Groupon citydealin AirFastTickets

timango

Huutonetissä on kymmeniä myynti-ilmoituksia Grouponin lentolahjakorteista, useilla myyjillä on suurempia määriä myytävänä. Kuulun itsekin armoitettuun joukkoon joka astui tähän ansaan ja upposi kaulaan asti. Toki en viitsi edes nähdä vaivaa myydä ja siirtää huijausta eteenpäin. Kuulostihan se houkuttelevalta: käytössäsi euroopan huippukohteet, maksat vain lentokenttäverot ja lennät yli sadalla lentoyhtiöllä milloin vain;) Tämä kaikki vain 29 euroa;) No 290€ lysti minulle maksoi... yhteenkään lentoon en päässyt lehahtamaan.. Joko satojen hakujen jälkeen jää luu käteen, "valitsemaasi lentoa ei ole", tai sitten se ainoa haku joka onnistui: Roomaan, 2 vaihtoa, lentoaika sinne 17h ja takaisin 13h. Lentokenttäverot 280€. Kumma juttu, et verot tekee noin paljon? Millähän eväillä Ebookers myi syksyllä mulle saman matkan Finnskin koneella alle kahdella sadalla? Ja lentoaika oli jotain muuta;) Olisi hauskaa tietää onko kukaan onnistunut löytämään yhtään lentoa itselleen, järkevään hintaan? Etsiessäni en lopulta enää välittänyt ajankohdasta vaan valitsin sattumanvaraisia päiviä /- 3 päivää. Koko kesän ja syksyn aikana sain YHDEN lentotarjouksen?
Mitä tapahtuu rahoille joita Groupon Citydeal sai lipuista joita ei voi käyttää? Jos ajatellaan että 25000 suomalaista osti keskimäärin 4 lahjakorttia hintaan 29€, jää viivan alle 2 900 000 Euroa! Olisiko jo paikka joukkokanteelle ja diilille purkuperusteet? Tuosta summasta jo paremmalle juristillekin riittäisi otettavaa... Kysymys herää, oliko mainonta asiallista? Lupaukset kuulostivat hyviltä, vastinetta rahoille vaan ei näy? Haluaisin mielipiteitä, löytyykö barrikadille nousijoita jotta tällainen harhaanjohtaminen ja rahastus loppuu. Muutama kymmenen protestoijaa kun astuu esiin, kannattaa jo nostaa meteli ja vaatia rahoja takaisin.

28

776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyt riitti...

      No pakkohan tätä vastaan on jollain tavalla protestoida, ihan vaan jo periaatteesta. Itse nyt vielä löysin jotkut ihan ok lennot, mutta niiden onnistunut varaaminen näyttää olevan mahdotonta. Lisäksi verot ovat huomattavasti kalliimmat kuin täsmälleen samat lennot toisaalta varatessa (esim. supersaver.fi). Melkosta kusetusta koko homma...

      • NIINPÄ NIIN

        Sitähän tämä kokonaisuudessaan oli! TÄYSI KUSETUS diilin markkinoinnissa käytettyihin keinoihin nähden!


    • löytyi

      Koko talven yritin löytää lentoja sopivaan kohteeseen, siinä onnistumatta. Jos lento löytyi, niin varaaminen tyssäsi johonkin.

      Eilen sitten tärppäsi: Milanoon 52 eurolla ( diili 29 euroa). Lufthansan sivuilta saman lennon hinta on 166e.

      • JK

        Hei, mille päiville onnistuit löytämään?
        t. Kiitollinen vastauksestasi


    • JR

      Ja kun muuten olet onnistunut pääsemään kaikista läpi niin tulee: SORRY! Sold out!

    • timango

      Edelleen aloittaja jatkaa, asiaa ei pidä jättää tähän, groupon kerää vastikkeetta rahaa ihmisiltä. Vähintään kuluttajasuojaa pitää käydä peräämään. Pelkästään laiskuuteen vedoten asian unohtaminen ei ole hyvä juttu. Alan selvittämään vaihtoehtoja ja infoan täällä..

      • Oikeus

        Samaa mieltä sinne mihin haluaisi ei ole lentoja! Miksi ei näy kaikkia vapaita lentoja ko. aikana niin kuin muilla lentoyhtiöillä, että olisi vara valita. Pitää kirjoittaa määränpää ja päivät ja aina vastaus on no light! Se, kuka aloitti pyörittämään Suomessa Grouponia, on ottanut useita konkurssikypsiä yrityksiä mukaan diileihinsä. Myös, kun on ostanut jonkun diilin yritystä ei enää ole olemassakaan! Kyllä pitää jonkinlainen oikeusjuttu tätä systeemiä vastaan nostaa, että kaikki kusetetut ihmiset saavat rahansa takaisin. Kaikki vaan Amerikan malliin ja joku rikastuu pienituloisten kustannuksella, mutta sehän on jo tuttu juttu. Oikeuteen vaan ja isolla joukolla, niin saadaan tämä "yrittäjä" ymmärtämään että Suomessa noudatetaan Suomen lakia ja sopimuksia!


      • Yrittänyt useasti
        Oikeus kirjoitti:

        Samaa mieltä sinne mihin haluaisi ei ole lentoja! Miksi ei näy kaikkia vapaita lentoja ko. aikana niin kuin muilla lentoyhtiöillä, että olisi vara valita. Pitää kirjoittaa määränpää ja päivät ja aina vastaus on no light! Se, kuka aloitti pyörittämään Suomessa Grouponia, on ottanut useita konkurssikypsiä yrityksiä mukaan diileihinsä. Myös, kun on ostanut jonkun diilin yritystä ei enää ole olemassakaan! Kyllä pitää jonkinlainen oikeusjuttu tätä systeemiä vastaan nostaa, että kaikki kusetetut ihmiset saavat rahansa takaisin. Kaikki vaan Amerikan malliin ja joku rikastuu pienituloisten kustannuksella, mutta sehän on jo tuttu juttu. Oikeuteen vaan ja isolla joukolla, niin saadaan tämä "yrittäjä" ymmärtämään että Suomessa noudatetaan Suomen lakia ja sopimuksia!

        Niin, ja sivuille ei pääse, jos ei ole huippukonetta. Rekisteröityminen onnistui, mutta sen jälkeen mikään muu ei onnistunutkaan. Grouponilta ei puhelimeen vastattu kuukausitolkulla, vastauksen sai vasta, kun laittoi sähköpostia ja sekin tuli päivien päästä. Luvattiin aina päivä vielä, että voi lennon varata. Koskaan ei sivuilta varaus onnistunut, vaikka varaan matkoja työkseni! EI KUN OIKEUTEEN!


    • Ostettu On

      Itse sain helposti ostettua suorat Finnair lennot Helsinki - Amsterdam 120€ 29€ noin 50€ halvempi kuin finnairin omilta sivuilta ostettuna ja Lufthansa lennot alle 2 tunnin välilaskuilla Sakassa reitille Helsinki - Pariisi 100€ 29€ noin 70€ halvempi kuin Lufthansan omilta sivuilta ostettuna.

    • tyytyväinen

      Mäkin sain ostettua ihan hyvin liput Hki - Amsterdam, maksoi kahdelta ihmiseltä 250 euroa. Ei paha mun mielestä. Lähdemme loppukuusta reissuun, sitä odotellessa :)

      Ja yhteyden olen saanut sinne soittamalla.

    • Tonto33

      Hauskaa kun Grouponin omat tyypit kirjoittelee tänne, ja selittää et liput on saatu ja helposti;)
      Selittelyn makua;)
      Varsinkin nimettömänä huudella puskista......

    • Seikku5538

      Mulla on myös negatiivisia kokemuksia lentolipuista. Viime viikolla etsin lippuja kesän ajalle oikein urakalla. Alkuviikosta löytyi useita vaihtoehtoja ja jäimme miettimään asiaa yön yli. Tiistaina sitten yritin uudelleen ja kaikki kohteet ja eri ajankohdat ilmoittivat tylysti EI OOta. Ottaa kyllä pannuun ja mietin miten saisi rahat takaisin. Meillä lippuja ostettiin helmikuussa 8 kappaletta. En juuri luota Grouponin toimintaan juuri nyt ja jos joku on nostamassa asiasta jotain juttua, olen kyllä mukana.

      Ostin myös viime viikolla parin päivän lahjakohtin berliiniläiseen hotelliin ja olen yrittänyt saada sinne ÿhteyttä sähköpostilla pariin otteeseen. Ei vastausta. Sen lahjakortin aion kyllä palauttaa, kun aikaa vielä on.

    • 14+19

      Meillä on suorat lennot Helsinki-Praha. Lennon hinnaksi tuli noin 140 € per naama. Ei yhtään huono hinta lipuista.

      Mutta, mutta, hommassa oli pieni mutka noiden lippujen maksamisen kanssa. Yksi lippu jäi aina AirFasTicketsiltä veloittamatta. Lopulta väsyttiin naputtelemaan huonoa käyttöliittymää ja kun kerran vastausviestissä maksun epäonnistumisen jälkeen lukee että palaavat asiaan niin odotettiin sitä palaamista. Palaaminen asiaan tarkoitti sitten lippujen peruutusta. Katevarausta eivät kuitenkaan peruneet lentoyhtiöltä. Joten tuo 140 € per naama lentolipuista ei kyllä vastaa sitä ylimääräisen homman määrää joka tästä on aiheutunut. Tässä ollaan 6 viikkoa odoteltu rahojen palautumista Visalle. Tänään otin yhteyttä kuluttajaasiamieheen ja viikon lopulla lähtee Luottokuntaan paperit. Niin ja liput siis saatiin maksettua lopulta niin että varaukseen kirjoitettiin agentille tiedoksi että yhtä lippua ei vaan pystytä maksamaan. Ottivat sen manuaalisesti sitten seuraavana päivänä luottokortilta. Että silleen meillä.

      Mä lukisin mielelläni kokemuksia toteutuneista lennoista.

      • 14+19

        Päivitän tätä sen verran että kun aloitin tämän purnaamisen niin AirFastTicketin asiakaspalvelusta tuli tänään vastaus maanantaina laittamaani "missä viipyvät rahani" -sähköpostiin. Lentoyhtiön asiakaspalvelu on ollut niin ruuhkainen että vastaus AirFastTicketsille tuli vasta vähän aikaa sitten. Maksun palautus menee niin että lentoyhtiö palauttaa x määrän rahoista Visalle ja AirFastTickets x määrän pankkitilille. Tähän menee noin 30 vuorokautta. Tuntuu siltä että AirFastTicketsin asiakaspalvelu toimii tahallaan veemäisesti eikä ne ole alunperinkään hoitaneet hommaa. Mutta katsotaan miten tässä käy. Onneksi suurista summista ei ole kyse.


    • Vänr.H

      Paska maku jäi gropuponista, kun ostin edullisen kuntosalikortin. Mainoksessa ei mainittu sanallakaan, että kuntosali menee lahjakortin ajankohtana rajjoitetulle aukiololle eli päiväsaikana menee 3 tunniksi kiinni. Kyllä pisti vi*ttamaan, kun tämän vuoksi salilla ei ole mahdollista käydä kuin max 2krt peräkkäisinä päivinä viikossa.

    • VanhassaVaraParempi^

      Pitäis alkaa hälytyskellojen soimaan jos jotain tarjotaan ylettömän halvalla tuollaisen välikäsifirman kautta. Helpommin saa halvat lentoliput kun kyttäilee yhtiöiden tai nettivälittäjien tarjouksia. Hotellejakin kun tutkii vaikka booking.com -sivuston kautta tarkkaan niin löytää varmasti edullisen ihan hyvän majoituksen. Turha on tietenkin haaveilla 5* hotellista pilkkahintaan.

    • Niin siitä joukkokanteesta...itsekin ostin kaksi kuponkia joiden voimassaolo päättyy 15.8 ja mielelläni lähden asiaa ajamaan kun jonkun verran lakiasioiden kanssa ollut tekemisessä asiamiehenä ja plakkarissa yksi voitettu juttu Kela:n mielivaltaa vastaan. Jos kiinnostusta löytyy niin voisin avata vaikka nimenhuutoon sivuston, jonne voi käydä rekisteröitymässä ja ilmoittamassa hankittujen kuponkien määrän ja hankkimisajankohdan ym. tietoa.

      Mielestäni case on valmis ja todennäköisesti voitettavissa mikäli näyttö rittää eli säilyttäkäähän riittävästi dokumentaatiota (ostotapahtuma, nettisivusto virheilmoitukset (print screenillä kopio vaikka wordiin), hintavertailut etc.

      Saako asia kannatusta? Niin voi avata tuon sivuston.

      • Raastuvassa tavataan

        Itse ostin helmikuusssa kolme kuponkia. Yritin katsoa säännöllisin väliajoin lentoja. Koskaan ei ollut mitään tarjolla. Soitin pari kertaa Grouponiin ja kysyin syytä mutta sain vain pahoitteluja vastaukseksi ja kehoituksen etsiä myöhempiä lentoja esim. Osloon tai Kööpenhaminaan. Myöhemmät ajat eivätkä nuo kohteet sopineet suunnitelmiimme. Ostin uudet lennot majoituksineen Lissaboniin Supersaver.fi:stä.

        AirFastTicketisin käyttöliittymä on ihan P:stä. Jatkuvasti tulee pelkkä tyhmä ilmoitus ettei antamillasi tiedoilla löydy lentoja. Ei kukaan voi tuntitolkulla selata kohteita ja arvuutella päivämääriä. Joka kohteeseen ei varmaan ole meno- tai paluulentoja päivittäin. Sivujen pitäisi toimia niin, että kun on valinnut kohteen ja aikajakson ja jos lähtöpäivälle ei lentoja löydy, tulee ilmoitus milloin tähän kohteeseen on seuraava mahdollinen vapaa lähtölento. Onneton Groupon-huijauksen uhri voisi sitten vaihtaa lähtöpäivää tai vaikka kohdetta, jos ilmoitettu ajankohta on liian myöhäinen.On tosi tuskallista arvuutella ja muuttaa AirFastTicketisin typerällä sivulla jatkuvasti lähtö- ja paluupäivää tai kohdetta kun ei tiedä onko lähtölentoja yleensä edes parin kuukauden sisällä tai löytyykö k.o. kohteeseen ylipäätään lentoja.

        Ei niitä virheilmoituksia enää tähän hätään print screenillä saa. Lentojen varaushan loppui tänään (tai siis eilen). Viimeiseen asti minäkin näitä yritin varata. Jäi lopuksi kolme kuponkia käsiin kun sattuu olemaan muutakin elämää kuin AirFastTickets:in sivuilla roikkuminen ja hermojensa menettäminen.

        Ja Lissaboniin ostin siis kahdelle hengelle lennot neljän yön majoituksineen Supersaver.fi:n kautta hintaan yhteensä 828,27€. Eli ei ne AirFastTicketisin Grouponin kautta niin kutsutusti 29€ hintaiset pelkät lennot olleet muuta kuin tosi rankkaa huijausta.

        Jos jaksat viedä asiaa eteen päin, olen mukana.


    • TAISTELUA VAAN!

      Kyllä tämä oli todella pohjanoteeraus Grouponin diileistä! Itseäni jurppii todella paljon se, että lippuja markkinoitaessa luki, että lippuja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti. Ostin lippuni ensimmäisessä myyntierässä ja tämän jälkeen tarjous vielä toistui. Huomatkaa siis, että lippuja myytiin monessa erässä. Jos olisin tiennyt, että lippuja on myynnissä kymmeniä tuhansia, niin en olisi itse lippuihin kajonnut. Tällöin hälytyskellot olisivat soineet! Tähän asti olen kuitenkin ostanut ihan hyviä diilejä ja olen ollut niihin tyytyväinen.

      Tänne voisivat nyt kaikki halukkaat ilmoittautua mukaan talkoisiin, jotta asia saataisiin hoidettua toivotulla tavalla ja diilin takana olevat tahot vastuuseen asiasta. Tämä diili on ollut esillä myös muissa maissa ja siksi siinä on kyseessä todella suuret rahasummat!
      Jos kaikki ajattelevat, että tuo nyt on sen verran pieni summa, ettei viitsi lähteä ajamaan asiaa pidemmälle, niin se on tässä kohdassa väärä toimintatapa!

      Olen ilmoittanut asiasta kuluttaja-asiamiehelle ja Grouponin edustajan kanssa on keskusteltu asiasta. He ovat antaneet jonkinlaisen vastineen tähän asiaan, mutta kuulosti siltä, että he vähättelevät asioita, joita diilin markkinoinnissa on käytetty! Markkinoinnissa on niin monta seikkaa, jotka eivät todellisuudessa pidä paikkaansa, että kuluttajaa on todella johdettu harhaan!
      Minulle on lupailtu jonkinlaista korvausta tästä harmista, mutta nyt täytyy hieman miettiä, kuinka asiaan suhtaudun.

      Mielestäni tästä huijauksesta aiheutuneet kulut ja lisäksi harmi, joka tästä on lentojen kyttäyksineen aiheutunut, pitäisi ehdottomasti saada TÄYSIMÄÄRÄISENÄ takaisin ilman minkäänlaisia pakotettuja kompromissiratkaisuja!

      OLKAA IHMISET AKTIIVISIA JA PITÄKÄÄ KIINNI OIKEUKSISTANNE ALISTUMATTA TÄLLAISIIN HUIJARISYSTEEMEIHIN.

      Kuunnelkaa vaikka tähän väliin tämä Helloweenin sanoma:
      http://www.youtube.com/watch?v=J4PiE6SaFG0&feature=related

      JA TAISTELKAA! Eli ilmoittautumisia vaan tänne jonon jatkeeksi... !!!
      Moneys back!

    • FIGHT FOR YOUR RIGHT

      Nyt vaan jonon jatkeeksi ilmoittautumisia ja homma vetämään, kun tuon toisenkin lahjakortin voimassaoloaika on umpeutunut!
      Huijattuja on varmasti kymmeniä tuhansia!

      Diili ei ole kovinkaan hohdokas, jos joutuu valitsemaan toistaan huonompia välilaskullisia lentoja eri kohteisiin. Lentoja löytyi paljon sellaisia, joissa jatkolento oli seuraavan vuorokauden puolella. ONKO HOHDOKASTA kysyn vaan!!?

      Jos lennon saisikin hieman halvemmalla kuin suoran lennon, niin onko se parempi diili kuin suora lento kohteeseen ja vain hieman kalliimmalla hinnalla?

      Tässä on paljon miettimisen aihetta varmaan todella monella taholla. Itselläni tilanne on jo neuvoteltu jonkinlaiseen kompromissiratkaisuun, mutta aion vaatia täysimääräistä korvausta tästä virheellisin keinoin markkinoidusta varsinaisesta lentodiilifarssista!

    • Paskadiili

      Voiko vielä näin jälkeenpäin vaatia korvauksia Grouponilta / AirFast Ticketsiltä? Minulla on kolme käyttämätöntä lippua kun lentoja ei siis toivottuun ajankohtaan ja ylipäätänsä mihinkään ajankohtaan löytynyt. Soitin muutaman kerran Grouponille ja sain ohjeena valita kohteeksi Bukarest tai Amsterdam... Nuo kohteet eivät olleet haluamiani ja löysin niihin muutaman lennon mutta ajankohtana, joka ei minulle käynyt.

      Onko kukaan teistä mielestänne huijatuksi tulleista saanut korvauksia?

      • Niinpä!

        Kannattaa välittää tiedot kuluttaja-asiamiehelle. Sitä kautta voit saada jonkinlaisen korvauksen näistä. Todella törkeä tämä diili kokonaisuudessaan ja sen jälkihoito ei kyllä aivan toivotulla tavalla mennyt! Mutta tällä neuvolla eteenpäin!


    • 79lentaja
    • ite vaa

      löysin suorat meno-paluu lennot hesa-berliini, verot 109€ lahjakortti 29€ = 138€/ henkilö. ebookersilta sama lento 223€ / henkilö. erotus 85€ ja kun meil kax henkilöö lähtee säästöö on 170€. lento on joulukuussa.

    • GROUPON ista vaan ..

      Ostime GROUPON ilta matkan keväällä ja teimme loppukesästä varauksen - matka vahvistettiin ja sitten luvattua paria viikkoa ennen matkaa syyskuun lopulla EI lippuja kuulunutkaan. Matka siis Turkkiin ja kaikki valmistelut tehty matkan VAHVISTUKSEN perusteella, kuten normaalisti - lastenhoito hankittu, työnantajien kanssa lomat sovittu (palkattomia tällä kertaa), plus kaikki muut matkajärjestelyt. Alkoi selvittely GROUPON in kanssa ja lopputuloksena, että "MATKA EI NYT ONNISTUKAAN, OLEMME KOVIN PAHOILLAMME". Ensin yritettiin sysätä vika meidän kontolle verukkeella, että olimme varanneet matkan liian myöhään ja myöhemmin kun GROUPON illa ymmärsivät matkan vahvistuksen olevan varsin sitova kirjallinen dokumentti, aloitettiin syvä pahoittelu ja sysättiin vastuu WOW-travelille ikäänkuin me olisimme vastakkain WOW-travelin kanssa ja GROUPON pääsisi kuin koira veräjästä. GROUPON ilta tosin tarjottin rahoja takaisin toteutumattomasta matkasta - HIENOA! Saldona kahden hengen viikon ansionmenetykset, äkkilähtöjen metsästys kolmena päivänä puolen tunnin välein keskellä työpäivää ja iltaisin, ensimmäinen pitkään odotettu yhteinen loma tulevan vaimon kanssa peruuntunut, jne... SIINÄ GROUPON ia kerrakseen. Kuluttajasuoja lienee GROUPON in kannalta suotuisin instanssi asian jatkokäsittelyyn. Oikeudet ja vastuut lienevät selvät. Onnea ja menestystä vaan kaikille, jotka uskaltautuvat samaan leikkiin !!!

    • jep jep

      Ostin myös Grouponilta kaksi edullista lentolahjakorttia. Eipä sitä hintaa siinä kohtaa edes ihmetellyt, koska ryanairillakin pääsee muutamalla kympillä ellei jopa alle 10 e lentämään.

      Keväällä sitten aloimme tarkemmin katselemaan airfastticketsin lentoja... Kyllä siinä kaksi ihmistä käytti useamman illan etsiessä edes jollain lailla järkeviä lentoja. Alunperin ajattelimme lähteä Pariisiin, Lontooseen, Barcelonaan, mutta lennot olisivat tulleet kalliiksi ja vieneet julmetusti aikaa, monta välilaskua ja paljon odottelua lentojen välillä.

      Lopulta päädyimme Budapestin lentoihin, tuon 29 euron lisäksi veroja ym. kuluja tuli 105 e/hlö. Lennoissa on yksi välilasku Riikassa. Lähdetään viikonloppureissulle kahden viikon kuluttua ja toivon mukaan kaikki sujuu hyvin.

    • wilma9

      wilma9

      naapurin kanssa löydettiin suorat lennot amsterdamiin.

      wilma9

    • wilmersdorfiin

      Lennettiin 3 Henkilöä tällaisilla Lufthansalla HEL-BER-HEL 87 euroa kupongit 123 euroa verot eli 70 nuppi, Lufthansalla verojen osuus oli laitettu tosi pieneksi eli n. 40/hlö, meno joulun alla 2012, paluu ennen uutta vuotta. Mä sain ainakin 1. kupongit palautettua Grouponille (14vrk sisään) kun niillä ei saanut mitään järkevää, sitten myöhemmin myyntiin tulleilla saatiin nämä lennot (ensin katsottiin saatavuus, siten ostettiin heti kupongit). Esim. Airberlinin yhteyksiä oli paljon tarjolla, mutta verot yli tuplat/hlö. Eihän tämä yleisesti mikään hyvä diili ollut sekavuuden ja saatavuuden johdosta mutta me saatiin maksutta 1 hengen edestakainen lentio käytännössä. niin, varaus tehtiin jo alkuvuodesta 2012 luottaen että joulun pyhiksi saa vapaata...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1925
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      51
      1853
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1383
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe