Päivityksiä Suomi24:n palveluissa 29.5.2012

Hei käyttäjät!

Päivitämme palveluitamme tiistaina 29.5.2012. Päivitys edellyttää käyttökatkon, joka toteutetaan klo 6.00-8.00 välisenä aikana. Katkon aikana kaikki palvelut ovat pois käytöstä. Päivityksessä tuomme käyttäjiemme ulottuville uudet käyttö- ja turvallisuusohjeet sekä Suomi24 Kommentaattorin testiversion.

Olemme päivittäneet palvelun käyttöohjeet ajan tasalle ja korjanneet niissä olleita vanhoja ohjeistuksia. Uudet käyttöohjeet sisältävät Suomi24:n säännöt sekä jokaista palvelua koskevat erilliset käyttöohjeet. Ohjeisiin on kerätty myös usein kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia.

Käyttöohjeiden ohella olemme uudistaneet myös palvelun turvallisuusohjeet. Turvallisuusohjeiden tarkoituksena on parantaa turvallisuutta, edistää vastuullista käyttäytymistä sekä ylläpitää yhteisön hyvinvointia ja hyvää henkeä. Turvallisuusohjeet on uudistettu yhteistyössä Exit-hankkeen, Mannerheimin Lastensuojeluliiton sekä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa. Uusissa ohjeissa on erilliset osuudet alaikäisille käyttäjille sekä heidän vanhemmilleen.

Päivityksen yhteydessä palveluun lisätään myös Suomi24 Kommentaattori, joka on uusi palvelun ulkoinen keskusteluominaisuus. Kommentaattori on tällä hetkellä vielä beta-testausvaiheessa, jonka aikana pyrimme testaamaan sen toimivuutta ja keräämään palautetta käyttäjiltä. Kommentaattorin beta-vaihe totetutetaan yhteistyössä Katso-sivuston kanssa, jossa käyttäjät voivat kommentoida Katson artikkeleita ja uutisia. Suomi24:n puolella Kommentaattori kerää yhteen Katsossa käydyt keskustelut. Kommentaattorin löydät keskusteluista vasemman valikon alalaidasta.

Käyttäjiltä saamamme palaute on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi pyydämmekin teitä arvioimaan tämän päivityksen sisältöä. Olemmeko onnistuneet käyttöohjeiden uudistamisessa? Koetko turvallisuusohjeet hyödyllisiksi? Mitä mieltä olet Kommentaattorista? Voit lähettää meille kommentteja, ruusuja tai risuja kirjoittamalla viestin tämän tiedotteen jatkoksi.

Aurinkoisin terveisin,
Mari
Suomi24

57

1496

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kysynpä vain.

      Sisältö vain ei muutu. Sama hörhelö suoltaa P,askaa 24/7 365pv vuodessa joka ainoa sekuntti.
      Miksi sallitte törkyviestit?

      • su

        Juu, ja sekopäisten uskonlahkojen helve/tin pelottelut ja tuomiot.

        Kerran laitoin raamatun tekstiä päivän sanaksi, se poistettiin. Täällä on pelkkiä raamatun lukuja sivun täydeltä. Ei tämä ole mikään rippikoulusivu että täällä turhaan piestää raamatunlausein ja sitten niiden kanssa riidellään omin tulkinnoin. Poistamista olisi paljonkin.


      • aihekko?
        su kirjoitti:

        Juu, ja sekopäisten uskonlahkojen helve/tin pelottelut ja tuomiot.

        Kerran laitoin raamatun tekstiä päivän sanaksi, se poistettiin. Täällä on pelkkiä raamatun lukuja sivun täydeltä. Ei tämä ole mikään rippikoulusivu että täällä turhaan piestää raamatunlausein ja sitten niiden kanssa riidellään omin tulkinnoin. Poistamista olisi paljonkin.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10709581


    • Kiitän kohteliaisuudesta, jos tarkoitat näitä karavaanarin elämästä vieraantuneita nk. paappoja mukaal lukien sinä. Kirjoituksistasi ei paista laisinkaan asiallisuutta. tuntuukin kun olisit katkeroitanut mielesi paappojen kanssa seurustellassa. Toivon tietenkin että kaltaisesi pilkkaajat poistetaan 24 keskusteluista lopullisesti. Eikö sinut jo monesta muusta keskusteliusta ole poistettukin. Muistathan että Kotkan poliisilla on meneillään tutkinta minuun kohdistuneita herjauksista, myöskin tällä saitilla. Mikä on palstan moderaattorin mielestä ollut täysin hyväksyttävää. Katson myöskin moderaattorin poistamneen puolueellisesti vain minun viestini, jättäen minuun kohdistuvat herjaukset poistamatta. Olen kopioinut lukemattoman määrän minuun kohdistettuja herjauksia viimeisen kuukauden aikana sekä toimittanut ne edelleen asiaa tutkivalle poliisille.

      • hoh,hoijaa.

        Olemme päivittäneet käyttö- ja turvallisuusohjeemme. Turvallisuusohjeet on toteutettu yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Exit-hankkeen ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa. Koetko uudet turvallisuusohjeet hyödyllisiksi?

        Mitä hyötyä on ohjeista jos ne ei toimi ??? Ylläpito vois lukea hetken vaikka NUORTEN PALSTOJA !!!


      • su

        Oletko merkannut muistiin nimimerkki Jeesus pelastaa, hänen savon ukkoon kohdistuvat nimittelyt ja solvaukset. Kielenkäyttö on kuin Lestadiuksen oppikirjasta. Lestadius ei ollut Jumala ja ei Jeesuskaan.Jos et tee patnnusta joudut helvettiin. En tiedä onko se miten suuri rikos, mutta lähimmäisen herjausta se voi olla. Vai mitä teuta?

        Jos ei henkilökohtaista nimittelyä ja herjaamista ei ole. tämä palsta on mielestäni vapaa kaikenlaisille arvosteluille uskovasta yhteisöistäkin.
        Jumalaa, ei tietääkseni ole kukaan pilkannut. Mutta jos rikoksia puolustellaan peitellään ja hyvitellään pelkillä rukouksilla, se on jo rangaistuksen aiheinen asia.


    • 123+

      Mix kaikki keskustelupalstat ei vieläkään toimi?????

      • olis aika jo puuttua

        Turvallisuusohjeiden tarkoituksena on parantaa turvallisuutta, edistää vastuullista käyttäytymistä sekä ylläpitää yhteisön hyvinvointia ja hyvää henkeä. Turvallisuusohjeet on uudistettu yhteistyössä Exit-hankkeen, Mannerheimin Lastensuojeluliiton sekä Pelastakaa Lapset ry:n kanssa. Uusissa ohjeissa on erilliset osuudet alaikäisille käyttäjille sekä heidän vanhemmilleen.>> Ohjeet myös yli-ikäiselle hörhelölle !!


      • Sebily

        Voi olla ihan hyväkin ettei toimi, aivan älyttömän typeriä juttuja ja todella ala-arvoista kirjoittelua. MItä ihmeen väkeä täällä pyörii?! Monia viestejä voisi kyllä erittäin hyvin ja sensuroida! Jotain sivistystä ja tasoa toivoisi!


    • hyi.

      Niin, suomi24:ssä liikkuu pahamaineinen kukkahattutäti, joka tulee saarnaamaan liian nuorten seksielämästä... Linkittämällä erään lehden sivustoa asiasta!! Tuo vaarallinen ämmä ei jätä ketään rauhaan,uhreja on jo moonta!! kuka pitää tuollaisista työntää pottunokkansa jokapaikkaan-tyypeistä??!!

      • vierailija.

        Vataus kysymykseen Olemmeko onnistuneet?

        Ette todellakaan.


    • Treffeihin kairjaatuessa tulee virheilmoitus:

      Proxy Error
      The proxy server received an invalid response from an upstream server.
      The proxy server could not handle the request GET /index.jsp.

      Reason: Error reading from remote server

      Mistäköhän tämä johtuu?

    • Turvaohjeistus:

      Kohdatessanne palstoilla perussuomalaisten kirjoittaman aloituksen, sulkekaa kone välittömästi ja paetkaa 100 m. päähän asunnostanne. Palatkaa takaisin vasta, kun olette varmoja siitä, että kirjoitus on poistettu.

    • Potut pottuina

      Miksi kommentoisin teille yhtään mitään?! Teiltä ei ole ikinä tullut vastausta mihinkään yhteydenottoon.

      • Hei,

        Mihin haluaisit vastauksen?

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24


    • Valvotteko yhtään mitä palstoilla kirjoitellaan? Olen yrittänyt näiltä sivustoilta etsiä jotain johon ilmoittaa erään palstan jatkuvasta törkyvirrasta ja kunnianloukkauksista, joita palstan seriffi sinne suoltaa. Mistään ei ole mitään hyötyä kun ei ole suoraa sähköpostiosoitetta tai mitään mihin saisi yhteyden. Millä perusteella otatte jonnekin keskustelupalstalle seriffin? Eikö tule mieleen että siihen hommaan pyrkii aina ne jotka haluavat rauhassa kirjoitella törkyä ja estää muita keskustelemasta?

      • seuraa ohjeita

        Jokaisen keskustelupalstan viestin alanurkassa on "Ilmoita asiaton viesti" -linkki, jonka kautta voit raportoida kyseisen henkilön kirjoittamasta viestistä.


      • seuraa ohjeita kirjoitti:

        Jokaisen keskustelupalstan viestin alanurkassa on "Ilmoita asiaton viesti" -linkki, jonka kautta voit raportoida kyseisen henkilön kirjoittamasta viestistä.

        Kyllä olen sitä linkkiä painellut ja moni muukin kyllästymiseen asti, mutta kun palstan seriffi kirjoittaa suurimman osan siitä sonnasta, ei se auta mitään hänelle niistä ilmoitella, kaikista räikeimmät sieltä sitten parissa päivässä joskus häipyykin. Kaikki viestit joissa puhutaan jotain asiallista, tai arvostellaan palstan sontaviestejä ja niiden määrää, ja kysellään seriffin perään, ne kaikki poistetaan hyvin nopeasti. Sonta on ja pysyy.


      • Hei @kultatuulia,

        Valvomme. Voit ilmoittaa epäasiallisista viesteistä klikkaamalla Ilmoita asiaton viesti -painikkeella kunkin viestin yhteydessä. Kunnianloukkaustapauksissa voit jättää Nettivinkin https://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/feedbacktip?openform&l=1 poliisille tai olla suoraan yhteydessä omaan poliisiasemaasi.

        Sheriffeistä voit lukea lisätietoa täältä http://www.suomi24.fi/opastus/keskustelu/sheriffit/. Voit myös itse hakea sheriffiksi klikkaamalla Ilmoita asiaton viesti -linkkiä jonkun viestin yhteydestä. Avautuvan lomakkeen alalaidassa on linkki Haluatko tämän palstan sheriffiksi? Klikkaamalla sitä voit jättää oman hakemuksesi.

        Seuraamme hyvin tarkasti sheriffien toimintaa. Ja kyllä, toki voi olla mahdollista, että hakemuksia jättävät myös kuvailemasi kaltaiset henkilöt, mutta sellaisia emme valitse sheriffeiksi.

        Tämä ketju ei kuitenkaan ole tarkoitettu tämän asian läpikäymiseen. Tosiaan epäasiallisia viestejä voi ilmiantaa kuvailemallani tavalla ja epäasiallisesti käyttäytyvistä sheriffeistä voi jättää palautetta palautelomakkeella http://www.suomi24.fi/palaute/lomake. Sähköpostitse palautetta voi jättää osoitteeseen [email protected].

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24


      • Pysytään asiassa
        kultatuulia kirjoitti:

        Kyllä olen sitä linkkiä painellut ja moni muukin kyllästymiseen asti, mutta kun palstan seriffi kirjoittaa suurimman osan siitä sonnasta, ei se auta mitään hänelle niistä ilmoitella, kaikista räikeimmät sieltä sitten parissa päivässä joskus häipyykin. Kaikki viestit joissa puhutaan jotain asiallista, tai arvostellaan palstan sontaviestejä ja niiden määrää, ja kysellään seriffin perään, ne kaikki poistetaan hyvin nopeasti. Sonta on ja pysyy.

        >arvostellaan palstan sontaviestejä ja niiden määrää, ja kysellään seriffin perään

        Kannattaa katsoa aina palstan alusta, onko kyseinen palsta tuonkaltaista viestintää varten.


    • meitä moneen junaa

      Kiitos että olette huomioineet myös lapset. ottaneet MLL mukaan kehittämään tätä Suomi24.Toivottavasti ei lapsia kuitenkaan eksy cattiin. Jatkakaa vain kehitystä.

      • murkh

        Täällä kaksnelkussa ei vaan koskaan ole uudistukset onnistuneet, aina mennyt vain huonompaan. Uudistuksia on tehty käyttäjiltä kysymättä, tästä seurauksena on ollut käyttäjäkato. Ihmetyttää jälleen nuo runsaat miinukset lyhyessä ajassa, varsinkin tällä palstalla, lienee taas manipuloitu jotenkin.


      • Heippa,

        Kiitos virkistävästä palautteestasi ja kiitos, että vastasit kysymykseemme. :)

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24


    • Pettynyt Lyyli

      Minulla ei ainakaan toimi profiili treffi palstalla uudistusten jälkeen?! Antaa kirjautua sisään, mutta en pääse näkemään/muokkaamaan profiiliani. Eikä se näy myöskään sivuilla?!Yhden kerran taas näkyi ja sitten seuraavalla ei?
      En tiedä mitä on tapahtunut, mutta en aio enää käydä näillä sivuilla..ei jaksa säätää;-(

    • kraitiss

      "Keskustele ohjeuudistuksista" kehotetaan etusivulla. En keskustele. Minä haluan keskustella naapurini kanssa kevään etenemisestä. Määräättekö te, mistä minä keskustelen? Ei, ei. Minä keskustelen itseäni kiinnostavista aiheista kiinnostavien ihmisten kanssa. Lopettakaa se komentelu. Minun foliopiponi on jo melko paksusta tinapaperista tehty, tietäisikö joku mikä on paksuinta foliota, mistä voi muovailla foliopipon? Vastauksia, kiitos

    • Ei pysty/pääse uudistusten jälkeen treffit-palstalle, ilmoittaa vain jotain häiriöitä serverissä, huolimatta siitä, että on kirjautunut palveluun!! Hyvä juttu, että olette ottaneet MLL:n mukaan kuvioihin, toivotaan, että yhteistyö kantaa hedelmää ja saatte kaikki "hihhulit" karsittua sivuilta pois!!

      • Heippa @johnniea,

        Eilen illalla sivulla oli ongelmia Treffien sisäänkirjautumisen kanssa. Ongelma on nyt korjattu. Toimiihan sisäänkirjautuminen nyt myös sinulla?

        Kiitos, että vastasit myös kysymykseemme. :) Mekin toivomme, että keskustelupalstat toimisivat hyvässä hengessä ja asiallisesti.

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24


    • Niinpä niin

      Sama juttu horoskoopit ja astrologia osiossa,ei pääse millään katsomaan,harmillista.

      • Hei,

        Kiitos palautteestasi. Elle.fi uudistui toissa päivänä ja ilmeisesti sen johdosta horoskooppien kanssa tuli ongelmia. Myös sarjakuvaongelmaa selvitellään.

        Pahoittelemme aiheutunutta mielipahaa. Jatkossa palautetta näistä asioista voi jättä Suomi24 Pulmatilanteet -palstalla tai palautelomakkeella http://www.suomi24.fi/palaute/lomake.

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24


      • suomi24 kirjoitti:

        Hei,

        Kiitos palautteestasi. Elle.fi uudistui toissa päivänä ja ilmeisesti sen johdosta horoskooppien kanssa tuli ongelmia. Myös sarjakuvaongelmaa selvitellään.

        Pahoittelemme aiheutunutta mielipahaa. Jatkossa palautetta näistä asioista voi jättä Suomi24 Pulmatilanteet -palstalla tai palautelomakkeella http://www.suomi24.fi/palaute/lomake.

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24

        Sarjakuvat näkyvät jälleen normaalisti. Kiitos kaikille palautteistanne!

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24


      • luto
        suomi24 kirjoitti:

        Sarjakuvat näkyvät jälleen normaalisti. Kiitos kaikille palautteistanne!

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24

        onko alootettu: Tekninen tutkinta tukee isän tunnustusta, jonka mukaan hän sytytti omakotitalon tuleen palavilla nesteillä tietoisena siitä, että lapset nukkuivat huoneessaan. Mies itse on sairaalahoidossa. Tapaus etenee syyteharkintaan ensi vuoden puolella. Syyte on nostettava toukokuuhun mennessä.


    • tympiintynyt..

      Juu ei toimi ei..treffit sivustosta ainakaan taaskaan..

      • eekku

        elähän masennukyllä se siitä.


    • kle.

      "Käyttäjiltä saamamme palaute on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi pyydämmekin teitä arvioimaan tämän päivityksen sisältöä"

      - heh heh. vai ensiarvoisen tärkeää. Pahin mokanne oli kun poistitte viestipuun! Siitä valitettiin viikkoja ja kuukausia ja moni vakikirjoittaja poistui palstalta. Ette te kirjoittajista mitään välitä, ainoastaan mainostajista!

      • Hei,

        Kiitos mielipiteestäsi. Meitä on moneen junaan ja valitettavasti kaikkien toiveita emme pysty täyttämään, koska teitä aktiivisia palvelun käyttäjiä on aikamoinen määrä. Palautteenne viestipuusta on tullut perille - monta kertaa. Tähän asiaan ei kuitenkaan tällä haavaa ole tulossa muutosta. Harmillista, ettei tämä ratkaisu sinua miellytä.

        Ja kyllä me välitämme teistä ja mielipiteistänne, uskokaa tai älkää.

        Terveisin,
        Elina
        Suomi24


    • Hnngh!

      Jaahas.. taas vaihteeksi, kun s24 on tehnyt uudistuksia niin osa palvelusta on poissa käytöstä. Ja kuten tavallista sivusto antaa vastaukseksi vain:
      ---
      Proxy Error

      The proxy server received an invalid response from an upstream server.
      The proxy server could not handle the request GET /index.jsp.

      Reason: Error reading from remote server
      ---

      Jos joskus saisivat homman toimimaan niin kiva olisi.

    • Miinustajaaa

      MIINUSTAKAA TÄTÄKI KOMMENTTII AINAKI -100 thumbs down jos saan niin estän Suomi24enkäEnäänpääsetänne Sivulle ellen pistä pois mut tuskin tulen niin tekeen. :P

    • taas pettynyt tähän

      surkeaa hommaa kyllä,kun eihän täällä taas pääse yhtikäs mihinkään.treffi osiokin ilmoitta jotain ihme hommaa,eikä sinne pääse menemään.

    • Kissankakka666

      Aurinkoiset kiitokset Suoli24:lle sivuston toimivuutta negatiiviseen suuntaan kehittäneistä uudistuksista. Olikin ollut jo kova ikävä näitä proxy error -palveluja.

    • puskalisko

      puumalli takaisin!

      • puskalisko

        miksei?


    • Ihme sivut

      Välillä toimii ja välillä Proxy error, mikä mättää???

    • puskalisko

      onpa positiivista porukkaa

    • Mitä iloa noista uudistuksista on, kun ette edelleen noudata Suomen lakia juutalisvihaa lietsovien kirjoitusten, ja Raakkuna1 nimimerkin harrastamasta nimillä herjaamisesta Maailmanmenoapalstalla?
      Mielestäni ylläpito kuuluu saatta oikeuteen täysin siveettämästä ja sairaasta sivuston ylläpidosta välittämästi.

    • manta1979

      miks horoskooppi ja astrologia palsta ei toimi ollenkaan :(

    • "Olemmeko onnistuneet" Olette onnistuneet karkoitamaan hyvät/järkevät kirjoitajat palstoilta. esim. aluksi oli mahdotonta seurata viestipuuta, mutta sekin ongelma on poistunut käyttäjien poistuttua keskustelupalstoilta.

    • No

      Eikö suomi24:n saa kuntoon mitään?????

      • hyi.

        Ei niin-kauan kun sinä täällä hääräät tuhansine nikkeinesi.


    • Ergo Nomia

      Turvalisuus ja varsinkin käyttömukavuus lisääntyisi, jos KAIKESSA hiirellä osoitettavassa olisi yhdenmukainen käytäntö, esimerkiksi tuplaklikkauspakko.

    • Aika läpinäkyvää tuo, että palstaa kehuvat viesti saa yllättäen plussia ja moittivat saa miinuksia...Yleinen naurun aihe kun on kuitenkin suomi24-sivuston toimimattomuus.

    • Moi! Teidän päivityksenne jälkeen en ole päässyt ollenkaan katsomaan sähköpostiani, se vaan pyörittää kelloa ja eikä se anna edes kirjautua ulos suomi24 palvelusta. Terveisin Eija vacklin, [email protected]

    • Hei @eltv64,
      onko sinulla vieläkin ongelmia sähköpostisi kanssa? Jos on, voisitko kertoa vikatilanteesta hieman tarkempia tietoja. Pääset siis kirjautumaan palveluun, mutta et pääse lukemaan sähköpostiasi? Onko uloskirjautumisessakin jotain ongelmaa?

      Terveisin,
      Mari
      Suomi24

    • eekku

      nimimerkki Ieva

    • 'adona'j

      Olen erittäin kiitollinen saamastani palvelusta Suomi 24 sivuilla.Kaikkea hyvää teille toimitukseen toivoen ja hyvää Juhannusta !

    • Koko sähköpostitilini on tyhjennetty!
      Kirjauduttuani uudelleen ei sinne ole tullut edes roskapostia vaikka sitä enimmäkseen taitaa tullakin.
      SAAKO näitä edes osittain palautettua?
      Toki olen käynyt sivulla 90 päivän sisällä-ehdoilla,roskapostillehan on lyhyempi poistumisaika,mutta mites nuo muut..
      Ja onko konekohtaisista asetuksista vai selaimesta kiinni,että pitkään aikaan ei ole voinut poistaa useita posteja kerralla vaan joka kohtaa pitää erikseen rastittaa?!

    • gigg

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollanen supernainen oot...

      Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
      Ikävä
      116
      1572
    2. Kaipaan keskustelua kanssasi nainen

      Siinä oli niin hyvä olla.
      Ikävä
      59
      1153
    3. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      47
      1000
    4. Tekisin sitä nyt

      Kanssasi jos voisin mutta pitää tehdä yksin
      Ikävä
      104
      947
    5. Sevenissä kuva "Aboriginaalista"

      Mutta eihän vaan ole Pikkuruisen salainen serkku - yhtä omituinen hymy päällä....
      Kotimaiset julkkisjuorut
      193
      840
    6. Ihana tumma

      Kaunotar nainen, oletko täällä? Tiedät että olet kauneinta maailmassa ja niin tiedän minäkin. Mitenkäs Juhannus?
      Ikävä
      36
      838
    7. Mitäpä sitä valehtelemaan nainen

      Kyl oisin toivonut että juhannus oltas vietetty yhdessä. Ehkä jopa oltaisiin rakssteltu yöttömänä yönä. Mutta ei, vain y
      Ikävä
      30
      763
    8. En kuulu tänäkään vuonna

      juhannukseesi. Ei sellaista juhannusta taida tullakaan. Eikä joulua..
      Ikävä
      40
      741
    9. Ei me saada tätä ikinä toimimaan

      Näytin herkimmän puoleni. Suuttumukseni ja turhautumisen. Luotin, että tutustuminen ei kaatuisi siihen. Luotin, että pys
      Ikävä
      31
      722
    10. Muistat varmaan tämänkin nainen

      miten kutsuin sinua ihanaksi, enkä väärässä ollutkaan. Mulle tuli aina hauskoja juttuja mieleen, joita sitten kerroin. J
      Ikävä
      27
      676
    Aihe