Ihanainen Saija

haaveilija_75

Se lauantai oli jo erikoinen siinä mielessä, että olin menossa kavereiden luo grillaamaan ja sen jälkeen mitä todennäköisemmin baariin. Sitä tapahtui harvoin, että yleensä pääsi jonnekin ja että koko kaveriporukka oli kasassa. Olin päättänyt ennen grilli-iltaa käydä töissä tekemässä vielä pari hommaa, joita ei viikon aikana ollut ehtinyt tehdä. Muu perhe oli jo aiemmin lähtenyt mummolaan, joten sama oli käydä töissä ennen grilli-iltaa. Lähdin hieman aiemmin bussilla matkaan ja olin työpaikalla aikaisemmin kuin olin suunnitellut. No, saisinpa enemmän tehtyä kun olisi enempi aikaa ajattelin kun saavuin työpaikalle. Parkkipaikalla oli yksi auto ja auton tunnistettuani ihmettelin miksi Saija oli tullut toimistolle.

Päätin kävellä suoraan Saijan huoneeseen kysymään, sillä ei hän yleensä ollut kuin täsmälleen virka-ajan paikalla. Muutoin toimistolla saattoi olla paljonkin porukkaa, mutta ei näin kesäaikaan, kun osa oli lomillakin. Jätin reppuni eteiseen ja kävelin pitkää käytävää kohti Saijan toimistoa. Saija oli todella mukava, pari vuotta minua nuorempi nainen. Myös hänellä oli perhettä, mies ja kolme lasta. Olimme molemmat olleet jo pitkään samassa työpaikassa ja hänen kanssaan oli mukava jutella. Keskustelimme yleensä melkein mistä vain ja joskus pientä kaksimielistäkin juttua olimme heittäneet. Sen pitemmälle jutut eivät koskaan olleetkaan menneet. Vaikka toisaalta tunsin seksuaalista vetoa Saijaa kohtaan, uskoin sen olevan yksipuoleista ja vain minun päässäni. ’Moi..mitäs sä täällä!’ sanoin, kun astuin Saijan huoneeseen. Saijalla oli myös kesäiset vaatteet yllään; farkkucaprit ja rento t-paita. Olin aina ihaillut ja salaa katsellut Saijan ihanan leveää peppua ja reisiä, joita caprit nytkin nuolivat kivasti. Vaikka Saijan peppu ja reidet olivat rehevät hän ei ollut mielestäni kuitenkaan lihava. Saija oli pitkä naiseksi, minun mittaiseni, mutta muutenmielestäni normaalin kokoinen.
’No moi Jukka. Tässä tuli taas näitä ihmeellisyyksiä ja piti tulla laittamaan muutama paketti vielä lähteen tänään. Mitä sä?’ Saija kysyi ja silmämme lukittuivat hetkeksi kuten yleensäkin. ’Grillausilta olis tänään..perhekin lähti jo mummolaan eli ihan vapaailta on tänään...piti muutama homma vielä tässä tehdä ettei ens viikolla olis sitten niin kiirus’ vastasin ja heti kun Saija hieman kääntyi katseeni valui hänen reisilleen. Ehkä se oli tämä parin viikon selibaatti missä olin ollut, mutta tunsin kuinka kaluni nosti hieman päätään boxereissani. ’Vai sellainen meininki..sehän kuullostaa todella kivalle. Olis joskus kiva itsekin vähän rentoutua.’ Saija sanoi naurahtaen. ’Varmasti...mut hei..mä päästän sut jatkaan ettei sulla mene koko lauantai pilalla, kun tässä häiritsen..’ sanoin yrittäen hillitä ajatuksiani. ’Ei se mitään Jukka..ei tässä tänään mitään ihmeempää ole. Minullakin perhe on nyt pienellä reissulla ja tulee vasta illalla.’ Saija sanoi ja kääntyi koneensa ääreen.
Lähdin kohti omaa huonettani ja tunsin kuinka kaluni vain koveni kävellessäni omaan huoneeseen. Huh..onneksi se ei ollut tapahtunut Saijan huoneessa, sillä se varmasti olisi näkynyt puuvillashortseistani. Sen verran boxerit kuitenkin antoivat periksi että pullotus näkyisi. Omalla koneellani yritin rauhoittua ja tein tarvittavat työni että voisin ensi viikolla aloittaa lomani aiemmin. Tunnin päästä olinkin jo valmis, sillä osa töistä oli onnekseni peruuntunut. Venyttelin makoisasti tuolissani ja tunsin kuinka boxerini hyväilivät kaluani. En voinut olla hieraisematta shortsieni päältä. Kaluni vastasi heti ponnahtamalla kovaksi. Ehkä minun pitäisi helpottaa oloani ennen kuin menisin grillaamaan, ajattelin ja avasin webbiselaimen. Luojan kiitos en päässyt sen pitemmälle, kun Saija yhtäkkiä olikin ovellani. ’Jukka hei...voisitko tulla auttamaan?’ Saija kysyi ovelta. ’Jo toki’ sanoin muistamatta kohoumaani. Onnekseni Saija meni edellä. Siis onnekseni ettei hän nähnyt kohoumaani. Mutta epäonnekseni hänen peppunsa keinui tiukoissa capreissa todella houkuttelevasti. Saija käveli varastohuoneeseen ja tulin kiltisti perässä. Yritin piilottaa seisokkiani tavaroiden taakse Saijan kiivetessä jakkaralle.’Mä haluaisin ottaa nää täältä ylhäältä..voitko sä ottaa niitä vastaan niin mun ei tarvi edestakaisin koko ajan kiivetä’ Saija sanoi nousten ylös asti. Nyökkäsin vain vastaukseksi sillä hänen peppunsa oli aivan kasvojeni tasolla. ’Saija alkoi ojentaa kohtuu raskaita pahvilaatikoita ylhäältä ja minä pinosin niitä lattialle

3

4192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haaveilija_75

      Laatikkoja oli kaiken kaikkiaan kuusi kappaletta ja saatuani viimeisen toisen pinon ylimmäiseksi tunsin jo kaluni hieman laskeneenkin inhimillisemmälle tasolle. Tosin se ei enää näkynytkään laatikkopinojen ollessa välissämme. ’okei..mitäs sitten?’ kysyin katsoessani taas noihin siniharmaisiin silmiin. ’Sitten otetaan tästä näin kiinni ja viedään nää mun huoneeseen’ Saija sanoi ottaen päällimmäisen laatikon syliinsä. Noustessaan Saijan kämmenselkä pyyhkäisi suoraan shortieni päältä osuen tietenkin kuumaan ja puolikovaan kaluuni. Seurasi hetken hiljaisuus ja tunsin poskieni alkavan kuumottamaan. Äkkiä pyrin korjaamaan tilanteen ja nostin kaksi alinta laatikkoa syliini ja lähdin rivakasti kohti Saijan toimistoa. Kuulin kuinka Saija käveli perässäni ja yritin epätoivoisesti karkoittaa tuon tahattoman kosketuksen mielestäni. Tunsin kuitenkin pelin olevan siltä osin pelattu sillä kaluni ei suostunut enää laskeutumaan. ’Mihin nää pannaan?’ kysyin hieman värisevällä äänellä Saijalta hänen tullessa perässäni. ’Laita tähän vaan..’ Saija sanoi reippaana kuten aina ja laski oman laatikkonsa lattialle. Laskin omani sen päälle ja kiittelin onneani Saijan mennessä taas edeltä, kunnes hänen peppunsa joutui silmieni uhriksi. Kuinka olisikaan ollut ihana painaa käsi sitä vasten ja puristaa mielessäni vain pyöri.

      Kirosin mieltäni ja yritin taas peitellä itseäni hieman kun astuin varastohuoneeseen. Tulin kuitenkin liian reippaasti sisään sillä saman tien törmäsin Saijaan ja vaistomaisesti tarrauduin hänen lantiostaan kiinni etten kaatuisi hänen päälleen kokonaan. Tilanne jähemttyi täysin. Tunsin Saijan jäykistyvän ja suoristavan selkänsä. Käteni olivat hänen lanteillaan, rintani hänen selkäänsä vasten ja kaluni kovana hänen pakaroitaan vasten. Haistoin hänen hajuvetensä kasvojeni ollessa aivan hänen kaulansa vieressä. Korvissani suhisi enkä tiennyt mitä tekisin. Aloin jo perääntymään ja suuni alkoi muodostamaan anteeksi pyyntöä, kun Saijan käsi laskeutui kädelleni. Sen sijaan että hän olisi nostanut sen pois hän nosti käteni rinnalleen. Se tuntui ihanan pehmeältä. Olin monesti haaveillut tästä nähdessäni Saijan puseron kaula-aukosta hänen rintojensa välin. Kuulin hänen vaimeasti voihkaisevan ja siitä rohkaistuneena aloin hivuttamaan toista kättäni hänen puseronsa alle. Saija nosti kätensä ylös ja salamana nostin hänen paitansa pois. Vaistomaisesti suutelin hänen paljasta niskaansa sormieni haparoidessa rintaliivien hakasia auki.

      Saatuani Saijan rinnat vapaiksi käänsin hänet ympäri ja polvistuin hänen eteensä alkaen suutelemaan ja nuolemaan hänen toista rintaansa. Enää en kyennyt selväjärkiseen ajatteluun vaan himoni veivät minua mukanaan. Hyväilin, nuolin, näykin ja suutelin hänen rintojaan kuin en olisi koskaan moista tehnyt. Saija huokaili ääneen pörröttäen hiuksiani. Tunsin hänen hieman painavan päätäni ja aloin valumaan alemmas hänen vatsalleen. Sormeni pureutuivat hänen caprien kuminauhavyötärön alle ja vedin ne alas suudellessani hänen vatsaansa. Valkoiset puuvillaiset alushousut olivat vain pienen hetken näkösällä ennen kuin vetaisin nekin Saijan nilkkoihin. Saija astui pois housuistaan ja tuntui hieman häpeilevän vatsaansa ja leveää lantiotaan. Katsoin hänen silmiinsä kuitenkin himokkaasti ja siirsin vatsan eteen menneen käden pois. Painoin käteni hänen paljaille lanteilleen ja suutelin pehmeää vatsaa. Kuljin hieman alemmas leikkausarven ylitse karvavanan yläpuolelle. Olin hieman yllättynyt että Saija oli ajellut karvansa jättäen vain pienen vanan johtamaan häpyynsä, mutta se sai kaluni vain kovemmaksi. Tunsin kuinka kaluani suorastaan pakotti himosta.

      • haaveilija_75

        Saija painoi päätäni kauemmas ja pelkäsin hänen jo empivän. Sen sijaan hän istuutui varastossa olevalle toimistotuolille ja levitti hieman jalkojaan. Varmuuden varalta vedin oven kiinni ja polvistuin Saijan jalkojen väliin. Hänen häpynsä kiilteli kiimasta häpyhuulet jo avautuneena valmiiksi. Emme tarvinneet sanoja eikä enempää alkulämmittelyjä vaan syöksyin suoraan hänen häpynsä kimppuun. Aloin nuolemaan pitkin vedoin hänen häpyään. Saija nojasi tuoliin ja nosti peppunsa tuolin reunalle saaden jalkansa ylös laatikoiden ja viereisen hyllyn päälle. Levitin sormillani hänen isoja.sisempiä häpyhuuliaan saaden paisuneen klitoriksen esille kokonaan. Kidutin kielelläni tuota herkkää hermokimppua rauhoitellen tilannetta Saijan voihkeen käydessä kovemmaksi. Leukani ja tuoli alkoi kostumaan Saijan kiimanesteestä ja syljestäni kieleni liikkuessa villisti ihanassa hävyssä. Otin nupukan suuhuni ja imaistessani kerran tunsin kuinka Saija alkoi äkkiä väristä painaen päätäni vasten häpyään. En malttanut millään lopettaa ennen kuin Saijan reidet alkoivat sulkeutumaan ja hän työnsi päätäni pois.

        Nousin seisomaan ja samassa tunsin kuinka Saija avasi shortsini ja ne putosivat avainten ja puhelimen painamina lattialle. Aikailematta Saija veti boxerini myös nilkkoihin vapauttaen kiimasta tykyttävän kaluni. Vain pieni kosketus ja olin jo melkein taivaissa. Kaluni tuntui olevan räjähtämispisteessä Saijan vain hieman hipaistessa sitä. Hän otti sen varren sormiensa väliin ja terskani huuliensa väliin. Vapisin kiimasta ja yritin epätoivoisesti kestää. Saija kostutti terskani syljellään ja alkoi hieromaan sitä sormillaan. Vapisin ja vaikeroin tulevani jo. Tunsin hieman häpeää, kun laukeaisin näin pian, mutta Saija vain kehui ’Ihanaa että saan sinut näin kiimaan..’ Samassa tunsin kuinka lastini lähti liikkeelle. Rauhallisesti Saija runkkasi kaluani lennättäen spermani varaston lattialle. ’Mmmhh..’ saatoin vain voihkia nautinnosta lastin toisensa jälkeen lentäessä lattialle.

        Rentoudun hieman ja ehdin jo miettiä, että mitä nyt tapahtuisi, mutta Saijalla oli selvät sävelet. Hän otti kalustani kiinni ja alkoi nuolla sitä puhtaaksi. Tunsin kuinka kaluni koveni nopeasti uudelleen. Saija hyrisi tyytyväisyydestä saatuaan minut kovaksi todella nopeasti. Hän nuoli ja imi kaluani hetken, kunnes otin häntä kädestä ja nostin seisomaan. Käänsin hänet ympäri ja kuin samasta ajatuksesta Saija kumartui nojaamaan tuoliin. Hänen ihanan iso peppunsa oli pystyssä minuun päin ja laskin käteni hänen pakaroilleen. Hieroin ja puristelin niitä ja kuljetin sormiani pitkin hänen peppuvakoaan alas märälle hävylle. Ohjasin kaluni hänen hävylleen ja painoin sen hitaasti sisälle. Saija oli yllättävänkin tiukka vaikka oma kaluni ei ollut iso. Jotenkin olin kuvitellut hänen olevan joka suhteessa isompi nainen, mutta hänen pillunsa tuntui kiistävän tämän oletuksen. Painauduin niin syvälle kuin vain mahdollista tuntien hänen kosteutensa kullini juuressa. Aloin hitaan panon puristellen hänen ihania pakaroitaan. Leivoin niitä levittäen ja painaen yhteen kullini liukuessa edestakaisin. Saija tuntui todella upealta ja tunsin kuinka kaluani suorastaan kivisti sen ollessa kovempana kuin koskaan. Sormeni vaeltelivat levottomasta Saijan pakaroilla ja sattuivat osumaan peppuaukolle. Silloin Saija voihkaisi voimakkaasti ja se sai minut kiihottumaan lisää. Kiihdytin tahtiani ja kuulin kuinka Saija voihki tuolia vasten. Saijan nautinto kiihotti enempi ja enempi saaden minut nussimaan häntä kovaa, kunnes tajusin hiljentää tahtia etten olisi taas lauennut liian aikaisin. Levitin Saijan pakarat äärimmilleen ja painauduin aivan tiukasti häneen kiinni. Sain perverssin idean ja pudotin sylkeäni hänen peppuaukkonsa tuntumaan. Sitten aloin pyörittämään peukkuani sen päällä. Saijan voihke koveni enkä pystynyt hillitsemään itseäni vaan aloin nussimaan häntä kovaa sormeillen samalla hänen peppuaukkoaan. Tahtini kiihtyi ja lantioni läiskyi vasten Saijan pakaroita. Saija melkeipä ulisi penkkiä vasten enkä huomannutkaan kuinka peukkuni oli painunut hänen peppuunsa sisälle. Samassa laukesin rajusti ja tunsin Saijan peppuaukon supistelevan peukkuni ympärillä. Hidastin tahtiani kaluni sykkiessä Saijan sisällä. Olimme hetken paikoillamme, kaluni Saijan sisällä. Molemmat hieman voipuneita. Sitten vetäydyin hänestä. Vain hetken välillämme oli pieni kiusallinen hiljaisuus, joka katosi molemminpuoleiseen hymyyn. Päätimme käydä yhdessä suihkussa ja pesimme toisemme hellästi. Emme puhuneet tapahtuneesta sen jälkeen eikä tapahtunut vaikuttanut ihme kyllä mitenkään väleihimme. Ehkä hieman jopa piristäen.


    • Saman kokenut :)

      Kerrankos sitä työpaikalla...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe