Kokouspaikat - risut ja ruusut esiin!

Mirja-Leena

Nyt ottaa aivoon! Ja kyllä, ajattelin tulla purkamaan sen tänne nettiin ;)

Kävimme hiljattain työporukalla kokoustamassa pääkaupunkiseudulla Helsingissä. Monet kokouspaikat ja kymmenet kokoukset järjestäneenä assistenttina minua otti kovasti aivoon huono asiakaspalvelu sekä palvelun ihan kertakaikkinen toimimattomuus. Nämä kaikki asiat menivät pieleen:

1. Kokoustekniikka: Kokoustilat olivat muuten hyvät, mutta emme saaneet yhdistettyä kannattavia tietokoneitamme projektoreihin, sillä meillä oli HDMI liitännät ja projektorit edellyttivät sen toisen. Kai kokoushotellit nyt pitävät huolen, että heillä on kaikki mahdolliset välikappaleet tarjolla!?! Tässä meni sitten tunti tehokasta peliaikaa. Kokousväkeä tuli ulkomailta asti eli viivästyksen hinnan voi ihan suoraan laskea.

2. Kahvitarjoilut: Loppulaskuun tuli 6€ per henki kokoustilatarjoilumaksu. 30:llä hengellä tämä ehkä monen mielestä pieni 180€ alv oli kuitenkin todell huono juttu. Yrityksemme tilillä ei ollut alkuperäistä (pomolleni lupaamaani) budjettia enemmän varoja, joten jouduin tunnustamaan ja pyytämään lisää rahaa. Noloa, etten saanut muka pidettyä budjetistamme kiinni :(

3. Likaista eikä pyyhkeitä! Minua otti aivoon myös se, että meille niin kehutut spa- ja uima-allastilat olivat illansuussa sotkuiset ja kaikki pyyhkeet loppu. Jouduin sitten hakemaan respasta itselleni ja kolleegoilleni kasan rullattuja pyyhkeitä. Pikkasen naama punaisena sitten kuljin käytävillä, koska jakkupuvussani luulen, että minua luultiin henkilökunnaksi! Not good.

4. Uskomattoman onneton kompensaatio. Tomerana tyttönä olen valmist pistämään kokouspaikat koville. Vaadin kompensaatiota kaikista vaivoista ja mitä minä saan? Kaksi spa-osaston vapaalippua! Hetkonen, minähän en halunnut tulla tänne enää ikinä takaisin!?!

Kokemuksesta oppii...kai.

Onko kenelläkään vastaavanlaisia kokemuksia.

7

334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Astangajoogaaja

      Voi voi! Todella ikävää = /

      Nämä alle listatut kokouspaikat ovat ainakin hyviä ja meidän firma käyttää niitä melko säännöllisesti. Ne eivät ole sillä tavalla massiivisen teollisia kuin monet voivat usein olla. Yritin valita niitä hieman eri puolita etelä-suomea :)

      Villa Elfvik www.espoo.fi/vilaelfvik
      Hahkialan Kartano www.hahkiala.fi
      Kokoushotelli Sannäsin Kartano www.sannaskartano.fi
      Kokouskartano Mustion linna www.mustiolinna.fi

      Onnea ensi kertaan!

    • Senja-anja

      Joo, kyllä sitä on tullut samanlaisia ongelmia itselläkin vuosien varrella vastaan.

      Kerran kun olimme Hämeenlinnan seudulla yhdessä myyntipalaverissa kokoustilat olivat aivan ala-arvoiset. Tuoleista lähti pehmustukset irti ja projektoria ei saanut kohdistettua. Ruoka oli sellaista eines tavaraa. Hinta ei tietystä ollut ihan "hui"pussaan, mutta jos olisin tiennyt paikan tason niin olisin kyllä ollut valmis maksamaan enemmän, jotta meillä olisi ollut kohteensa hieman tasokkaampi kongressikeskus. Se oli kyllä sitten viimeinen kartanohotelli, johon minä porukkani vein ilman, että olin käynyt katsastamassa paikan itse etukäteen....

    • Kristiiiiiiinaaaaaa

      Kokouspaikat voivat tosiaan joskus tehdä tuollaisia ikäviä kepposia. Eikai sitä vaan auta kun viedä oma liiketoimintansa sitten muualle. Meidän yrityksellämme on ollut tapana kiertää nimenomaan kartanoita. Elohovi on aina ollut semmoinen aika edullinen vaihtoehto, mutta se meni nyt ilmeisesti kiinni. Kokoustiloja oli monta eri kokoluokkaa, mutta tilojen laatu oli toisaalta aika heikko. Tietääkö kukaan mitä siellä tapahtui, kun lappu meni luukulle? Olin varaamassa kokousta, mutta nettisivu vain katosi. Kartanot ja kartanohotellit ovat minusta hienoja kokouspaikkoja. Keäsaikaan vaan kannattaa katsoa, ettei kukaan ole pitämässä esimerkiksi viikonlopuuisin häitään siellä sillä silloin voi olla aika meluisaa. Tsemppa till!

    • marjaanajaana

      Meidän firma on sen verran iso, että suuremmat kokoukset pidetään yleensä ulkomailla. Ajoittain jotkut kokouspaikat kuitenkin soveltuvat tarpeisiimme. Yleensä pyrimme neuvottelemaan vuosisopimuksen, sillä kokemuksen perusteleella kokoushotellit tarjoavat parempaa palvelua, kun haluavat että tosiaan tulemme vielä samana vuonna takaisin tuomaan lisää rahaa. Sellaista se on. Sille parhaiten hymyillään, jolla on eniten rahaa.

    • arvostelija123

      Sorry mutta mikä on paikka "pääkaupunkiseudulla Helsingissä"?
      Sellaista ei edes ole vaan on hotelli joko Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla. Olisi hyvä kokosutajan edes tietää missä oli.

      • Anonyymi

        Helsinki on kyllä pääkaupunkiseudulla, mutta kovin montaa kokoushotellia täällä ei ole. Vuosaaressa on pari ja siinä ne ovatkin.


    • Anonyymi

      Hotelli elohovin tilalle tuli koulukoti 😀 jossa itse olin myös nuorena

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      58
      4377
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      24
      1402
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1205
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe