Kusipää opettajat

tälläistätänään

On hyviä opettajia, sitten on niitä ihan siedettäviä, mutta on myös niitä täysi kusipäitäkin. Koululla on 2 kusipää opettajaa.

Opettaja 1: Antaa helvetisti läksyä ja muuta tehtävää siis aivan helvetisti. Ette voisi edes uskoa. Hän myös käyttäytyy todella lapsellisesti. Tekonauraa lapsellisille jutuilleen ja puhutellee luokkaa ihan, kun oltaisiin jotain 6-vuotiaita. Hän myös antaa mahdollisimman huonon arvosanan, kun on mahdollista. Hän ei halua antaa hyvää numeroa.

Opettaja 2: Muuten ihan ok, mutta ainoa juttu joka ärsyttää on se, että kun hän puhuu jollekkin oppilaalle, hän sanoo: "Lapsi, mitä sinä teet?" Tuo oli esimerkki lause. Hän käyttää "lapsi" sanaa tosi paljon ja se ärsyttää oikeasti. Ihan kun hänellä olisi joku riippuvuus tuohon sanaan.

Onneksi parin päivän päästä peruskoulu loppuu ja pääsen eroon kaikista näistä.

25

1717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • P-askat opet

      Nuo opettajat risteytettynä= mun ope :-)
      Mutta onneksi yläasteelle pääsee syksyllä

    • opettajat...-.-

      Mulla olis vielä yks vuos peruskoulua kestettävänä ja noita opettajia. Meillä on no melkee kaikki opettajat perseestä. Pari on just sellee kestettäviä. :o Mistä näitä hirveitä opettajia tulee. Ykski opettaja ei mahu kahen metrin välisestä raosta menemään vaan on pakko sanoa sille oppilaalle joka on seinän vieressä että hän on tiellä :oo Noo... Onneks kyseinen opettaja on ensi vuoden vuorottelu vapaalla :) Ei tarvi sitä enää nähä:)

    • Täällä on myös noita opettajia jotka antavat mahdollisimman huonoja numeroita. Mitähän iloa siitäkin on niille, että antavat kasin vaikka numerot ja tuntikäyttäytyminen ovatkin ysin luokkaa... Lisäksi täältä löytyy kusipäinen liikunnanopettaja, joka on niin omahyväinen että ihan ällöttää. Tällä hemaisevalla nelikymppisellä on jokaiseen peliin ihan omat sääntönsä, kaiken lisäksi hän luulee olevansa joku maailman paras liikunnanopettaja. Antaa aina tokariin kutosen vaikka seiska olisi oikeudenmukainen (en todellakaan ole mikään sikalihava luuseri, joka ei pysty liikkumaan minnekään).

    • njaaaaa

      o.O

    • Eipä siinä...

      Noo.. oma kuviksenopemme väittää teipanneensa oppilaiden suut kiinni, kun olivat pitäneet meteliä, varmaan vaan pelotteli, mutta siltä noidalta en ihmettelisi.

      Kun yhdeltä meidän luokkalaiselta unohtui kontaktoida kuviksen vihko, niin tämä ope laittoi hänet hyppimään ympäri luokkaa ja laulamaan sormet pupunkorvina jänis istui maassa :/ Jos on koe, pitää vetää hihat taivaisiin, että ope näkee, että ei luntata, ihan niin kuin me johonkin olkapäähän luntteja kirjoteltais. Kyseinen opettaja haukkuu meitä laiskoiksi ja avuttomiksi, ei ikinä kehu töitä, vaan sanoo kaiken negatiivisen asian, minkä kuvasta löytää. Kun ope oli jalkaleikkauksessa ja pois n. kuukauden, meillä oli ylimukava sijainen, ja me oikeesti tykättiin kuviksesta.

      Kukaan ei syystä tai toisesta ottanut kuvista valinnaiseksi, paitsi pari piirtohullua, joukossa minä ;) Nyt kyllä valitsisin uudestaan, ihan niin kuin kestäisin tuota opea vielä kaksi vuotta.. Äitini opettaa samassa koulussa äikkää ja taloustaitoa ja hänenkin mielestä on ihan mahoton ope. Ihan järkyttynyt oli, kun kerroin luokan ympäri pomppimisesta ja lattian pussailusta (Lattialta pitää pyytää anteeksi, jos keikkuu tuolilla. ). Eipä tuo ope mikään nuori veikko ole kuten arvata saattaa, opettanut äitiänikin, tosin aika moni meidän koulun ope on jo melko iäkäs :D

      Saattaa kuulostaa vain hauskalta tai joltain, kun on tollanen ope, mutta kaksikin tuntia väsyttää täysin, kun pitää tarkkailla jokaista hengenvetoaan, jos tekee jotain väärin...

      • justsomerandomdude

        sori ny, mut onks kuvikses kokeita? :o


    • 1623

      ite nain meiän opee

      • Anonyymi

        Sulta unohtu ä:n pisteet.


    • BUU opettajat!

      meijän ope on tyhmä apina! se aina käskee hakee kaikki vitun kirjat mitä on kotiin jäänyt:( OPET alas! BUU!!

      • katopeilii !

        open vikaks se jos apina jättää kirjat kotiin ??!


      • Anonyymi
        katopeilii ! kirjoitti:

        open vikaks se jos apina jättää kirjat kotiin ??!

        Ihan hyä kysymys, mutta ymmärrän, että kersoja ei opeteta ajattelemaan syvällisempiä.


    • terveterve

      jepjep kusipäitä kaikki

      • Anonyymi

        Ei se mitään niinkään, jos opella kusta päässä, mut jos oppilas ei tiedä mitä puhuu, se on pahempi.


    • "Opettaja 1: Antaa helvetisti läksyä ja muuta tehtävää siis aivan helvetisti. Ette voisi edes uskoa."

      - Muistaakseni koulun tarkoituksena oli oppia jotain? Älä valita vain sen takia, koska olet patalaiska paska.

      "Tekonauraa lapsellisille jutuilleen ja puhutellee luokkaa ihan, kun oltaisiin jotain 6-vuotiaita."

      - Lapsille puhutaan siten, että lapsi sen varmasti ymmärtää. Älä valita vain sen takia, koska olet lapsi.

      "Hän myös antaa mahdollisimman huonon arvosanan, kun on mahdollista. Hän ei halua antaa hyvää numeroa."

      - Suorittaisit tehtäväsi/kokeesi paremmin, niin saisit niitä hyvä numeroita. Älä valita vain sen takia, koska olet idiootti.

      "Opettaja 2: Muuten ihan ok, mutta ainoa juttu joka ärsyttää on se, että kun hän puhuu jollekkin oppilaalle, hän sanoo: "Lapsi, mitä sinä teet?" Tuo oli esimerkki lause."

      - Sinä olet lapsi, joten en näe mitään ongelmaa.

      "Hän käyttää "lapsi" sanaa tosi paljon ja se ärsyttää oikeasti. Ihan kun hänellä olisi joku riippuvuus tuohon sanaan."

      - Hän työskentelee LASTEN parissa, joten hän käyttää teistä sitä oikeaa nimitystä.

      • ari_zwag

        Ahdistaako Tommia kovasti?

        Leikki sijansa saakoon, mutta toivon hartaasti, että Tomppa ei ole millään tavoin opettamisen kanssa tekemisissä.


    • p*skapään oppilas

      Meidän ope (siis6.luokan) on mahoton kun satutin jalkani liikuntatunnilla ja selitin tilanteen sille niin sain sit kepit ja paljaatu et mulla on luukalvon alla verta niin se ei uskonu ja en saanu pitää jalkaani ees koholla ka six vaiva paheni ja on kestäny jo kohta kuukauden.

      Et semmonen p*skapää

    • Pännii

      Kyllä meidänkin köksän opettaja tuntuu mua vihaavan kun joka tunnin päätteeksi laittaa häirintä merkinnän vaikkei olisi tehnyt mitään väärin ja aina jos vähänkin naurahtaa niin heti opettaja kyylää ja huomauttelee vittumaiseen äänensävyyn.
      Kyllä vituttaa

    • opeopeopeope

      Opettajan ammatti on ns. suojatyö.
      Koskematon.
      Kukaan ei ehdi, eikä ketään kiinnosta tsiigaa, mitä opet tekee, tai tekeekö, tai tekeekö paljonkin, hyvinkin paljon, paskaa ja pahaa.
      Psykot haluaa opeiksi.

      Mielenterveysongelmaisille oiva paikka päteä ja natseilla. Ollut näin kautta aikojen.
      Opiskelemaan tuohon ammattikuntaan yliopistoon pääsee melko heplpppppo helpoin perustein.

      Loppuelämän saa sitten vaikuttaa .... viattomiin ihmisenalkuihin.
      Kukaan ope ei ole objektiivinen.

      • Anonyymi

        Ei ton asian kanssa tarvitse paatua. Mutta jokainenhan voi uskoa mitä haluaa. Tätä valtakuntaa vastaan ei oikein valittamalla ja yhden miehen armeijalla pysty taistelemaan, ainakaan suurten asioiden ollessa kyseessä. Tarvitaan suuren porukan herääminen. Se tarkoittaa, että he ovat tietoisia siitä mitä he ovat, ja mitä heidän on saatava.
        Arvelen, että vastaus on luonteessa ja sen esiin tuomisessa niin, että nuori saa esimerkin tiestä, jolle on lähdössä.

        En ole unohtanut poliisit (vai oliko se lainvalvojat) sarjan tapausta, jossa aggressiivinen mesoaja tuli raflasta ulos ja kerrottiin mitä hän oli huudellut ja vaatinut. Hän näköjään oli varma siitä mikä on oikein ja mikä väärin, ja olisi varmaan halunnut välittömän muutoksen. Vietiinkö hänet sairaalaan, en muista, mutta taserista sai.
        Toinen tapauskin oli, missä elämästä pihalla oleva roikkui sillan kaiteessa uhaten pudottautua kaveriensa edessä. Poliisi tuli ja vei tyypin sairaalaan.

        Näistä asioista ei kerrota koulussa. Sinä, tai joku muu voi olla seuraava, ellei mieti miten asiansa tuo esille. Itselläni on taistelu te-toimiston kanssa, koska olen oivaltanut mitä on luonneidentiteetti. Se kertoo mihin olet matkalla, ja kansallinen identiteetti kertoo mistä olet tulossa.
        Minä oivalsin tämän. Minä keksin sen sanan. Tapaus on vähän sama kun se, että näette joka päivä autoja ulkona, mutta ette ole ajatelleet kuka on rekkarin fontin keksinyt. Rekisterikilpiä tehdään mm. vankiloissa.

        Kun elämä alkaa olla ehtoo puoella. Olet varmaan nähnyt hautakivet - pelkkä synt.aika ja kuolinaika ja nimi. Ehkä joku kukka, aurinko tai lyhyt jae raamatusta. Kysymys on: miten voit kunnioittaa yhtäkään kuollutta, kun et voi lukea heidän saavutuksistaan?


    • miten toi 1 tuntuu niin tutulta

    • Anonyymi

      No mulla on semmonen idiootti enkunope, joka löytää musta aina jotain pahaa... esimerkkinä viime tunti: ope käski katsoa taululle, koska selitti siellä jotain, mutta hetken päästä tulee koputtamaan mun pulpettiin. Kysyn että mitä, niin kuulemma mun ois pitäny töllää sitä opee! Musta jotenkin tuntuu, että se on erityisen itserakas ope kun suunnilleen koko ajan enkuntunnilla meidän täytyy töllää sitä. Ja sit kun vielä se syyttää mua pälättämisestä, vaikka olen toiseksi ainoa joka ei pälätä! Arvatkaapa ärstyttääkö? Enkunope on kusipäitä!

      • Anonyymi

        Ehkä hän on luonteeltaan huomionhaluinen leijona?
        Eikö teitä kummastuta se, että kaikki kersat puhu samankaltaisista ongelmista, mutta kellään ei näytä olevan mitään uutta ajatusta siitä, mistä ongelma voisi johtua? Jokainen opettajahan toimii luonteensa alaisuudessa. Syy ei ole aineen opettajassa, vaan hänen päänsä sisällössä, joka ei kaikille sovi.

        Minun opettaja oli härkä-koira, hyvin uskollinen tälle valtakunnalle ja lännelle, aivan kuten Neukkilan opettajat omalle valtakunnalleen. Varsinaisen "oikeamielisen" esikuva... tai sitten ei.
        Hän oli altis kaavoille ja tämän maailman aikuisten näyttämille esikuville. Niinpä ylläykseksemme hänet nähtiin leirillä hieman humalassa, ja lisäksi hän katsoi pornoa telkusta toisen opettajan ja oppilaan kanssa.

        Hän kuuluu luultavasti niihin, jotka ymmärtää vasta vanhainkodissa, mikä on homman nimi.

        Minä ehdotan: kokoa ihmiset (hylkää 'hajoita ja hallitse' -kaava), liittele oikein (sopivat luonteet yhteen), aseta täyte (omistus), ja hallitse.


    • Anonyymi

      Mun ope laitaa jatkuvasti läksyt oneks pääsen 5 kohta

    • Anonyymi

      Puhe on arvokasta mm.
      - jos se sisälsi viisauden,
      - hyvää tietoa,
      - jos se voidaan tulkita, tai
      - jos lapsi ei olisi voinut sanoa sitä.

      Mikä on opettajan tehtävä? Ettekö osaa hakea tietoa?

      Tieto on oppimisen lähde. Mutta ellei sitä ole järjestetty, käsitelty, ja oikeiden ihmisten saatavilla päätöksentekomuodossa, se on taakka.

      Kasvattajan tehtävä on opettaa opiskelijat näkemään elinvoimaa itsessään.

      En ole vain opettaja, vaan ennemminkin herättäjä.

      Opettaja on sellainen, joka tekee itseään asteittain tarpeettomaksi.

      Opettaja, joka yrittää opettaa inspiroimatta oppilasta haluamaan oppia, takoo kylmää rautaa.

      Tehokas elämä vaatii riittävän tiedon saamista.
      Tieto ei merkitse ihmisille mitään ilman inspiraatiota.

      Opettaminen on ymmärryksen korkein muoto.

      Ole lahja jokaiselle, joka astuu elämääsi, ja jokaiselle, jonka elämään astut.

      Vanha ajatus: Kehitämme toimintaamme siten, että se vastaa paremmin kansan tarpeisiin.
      Uusi ajatus: Luomme kansalle tai joukollemme voittamisen kulttuurin, joka synnyttää energian, jossa uusi osakas haluaa olla mukana ja saada siitä osansa.

      Olet hyvyys ja armo, myötätunto ja ymmärrys.
      Olet ilo ja valo, anteeksianto ja kärsivällisyys,
      voima, rohkeus, ja auttaja hädässä,
      lohduttaja surun aikana, parantaja vamman aikana,
      opettaja hämmennyksen aikoina.
      Sinä olet syvin viisaus ja korkein totuus;
      suurin rauha, ja suurin rakkaus.
      Sinä olet näitä asioita.
      Ja elämäsi hetkinä olet tuntenut itsesi olevan näitä asioita.

      • Anonyymi

        Opetetaanko tätä koulussa? Ei? Miksi ei?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1403
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1063
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      999
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      996
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      974
    6. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      881
    7. 3
      880
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      879
    9. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    10. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      868
    Aihe