Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kokemuksia?

jäsen

Meillä on taloyhtiössä edessä isännöitsijän vaihto, ja muutamia tarjouksia ollaan jo saatu. Onko kellään kokemuksia, millainen isännöitsijä on Hyvinkäällä toimiva Kiinteistöhallinto Kurkihirsi?

9

1222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erkkimerkkinen

      Kiinnit.huomio kaikkiin pieniin veloituksiin. Yleensä kaikilla on kk-veloitus alhainen ja esim. asukkaiden muutostöiden rekisteröinti (is. perustehtävä ollut jo ennen uutta as.oy.lakia) on nyt huomattu, että tästäkin voidaan rahastaa.

    • Isännöintiliitto

      Isännöintiliton Hae Isännöintiä -palvelusta löydät isännöitsijät ja isännöintiyritykset valtakunnalisesti: http://www.isannointiliitto.fi/hallitukselle/haeisannointia/

      Isännöinti on asiantuntijapalvelua, joka vaikuttaa siihen, että kotitalon arki sujuu, asumiskustannukset ovat ennakoitavia ja korjaukset suunnitelmallisia.

      • uiteli

        Listassa on ainoastaan isännöintiliittoon kuuluvat yritykset eli murto-osa.


    • osakas Hyvinkäältä

      Olin kuukausi takaperin kaveria edustamassa yhden Hyvinkääläistaloyhtiön yhtiökokouksessa ja siellä oli isännöitsijä Kortteli-Isännöinti Oy nimisestä firmasta, joka ainakin tilinpäätöksen ja tunnin palaverin perusteella vaikutti asialliselta.

    • Referenssejä kysytte

      Parhaiten saatte tietoa siten, että pyydätte listaa yhtiöistä, missä hoitaa isännöintiä tällä hetkellä, ja otatte sitten yhteyttä niiden taloyhtiöiden hallitusten jäseniin, ja kysytte kokemuksia.

      • ITS...

        Voin kertoa että harvassa firmassa pelkän tarjouspyynnön perusteella lyödään kouraan mitään asiakaslistoja ja jos löydään niin en itse hallituksen jäsenenä ainakaan haluaisi olla vastaamassa niihin soittoihin.

        Korkeintaan siinä vaiheessa kun on tavattu taloyhtiön edustaja joka pyytää tarjousta niin voidaan antaa muutama referenssi niiltä jotka ovat siihen luvan antaneet. Toki kaupparekisteristä saa rahalla tietoa isännöitävistä kohteista joten ei ne mitään salaisuuksia ole, mutta jotain kunnioitusta pitää olla asiakkaitakin kohtaan.

        Pitää kuitenkin muistaa että aika moni tarjouspyyntö perustuu vain siihen että tarkistetaan nykyisen isännöinnin hintaa eikä yhtiön hallituksella ole edes aikomusta vaihtaa isännöitsijää. Kaikille kuitenkin vastataan.


      • Anonyymi

        Rivitalon myynti-ilmoituksesta, netistä, kevät 2019: "Muut lisätiedot: Varainsiirtovero 2 % velattomasta hinnasta. Huoneistojen lainaosuudet ovat viitteelliset. Edellinen isännöitsijä Kurkihirsi Oy:n tekemä vuoden 2017 kirjanpito on tarkastettavana. Lainaosuudet tulevat muuttumaan /- 1 000 euroa. 50 000 euron limiittitili muutetaan lainaksi 31.3.2020."

        Isännöitsijä on siis vaihdettu. Edellisen laskelmat ovat tarkistettavina. Välipellontie 2, Hyvinkää on rivitaloyhtiön osoite.


    • Anonyymi

      kusettaja älä koskaan ota Kurkkihirttä mihinkään.

      • Anonyymi

        Kurkihirsi näyttäisi lopettaneen toimintansa. Liittyyköhän noihin epäselvyyksiin? 🤔


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe