
      Tutustuitko helposti kaikkiin?-Tunsin suurin piirtein kaikki koulusta
      Mikä oli parasta riparilla? - Isosten kokoukset :DD
      Meikkasitko joka päivä? -En, olen poika
      Oliko ruoka hyvää? -Ei, mautonta
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - En
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - Tervapata, kahden tulen välissä
      Minkälaiset isoset teillä oli? - parhaat
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - 2, koska poikaisosia oli niin vähän, leiriläisiä 4
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? -En tiedä, lätkäästiin lista käteen, ketä on ryhmäs
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - Jeeusta käsiteltiin
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - Herätettiin porukat 7.30, kerättiin puhelimet 23.00
      Mitä teit vapaa-ajalla? - Nukuin
      Kävitkö uimassa? - Kyllä
      Millainen loppukoe teillä oli? -leiriläisten täytyi piirtää ryhmässä 10 keskeistä asiaa kristinuskosta
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. -en
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? -vaatteita, karkkia
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - leirielämää,
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - kyllä
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - paras tunnelma
      Milloin riparisi oli? - 24.2-1.3 2013
      Mitä pidit iltashowsta? - Parasta, koska sai olla itse tekemässä
      Lauloitko mukana lauluissa? - Tottakai
      Kuvasitko paljon? - vähä
      Mitä sait rippilahjaksi? -
      Millainen rippimekko sinulla oli? -

    • poika 97

      Mitä pidit riparistasi? - Paras

    • 10+19

      Mitä pidit riparistasi? - Hauskaa oli :)
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - Poikia tais olla vähän enemmän
      Tutustuitko helposti kaikkiin? Suurin osa oli jo tuttuja
      Mikä oli parasta riparilla? - viiminen ilta
      Meikkasitko joka päivä? - vähän joo :)
      Oliko ruoka hyvää? - jep!
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - En ihastunu, vihasin hetken yhtä tyyppiä
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - no esim. hedelmäsalaatti, lännen nopein, mukirallli
      Minkälaiset isoset teillä oli? - mahtavat :)
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - kahen hengen huoneet, yhessä solussa oli kaks huonetta vessa ja suihku
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? - Ne oli päätetty jo aiemmin, oli se ihan jees. Pidettiin raamistunteja ja osallistuttiin erilaisiin kisoihin ryhminä
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - Ne vaihteli tosi paljon
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - herätys 7.30, päivällä kaks kahen tunnin oppituntia, yhteistä ohjelmaa ja isosten kisat. Syömässä käytiin joka välissä, hiljasuus oli yleensä 23.00
      Mitä teit vapaa-ajalla? - pelleilin kavereitten ja isosten kans. tai soittelin kitaraa
      Kävitkö uimassa? - Se oli kiellettyä
      Millainen loppukoe teillä oli? - Ei ollu, ku pidettiin oppimispäiväkirjaa
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. - Nope.
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - No kaikki perusjutut, vaatteita, hiustarvikkeita, piirustuslehtiön, kyniä jne jne. Oli sellanen jännä laukku, mut ei se matkalaukku ollu
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - No siihen rytmiin tottu niin hyvin ja ihmiset oli kivoja
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - Eipä juurikaan
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - Kaverit
      Milloin riparisi oli? - Pari viikkoa sitte
      Mitä pidit iltashowsta? - Ne oli parhaita!
      Lauloitko mukana lauluissa? - Juu
      Kuvasitko paljon? - En mä kovin paljo. Jotenki se unohtu.
      Mitä sait rippilahjaksi? - Rippijuhlat vielä eessä
      Millainen rippimekko sinulla oli? - Tuollanen valko-sininen :)

    • make600€

      Mitä pidit riparistasi? Aika paska, meinin rahan takia
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? Tais olla tyttöjä
      Tutustuitko helposti kaikkiin? En oikeestaan keneenkään
      Mikä oli parasta riparilla? Raha
      Meikkasitko joka päivä? Pojat meikkaa innokkaasti
      Oliko ruoka hyvää? Iha jees
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? Oli siel muutama ihan ok tyyppi
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? Jotain vitun ärsyttäviä piirileikkejä
      Minkälaiset isoset teillä oli? Aika rasittavia
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? Ite sai päättää mihin menee ja 5 tyyppiä samassa huoneessa
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? Ne (kai) arvottiin. Mun ryhmässä oli vaan jotain hiljasia tyyppejä joista ei saanu sanaa ulos millään.
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? Tylsiä, paljon ryhmätehtäviä (ja vaan yks siinä ryhmässä oikeesti tekee kun muut on puhelimella) ja tunneilla käsiteltiin kaikkea maan ja taivaan väliltä
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? Sama aikataulu joka päivä, herätys klo 8, sit aamupala, oppitunti, ruokatunti, joku kilpailu, sit lorvailua, sit välipala, sit saatanan pitkä oppitunti, sit ruoka, sit vapaa-aikaa n.2-3h (jolloin voi mennä uimaan yms.), sit oli iltaohjelmaa ja sen jälkeen iltapala
      Mitä teit vapaa-ajalla? puhelimella netissä
      Kävitkö uimassa? en
      Millainen loppukoe teillä oli? ryhmätyö
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. e
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? kaikkee turha ja oli
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? en oikeastaan mitään
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? ei
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? emt
      Milloin riparisi oli? joskus kesäkuun alussa
      Mitä pidit iltashowsta? tylsä
      Lauloitko mukana lauluissa? no en
      Kuvasitko paljon? en
      Mitä sait rippilahjaksi? 600€
      Millainen rippimekko sinulla oli? puku

    • Mitä pidit riparistasi? -
      Oli tosi kivaa! Kövin vaellusriparin Lapissa, niin sieltä sai tosi kivoja muistoja.

      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? -
      No, 3 tyttöä ja meitä poikia oli joku 15-20 :D

      Tutustuitko helposti kaikkiin?-
      Mä tunsin aika monet jo ennalta, mutta juu - tutustuin uusiin ihmisiin aika helpolla

      Mikä oli parasta riparilla? -
      Hyvä yhteishenki, saa olla oma itsensä, mahtavat, muistot, inside-läpät... Voi, näitä riittää :D

      Meikkasitko joka päivä? -
      En (eipä vapaa-ajallakaan tuu meikattua... Poika kun olen :D)

      Oliko ruoka hyvää? -
      Oli!!! Mokkapaloja ja kakkuja välipalana. Ja muitakin kivoja herkkuja, pastasörsseleitä, pitsaa... Sitten vaelluksen aikana syötiinkin pussimuonaa :D

      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? -
      En mä ketään sieltä vihaa. Ja mitä ihastumiseen tulee - tunsin niistä tytöistä ennalta jo kaks, enkä mä siitä kolmannesta oo kiinnostunut kumppanina

      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? -
      Ei ollu hirveesti leikkejä, johtuukohan siitä että kävin vaellusriparin...

      Minkälaiset isoset teillä oli? -
      Ihan kivat, rentoja ja mukana jutuissa

      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? -
      Oli tasan kaksi huonetta koko lössille: toisessa kaikki tytöt ja tyttöisoset (yht. 6) ja toisessa pojat ja poikaisoset (yht. n20). Vetäjät ja kokit nukku sit omissa paikoissaan ;D

      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? -
      Isosryhmät määrättiin bussissa. Meiän oma ryhmä oli ihan kiva, vaikka kaikki ei ollu kovin aktiivisa. Ryhmissä oltiin kisoissa, raamiksissa ja missä milloinkin

      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? -
      Oppitunneilla puhuttiin Jeesuksen elämästä ja opetuksista, uskonnosta ja kirkon sakramenteista yms ja elämän asioista. Eli ei pelkkää uskontoa :)

      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? -
      Ekana aamuna sai nukkua ysiin asti (tosin tultiin perilleyöllä yhen maissa...) Muina aamuina (lukuunottamatta vaellusta) herättiin kasilta. Vaelluksella sitten heräiltiin kun herättiin.
      Herätyksen jälkeen oli aamiainen, sitten oppitunti, tauko, oppitunti, safka, oppitunti x2, välipala, oppitunti, iltaruoka, vapaa-aikaa (pelejä, saunomista yms), sitten oli iltaohjelma tai iltapala ja ihan lopuks vielä iltahartaus.
      Vaelluksella sitten ei ollu mitään aikataluja, kunhan lössin mukana pysyi ;)

      Mitä teit vapaa-ajalla? -
      Pelailin kavereitten kanssa, saunomista, valokuvasin. Mitä ikinä huvittikin

      Kävitkö uimassa? -
      Tottakai. Vaikka se vesi olikin Lapin joissa kesäkuun ekalla viikolla hemmetin kylmää :DD

      Millainen loppukoe teillä oli? -
      Kysymykset luki taululla ja niihin vastattiin vapaasti paperille. Kyllä sen läpäsee jos van kuuntelee ja on semi-aktiivinen tunneilla

      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. -
      Valitettavasti en...

      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? -
      Ihan rinkkaan pakkasin; vaatteita tietty ja sit vaelluskamaa (kengät, makuupussi ja -alusta yms)

      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? -
      Olishan se ollut kiva viettää lisää aikaa yhdessä. Vapaa-aika iltasin ja vaelluksella vaan oli ihan parasta. Ja se tunne kun on vallottanu jhikisen päivän jälkeen korkeen tunturin. Plus sitten sauna kaiken sen itsensä vaelluksella rääkkäämisen jälkeen :DD

      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? -
      No - suunnitellaan just uintireissua ja muutenkin tulee joskus juteltua facessa

      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? -
      Mahtavat maisemat tunturien huipulta & parhaat muistot

      Milloin riparisi oli? -
      Kesäkuun ekalla viikolla, heti koulujen loppumisen jälkeen

      Mitä pidit iltashowsta? -
      Niin siis mistä?!

      Lauloitko mukana lauluissa? -
      Jepulista jee

      Kuvasitko paljon? -
      Noo, mitä nyt joku 1500 kuvaa oli kamerassa sen jälkeen C:

      Mitä sait rippilahjaksi? -
      En vielä tiedä, mutta ainakin uus tietokone ja objektiivi järkkäriin on luvattu... :)

      Millainen rippimekko sinulla oli? -
      Niin, no, en ajattellu pukeutua mekkoon :D

      ----------------------------------------------------
      Ja sit vielä haluan sanoa, että mä en oo uskonnollinen ihminen, en kuulu kirkkoon, enkä opiskele uskontoa koulussa, mutta päätin lähteä riparille. Enkä kadu ollenkaan! Se, että riparilla jaksaa, riippuu sun asenteesta: jos on positiivinen, niin homma tuntuu oikeesti ihan kivalta!
      Aluks kun kaverit kuuli että meen riparille, ne ei ihan tajunnu sitä, miks mä lähin riparille ja ihmetteli sitä aika kovaan ääneen. Mutta mä en kuunnellu niitä ja lähdin jääräpäisesti reissuun.

      Jos siis et ole uskonnollinen tai kuulu kirkkoon - LÄHDE RIPARILLE! :)

    • rehellinen vastaus

      Mikä oli parasta riparilla?

      Sain persettä.

    • caverambjean

      Mitä pidit riparistasi? - iha jees
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - poikia
      Tutustuitko helposti kaikkiin? - en oikein :/
      Mikä oli parasta riparilla? - pelaaminen
      Meikkasitko joka päivä? - en lähes ollenkaan
      Oliko ruoka hyvää? - ihan ok
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - ihastuin mut ei ees puhuttu..
      Millaisia leikkejä teillä oli? - nothibg
      Muistatko edes paria? - Enn :D
      Minkälaiset isoset teillä oli? - just jees ;)
      Miten huonejako meni? Saatii päättää ite
      Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - riippu mut meil 3
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Ööö.. ei ollu
      Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? -nyt meni ohi
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Perus
      Mitä tunneilla käsiteltiin? - jumalaa xd
      Millainen aikataulu teillä oli? chilli
      Mihin aikaan esim. herätys? - vaihteli mut yleensä kasilt
      Mitä teit vapaa-ajalla? - nukuin
      Kävitkö uimassa? - E
      Millainen loppukoe teillä oli? - ei ollu
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. - eiiii
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - kaikki tarvittava
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Joo..
      Mitä? - ei pysty kertoo
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - eip
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - ei pysty kertoo XD
      Milloin riparisi oli? - Viime kesän
      Mitä pidit iltashowsta? - mistä? :D
      Lauloitko mukana lauluissa? ei laulettu ikin
      -Kuvasitko paljon? - enn
      Mitä sait rippilahjaksi? - koru
      Millainen rippimekko sinulla oli? - sellane jännä punane

    • Mitä pidit riparistasi? iha huiopu vaikka välillä itkettii ja näi :)
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? varmaa tyttöjä
      Tutustuitko helposti kaikkiin? kaikki paitti kaks oli jo ennestää tuttuja
      Mikä oli parasta riparilla? emt, porukka, illanvietto, vähän kaikki
      Meikkasitko joka päivä? en meikkaa
      Oliko ruoka hyvää? menetteli
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? molempia
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? joo o, lännen nopein ainaki
      Minkälaiset isoset teillä oli? iha kivat, idut oli kivempia
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? perus, 4 per huone
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? net oli jo jakanee net. Raamis oli
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? sitä sun tätä ja meän papin menneitä mielenterveysongelmia
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? aika löyhä
      Mitä teit vapaa-ajalla? tennistä pelasin
      Kävitkö uimassa? ei pystyny... you know grils
      Millainen loppukoe teillä oli? oli ulkoläksyjä, tyylii 10 käskyä, rakkaudenkaksoiskäsyki vissii, lähetyskäsky sellasta
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. en valitettavasti :(
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? vaatteita, ihan perus jutut
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? yhessä oloa
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? ollaan kaikki, paitti net kaks, samas koulus, toine niistä jatko isoskoulutuksee meä kaa jotka jatkettii
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - se valtava tunneryöppy ja onni
      Milloin riparisi oli? kesä 2013
      Mitä pidit iltashowsta? rakastin sitä vaikka istuttii ku sillit purkisa
      Lauloitko mukana lauluissa? joo
      Kuvasitko paljon? siis mitä? ei kukhaa
      Mitä sait rippilahjaksi? korun, ristin, rahhaa öööö lahjakortin
      Millainen rippimekko sinulla oli? punanen sellanen jännä, kyllä vaan mulla oli mekko, yks tyär katto mua vähän silleen "onks tää totta, sillä on mekko" en käytä mekkoja muuten

    • (:RL

      Mitä pidit riparistasi? - sairaan ihana. kyllä itketti viimesessä iltahartaudessa ku kaikki istu piirissä kynttilänvaloisessa salissa ja jokainen vuorotellen sai kiittää riparista.
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? -suunnillee saman verran
      Tutustuitko helposti kaikkiin?-kyllä. pari oli sellaista ihmistä jotka oli ihan sillee hiljasii mut suurimpaa osaa joo
      Mikä oli parasta riparilla? - kaikki ihmiset

    • hänminie

      Isosnäkökulma kolmannesta riparistani
      Mitä pidit riparistasi? Riparilla on aina aivan mahtavaa!
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? Tyttöjä 5, poikia 17 :D
      Tutustuitko helposti kaikkiin? Joo, vaikka osan tunsi koulusta
      Mikä oli parasta riparilla? Työtovereiden eli muiden isosten kanssa törttöily kun leiriläiset oli tunnilla :D
      Meikkasitko joka päivä? En, olen pojke
      Oliko ruoka hyvää? Olisi ollut hyvää jos suola ja laksatiivi olisi jätetty pois
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? En, ihastus on jo valmiiksi ;)
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? -B-I-N-G-O, norjalainen jalkajuttu
      Minkälaiset isoset teillä oli? Paras porukka ja parhaat läpät :D
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - Poikaisosia oli 5, jaettu kahtee huoneesee, leirilääsiä 4
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? Ryhmät arvottii, jokane piirti ittestään kuvan ja isone valitti ryhmänsä niitten perusteella, ryhmä oli hirvee, pahimmat häiriköt osu siihe...
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? -Jeesustahan sielä käsiteltiin ainakin silloin kun itse olin
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - herätys 7.45, isosten iltalaulu ja puhelimien pakkolunastus 23.00
      Mitä teit vapaa-ajalla? - sekoiltiin työtovereiden kanssa
      Kävitkö uimassa? -en, koska talvi
      Millainen loppukoe teillä oli? -En tiedä mitä niillä oli :D
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. -Olisimpa kokenut omalla riparilla...
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? -vaatteita
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - Isosten sekoilua
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - Jeps, isosten whatsapp täyttyy 130 viestillä per ilta
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - Höpö
      Milloin riparisi oli? - 24.2-1.3
      Mitä pidit iltashowsta? - Parasta, koska omatekemiä
      Lauloitko mukana lauluissa? - Tottakai!
      Kuvasitko paljon? - En :D
      Mitä sait rippilahjaksi? -
      Millainen rippimekko sinulla oli? -

    • imissripari

      Mitä pidit riparistasi? - Rakastin
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - Aika tasapaljon, tyttöjä oli tosin kolme enemmän
      Tutustuitko helposti kaikkiin? - En ihan kaikkiin mut melkein
      Mikä oli parasta riparilla? - Yhteenkuuluvuuden tunne

    • perusperusripari8888

      Mitä pidit riparistasi? -aika rutiini
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? -tyttöjä
      Tutustuitko helposti kaikkiin?iha
      Mikä oli parasta riparilla? - vapaa-aika
      Meikkasitko joka päivä? -joo
      Oliko ruoka hyvää? - iha
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - vihasin. En ihastunu todellakaa
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? -hippa.
      Minkälaiset isoset teillä oli? - uskovaisia
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - 5 samas
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? -raamis
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - jeesus, raamattu
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - herätys 8:00
      Mitä teit vapaa-ajalla? - feat kaverit
      Kävitkö uimassa? - pari kertaa
      Millainen loppukoe teillä oli? -iisi
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. -
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? -tietty
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? -
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - ei
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - jeesus
      Milloin riparisi oli? - 2013
      Mitä pidit iltashowsta? -tylsä
      Lauloitko mukana lauluissa? - välillä
      Kuvasitko paljon? - een. Perus huone yms
      Mitä sait rippilahjaksi? - 300€ ja rippiristin
      Millainen rippimekko sinulla oli? - semmone pitsinen

    • eut

      Mitä pidit riparistasi? -IHAN PARAS! paras viikko elämäst ja kaipaan sitä nii paljo!
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? -about fiftififti
      Tutustuitko helposti kaikkiin?joo
      Mikä oli parasta riparilla? - isosten sketsit, ilmapiiri
      Meikkasitko joka päivä? -en
      Oliko ruoka hyvää? - oli!
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - hahah ihastuin isosee :D
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? -ponileikki! ja oli paljo muitaki
      Minkälaiset isoset teillä oli? - tosi mukavat!
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - 4 samas
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? -piti olla sillee et kokenu isone sai olla yksin vetäjä mut uus isone piti olla kokeneen kans
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - siit kirjast kaikkee
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - aikataulu iha chill mut oppitunnit tuntu tosi pitkilt, herätys oisko ollu 8.30
      Mitä teit vapaa-ajalla? - pelailtii kaikkee juteltii käytii lenkil :D
      Kävitkö uimassa? - joo
      Millainen loppukoe teillä oli? -nosiis omalle isoselle niit tekstei ja papille uskontunnustus
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. -en
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? -matkalaukku joo täyn kamaa
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - siis kaipaan riparia tosi paljon kokonaisuutena, elämäni isoin virhe etten ruvennu isoseks mut harrastus voitti ku ei ois ollu aikaa
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - juu jotenki
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - yhteishenki ja laulut! oh gosh miss 'em
      Milloin riparisi oli? - vuos sit
      Mitä pidit iltashowsta? - iha parasta
      Lauloitko mukana lauluissa? - joo
      Kuvasitko paljon? - en
      Mitä sait rippilahjaksi? - koruja ja 400e
      Millainen rippimekko sinulla oli? - iha basic

    • ghjklölkjfgyjklkijhy

      Mitä pidit riparistasi? - kiva
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - emt
      Tutustuitko helposti kaikkiin? emt
      Mikä oli parasta riparilla? - opiskelu
      Meikkasitko joka päivä? - joo
      Oliko ruoka hyvää? - joo
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - todellaki
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - jtn random
      Minkälaiset isoset teillä oli? - yks paras tyyppi, yks random ja paras tyyppi, yks jännä tyyppi, yks tosikompi mut silti iha kiva tyyppi ja yks yliparas tyyppi joka muistutti mun serkkuu
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - sillee hienosti ja oli erilaisii huoneit ja ite oli 6 hengen huonees
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? - arvonnal ja joo meil oli se yliparas isone
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - kaikkee
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - herätys puol 8
      Mitä teit vapaa-ajalla? - datasin
      Kävitkö uimassa? - e
      Millainen loppukoe teillä oli? - ei ollu
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. - todellaki koin
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - vaatteita
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - emt
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - joo
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - oppitunnit
      Milloin riparisi oli? - eka kesäloman viikko
      Mitä pidit iltashowsta? - kiva
      Lauloitko mukana lauluissa? - j
      Kuvasitko paljon? - e
      Mitä sait rippilahjaksi? - kaikkee
      Millainen rippimekko sinulla oli? - vihree

    • mukavaaoli.com

      Mitä pidit riparistasi? - Ihan mukavaa oli :)
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? -tyttöjä taisi olla hiukan enemmän kuin poikia
      Tutustuitko helposti kaikkiin?- suurin piirtein
      Mikä oli parasta riparilla? - isosten järkkäämät sketsit, pelit ja leikit
      Meikkasitko joka päivä? - en, päätin olla ihan naturaali :)
      Oliko ruoka hyvää? - juu
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - kaikki oli mukavia, enkä ihastunut kehenkään
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - ponileikki oli ainaskin
      Minkälaiset isoset teillä oli? - mukavia ja huumorintajuisia
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - saatiin ite päättää et kenen kans nukuttiin, huoneet oli jotain 2-4 hengen
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? - jaettiin satunnaisesti, harjoteltiin ryhmän kans jumikseen ja luettiin raamattuu, ihan ok ryhmä
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - oppitunnit oli suht pitkiä, puhuttiin jumalasta ja jeesuksesta puhuttiin seurakunnan toiminnasta
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - herätys klo:8
      Mitä teit vapaa-ajalla? - hengailin kavereitten kans, vastailin vastaamattomiin viesteihin, joista suurin osa oli tullut perheeltäni :D
      Kävitkö uimassa? - en
      Millainen loppukoe teillä oli? - helppo, se oli semmonen ryhmäkoe
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. - en kokenut
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? - vaatteita, suihkugeelit, hammasharjan jne.. ja oli
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - emt
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - harvakseltaan
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - kaikki asiat
      Milloin riparisi oli? - pari viikkoo sitten
      Mitä pidit iltashowsta? - ihan kiva
      Lauloitko mukana lauluissa? - toki :D
      Kuvasitko paljon? - jonkin verran
      Mitä sait rippilahjaksi? - en viel mitään, juhlat vielä edessä
      Millainen rippimekko sinulla oli? - ostettiin äskettäin sellanen tumman liila rippimekko :)

    • konfirmoitu

      Mitä pidit riparistasi? - Noh.. menin sille toooodella negatiivisella mielellä, ajatellen että tää koko juttu on ihan perseestä, mutta ei ollut. Se oli yksi IHANIMMISTA kokemuksista elämässäni. ISOSET

    • Isonen

      Mitä pidit riparistasi? - Mahtavaa!
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? - En musita, mutta tyttöjä tais olla enemmän:)
      Tutustuitko helposti kaikkiin? - Joo
      Mikä oli parasta riparilla? - Yhteishenki, iltaohjelmat, kaikki:)
      Meikkasitko joka päivä? - En
      Oliko ruoka hyvää? - Joo!!

    • efrtgyhujikgfggkh

      Mitä pidit riparistasi? -ihan ok välillä vain kaipasin kotiin
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? -tyttöjä pari enemmän
      Tutustuitko helposti kaikkiin?en
      Mikä oli parasta riparilla? - sauna,uinti, ruoka (lihoin niin että mekko ei meinaa mennä päälle) ja itaohjelmat
      Meikkasitko joka päivä? -en
      Oliko ruoka hyvää? - juup
      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään? - en
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? -ööh... perus ponileikki,leipuri hiiva, nimileikki, tukkihumala... jne...
      Minkälaiset isoset teillä oli? - tosi hyvät isoset
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - 11 ihmistä huoneessa
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? -arvottiin ja en oikein. Isostunnit, raamikset,jumikset,ruokailut, skabat yms oltiin ryhmissä.
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - oppitunnit olivat joko mielenkiintoisia tai tylsil riippun vetäjästä.. kaikki jeesus,jumala, kuolema(itkin) sun muuta..
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - herätys klo 8 nukkumaan 23 oppitunteja ja jumikset aamuäivällä ja vähänn iltapäivän jälkee.. ja maamikset ja isostunit ennen iltaohjelmaa
      Mitä teit vapaa-ajalla? - pelasin bilistä ja löhösin mökissä ja auringossa ja opettelin loppukokeeseen ja ulkoläksyt
      Kävitkö uimassa? - tottakaiiiiii
      Millainen loppukoe teillä oli? - 11 plus 1 kysymys semivaikee.. jouduin uusimaan kerran... ja yks vastaus piti mennä melkeen sanasta sanaan.....
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. -en
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? -kauppakassi ja kaikki mahdollinen en tarvinnnut puoliakaan
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - iltalaulua ja iltaohjelmaa
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - en
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - kotiinpääsyn odtus
      Milloin riparisi oli? - heinäkuun 2 päivä
      Mitä pidit iltashowsta? - mahtava. Itsensä nöyryytys
      Lauloitko mukana lauluissa? - juu
      Kuvasitko paljon? - en oikeestaan
      Mitä sait rippilahjaksi? - risti
      Millainen rippimekko sinulla oli? -kukkamekko

    • sdfgfgsdg

      Mitä pidit riparistasi?
      Tykkäsin todella paljon

      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän?
      ~70% tyttöjä

      Tutustuitko helposti kaikkiin?
      Kyllä

      Mikä oli parasta riparilla?
      Jaa'a

      Meikkasitko joka päivä?
      Olen poika

      Oliko ruoka hyvää?
      Ihan tavallista kotiruokaa, kyllä siellä hengissä pysyttiin

      Ihastuitko keheenkään tai vihasitko ketään?
      Ihastuin :3

      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria?
      Jotain laululeikkejä, nimileikkejä ym.

      Minkälaiset isoset teillä oli?
      Mahtavat!

      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa?
      Pojat, 5 kpl(?), samassa huoneessa

      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä?
      Arvottiin kai. Ihan hyvä ryhmä tuli.

      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin?
      Muistutti uskonnontunteja, kuitenkin mielenkiintoisempia

      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys?
      Herätys 8 aikoihin, hiljaisuus 23

      Mitä teit vapaa-ajalla?
      Milloin mitäkin

      Kävitkö uimassa?
      Joka päivä

      Millainen loppukoe teillä oli?
      Vapaamuotoinen työ annetusta aiheesta

      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit.
      Koin! :3 Eräs tyttö osoitti kiinnostusta, tunnelma meni viikon mittaan läheisemmäksi ja eräänä iltana hampaidenpesun jälkeen suutelin häntä jonkun nurkan takana :) Saa nähdä eteneekö juttu, mutta anyways ikimuistoista!

    • Riparilainen

      Mitä pidit riparistasi? -Pidin paljon. Alkuviikko oli päivien laskemista ja koti-ikävöintiä, mutta kun alkoi tutustumaan porukkaan niin tuli todella ikävä!
      Oliko poikia vai tyttöjä enemmän? -Saman verran
      Tutustuitko helposti kaikkiin? -En. Riippuu ihmisestä, mutta kyllä sitä tutustuu jos avoimella mielellä menee. Meillä oli vaan niin suuri ryhmä, ettei aika riittänyt.
      Mikä oli parasta riparilla? -Iltaohjelma, isoset, hyvä ilma
      Meikkasitko joka päivä? -En yhtenäkään, vaikka otin meikit mukaan
      Oliko ruoka hyvää? -Ihan hyvää. Kouluruokaa parempaa.
      Millaisia leikkejä teillä oli? Muistatko edes paria? - Leikkejä oli kaikenlaisia ja isosten sketsejä. Oli kivaa.
      Minkälaiset isoset teillä oli? - erittäin mukavat ja sosiaaliset
      Miten huonejako meni? Montako ihmistä oli samassa huoneessa? - meillä oli 8 ihmistä. 2 isosta yhdessä huoneessa.
      Entä isosryhmät, miten ne jaettiin? Piditkö omastasi ja mitä teitte ryhmissä? -Meillä oli ryhmät jossa luettiin raamattua ja pohdittiin kysymyksiä.
      Millaisia oppitunteja teillä oli? Mitä tunneilla käsiteltiin? - Käsiteltiin mm. Kastetta, syntiä, mitä usko on jne. Oli rennot tunnit. Tehtiin esitelmiä ja yhteistyötä
      Millainen aikataulu teillä oli? Mihin aikaan esim. herätys? - herätys 8, sillä ruoka 8.15-8:45. Vapaa aikaa oli riittävästi
      Mitä teit vapaa-ajalla? - oltiin ulkona kentällä pelaamassa, tutustuttiin muihin. Huonolla säällä oltiin sisällä
      Kävitkö uimassa? - Kyllö
      Millainen loppukoe teillä oli? -Muodostettiin ryhmät, pappi antoi aiheen josta piti kertoa ja muut ryhmäläiset saivat kysellä meiltä ja piti vastata.
      Koitko ripariromanssin? Kerro siitä jos koit. -En
      Mitä kaikkea pakkasit mukaan? Oliko sinulla matkalaukku? -Oli matkalaukku. Perustarvikkeet ja huomasin seuraavat tarpeellisiksi: Kosteuspyyhkeet (meillä oki ulkohuussit), tukevat lenkkarit(pelailu, metsässäkävely...), huppari ja rennot housut, takki.
      Jäitkö kaipaamaan jotain? Mitä? - iltaohjelmaa, isosia, oli tekemistä, sosialistui ja tutustui uusiin ihmisiin!
      Oletteko kaikki pitäneet yhteyttä toisiinne vielä riparin päätyttyä? - No oma ryhmä löytyy
      Mikä asia sinulla tulee päälimmäisemä mieleen riparistasi? - Mukava elämänkokemus
      Mitä pidit iltashowsta? - parhaita asioita
      Lauloitko mukana lauluissa? - kyllä
      Kuvasitko paljon? - noo jonkin verran

    • dghdt

      En meikannu joka päivä, ei tarvinnu, minua kiusattiin muutenki, vähäpuheisuuteni takia: t: mies 32

    • flfrlrlel

      Tuliko mukava olo riparin jälkeen kun sai luopua ihmisyydestäänkin ja järkeähän ei heillä ollutkaan jotka sinne meni ?

      rikosiksi ja perkeleen perisynti rikolliseksi koulutus on todella lapsia ja nuoriakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuden ansiota ja suomalaisten ihmyydelle törkeää rikollisuutta!

      HUOM;!!!
      Mieleltään sairaiksi manipuloitujen/aivopestyjen uskovaisten olis hyvä tietää pappien vastaukset moniin kysymyksiin...

      MIKSI ON SYNTIÄ OLLA JÄRKEVÄ?
      SIKSIKÖ, ETTÄ KRISTITTYN PITÄÄ OLLA
      JÄRJETÖN ETTEI EROTA SAATANAA JUMALASTA:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Meillä ei ole järkeä'

      MIKSI ON SYNTIÄ OLLA YMMÄRTÄVÄINEN?
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Meillä ei ole ymmärrystä'

      MIKSI ON SYNTIÄ OLLA SYNNITÖN ja IHMINEN?
      MIKSI PITÄÄ OLLA RIKOLLISUUDEN PERISYNTINEN?
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
      'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
      'Olemme syntisiä'

      MIKSI LAPSET JA NUORET EIVÄT SAA OLLA JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISIA NIILLÄ OMINAISUUKSILLAAN JOTKA SYNTYISSÄÄN SAIVAT?
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

      MIKSI KRISTITYN PITÄÄ EROTA JUMALASTA?
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
      'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

      MIKSI KRISTITYN PITÄÄ OLLA IKUISESTI KRISTITTYJEN RIKOLLISUUDEN PERISYNTINEN VAIKKA ITSE EI OLIS SYNTIÄ TEHNYT?
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
      'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

      Lapsista, nuorista ja IHMISISTÄ yleensä, on väärän todistuksen antaminen RIKOS!
      JOTEN
      KUN PERISYNTI OPPIA OPETATTE, NIIN KERTOKAA REHELLISESTI ETTEI SE OLE JUMALASTA JA JEESUKSESTA VAAN SAATANAA JUMALANAAN PALVELEVIEN OPPIA JOLLA PAPISTO
      AIVOPESEE
      IHMISIÄ
      USKOMAAN
      ETTÄ "KAIKKI OVAT SYNTISIÄ"
      VAIKKA TODELLISUUDESSA VAIN RIKOLLISUUDEN ITSE AIVOPESTYT OVAT EKSYTETTYJÄ USKOMAAN ITSEÄÄN JA TOISIA SELLAISIKSI!

      Aikuistuttaan osoitatte järjettömyydenne ja koulutatte lapsia kaltaiseksenne.
      Sellainen toiminta, on rikollisuuden perisyntisyyden yksi muoto.
      Joten kun uskontunnustuksessan on Jumalasta luopunut niin on luopunut myös Jeesuksesta ja Hänen suomasta sovituksesta ihmisille...

      =================
      kolminaisuus oppinne on saatanallisuuden oppia!

      FAKTAA:
      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
      10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
      Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!

      Luopumalla Heistä "YHDESTÄ" loupuu "HEISTÄ"
      Pilkkaamalla Heistä YHTÄ, pilkaa HEITÄ.

      Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
      3:28 Totisesti minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin;
      3:29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."
      =================

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6570
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3928
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2015
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1969
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1819
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1528
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1505
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe