Vanhakallion perhekoti

Onko kenelläkään tietoa tai kokemuksia millainen paikka tämä on? Hirmu ristiriitaista tietoa liikkuu tästä perhekodista.
Ilmoita


Miksi et soita sinne ihan itse, jos asia tuntuu kiinnostavan?
Ilmoita
Tuskin saisin heiltä täysin objektiivista tietoa. Minua kiinnostaa lähinnä lasten ja vanhempien kokemukset tästä laitoksesta.
Ilmoita
Mikähän mahtaa olla meininki tässä pytingissä?
Ilmoita
Todella huono paikka ei välitetä pätkääkään lapsista ja koko paikka on ihan epä siisti koko paikka täynnä likaa ja sanotaan että käydään urheilemassa ja yhdessä oloa ei ole pätkääkään tehty sitä ja ei ole terveellistä ruokaa ja työntekijät huijjaavat kokoajan monta kertaa päivässä hirveää huijjausta kaikki.
2 VASTAUSTA:
Joo olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kansa aivan karsea paikka ...eivät huolehdi tehtävistä vaan lupaavat hoitaa asioita , mutta mitään vaan ei tapahdeu vaikka kuinka montaa pyytää hoitamaan , hankkimaan. Työntekijät täysin kuutamolla suurimmaksi osaksi " työ aikaa " taitaa olla iso intressi ainoastaan päästä pelaamaan päivittäiset diljardipelit jonkin asteista ekon,kohotus pelejä henkilökunnalle siellä pelailevat päivittäin...
Ihan vaan tiedoksi niille jotka sinne jonain hetkenä suunnittelevat sinne asettuvansa niin pikku valistus olisin paikallaan :
Paikan internet sivut ovat aivan täyttä vailla minkään asteista totuutta
+Lisää kommentti
Vanhakallion perhekoti on hyvä paikka sijoitetuille lapsille, siisti, kaikki tarkastukset tehty v 2017, terveystarkastajat, sisäilmatarkastus. lapsia/nuoria kannustetaan urheilemaan, ja ne myös hoidetaan pätevien ohjaajien toimesta, en tiedä edellisistä kommenteista, kuulostaa vakavasti häiriintyneiltä.
3 VASTAUSTA:
ThumbsUp
jafhaohaouso kirjoitti:
ThumbsUp
Sormet ristiin
Miten on mennyt tarkastukset, kertoisitko muillekin.
Tuskinpa ilkeät?
+Lisää kommentti
Vanhakallio on loistava paikka.
1 VASTAUS:
Ai joku työntekijöistä on käynnyt kehumassa paikkaa😂😂😂 pöllöjä riittää.
+Lisää kommentti
Miksi ihmeessä ihmiset huutelevat täällä, kun voisivat itse mennä paikan päälle katsomaan, miten perhekoti toimii, vai eikö huostaanotetun lapsen isä tai äiti kehtaa mennä paikalle, koska tuntee niin suurta häpeää, että on kaltoinkohdellut omaa lastaan ja lapsi on jouduttu ottamaan yhteiskunnan haltuun. Katsokaa peilistä, missä vika ihan oikeasti on.
1 VASTAUS:
Miksi oletat vanhempien häpeävän? Lastensuojelun työntekijät koettavat pelastaa oman maineensa jos minkäkinmoisilla tempaisuilla mikä kertoo siitä että"maine" on hyvin hyvin tärkeä ominaisuus!

Kommenttisi on tyyliltään ennakkoluulojen täyttämä herja, yksittäiseen ihmiseen kohdistuva halpa räkäisy. Ls on onnistunut joittenkin kohdalla siihen mitä se on halunnut eli leimaamaan ls:n kynsiin joutuneet häpäisevällä tavalla. Niinkuin juuri kirjoitatkin, eli kuvittelet vanhempien häpeävän vain ls:n surkeiden aikaansaannosten takia, vrt raiskauksen uhri, joka on irvokkaasti asetettu puolustautujan asemaan ja joka on yleisön edessä tilivelvollinen todistamaan syyttömyytensä ei mulla muuta
+Lisää kommentti
Yksityisiltä nämä hommat pois. rahat menevät omiin taskuihin eikä nuoriin. Sama homma vanhusten kohdalla. Yök
Ilmoita
Voi kauheaa, mitä sain tänään tuttavaltani tiedoksi ( Iltalehden numero 22.12-17). Olen etsinyt paikkaa pojalleni, mutta tämä paikka on suljettava!!!!! Enkä koskaan antaisi kenenkään lapsen tuollaisessa paikassa asua. Saisivat hävetä ! Lastensuojelu herätkää !
Ilmoita
No onpas jo sentään korkea aikakin, että tämän sylttypesän vaietut, salatut ja kysymyksiä herättävät taustat nostetaan kepin nokkaan! Tuossa tunkiossa riittää puitavaa. On ollut kuin "julkinen salaisuus" ja ihmetyksen aihe, kuinka tällaisen toiminnan on annettu ja saatettu jatkua jo vuosikymmeniä!
1 VASTAUS:
Sain paikasta vihiä ja kun uutiset olivat tuollaiset, hyvä ettei oksennus tullut ! Voi lapsi parkoja !!!
+Lisää kommentti
Vastuuseen myös tahot jotka suojelevat välinpitämättömyydellään näitä ammattihuijareita.
Ilmoita
Oikeuden eteen joutaisivat ! Tilat maantasalle ja lapsille arvoisensa oltavat ! Heissä on tulevaisuus !
Ilmoita
???????
IL-selvitys: Perhekodista useita ilmoituksia viranomaisille - nuorten asuintiloissa kosteutta, työntekijöiden turvallisuudessa puutteita.
Iltalehden selvityksen mukaan pääkaupunkiseudulla sijaitsevan perhekodin toimintaan liittyy useita epäselvyyksiä.
Pääkaupunkiseudulla toimivassa perhekodissa nuoria on ollut sijoitettuna kosteisiin kellaritiloihin.
Tilojen paloturvallisuudesta on löytynyt huomautettavaa. Nuorten asuintiloihin on ollut sijoitettuna muun muassa autonrenkaita.
Perhekodin talouteen liittyy useita epäselvyyksiä.
Perhekodista on tehty useita valituksia viranomaisille.
Nuoria on ollut tilapäisesti sijoitettuna myös perhekodin olohuoneeseen.
Osa tiloista on ollut hyvin epäsiistissä kunnossa.
??????? Mikä se tällainen mesta on .....
2 VASTAUSTA:
Pihapiirissämme sijaitsee uusi lisärakennus, jossa on kokous-ja terapiatiloja, huone vierihoitoa varten .
🤣terapiatiloja😂huone vierihoitoa varten😆😅🤣
"Kerran viikossa käymme porukalla pelaamassa sählyä. "
😅😆🤣😂
+Lisää kommentti
Ei sunkaan tämä nyt ole sen Puotilassa ja Itäkeskuksessa vaikuttavan mahtailijan luotsaama koulukoti tai kasvatuslaitos tai mikä lie?
Ilmoita
Nämä ihmiset ovat joko suuria hyväntekijöitä tai uhriutumisen mestareita. Mitä tilanne nyt vaatiikaan oman edun tavoittelemiseksi.
Ilmoita
Sama mahtailija. Vaatisi jonkun kovapintaisen ja peräänantamattoman mot-toimittajan tekemään juttua tuosta paikasta. Omistaja on haalinut ympärilleen melkoisen hovin, jotka kaiketi vaikutusvallallaan pystyneet blokkaamaan pahimpien rötösten julkisuuteen tuloa. On pasteerannut poliitikkojen ja julkkisten takapiruna. Herralla henkseli paukkuu milloin mistäkin, hyvähän se on porsastella veronmaksajien ja huonompiosaisten kustannuksella.
6 VASTAUSTA:
Osuva kirjoitus. Sama kaveri huseeraa kesät pitkin Aurinkolahden rantakahviloita ja kapakoita esittäen suurta hyväntekijää ja kestitsijää rahatukko rintataskussa. Niljakas ilmestys.
Kysymys nimimerkille Omakokemus: Voisitko perustella kommentiasi ?
Kaikki muut ovat eri mieltä !
Taidanpa uskoa että paikassa ei ole edellytyksiä lasten hyvinvoinnin ylläpitämiseen !
Tästä "hyväntekijästä" on syytä pysytellä erossa. Myös kaikista lahjoista ja tarjoiluista on syytä kieltäytyä. Muutoin saattaa saada elinikäisen riesan.
Pahimmasta päästä.

http://www.healingeagle.net/Fin/Vaknin/Aapinen.html
SelväTapaus kirjoitti:
Kyllä. Tunnistaa saman kaverin.
---Vaatisi jonkun kovapintaisen ja peräänantamattoman mot-toimittajan tekemään juttua tuosta paikasta. Omistaja on haalinut ympärilleen melkoisen hovin, jotka kaiketi vaikutusvallallaan pystyneet blokkaamaan pahimpien rötösten julkisuuteen tuloa.---

Taitaapa olla niin kuten itsekin sanoit, että ympärilläoleva "hovi" (vapaamuurarit ja vastaavat) on sellainen, että mahdollinen MOT toimittaja laitetaan esimiesten kautta hiljaiseksi saman tien, joten näistä asioista ei kansa tule saamaan asiallista toimittajareportaasia koskaan.

Kansaa viedään kuin pässiä naruissa ja "herrat" ottavat veroeurot omiin taskuihinsa laillisten vippaskonstien kautta. Kun vapaamuurareiksi ja herrojen seuraan on pikkutekijänä päässyt, on pidettävä suuta sen mukaan mitä ylemmät käskevät.
+Lisää kommentti
Luuletko saavasi vastauksen nimimerkiltä Omakokemus. Tod.näk. yksi tuota paikkaa pyörittävistä ammattihuijareista=ystäviensä selän taakse piiloutujista. Blokkaajat ovat yleensä rahalla ostettuja ystäviä jotka kummasti katoavat kun totuus rupeaa tulemaan julki.
Ilmoita
Juu ja sama venkula tässä hiljan väitti minulle kapakassa olevansa saunomisen maailmanennätymies! Suoritin piruuttani pienen faktantarkastuksen eivätkä tulokset indikoineet. Kaikella sitä kehtaakin retostella.
6 VASTAUSTA:
Ei tainnut punertava pöhö kasvoilla johtua saunomisesta😂😀 tuskin kyllä huonosta omastatunnostakaan...
Hyvä että erimiiekyys tulee ilmi . Älkää ikinä laittako lapsia Sinne
Kauheeta ! Paikka on ihan hirveä. Miten ryöntekijät ei ota kantaa 👹
PaslaShit kirjoitti:
Kauheeta ! Paikka on ihan hirveä. Miten ryöntekijät ei ota kantaa 👹
Hirveä paikka !
Puoliksitäysi kirjoitti:
Ei tainnut punertava pöhö kasvoilla johtua saunomisesta😂😀 tuskin kyllä huonosta omastatunnostakaan...
Alkoholismista?
fjsldifghh kirjoitti:
Alkoholismista?
Ei suinkaan nyt tuossa asemassa oleva kaveri. Raittius, suoraselkäisyys ja urheilullisuus kuvaavat osuvammin tuota ryhdikästä pakkausta.
+Lisää kommentti
Siis tuömyekijät 👹
Ilmoita
Onkohan tämän koulukodin kriisiviestintäsuunnitelma kunnossa?!?
2 VASTAUSTA:
Onkohan siellä asuvien nuorten vanhempia ja sosiaaliviranomaisia tiedotettu paikan ongelmista. Kyllähän pitäisi olla mahdollisuus valita haluaako nuoren asuvan kosteusongelmaisessa kellarissa vaiko paikassa missä oikeasti välitetään. Niitäkin onneksi on. Tämä murju on säilöntäpaikka.
Rahantekoväline "omistajille". Hyväveli auttaa...
+Lisää kommentti
Yhtä kunnossa kuin kaikki muukin.
Ilmoita
Vieläkö tuo paikka jatkaa toimintaansa?
7 VASTAUSTA:
Valitettavasti ~nykyinen nuori
Kerro lisää!
- Aluehallintoviraston (AVI) asiakirjat ovat julkisia. Kannattaa tutustua.
Mahtaneeko löytyä internettitietokoneella nämä asiakirjat?
Näyttää olevan nettisivujensa mukaan seitsemän lapsen paikat kyseisellä perhekodilla. Liekö joku pariskunta joka siellä lapsia työkseen hoitaa.
Hintaa näyttävät saavan 175 euroa per lapsi per vuorokausi, joten kuukaudessa kyseinen pariskunta kuittaa siis 31 kertaa 7 lasta kertaa 31 päivää. eli 37.975 euroa kuukaudessa.
Sama ilmiö tuli esille Anneli Auerin lasten hoidossa, jossa Auerin veli kuittasi vastaavat summat sisarensa lapsista.
Toisaalta, tekisikö kukaan tuollaisia töitä, jos ei siitä tällätavoin kunnolla maksettaisi.
Jos pariskunta on kymmenenkin vuotta toimintaa harjoittanut, laskin että ovat tähän asti saaneet 4.557.000 euroa kymmenen vuoden aikana. Kyllä sillä jo varmasti voikin mahtailla, kuten joku ylempänä kirjoitti.
Siellä on kymmenelle nuorelle paikat. Uudemmassa talossa kolmelle!!! Vedät luvut aika alakanttiin muutenkin.
Vlhryujk kirjoitti:
Siellä on kymmenelle nuorelle paikat. Uudemmassa talossa kolmelle!!! Vedät luvut aika alakanttiin muutenkin.
Ok. Myönnetään että hinnat saattoivat olla alakanttiin. Vasta huomasin että oli vuoden 2012 hintoja.

Mutta on tuo 4 miljoonaa 557 tuhatta aika suuri summa joka tapauksessa,kun kyse on muutaman lapsen kanssa yhdessä elämisestä.

Laskelma oli tehty vain karkeana toisen keskustelun hintojen pohjalta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/10848819/katsokaa-laitoshoidon-hintoja
+Lisää kommentti
Tämän hämärän puljun toimintahan on alkanut jo 90-luvun alussa, omistajalla on ollut sivubisneksenä Ines Lines risteilyt Helsingissä, Golf ravintola, nykyisin Biisoni Areena Uukuniemellä. Ai millä kaikki nämä rahoitettu....ottakaahan selvää. Siinä mitään pariskuntaa ole ollut vuosiin! Perheenomainen my ass.
1 VASTAUS:
Jonkunäköinen kaveriporukkahan sitä valehtelijoidenklubia pyörittää. Kodinomaisuus on siitä paikasta kaukana. Eikä sivubisnekset tuossa vielä ole, kyllä niitä riittää.
+Lisää kommentti
Lasten-ja vanhustenhoito on nykyään suurta bisnestä yhteiskunnan varoilla eli ihanaa valinnanvapautta ja kilpailutusta. Tässä pelissä lasten ja vanhusten hyvinvoinnilla ei ole mitään merkitystä, ainoastaan omistajatahon tilin saldolla on. Mikä puolue ajakaan kaiken yksityistämistä? Joo kokoomus siellä tietysti luuraa hyväveli verkostoineen, ei yhtään yllätä. Amerikan malliin, Ou jee.
4 VASTAUSTA:
Kenenkäs nimi se komeileekaan kokoomuksen puuhamiehenä.
Obrtijyu kirjoitti:
Kenenkäs nimi se komeileekaan kokoomuksen puuhamiehenä.
No kenen? On varmaan aika monia puuhamiehiä noin suurella puolueella kuin kokoomus
Koitappa vähän yhdistellä...
"Lasten-ja vanhustenhoito on nykyään suurta bisnestä yhteiskunnan varoilla eli ihanaa valinnanvapautta ja kilpailutusta. Tässä pelissä lasten ja vanhusten hyvinvoinnilla ei ole mitään merkitystä, ainoastaan omistajatahon tilin saldolla on."

Ekonomin kannanottona sanoisin että nykyinen talousmuotommehan ei ole kapitalismi vaan enemminkin jotain corpocracy tyylinen eli yrityksen etu. Vapaassa markkinataloudessa hinnat ovat matalat, koska yrityksien välillä vallitsee korkea kilpailu. Kilpailu asiakkaista pitää hinnat matalana. Tämän hetkinen talous ei ole kapitalismia, mistä kertoo esim. tutkimukset siitä, että noin 200 yritystä maailmassa hallitsee yli 90% resursseja. Oikeassa vapaassa markkinataloudessa talous olisi paljon enemmän pirstaloitunut lukuisiin pienempiin yrityksiin, hinnat olisivat matalalla ja vallitsisi täydellinen kilpailu.
"Hyväveli piirit" eivät ota mukaan kuin harvoja toimijoita, joille maksetaan valtion verovarakassasta runsaalla kädellä. "Hyväveli" järjestelmä tarjoaa siinä mukana olevalle merkittävän edun. Tämä siis suoraan sanoen heikentää tasoa jota lasten ja vanhustenhuolto on ja tulee olemaan, heikentää vapaata markkinataloutta ja siis suoraan sivuvaikutuksena nostaa hintoja ja laskee palveluiden laatutasoa.
Lastenhoidon alalla parhaat tulot voi saada kun verkostoituu "riittävästi" saamaan myötämielisyyttä, mitä korkeammalta taholta sen parempi.
Lastenhoitajina toimivat ovat suurempien juoksupoikia, jotka ovat hyväksyneet asemansa hierarkisessa järjemässä. Eivät siis häpeä vaikka kieli ruskeaksi muuttuukin. (Saahan siitä ruhtinaallisen korvauksen)
Kannattaa miettiä sitä, että onko tällainen toiminta sopusoinnussa oman arvopohjasi kanssa. Haluatko edistää toimintaa, joka ei edesauta kilpailua (eli siis "kuluttajan" lasten ja vanhusten asemaa, alhaisia hintoja, laadukkainta palvelua ja laatua) vaan johtaa enemminkin tiettyjen toimijoiden kilpailuetuun omalla sektorillaan.
Äänestäminen on Suomessa keino vaikuttaa.
+Lisää kommentti
Natsi- SS- Gestapomeininki.
1 VASTAUS:
Järjestelmällistä valheellisen tiedon syöttämistä kaikkialle, siitä on tämä perhekoti tehty.
+Lisää kommentti
Lasten/nuorten omaiset ja he jotka ovat sijoitettuna Vanhakallioon ovat ne joilla on mahdollisuus vaikuttaa ja yrittää muuttaa tilannetta. Mahdollisimman monta valitusta ja tiedoksiantoa sosiaalityöntekijöille, jotta lasten ja nuorten olot saataisi paremmaksi ja tämän kaltainen toiminta loppumaan kokonaan. Toimintaan ei voida puuttua ilman todisteita ja asianosaisten lausuntoja.
Surullista että tämän kaltainen toiminta on mahdollistettu näin pitkään.
2 VASTAUSTA:
Ei kai kukaan laittamalla laita lapsiaan tuollaisten vieraiden ihmisten hoidettaviksi ja kasvatettaviksi. Eikös nämä lapset ole sellaisia joita pakkohuostaanotetaan huumevanhemmilta ja joiltain rikollisilta jotka menee vankilaan pitkiksi ajoiksi.

Joten eipä taida olla kenelläkään mitään mahdollisuuksia vaikuttaa yhtään mihinkään ellei poliittista johtoa vaihdeta.
Yhteiskunta on päättänyt kuinka tilanteessa toimitaan ja miljoonatulojen jakaminen hyväveljien kesken on sovittu hierarkiassa aina ylhältä alas poliittisesta johdosta lähtien.

Kun järjestämme sinulle(=lasten ja vanhustenhoitajille) näin, niin teet siinä ja siinä asiassa vastavuoroisesti näin ja näin. "Jaetaan sitten taas sivubisneksenä tehtyä rahapottia erikseen." Ines Linesit ja Biisoni Areenat lienevät olla juurikin rahoitettu sopimuksin tyyliin "Toimitamme lapsia ja rahaa, ja sitten tehdään sivubisneskuviot näin ja näin."
Haiskahtaa siltä että jutussa sanelee hyvin korkeat tahot sen miten toimitaan ja mihin myös rahoja käytetään.

Kaikki on laillista. Täällä valittavat ovat joko kateellisia, tai itse lapsensa herrakaruselliin rahantekorattaisiin menettäneitä. Jos asia oikeasti jotakuta kiinnostaa, miksi ei tästä olisi jo suurempaa haloota nostettu?
Voisiko toiminnassa olla mukana niinsanottua bulvaanitoimintaa?
+Lisää kommentti
Nykykäytännössä siis parhaiten verkostoituneet lastenhoitoloiden perustajat voivat päästä saamaan rahaa valtion kassasta järjestämällä oman lastenhoidon. Aika paljon näyttävät saavan, kun ovat kuitenkin samalla sosiaalipalvelutiskillä kuin työttömätkin.

Kilpailevat lastenhoitoyritykset luultavasti "eliminoidaan" erilaisten "tarkastusten" ja löydettyjen "puutteiden", tai sitten vain jättämällä rahaa antamatta valtion hyvävelikassasta.
Hyväveli saa rahaa, koska jakaa muita liiketoimia rahaa antavien politiikan huipulla toimivien kanssa.

Rahansaantiin ei siis liity laadukas palvelutoiminta, vaan ainoastaan tarvitaan kavereita korkeisiin johtopaikkoihin.
Ilmoita
Mitä nopeammin vääristä tavoista päästään eroon, sitä nopeammin toimitavat paranevat, sillä mätä johto pilaa pikkuhiljaa koko laitoksen. Heikko johtaja valitsee usein alaisikseen henkilöitä, joilla ei ole selkärankaa eikä moraalia puuttua johdon tekemisiin, vaan tukevat häntä, olipa asia mikä tahansa. Alaiset taas valitsevat tehtäviin samaa maata olevia. Kun valintakriteerit ovat tällaiset, ohitetaan pätevämpiä ja paikka annetaan huonommalle, mutta sopivammalle. Näin mätä valuu ylhäältä alas.
Ilmoita
Kieroja, röyhkeitä ihmiskyrpiä koko sakki
2 VASTAUSTA:
Antakaa äänenne Kokoomukselle, ja tätä siitä seuraa. Kansa on itse valinnut ja sitä nyt saa mitä on tilattu.
Tämän paremmin ei voisi asiaa sanoa!
+Lisää kommentti
1 VASTAUS:
Miksi tuon toisen sedän naama kuplii.
+Lisää kommentti
Kylläpä tatti helottaa.
Ilmoita
9 VASTAUSTA:
En halua juoruilla täällä, mutta suhteellisen tuottavaa toimintaa näyttäisi tällaisen koulukodin pitäminen olevan!

https://www.finder.fi/Perhekoteja/Vanhakallion+Perhekoti+Oy/Helsinki/yhteystiedot/347556
Puotilan_tietäjä kirjoitti:
En halua juoruilla täällä, mutta suhteellisen tuottavaa toimintaa näyttäisi tällaisen koulukodin pitäminen olevan!

https://www.finder.fi/Perhekoteja/Vanhakallion+Perhekoti+Oy/Helsinki/yhteystiedot/347556
Kovaa tulosta tehdään muiden ahdingolla. Alhaisia saastoja.
Puotilan_tietäjä kirjoitti:
En halua juoruilla täällä, mutta suhteellisen tuottavaa toimintaa näyttäisi tällaisen koulukodin pitäminen olevan!

https://www.finder.fi/Perhekoteja/Vanhakallion+Perhekoti+Oy/Helsinki/yhteystiedot/347556
Ohoh! Eipä olisi uskonut! Kerro lisää! Mistähän näiden muiden vastaavien laitosten tiedot löytyvät?!?
SenkkaNenästä kirjoitti:
Ohoh! Eipä olisi uskonut! Kerro lisää! Mistähän näiden muiden vastaavien laitosten tiedot löytyvät?!?
Ehkä löytyy YTJ ja muista julkisista lähteistä mutta taitaa maksaa euron pari että saa yritystiedot ulos.
SenkkaNenästä kirjoitti:
Ohoh! Eipä olisi uskonut! Kerro lisää! Mistähän näiden muiden vastaavien laitosten tiedot löytyvät?!?
Tuliko yllätyksenä vai yritätkö johdatella
Saatiinko itse pääpiru paikalle?
jalgihaohoho kirjoitti:
Ehkä löytyy YTJ ja muista julkisista lähteistä mutta taitaa maksaa euron pari että saa yritystiedot ulos.
Etelä-Suomen Aluehallintovirasto

Työsuojelun vastuualue.

2017 lopussa tehdyssä tarkastuksessa kaikki levällään.

Surullista luettavaa.

Noh, sittemmin kaikki varmaankin laitettu kohdilleen.

Julkinen raportti!
Kerro lisää veikkonen! Mistäpä se löytyy tämä raportti?
Höyry-Raili kirjoitti:
Kerro lisää veikkonen! Mistäpä se löytyy tämä raportti?
Etelä-Suomen Aluehallintovirasto

Työsuojelun vastuualue.

Tuolta kun tiedustelet.

Julkisia asiakirjoja eivätkä peri maksua asiakirjan lähettämisestä sähköpostitse.
+Lisää kommentti
Onkohan muita vastaavia laillisia keinoja, joilla tällaisessa jälkisosialistisessa yhteiskunnassa kansan maksamat verovarat kähmitään "herratason avustamana" omiin (sekä herrat jaolle) taskuihin?
Lastenhoitaminen on paljastettu, mitähän muuta löytyy?
Aikoinaan Liisa Kulhia paljasti monia tällaisia rötöstelijöitä, mutta sitten kun alkoi rakennusliikkeitä, suomen pyhiä lehmiä, paljastamaan, tuli aika nopeasti Kulhialle kirjaimellisesti loppu....
6 VASTAUSTA:
Rötösherrat kuriin ja uudet tilalle!
Mielellään uudet sellaisia jotka eivät ole rötösherroja ja kansan varallisuuden varkaita.
Kertokaa hyvät ihmiset tietonne eteenpäin näistä koijareista niin saavat mitä ansaitsevat.
Rohkaistuen kirjoitti:
Kertokaa hyvät ihmiset tietonne eteenpäin näistä koijareista niin saavat mitä ansaitsevat.
Minne pitäisi kertoa? Kukaan ei välitä, ja pojilla on takataskuissaan niin poliisin johto kuin kaikkien toimittajien esimiehistö koko Suomen suuresta "lehdistöstä".
Suomessa ei ole mitään lehdistöä. On vain muurariveljien sanansaattajia.
hgaiugrwigiag kirjoitti:
Minne pitäisi kertoa? Kukaan ei välitä, ja pojilla on takataskuissaan niin poliisin johto kuin kaikkien toimittajien esimiehistö koko Suomen suuresta "lehdistöstä".
Suomessa ei ole mitään lehdistöä. On vain muurariveljien sanansaattajia.
Noinhan he haluavat kaikkien ajattelevan. Miten olisi toimittaja joka iltalehteen kirjoitti, eikö koskenut kyseistä paikkaa. Kannattaisiko häneen olla yhteydessä.
hgaiugrwigiag kirjoitti:
Minne pitäisi kertoa? Kukaan ei välitä, ja pojilla on takataskuissaan niin poliisin johto kuin kaikkien toimittajien esimiehistö koko Suomen suuresta "lehdistöstä".
Suomessa ei ole mitään lehdistöä. On vain muurariveljien sanansaattajia.
Tämä porukka ei lakimiestä taida tarvita jos on noin kovat taustajoukot
+Lisää kommentti
Noitavainoa Ylen malliin
MIELIPIDE · 25.6.2018
Perussuomalainen Laura Huhtasaari joutui Ylen hävyttömän ja keskitetyn noitavainon kohteeksi. Yle valjasti kaikki käytettävissä olevat persufoobikot liikkeelle tutkimaan, löytyisikö Huhtasaaren gradusta plagiointia. Ylen mukaan plagiointia kuulosti Huhtasaaren gradussa olevan enemmän kuin riittävästi. Koko gradu on pelkkää plagiointia ihan tekijäänsä myöten, mikäli Yleen on uskomista. Nyt äkkiä gradu pois ja saman tien myös politiikasta pihalle tuollainen kansanvillitsijä.
Ilmeisesti verorahoin kustannetussa Ylessä ottaa todella koville kun näyttävä ja sanavalmis vaalea perussuomalainen nainen on suosittu ihmisten keskuudessa. Tekee niin sanotusti erittäin kipeää. Voihan olla, että noitavainoa ohjaavat poliittiset vastustajat Yle käsikassaranaan. Se on hyvinkin paljon mahdollista. Kaikenlaisista eri asioista on niin paljon kirjoiteltu, että varmasti jokaisesta löytyy jotain jo aikaisemmin mainittua. Ylen systemaattinen ajojahti Huhtasaarta kohtaan on surkuhupaisaa seurattavaa, varsinkin veronmaksajien näkökulmasta.
Vallan vahtikoiria tarvitaan ja politrukkeja pitääkin tutkia sekä hutkia. Mutta sen pitää olla tasapuolista. Kaikki tai ei mitään, kuten siinä veikkauksen pelissä. Ylellä tuntuu energiaa ja rahaa riittävän kun kyseessä on Huhtasaaren gradu. Entä muiden gradut? Eikö niiden syynäämiseen Ylellä ole voimavaroja tai kiinnostusta? Jari Vilenin graduakin voisi vähän vielä pöläyttää, ai niin Jari on kokoomuslainen. Siis pyhälehmä.
Yle keskittyi täydestä sydämestään kantamaan risuja ja syttöjä Huhtasaaren jalkojen alle. Siinä sitten raavitaan märkiä tulitikkuja, ei ota rovio syttyäkseen kaiken vaivannäön jälkeen. Ei sitten millään. Tulee mieleen toimittajan esiintyminen hänen tentatessa Huhtasaarta vaalitentissä tammivaaleissa kun keulahahmoa maalle etsittiin. Miksi hymyilette? Vieläkö hymyilyttää?
Kokoomuslaisen Susanna Kosken sanomiset hänen kohdatessaan pitkäaikaistyöttömän eivät saaneet Ylen rovionkokoajia liikkeelle. Puoluetausta vaikuttaa suojelevasti tässä tapauksessa. Kokoomuslaisia poliitikkoja Ylellä ei ole tapana jahdata, se ei varmaankaan ole suotavaa. Joitakin vuosia sitten eduskunnan täysistunnossa kokoomuksen edustaja Sampsa Kataja oli selvästi päihtynyt kuten Jenni Vartiainen laulaa. Eipä siitäkään sen enempää.
Mikäli perussuomalaisten kokoomusosastosta joku olisi töräytellyt kuin kokoomuksen Suski, kuinka Yle olisi sitten reagoinut. Varmaankin puheenjohtaja Jussi Halla-aho olisi vaadittu torille yleisesti kivitettäväksi ja Veikko Vennamo kaivettu haudastaan. Ei Ylen kohdalla mihinkään kohtuullisuuteen oikein jaksa uskoa.
Ari Saukko
FACEBOOK TWITTER WHATSAPP
Ilmoita
Jani Sakari Pitkänen, prokuristi (10/2016)
Lähde: Kaupparekisteri
Aikaisemman viestin linkistä hämmästyneenä.
Mikä on tämän miehen rooli tuossa sirkuksessa.
2 VASTAUSTA:
Olipas hyvä huomio! Mikähän mahtaa olla miehiään ja millä mandaatilla?!? Tässä tivolissa kaikki on mahdollista!
Lottovoitto jokaiselle vastaavanlaista bisnestä pyörittävälle.
+Lisää kommentti
Veljeni vartija. Kenestä se elokuva kertookaan?
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Tässä tietoa Taloussanomien maksuttomasta palvelusta:

Yrityksen Vanhakallion perhekoti Oy liikevaihto oli 832000 euroa 2017 ja työllisti 7 henkilöä. Liikevaihto nousi 14,9 prosenttia. Tilikauden tulos oli 123000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 18,3. Yhtiön omavaraisuusaste oli 74,7 prosenttia.

Melkoista bisnestä, kun voi vielä mennä koko kesäksi muualle viettämään lomaa ja
pyörittämään muuta liiketoimintaa.
4 VASTAUSTA:
Verovarojen kähmintää. Kaikki rahoitetaan verovaroilla, mutta rahat siirtyvät yksityisten omiin taskuihin. Onko tuo bisnestä, häh? Kun lukee koko tämän ketjun, voi todeta että kokkareilla on toiminta härskiäkin härskimpää. Luulisi että monipuoluejärjestelmässä toinen toisensa valvonta toimisi hieman paremminkin...
Lasten perhekodista vastaava henkilö pyörittää yritystoimintaa ja asuu
toisella paikkakunnalla osan vuodesta. Eikö kouluikäisten lasten valvonta
ja hoito ole kokopäiväistä ja kokoaikaista työtä. Ainakin siitä maksetaan
suuret korvaukset, kuten tilinpäätöksistä on nähtävillä.
AVI Työsuojelun tarkastuksessa 2017 ilmoittavat : "työpaikalla työskentelee 10 työntekijää"!
Mitämilloinkin kirjoitti:
AVI Työsuojelun tarkastuksessa 2017 ilmoittavat : "työpaikalla työskentelee 10 työntekijää"!
Perhekodista vastaava johtaja voi siis pyöritellä ihan muuta bisnestä.
Eikö perhekodin kuuluisi tarjota kodinomaiset olosuhteet lapsille ja
lisäksi heistä huolehtivat vanhemmat pitäisi olla aina paikalla?
+Lisää kommentti
Ylläpito poistanut nuoren hätähuudon.
4 VASTAUSTA:
Eikö näitä paikkoja valvota? Tätä toimintaa ylläpidetään yhteiskunnan varoilla
ja nuorten hyvinvoinnista näissä perhekodeissa on kysymys.
Kyllä vain ehdin lukemaan ennen ylläpidon poistoa kyseisen HÄTÄHUUDON nuorelta nyky asukkaalta . Todellakin huolestuttava uutinen paikasta jossa epäpätevät tekijät käyttävät vääränlaisia tapoja asioiden eteenpäin viemiseen. Mielestäni tämäkin huuto olisi selvitettävä kyseisen paikan kanssa viranomaisten kera elikkä vastuuseen tekijät ( tekijä ) .
Itse myös ehdin lukea nuoren TÄSSÄ perhekodissa asuvan avunpyynnön.
Eikö perhekodin tulisi olla turvallinen, huolehtiva asuinympäristö ja
myös koti nuorille, jota heidän omat vanhempansa eivät ole pystyneet tarjoamaan.
Nuoret eivät saisi olla vain rahastuksen välikappaleita.
Myös minä kerkisin lukea tuon nuoren HÄTÄHUUDON! Nyt voi vain ajatella, miten jatkossa alkavat painostaa nuoria, ja rankaista kyseisen hätähuudon tehnyttä. Pahin mitä seuraavaksi kyseiselle nuorelle voi tapahtua, on että häntä aletaan syrjiä, jättää "ulkopuoliseksi" tuon "kodin" sisällä. Aikuiset vetäjät osaavat takuuvarmasti keinot sen suhteen miten sadismia alkavat rangaistukseksi käyttää. Aikuisten kyky henkisen väkivallan toteuttamiseen on nuoreen verrattuna ylivoimainen, ja nuori saattaa hajota henkisesti aikuisten painostuksen alaisena.
Nuorten kannalta olisi kai hyvä, jos tulisi jatkuva sosiaalityöntekijän valvonta riittävän usein paikalla käymään, jotta aikuiset ohjaajat saa pidettyä kurissa, ettei nuoret hajoa mahdollisten sadististen toimenpiteiden seurauksena.
+Lisää kommentti
Tutkintapyyntö poliisille. Onhan tekijäkin tiedossa, siinä mitään sosiaalityöntekijää tarvita.
1 VASTAUS:
Tutkintapyyntöä joo, mutta mikä on se rikos? Valvonnnan pitäisi toimia julkisen valvonnan piiristä, eikä yksityishenkilöiden tutkintapyyntöinä. Jos toiminnassa on puutteita, tulisi syytetoimien tapahtua yleisen syyttäjän kautta, eikä joidenkin yksityishenkilöiden tutkintapyyntöjen perusteella. Puuttuuko toimialaa koskien kokonaan yleiset standardit ja toiminnassa mukanaolevien pätevyyden ja oikeudenmukaisuuden valvonta. Päättyykö yhteiskunnan mielenkiinto koko lasten- ja nuortenhoito -asialle siihen, kun antavat toiminnan vetäjille miljoonat korvauksina käteen.
"Tuossa teille viisi miljoonaa, ja hoitakaa itse loput"... Niinkö se menee?
+Lisää kommentti
"Tuossa teille viisi miljoonaa, ja hoitakaa itse loput"... Niinkö se menee?"

Aika pitkälle menee juuri näin. Jos kukaan perhekodissa asuva nuori tai henkilökuntaan
kuuluva ohjaaja ei uskalla tuoda epäkohtia esille, on siihen vaikea puuttua.
Jos toiminnassa on puutteita ja laiminlyöntejä on ne tuotava valvontaviranomaisten
tietoon. Silloin siihen on pakko puuttua ja tehdä tarkastus perhekodin tiloissa ja
tarkastaa onko kohtelu asianmukaista. Pelottelulle ei pidä alistua.
3 VASTAUSTA:
Vai että pakko puuttua! Ainoa asia missä ollaan aktiivisia, on silmien ummistelu(mm. asiakasohjauksen päällikkö, johtava sosiaalityöntekijä).
Voihan toki olla että heille syötetään semmoista huttua että asiat hoituvat yhdellä puhelinsoitolla.
Koulu- ja perhekotien toimintaa valvotaan. Lapsiasianvaltuutettu on ottanut
kantaa lasten oikeuksiin ja oloihin näissä laitoksissa. Kaikkien pitäisi uskaltaa
tuoda väärinkäytökset esille. Siis kaikkien perhekodissa asuvien lasten ja
siellä työskentelevien ohjaajien pitäisi uskaltaa tuoda kaikenlainen huono
kohtelu viranomaisten tietoon.
ilmoitusriittää kirjoitti:
Koulu- ja perhekotien toimintaa valvotaan. Lapsiasianvaltuutettu on ottanut
kantaa lasten oikeuksiin ja oloihin näissä laitoksissa. Kaikkien pitäisi uskaltaa
tuoda väärinkäytökset esille. Siis kaikkien perhekodissa asuvien lasten ja
siellä työskentelevien ohjaajien pitäisi uskaltaa tuoda kaikenlainen huono
kohtelu viranomaisten tietoon.
..."ja siellä työskentelevien ohjaajien pitäisi uskaltaa tuoda kaikenlainen huono
kohtelu viranomaisten tietoon."...

Jos ohjaajat toisivat huonot kohtelut viranomaisten tietoon, olisi se sama kuin itse itsensä ilmiantaisivat.

Kuka nyt omaa oksaansa alkaisi sahata?
+Lisää kommentti
Kun aika on kypsä tai tilanne sitää vaatii, tulee tänne luettavaksi julkiset raportit.
Toimintatavoissa onkin ihmeteltävää.
Ilmoita
Etteivät sunkaan olisi täällä käyneet tarkastelemassa?!?

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005889908.html
2 VASTAUSTA:
Tarkastuksia on tehty kaikissa sijoitus- ja koulukodeissa.
Toivottavasti myös kaikissa paikoissa haastateltaisiin sijoitettuja lapsia
ja heidän vanhempiaan. Sieltä se totuus näistä paikoista selviäisi....
eivät.uskalla.puhua kirjoitti:
Tarkastuksia on tehty kaikissa sijoitus- ja koulukodeissa.
Toivottavasti myös kaikissa paikoissa haastateltaisiin sijoitettuja lapsia
ja heidän vanhempiaan. Sieltä se totuus näistä paikoista selviäisi....
Tarkastajat hämmästyivät: laitoksissa väitetään että nuoret valehtelevat

Helpoin tapa kumota nuoren kertomukset kaltoin kohtelusta, hätähuudot jne.
Siihen kylkeen ylityöllistetty, haluton sosiaalityöntekijä, niin nuori on täysin aseeton.
Suosikki sosiaalityöntekijä pitää toki olla, joka ohjaa asiakkaansa kaikista epäkohdista ja ilmoituksista huolimatta samaan laitokseen.
Niin tässäkin tapauksessa.
+Lisää kommentti
Vieläkö tuo Puotilan komposti jatkaa toimintaansa.
2 VASTAUSTA:
Miksi ei jatkaisi? "Herrat" ovat todenneet kaiken olevan kunnossa ja keskustelun katsotaan päättyneen.
Kannatavaa tuo perhekotitoiminta on ainakin tilinpäätöstietojen mukaisesti.
Johtajalla on aikaa matkustella ja pyörittää biisonimafiaa Uukuniemellä.
No, sijoitettujen lasten kustannuksellahan voi tehdä mitä vaan.
+Lisää kommentti
vankilat on julkisessa omistuksessa niin vankila bisnestä ei voi harkita mutta siasperhe /laitos bisnes on mahollista olla yksityisellä omistuksella niin päädyttiin veljeni kanssa perustaa perhekoti josta voidaan kiristaa nuorten menoista omaan pussiin ja hyvin tää on mennyt eikä kukaan pysty pysäyttää meijän toimintaamme koska kokomus puolue puolustaa yksityis yrittäijä " erikois yhteydet"
9 VASTAUSTA:
Kun joku asukas uskaltaa avata suunsa kyseisestä paikasta, niin laukkasen veljekset
lähtevät täyttä laukkaa kohti Uukuniemeä. Siellä voivat sitten isotella saavutuksillaan.
Ja maalaiset uskovat kaiken mitä kerrotaan. Voipi olla jopa juttu paikallislehdessä
näistä " hyväntekijä veljeksistä."
juholat kirjoitti:
Kun joku asukas uskaltaa avata suunsa kyseisestä paikasta, niin laukkasen veljekset
lähtevät täyttä laukkaa kohti Uukuniemeä. Siellä voivat sitten isotella saavutuksillaan.
Ja maalaiset uskovat kaiken mitä kerrotaan. Voipi olla jopa juttu paikallislehdessä
näistä " hyväntekijä veljeksistä."
Nii se sitte on. Myö mualaiset ei tiijetä mittään. Meille voip syöttee mitä vuan.
Myö ollaan vähä biisoni puskemii. Koettakee ymmärtee.
Annetaan vuan räpytykset pojille.
nuapuri kirjoitti:
Nii se sitte on. Myö mualaiset ei tiijetä mittään. Meille voip syöttee mitä vuan.
Myö ollaan vähä biisoni puskemii. Koettakee ymmärtee.
Annetaan vuan räpytykset pojille.
Höynäytettyjä riittää, älä suotta häpeile.
Kyl minnuu on nyt viety ko piisonia narussa ja kesälä
tukkikuljetuksel....
juholat kirjoitti:
Kun joku asukas uskaltaa avata suunsa kyseisestä paikasta, niin laukkasen veljekset
lähtevät täyttä laukkaa kohti Uukuniemeä. Siellä voivat sitten isotella saavutuksillaan.
Ja maalaiset uskovat kaiken mitä kerrotaan. Voipi olla jopa juttu paikallislehdessä
näistä " hyväntekijä veljeksistä."
Eikö kyseinen paikka ole todettu toimintakelpoiseksi, puhtoiseksi alustaksi nuorten hyvinvoinnille. Eihän siinä karkuun tarvitse kaasutella?
Nilkkasuoraksi kirjoitti:
Eikö kyseinen paikka ole todettu toimintakelpoiseksi, puhtoiseksi alustaksi nuorten hyvinvoinnille. Eihän siinä karkuun tarvitse kaasutella?
Toimii niin kauan kuin hyväveli-verkostokin....
hyvätveljekset kirjoitti:
Toimii niin kauan kuin hyväveli-verkostokin....
Toimii toimii valohoidossa Thaimaassa.
Hua Hinissa nähty laahustamassa vahvassa laitamyötäisessä.
Silmä_kovana kirjoitti:
Hua Hinissa nähty laahustamassa vahvassa laitamyötäisessä.
Jep, tämä perhekodin isäntä toimii siis lastensuojelussa. Eikö lapsia pitäisi suojella
näiltä tyypeiltä....
+Lisää kommentti
Valohoito tekee ihmeitä. Jaksaa sitten kesän paukutella henkseleitä Uukuniemellä.
10 VASTAUSTA:
Vastuullista ja sitoutumista vaativaa työtä tuo sijaiskotitoiminta.....
Juu ja eiköhän taas sitten Heikki veljen kanssa miehissä huristella Tuk Tukilla pitkin Uukuniemen raitteja. Pois tieltä risut ja männynkävyt!
juholat kirjoitti:
Vastuullista ja sitoutumista vaativaa työtä tuo sijaiskotitoiminta.....
Matti rahastaa sijoituslapsilla, Heikki taas päihdekuntoutujilla ja asunnottomilla.
Molemmat ovat yhteiskunnan varoilla ylläpidettävää toimintaa. Veljesten pyörittämä
Juhola on todellisuudessa 450-paikkainen juottola Uukuniemellä. Ja sitten esiintyvät
suurina "hyväntekijä"-veljeksinä.
kippis kirjoitti:
Matti rahastaa sijoituslapsilla, Heikki taas päihdekuntoutujilla ja asunnottomilla.
Molemmat ovat yhteiskunnan varoilla ylläpidettävää toimintaa. Veljesten pyörittämä
Juhola on todellisuudessa 450-paikkainen juottola Uukuniemellä. Ja sitten esiintyvät
suurina "hyväntekijä"-veljeksinä.
Korjaus vielä tuohon Juholaan. On siis 529-paikkainen kesäjuottola.
Voit vetää vaikka minkälaiset lärvit, petipaikkoja navetanvintit täynnä....
Melkoisen ristiriitaista toimintaa. Ammattina autetaan alkoholi ongelmaisia ja
elämänhallinnan menettäneitä ihmisiä ja perheitä. Tällaisen toiminnan kulut
tulevat veronmaksajien, siis yhteiskunnan varoista. Jos nämä samat henkilöt
harjoittavat toisaalla ravintolatoimintaa alkoholitarjoiluineen, on se asiakkaiden
maksimointia, sanan varsinaisessa merkityksessä. Täysin häikäilemätöntä
toimintaa.
Juu ja onpahan tähän yritysryppääseen kuulunut vallan tällainenkin:

http://ineslines.fi

Siellä jos missä pidettiin varsinaisia ryyppäjäisiä ja perhekodin nuoret siellä mukamas pyytettömässä "työharjoittelussa" tai missä lie.
kippis kirjoitti:
Matti rahastaa sijoituslapsilla, Heikki taas päihdekuntoutujilla ja asunnottomilla.
Molemmat ovat yhteiskunnan varoilla ylläpidettävää toimintaa. Veljesten pyörittämä
Juhola on todellisuudessa 450-paikkainen juottola Uukuniemellä. Ja sitten esiintyvät
suurina "hyväntekijä"-veljeksinä.
Yhteiskunnan varoilla ovat eläneet koko ikänsä ja rakentaneet "imperiuminsa".
Hauskuuksia_horisontissa kirjoitti:
Juu ja onpahan tähän yritysryppääseen kuulunut vallan tällainenkin:

http://ineslines.fi

Siellä jos missä pidettiin varsinaisia ryyppäjäisiä ja perhekodin nuoret siellä mukamas pyytettömässä "työharjoittelussa" tai missä lie.
Onpahan Uukuniemelläkin täysi-ikäinen kortin omaava "oma nuori" toiminut Matin ja hänen opetuslapsiensa ryyppykuskina viikonloppukarkeloissa.
Olisihannäitä kirjoitti:
Onpahan Uukuniemelläkin täysi-ikäinen kortin omaava "oma nuori" toiminut Matin ja hänen opetuslapsiensa ryyppykuskina viikonloppukarkeloissa.
Siinäpä opiksi otettavaa mallia perhekodin isältä. Näin saadaan myös tulevaisuudessakin
asiakkaita näihin perhekoteihin ja asuntoloihin. Kaksisuuntaista toimintaa ja rahastus
pelaa.....
Hauskuuksia_horisontissa kirjoitti:
Juu ja onpahan tähän yritysryppääseen kuulunut vallan tällainenkin:

http://ineslines.fi

Siellä jos missä pidettiin varsinaisia ryyppäjäisiä ja perhekodin nuoret siellä mukamas pyytettömässä "työharjoittelussa" tai missä lie.
Ravintola Solvik ja Puotilan kartano
Miten näiden bisnesten kävi?
+Lisää kommentti
Helsingin Seudun Kokoomus ry
Liity tähän yhdistykseen

Yhdistyksen puheenjohtaja
Matti Laukkanen
Matkapuhelinnumero: 040
matti.laukkanen(at)vanhakallio.fi

Yhdistyksen sihteeri
Heikki Laukkanen
Matkapuhelinnumero:
heikki.laukkanen

Jäsenmaksu 50 euroa / vuosi.
Nuorisojäsenmaksu 22 e
1 VASTAUS:
Juu se on tämä Heikkikin suuna ja päänä hössöttämässä joka paikassa. Veljensä luomus koko ukko. Muutoin Oskari Olematon Nollakatu 0. Mr. Nobody.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Vanhakallion perhekoti

Onko kenelläkään tietoa tai kokemuksia millainen paikka tämä on? Hirmu ristiriitaista tietoa liikkuu tästä perhekodista.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta