Ylläksen juurella

Antsa

Kevätaurinko paistoi kirkkaan siniseltä taivaalta, kun seisoskelin täysissä lasketteluvarusteissa Yllästunturilla Äkäslompolon puoleisella rinteellä. Vierestäni vaelsi katkeamaton hiihtohissin kapuloitten letka kohti tunturin huippua. Tunturilla oli yllättävän vähän laskettelijoita, vain silloin tällöin hissin hinauksessa oli porukkaa. Olin seurannut liikennettä jo jonkin aikaa ja kiinnostuin parista tytöstä, jotka äsken olivat laskeneet ohitseni punaisissa puvuissaan.
He olivat juuri tulossa ylöspäin hissillä iloisesti keskustellen ja nauraen.
- ……ja huomasiko sä illalla, kun se vaalee kaveri kävi kyselemässä tanssiin ainakin sata kertaa?
- Se ei varmaan ole vielä saanut koko viikolla ja alkaa olla epätoivonen…..kuulin tyttöjen muistelevan edellisen illan tapahtumia.

Hetken päästä katseeni tavoitti tyttöjen punaiset puvut tunturin laella. He alkoivat lähestyä tarkkailupaikkaani vauhdikkaasti lunta pöllytellen. Tytöt sujahtivat ohitseni ja katosivat hetkeksi näkyvistä kumpareen taakse, mutta vain toinen näytti jatkavan matkaa kohti hissiasemaa. Pökkäsin sukseni vauhtiin ja kohta näin toisen tytön olevan mahallaan rinteen reunassa yltäpäältä lumisena. Molemmat sukset olivat hieman alempana kinoksessa. Pysäytin itseni tytön viereen. Hän nosti juuri laskettelulasejaan silmiltään ja pyyhki lumia kasvoiltaan.
- Miten kävi? kyselin huolestuneena.
- Ei tässä kai pahemmin. Suksi vain kanttasi ja tein aikamoisen kuperkeikan. Vastasi tyttö ja nousi ylös lumia puistellen ja alkoi kävellä suksiaan kohti.
- Oho, taisipa tuo oikea polvi vähän tärähtää, tyttö sanoi ja horjahti heti ensimmäisellä askeleella. Tarjosin tytölle käteni ja aloimme laskeutua alemmas rinnettä hakemaan irronneita suksia. Autoin suksen hänen jalkaansa ja aloimme valua hitaasti kohti hissiasemaa.
- Pääsetkö sinä omin jaloin alas, vai haenko kelkkamiehen? kysyin tytön varovaista etenemistä seuratessani.
- Kyllä minä pääsen, eihän tästä ole montaakaan kymmentä metriä alas.

Olimme kohta kahvilan edessä ja tytön kaveri juoksi huolestuneena vastaan.
- Sattuiko pahasti? tyttö kyseli jo juostessaan.
- Lunta vain on kaikkien vaatteittenkin alla, mutta muuten hengissä, tyttö vierelläni nauroi.
- Mennään tuonne sisälle, niin tarjoan kuumaa juotavaa, sanoin tytöille.
Juotiin siinä kaakaot ja puheltiin niitä näitä, etupäässä viikon säästä. Sallaksi esittäytynyt tyttö ojenteli jalkaansa ja valitteli sen olevat sen verran kipeä, että ehdotti kaverilleen Saanalle kotiin lähtöä.
- Asutteko te tuossa kylän keskustassa? Minähän voin kyyditä teidät. Vai onko teillä oma auto?
- Bussilla me tultiin, Saana vastasi, Me tullaan ihan mielellämme kyytiisi. Asutaan siinä lähellä Pirtukirkkoa - lähdetään!
Otin Sallan sukset kainalooni ja lähdimme kohti autoani.

Kurvasin autoni vaatimattoman näköisen kelomökin pihaan.
- Tässä me asutaan, sanoi Saana näyttäen kädellään lumikinosten keskellä olevaa mökkiä.
- Tulethan sisälle? Meillä on sauna kuumana ja ruokaakin löytyy suurimpaan nälkään, lisäsi Salla.
- No, oikeastaan minun piti tänään mennä tuonne Nilivaaraan saunaan eräille tutuille, mutta he ovat hieman vanhempi pariskunta, että taidan soittaa heille tulevani joskus loppuviikosta, totesin tytöille.
Nostelin neitojen hiihtovälineet mökin seinustalle ja kassi olalla seurasin heitä sisälle tupaan.
- Viihtyisän oloinen kämppä teillä! Ja taitaa olla ihan riittävästi tilaa kahdelle. Totesin puoleksi itsekseni, tyttöjen kuoriutuessa hiihtotamineistaan tuvan perillä, josta ilmeisesti pääsi saunan puolelle.
- Joo, onhan tämä meille ihan sopiva. On meitä täällä ollut joskus neljäkin ja hyvin on mahduttu. Vastasi Saana oikoessaan reisille ulottuvaa sinistä paitaansa samalla kun asteli luokseni ja istuutui viereiselle sohvalle.
- Voit ripustaa vaatteesi siihen ovenpielessä olevaan naulakkoon, tai jos ne ovat kosteat laitetaan tuonne kuivauskaappiin hetkeksi, niin ne ovat kohta kuivat, jatkoi hän harjatessaan pitkiä vaaleita hiuksiaan.
- Nuo monot ovat vähän kosteat, mutta kyllä ne yön aikana kuivavat mulla kotimökilläkin, totesin hänelle ripustaessani hiihtoasuni kelopuisen vaatenaulakon oksiin. Siunailin mielessäni, viimeisintä varusteostostani ennen lomaa, kun olin hankkinut mielestäni julman kalliin alusasun hiihtoretkiäni varten. Sen saatoin hyvin jättää päälleni tässäkin tilanteessa ennen saunaan menoa. Salla nilkutti tuvan puolelle pöyhien sormillaan lyhyttä punertavaa tukkaansa ja istui kaverinsa vierelle.
- Kattokaa nyt tätä mun polvea, sehän turpoaa ihan kamalasti tuosta, näetteks’ te. Salla nosti kipeän jalkansa Saanan syliin ja hieroi varovasti polven ulkosyrjää.
- Tuu nyt kattoon, mitä mä tälle teen? Salla katsoi minua ja minun oli noustava tutkimaan tytön jalkaa. Otin siitä varovan otteen ja liikuttelin sitä suoraksi ja koukkuun.
- Kyllä tämä vaatii hieman hoitoa, sanoin ja otin kassistani pussukan, jossa oli ensiaputarvikkeita.
- Laitetaanpa ensin siihen tällainen side! Otin ideal siteen ja kieputin sen polven ympärille.
- Sitten hieman kylmää joka estää turvotusta! Puristelin hetken pussukkaa, joka käsittelyn seurauksena alkoi kylmetä. Ja painoin sen kipeän kohdan päälle.
- Käypä siihen sohvalle selällesi, niin saadaan jalka hieman ylemmäs tuohon selkänojan päälle.

Salla laskeutui sohvalle ja nostin hänen jalkansa nojalle. Samalla tytön kevyt alusvaatetus paljastui suoraan silmieni eteen. Vaalean siniset pöksyt peittivät tytön kumpua ja kankaan läpi kuulsi selvästi lyhyt tumma karva. Vilkaisin Saanaa, kun hän tarttui käteeni Sallan polven päällä ja alkoi valuttaa sitä sileälle reidelle ja edelleen hitaasti Sallan kukkulalle. Tunsin sormissani kankaan läpi häpyhuulien muodostaman vaon, kun Salla ohjasi sormeani alemmas Sallan antaessa kädelleni lisää tilaa siirtämällä jalkaansa ylemmäs. Tunsin itse tarvitsevani jääpussia saadakseni oman turvotukseni kuriin.
- Minun on kai käytävä pesulla, että saan vaihdettua kuteita. Nousin ylös ja molemmat tytöt seurasivat kaluni aiheuttamaa kohoumaa katseellaan ottaessani kassistani pyyhkeen ja lähdin kohti pesuhuonetta.
- Ethän ole kauan, me laitetaan valmiiksi hieman herkkuja sillä aikaa, sanoi Salla hyväillen Saanan jalkaa.

Otin pienet löylyt ja suihkuttelin itseäni kylmällä vedellä, että saisin itseni rauhoittumaan. Käärin pyyhkeen lantiolleni ja astelin takaisin tupaan. Salla oli edelleen selällään sohvalla ja Saana polvillaan hänen jalkojensa välissä levittäen sormillaan Saanan pikkuhousujen puntin reunasta pilkottavaa pillua sekä hyväillen kielellään ohuen kankaan läpi kuultavaa vakoa.
Katsoin vuoroin Saanaa ja vuoroin Sallaa, kauniita ja seksikkäitä tyttöjä. Olikohan edes parikymppisiä, mietin.
Istuuduin sohvan vieressä olevalle tuolille, peläten kaluni pullistuvan näkyviin pyyhkeen alta.
Saana alkoi kuljettaa suutaan pitkin Sallan vatsaa navalle. Pyöritti kieltään sen kuopassa ja siirtyi edelleen kohti Sallan rintoja. Hän työnsi käsillään Sallan paitaa ylemmäs paljastaen terhakkaat rinnat. Nännit olivat terävänä kohti kattoa ja kun Saana alkoi huulillaan näykkiä niitä, nousivat ne koholleen kuin kirsikat.
Saana jatkoi eteenpäin ja pian hän oli polvillaan Sallan hartioitten kohdalla ja laski lantiotaan kohti Sallan kasvoja. Salla tarttui Saanan sinisten pitsipöksyjen vyötäröstä ja valutti pökät tytön pakaroitten yli reisille, paljastaen Saanan takamuksen puolipallot. Vako, joka alkoi ylhäältä pakaroitten päältä, jatkui syvenevänä uomana kohti pillun huulia. Saana nosti itseään sen verran, että yhteistyössä he saivat pikkarit ujutettua Saanan jalasta, ja pökät jäivät Saanan toiseen nilkkaan roikkumaan, kun Sallan sormet alkoivat hyväillä ystävänsä reisiä, nousten hitaasti kohti haaroissa pullottavaa häpykumpua ja tytön herkintä suloisuutta. Saana laski jälleen lantiotaan alaspäin sen verran että Sallan kieli ylsi kostuttamaan pimpin vaosta pilkistävää nappulaa. Sormillaan Salla raotti häpyhuulia, joiden välissä kosteutta kiiltävä persikan punainen emättimen aukko avautui sisään työntyvälle Sallan sormelle.

En jaksanut odottaa enää, vaan heitin pyyhkeeni tuolille, jolloin täyteen mittaansa paisunut kaluni ponnahti pystyyn haaroistani. Aivan kuin sitä peittäen laskeuduin polville lattialle ja konttasin Sallan polvien eteen. Silmilleni avautui huikea näky, kun Sallan samanlaiset siniset pikkuhousut kuin Saanakin, olivat kostuneet Sallan kiihkon seurauksena. Salla laski toisen kätensä vatsaansa pitkin ja työntyi housujensa vyötärönauhan ali kohti kosteuden lähdettä. Hän jännitti rytmikkäästi lantiotaan ja upotti sormensa aivan silmieni edessä vakoonsa. Kostean pillun ja sormien yhteistyö aiheutti litisevän äänen ja huumaava kiiman tuoksu levisi ilmoille.
Salla värähti voimakkaasti kun tartuin hänen housuistaan ja aloin vetää niitä alas reisille ja polvien yli lattialle. Sallan pillun karvoitus rajoittui ohueen vaaleaan kolmioon aivan kukkulan päällä. Häpyhuulet olivat sileät, kuin vain nuoren tytön iho voi olla. Sallan sormet jatkoivat liikettään huulien välissä hieroen klitorista, joka nosti nuppuaan yhä selvemmin esiin kosteuden keskellä. Tytön keskisormi työntyi välillä syvemmälle pillun kuumuuteen ja palasi jälleen häpykielen ympärille kiertäen sitä rytmikkäästi. Painoin kieleni samaan karuselliin sormien kanssa. Salla jännittyi hetkeksi, mutta työnsi sitten pillunsa voimakkaasti suutani vasten levittäen reisiään, päästäen minut kokonaan reisiensä väliin. Tartuin käsilläni hänen jalkojensa ympäri, ja supistin varovasti huuleni häpykielen ympäri leikitellen kielelläni sen nuppumaista päätä.
Nostin Sallan reisiä ylemmäs koukkuun ja valutin kasvoni alemmas pitkin kuumuutta hohtavaa pillua. Aloitin kielelläni aivan alemmalta reiältä ja liu’utin kieltäni kohti emättimen aukkoa. Työnnyin sinne ja nuolin vakoa edelleen klitorikselle ja taas pillun aukolle, valuttaen koko ajan lisää kosteutta tytön rakoon. Hän liikutti lantiotaan edestakaisin yhä kiihkeämmin samalla, kun hän itse nuoli ystävän pimppiä.

Katsoin välillä mitä tyttöjen kesken tapahtui. Näin sievät Sallan rinnat ja niiden yläpuolella Saanan takamuksen, jota tyttö liikutteli Sallan hyväilyjen tahdissa. Nousin ylemmäs ja tartuin Sallan kiinteistä rinnoista ja maistelin niiden kärkiä. Siirtymiseni aiheutti tietenkin sen että, kiihkosta entistäkin paisuneempi kyrpäni liukui Sallan haaraväliin ja tunsin sen painautuvan tytön jalkaa vasten. Salla laski kättään alemmas ja tarttui kullistani kiinni ja ohjasi sitä kohti pyhintään. Nousin käsieni varaan ja suuntasin liikkeeni kohti Sallan pillua, johon tyttö painoi terskani pään. En työntänyt sitä heti sisään vaan liikuttelin elintäni edestakaisin sen verran kaukana, että vain sen kärki liukui edestakaisin märässä vaossa.
- Työnnä se jo sisään! Salla sai sanottua huokauksiensa lomassa. Ei me tarvita kortsuja, saat painaa ihan vapaasti, mutta pian!

Enkä tarvinnut toista kehotusta, vaan työnsin ensin terskan sisään, ja kun tytön lantion liike suuntautui ahnaasti ylöspäin painoin koko elimeni Sallan kuumaan luolaan. Aloin rytmikkään aaltoliikkeen tytön tytön auttaessa alta, katsoen edessäni Saanan pystyssä olevaa pyllyä ja Sallan pillun nesteistä märkiä ja kiimasta punaisia poskia sekä suuta ja kieltä jotka ahnaasti lipoivat Saanan elintä. Pysäytin liikkeeni työntyen mahdollisimman syvälle Sallan pimpin perukoille ja laskin oman suuni Saanan pyllyn vakoon. Saana nosti sitä enemmän ylös ja kieleni valui tytön kiinteämmälle aukolle ja valutin sylkeäni vakoa pitkin Sallan sormille.
Nousin kuitenkin ylemmäs ja kyrpäni ponnahti ulos Sallan pillusta.
- Hei, mitä sinä nyt! Salla huohotti hämmästyneenä. Nousin polvilleni tytön yläpuolelle ja painoin kyrpäni kohti Sallan huulia. Hän tarttui ahnaasti kaluuni ja sulki terskan huuliensa puristukseen, samalla, kun sormillaan runkkasi kalun hieman kaarevaa vartta. Painoin elimeni hieman syvemmälle Sallan suuhun, hänen kielensä pyöriessä paisuneen nupin ympärillä.

Salla päästi kyrpäni suustaan ja veteli kalun vartta kädellään edestakaisin. Kullini seisoi kovemmin kuin koskaan ennen ja tunsin etten kestä enää kauaa. Tartuin itse patukastani ja ohjasin sen tumman punaisen pään kohti Saanan herkkukoloa. Sallan sormet olivat edelleen varressa kiinni kun painoin kyrpäni Saanan häpyhuulien väliin. Tumma lyhyt karvoitus reunusti häpyhuula, kun oma kiharainen karvoitus painautui niitä vasten. Saanan pillu tuntui tiukemmalta kuin Sallan, mutta se varmaan johtui hänen asennostaan. Pylly oli pystyssä ja hän nosti sitä vieläkin ylemmäs painaessani elintäni sen syvyyksiin. Vedin kullini välillä aivan huulille, jolloin Sallan sormet tarttuivat jälleen terskan ympärille ja kun painoin kaluani Saanan pilluun Sallan sormet vetivät esinahkani kireälle kullistani puristaen. Tein muutaman nopean edestakaisen liikkeen ja sitten tunsin lastini lähtevän.

Ensimmäinen ryöpsäys purkautui Saanan sisään, mutta sitten vedin elimeni ulos aukosta ja toinen ruiskaus levisi Saanan pillun huulille alkaen valua kohti alapuolella olevaa Sallan suuta. Lypsäen kädellään kaluani spermani levisivät Saanan häpyhuulille ja reisille. Viimeiset pisarat Salla otti huulillaan kiihkosta sykkivää herkkumutteriani imuttaen ja kädellään edestakaisin vedellen. Ohjasin siittimeni uudelleen Saanan sisään ja aloitin kiivaan pamputuksen Saanan takamusta vasten, johon tyttö vastasi työntäen pakaroitaan vastaan. Pussini heiluivat tytön häpykumpua läiskien ja allamme Sallan sormet hyväilivät Saanan klitorista ja kullini vartta
Kun suurin kiihkoni rauhoittui, Salla siirtyi Saanan ja minun viereen. Nostin edelleen täydessä seisokissa olevan kullini Saanan takamuksen päälle vedellen sitä siinä edestakaisin ja levitin elimeni varressa olevaa siemennestettä Saanan aukolta ylös kumpareelle. Salla lipoi kielellään kaluni vartta ja laskeutui sitten suutelemaan Saanan kasvoja.
Laskeuduin viimein istumaan sohvalle, tyttöjen kietoutuessa toisiaan vasten viereeni maistellen Sallan kasvoilla ja käsillä olevia nestepisaroita.
- Pitää varmaan mennä nyt oikein kunnolla saunaan. Tuletteko mukaan? Sanoin tytöille ja taputin kumpaakin pakaroille.

2

6628

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ansku22

   Hiukan unelma teksti.. Lisää tällaisia!!;)

  • Yllästonttu

   Vanha totuushan on, että Pallaksella vasta yritellään kun Ylläksellä jo paritellaan...

   Itse asiassa tulin juuri alkuillasta Ylläkseltä jossa olin viikon.

   Omalle kohdalle ei noin hekumallista tapausta sattunut, mutta muuten mukava ja sopivan kiihkeä reissu kuitenkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   2111
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   10
   1548
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   49
   1120
  4. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   10
   980
  5. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   917
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   892
  7. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   52
   822
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   38
   798
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   17
   764
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   763
  Aihe