Omia kummituskokemuksia!

Kummitus friikki

Siitä onkin pitkä aika kun tämänkaltaista keskustelua on ryhdetty tekemään, joten, voitteko kertoa omia kauhukokemuksia omasta talosta tai muualta? Kaikkia (ainakin minua) kiinostaa tietää =)

Oma kokemus: Tämä tapahtui pari päivää sitten, olin nukkumassa, olisko kello 1-3 yöllä, yhtäkkiä heräsin, saman aikaan jokin vaalean-harmahtava hieman näkymätön ja meni suorinta tietä ovesta ulos, joka on suunilleen 2metrin päässä, meillä on kissakin kyllä, mutta ovi avautuu sisäänpäin, että mahdotonta että meidän kissat avavat oven, eikä kuistilla ollut yhtään lemmikkiä.....
Kesti tunti pari että sain taas nukutuksi, sillä se oli semmonen paranormaalinen tapahtuma, aina silloin tällöin kuulen askelia yläkerrasta, harvoin kyllä siellä käyn että ei se minua haittaa.
Asutaan kumminki melko syrjässä, keskellä metsää.
Sen jälkeenpäin ei ole enään kummitellut :) Ja toivottavasti ei kummittelekkaan jatkossa ;)

Kiitos lukeneille, ja omia kokemuksia!

20

3797

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Obrir Ull

      Takkahuoneessa olen kertonut omia kokemuksiani. Sieltä voit käydä lukemassa. Länsi Suomen kummitustarinat ja Nivala. Olen täälläkin kertonut monta kertaa mitä kotitalossa tapahtui, ei vain minulle, vaan muutkin saivat kokea outoja siellä. Askelia. Avautuvia ovia, liikkuvia esineitä. Eläinten reagointia yms. Vaikka minä kunnioitan ja rakastankin lapsuuden kotini muistoa. Se oli kuitenkin todella karmaiseva paikka.

    • kauheetajapaljon

      Törmäsin eräällä nettisivustolla kammottavaan ilmiöön nimeltä nettikummitus.

    • creepyman123456687

      Tämä tapahtui kauan sitten kun olin 9-11 vuotias, en muista tarkkaa ikää. Meillä oli ollut Tiina niminen koira joka eli 5 vuotiaaksi ja sitten piti lopettaa kun sairastui maksasairauteen. Tiina oksenteli loppu ajasta paljon sairauden takia. Eräänä päivänä olin kaikessa rauhassa kotona, omassa huoneessani,äiti ja isä olivat pihalla tekemässä jotain pihatöitä ja isosiskoni oli kavereiden kanssa jossain eli olin yksin sisällä. Pelasin super nintendolla ja aikani pelattua toisesta päästä taloa olohuoneesta alkoi kuulua ääniä. Laitoin pelin pauselle ja aloin kuunella ääntä, koska se kuulosti koiran yökkimiseltä, jota Tiinakin teki aina ennen kuin oksensi. Kuuntelin jonkin aikaa ääntä ja ääni kuulosti juuri samalta kuin Tiina olisi ollut olohuoneessa oksentamassa, ensin kuului yökkimistä (juuri sellaista että haki oksennukselle vauhtia mahasta) ja sitten oksentamisen ääni. Samalla tajusin "Tiina!" ja juoksin ulos talosta enkä matkan varrella ulos vilkaisutkaan olohuoneeseen päin kun pelotti niin paljon ja pelkäsin että näen haamu Tiinan. Ulkona kerroin äidille asiasta ja hän vain sanoi että ääni olisi tullut alitajunnastani jotenkin. En sitten tiedä mutta muistan tapauksen ja äänet yksityiskohtia myöten tänäkin päivänä vaikka tapahtumasta on jo yli 10 vuotta. Kodissani on tapahtunut muutakin mutta voin kertoa niistä myöhemmin.

    • Mjoo, se voi olla mahdollista jos se oli sinulle tärkeä koira, Ja käyn kyllä kattelemassa Obir :)
      Itelle ei ole isompia asioita sattunut, askelia sillo tällöi, viimeksi eile, kyllähän niille säikähtää..

    • asdfghjklöä

      itseäni ainakin pelottaa vieläkin tämä...
      olin n. 3 vuotias kuin tämä tapahtui. Nukuin ihan normaalisti yksin huoneessani vauvasängyssä (miksikä sitä kutsuttiinkaan) ja heräsin keskellä yötä. En itsekkään itse asiassa tiedä miten muistan tämän näin hyvin... btw, heräsin keskellä yötä, nukuin kasvot seinään päin, käänsin sitten päätäni oven suuntaan, joka oli mielestäni aina auki.. Ovella seisoi pikimusta hahmo, ihmisen muotoinen kyllä. Hänellä oli punaiset kiiltävät silmät, ja hän vilkutti minulle oikealla kädellä. Olin sairaan hädissäni, aloin sitten äänettömästi itkeä samalla kun käänsin pääni takaisin seinään päin.. sanoin vain hahmolle "moi mörkö.." :-D siis yritin pysyä mahdollisimman rauhallisena. Sitten huusin äitini paikalle. Kun käänsin vielä päätäni uudestaan, näin kun hahmo haihtui pois. En tiedä miten tuo on jäänyt mieleeni noin hyvin..? ja mikäköhän toi olento oli ?? demoni ?? olen aina siitä lähtien pelännyt kaikkea paranormaalia, ja kauhua. Sitä ennen en vanhempieni mielestäkään pelännyt yhtä paljoa, joten olen varma etten kuvitellutkaan sitä.. se oli varmaan yksi pelottavimmista hetkistä mitkä oon elämässäni kokenut ;O

      • joo, tuommoset tietenki pelottaa hirvittävästi


      • lapo
        optinenharha kirjoitti:

        joo, tuommoset tietenki pelottaa hirvittävästi

        Ööö mulla ei oo omaa kokemusta, mut mun äidillä on ja kerron niistä yhden. Äiti oli sen exän kanssa joskus 1995 jollain mökillä tai sellasen leirintä alueen saunassa ja äiti laitto sen saunan pesään puita ja joku nainen anto äidille halon sit se nainen ja äiti meni saunaan. Kun ne tuli sieltä pois niin äidin se exä tuli siihen pukuhuoneeseen ja sano et Terhi ( eli mun äidille sano) sä oot ainoo nainen täällä sit se nainen meni saunaan takas.... Tämä nainen siis oli joku kummitus tai jtn.


      • tumev
        lapo kirjoitti:

        Ööö mulla ei oo omaa kokemusta, mut mun äidillä on ja kerron niistä yhden. Äiti oli sen exän kanssa joskus 1995 jollain mökillä tai sellasen leirintä alueen saunassa ja äiti laitto sen saunan pesään puita ja joku nainen anto äidille halon sit se nainen ja äiti meni saunaan. Kun ne tuli sieltä pois niin äidin se exä tuli siihen pukuhuoneeseen ja sano et Terhi ( eli mun äidille sano) sä oot ainoo nainen täällä sit se nainen meni saunaan takas.... Tämä nainen siis oli joku kummitus tai jtn.

        niin tai avulias lenkkeilijä.


    • hyihyi

      Olin äitini kanssa mökillä ja siis oltiin lämmittämässä saunaa.
      Menin hakemaan liiteristä lisää polttopuita.
      meijän mökki on liiterin vieressä. vilkasin mökkiin, ovesta juoksi musta hiuksinen ja valkea mekkoinen nainen pelästyin ja juoksin saunalle ja kerroin äidille.
      sama hahmo on näyttäytynyt äidille ja meidän mökissä on asunut meitä ennen asunut joku pariskunta siellä oli kuulemma joskus kuollut nainen.

    • Lentermannin-näkijä

      Mä näin sen Lentermannin!

    • mitä_tehdä

      Tämä alkoi kun olin noin 9-vuotias. Istuin pihalla keinussa ja yhtäkkiä tunsin hipaisun olkapäälläni. Pelästyin ja juoksin sisälle. Sen tapahtuman jälkeen aloin kuulla kotona ääniä. Nyt vasta vuosi sitten henki tai mikä lie päätti näyttäytyä mulle, Se oli utuinen hahmo. Nykyään se on ruvennut puhumaankin minulle. Sen nimi on kuulemma Guinevere. Muuta se ei osaa sanoa kuin oman nimensä ja minun nimeni. Olio seuraa minua jokapuolelle, jos kukaan ei ole näkemässä. En ymmärrä.

      • Pohdiskele että miksi hän seuraa sinua. Tykkääkö hän vain katsella meidän hyvinkin rajoitettua maailmaamme? Haluaako hän kertoa jotain? Mitä itse kysyisit sinulta tai kertoisit sinulle jos olisit hän? Näillä ehkä saat selville että miksi te olette niin konnektoituneet toisiinne että näette toisianne.


      • Nekkuu13

        Hui pelottava


      • Jummijammijammi

        Tuo on hyvin todennäköisesti neurologinen sairaus josta uutisoitiinkin vähän aikaa sitten. En enää muista sairauden nimeä, mutta lyhyellä googletuksella varmasti löytyy. Taudille oli ominaista hahmot jotka seuraavat henkilöä kaikkialle minne hän kulkeekin ja joilla on oma persoonallisuus. Taisin googlettaa viimeksi "ääniä päässä" ynm ( joilla pyrin selittämään omia selittämättömiä kokemuksiani). Kannattaa varmaan käydä lääkärissä sillä on todennäköistä että vakavammatkin sauraudet voivat aiheuttaa tuollaista.


    • kummitusjuttu

      tästä on jo kauan aikaa joku 2 vuotta sitte olin yksin kotona kun yhtä äkkiä kuulin että joku käveli rappusia pitkin vaikka ketään ei ollu kotona ajattelin et isä ja äiti on jo tullu mut menin kattoo mut ei siellä ollu ketään menin huoneeseeni ja näin sängylläni istumassa valkean pitkän mekkoisen ja musta hiuksisen hahmon ja sillä oli mädäntyneet jalat juoksin ja kiljuin ja menin olohuoneeseen sohvalle kuulin että joku kuiskutti korvaani minä tapan sinut sen jälkeen iskä ja äiti tulivat ja sanoin siitä äidilleni ja hänkin oli nähnyt joskus jotain ja äitini halusi että muutamme koska talossamme on tapahtunut kaikkea yliluonnollista sen jälkeen kun muutimme en ole enää nähnyt mitään eikä talossamme ole tapahtunut mitään.

    • Helixxxxx_Rooookkiii

      Mulle on tapahtunu todelle, siis todella paljon kaikkea. Mutta diis, täytön pian 14v ja oon nyt viek siis 13v. Tää tapahtu tos tän vuoden kesällä, kesäkuun lopulla.

      Olin menossa nukkumaan 10-11 maissa illalla, ja nukahdin aika nopeasti. Olin jättänyt pari kynttilää pöydälleni palamaan, joista toinen sammui ja haistoin kåsen ku se oli siis sammunut. Ajattelin että ehkä se oli palanut loppuun, mutta hetken päästä toinenkin sammui ja haistoin senkin hajun.
      Siinä kohtaa muistin, että nehän oli isompia kynttilöitä kuin ne pienet kynttilät, ja että laitoin ne kun olin menkssq nukkumaan niin jätin päälle koska verhoja tai sellaista ei ollut lähellä, että mikäön olisi voinut palaa.
      No, sitten mö vaan olin sillee, et okei ei tää enäö niin outoo oo, koska tälkaisii outoi juttui mul on tapahtunu aina, ja oon aina herkästi vaistoava ja sillai...
      Jonkun ajan pääst kunnukahdin uudestaan, tunsin kuinka joku yritti repiä ihan siis kynsillä mun tukkaa.
      Siin kihtaa sanoin, painu v*ttuun eenkin i**ootti repomäst mun tukkaa, nii sitte tunsin kuinka mun huoneessa muuttu lämpö-tila todella kylmäksi siihen suhteeseen verrattuna, et ku oli kesä ja lämmin. Avasin ikkunan, ja joo, tosiaan, ulkona oli lämpimämpi.
      Sitten hetken päästä kaikki palautu normaaliks.

      No, tosiaan, nykyises kämpös meil tapahtuu aika paljon jotain, ja aina sillai et mö vaan tunnen ja sillee. Outoa.

    • Anonyymi

      Nostanpa tätä keskustelua, koska:


      1. Tää keskustelu on aloitettu 6 vuotta sitten! 📌
      2. Aihe kiinnostaa 😉
      3. Muiden kokemuksii on kiva lukee ja tietää 🤪

      • Anonyymi

        Huokauksia,askeleita,kosketuksia. Ei pelottanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huokauksia,askeleita,kosketuksia. Ei pelottanut.

        Vanhoissa taloissa on "pelottava" tunnelma, en tiedä mistä johtuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanhoissa taloissa on "pelottava" tunnelma, en tiedä mistä johtuu.

        Ei välttämättä "kummituksia", poismenneet läheiset ottavat yhteyttä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2012
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1907
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      11
      1381
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe