Kissanpentu ja hernekeitto

Herne nenässä

Onko muilla kissoja, jotka olisivat hulluina purkkihernekeittoon? En tiedä tekeekö se pieni määrä lihaa, jota ne purkkikeittoon laittavat kisuni hulluksi, mutta hernekeitto-fani on kyllä meidän herra. Kun avaa säilykkeitä niin ymmärrettävästi kissa yhdistää sen omien ruokapurkkiensa avaamiseen, mutta kun tämä tapaus tulee nenä pitkällään tönimään kättä edestä, että pääsisi nuolemaan keittoa purkista. Ja kun on keiton valmistanut, kissa tönii tassullaan kannen kattilan päältä pois, jotta pääsee lipsuttelemaan keittoa kattilasta (kunhan on vähän jäähtynyt). Jos jättää lautasen hetkeksi pöydälle syömisen jälkeen niin kyllä käy katti sen nuolemassa puhtaaksi. Laitan keittoon vielä tuoretta sipulia ja sinappia, jotka nyt luulisi olevan kissalle hyi!

En todellakaan anna kissani syödä ihmisten purkkihernekeittoa jos joku nyt siitä rupeaa skitsoamaan. En vain ymmärrä mikä siinä kisua kiehtoo... Kertokaa jos on samanmoisia kokemuksia!

4

2468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • satska

      Heips, meen kisut tekee ihan samaa. Ne tuntuu oikeen rakastavan hernekeittoo. Taisivat jopa aavistaa mitä olin tekemäs, ku laitoin ehtool herneet likoo, joista tein ihan ite soppaa. Mulla on 4 kissaa ja kaikki ovat syöneet hernekeitoo ihan alust asti, eikä mitään ongelmii oo ollu, 3 norskii ( äiti, iskä ja lapsi) ja 1 lyhytkarvanen, villikissa (tosin kesytetty nyt), Ollu meil vuoden "viikonloppu-hoidos",:)) En tietenkää anna niitten ihan ähkyyn asati ittensä ahmii, meinaan "peräpään" päästöt on kyl ihan saman tuoksusii ko ihmiselläki, mikä on syöny rokkaa. ;))

    • Pikkukissan keinoemo

      Sipuli on erittäin epäterveellistä kissalle, sitä ei saa antaa. Kissa voi pitää niistä lihasattumista hernekeitossa, mutta se ei pysty käyttämään herneitä ravinnokseen. Ei kannata antaa kuin pieniä makupaloja, vaikka kissa kerjäisi hernesoppaa.

      Kissa on lihansyöjä eikä periaatteessa pysty käyttämään kasviperäisiä ruoka-aineita hyväkseen! Yhtä vähän itse asiassa kuin kani pystyisi sulattamaan jauhelihaa... Eli ei liikaa hernekeittoa tai mitään kasviksia kissalle!

    • isi-kisu

      Voi olla että kisu on tottunut saamaan huomiota purkin avaauksen äänen aikaan ja nyt kun huomiota ei tule _tarpeeksi_ muutoin yrittää saada sitä lisää purkinavauksen yhteydessä.

      Toinen on sitten avatun purkin tuoksu, se voi selittää asian myös.

    • Anonyymi

      Jopa korkealatuisissa kissan kuivaruuissa on hernettä, herne proteenia. Se sopii oikein hyvin myös kissoille. Itselläni on 3 kissaa joista yksi rakastaa hernekeittoa. Ja koska olen vegaani keitossani ei ole lihaa. Mutta kohtuudella kaikkea tietysti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe