Bay Front Resort

mies yksin matkalla

Nimikyltissä lukee Khao Lak Bay Front Resort.

Hotelli sijaitsee n.2km päässä keskustasta päätien varrella, aivan kansallispuiston tuntumassa, ja aivan nang thong beachin toisessa päässä, rannalla.

Nang thong beach on keskustan ranta, ihan kelvollinen, kuitenkin toiset khao lakin rannat mielestäni parempia.

Tie keskustaan on mutkainen ja myötäilee khao lak (= valkoinen vuori) rinnettä.
Paikan aivan tuntumassa ei liene mitään erityisen merkittäviä ruokapaikkoja, toki aika mukava näköala kahvila siinä on vähän takasin phuketin suuntaan, josta hienot näkymät nang thong beachille.
Keskusta kuitenkin on melko lähellä, taksi taisi ottaa 100thb:tä. Itse liikun skootterilla niin sijainti on ihanteellinen, se khao lakin tie kun on tosi mukava ajella.

Hotellissa on perusasiat kunnossa. Huone on tosi viihtyisä, tarpeeksi iso, ja hyvällä maulla toteutettu. Joskin kylppärin myrkynvihreät laatat ei ehkä omaa makua hivele, mutta siisti se kylppärikin on. Hotellialueelle on paljon istutettuja kasveja ja patsaita yms on viihtyisyyden lisäämiseksi. Rinteellä sijaitseva hotelli tietänee paljon tasoeroja, joka ei terveitä ihmisiä häirinne, mutta liikuntaesteiselle se olisi varmaan haastava. Hotellissa on kyllä rampitkin joten esim. rattailla voi työnnellä ilman rappusia.

Aamiainen:
paahtoleipää, tummempaa vuokaleipää (paahtista), sämpylää, patonkia, ja jotain muuta leipää, ja kroisanttia.

keittoa, maustettua riisiä, nuudeliruokaa, kinkkua, nakkeja, paistettua munaa, oliivilettusia.

Ananas, ja appelsiini mehua. kolmea eri melonia. vesi- hunaja-, ja sitten sitä mikä väriltään muistuttaa aurahuustoa. Ananasta, tomaattia ja kurkkua.

Juustoa en aamiaisella nähnyt, enkä hapanmaitotuotteita, kuten jugurttia yms.

Uima-altaita oli 2, joista toinen aivan lähellä rantaa, ka toisessa taas poremahdollisuus, joka ei kuitenkaan toiminut :). Altaat oli ihan riittävät, ja aurinkotuoleista ei ollut pulaa. Tosin saksalaisten suosima hotelli tarkoittanee myös näitä pyhkeellä paikkansa varaavia henkilöitä.

Hotellia on kovasti kehuttu netissä, ja pisteitäkin sille on annettu kuin neljän tähden hotellille, ja siksi päädyin sen varaamiseen ainakin ensimmäisiksi öiksi. Puitteiltaan hotelli voisikin olla ehkäpä neljän tähden hotelli, mutta palvelu ja henkilökunta tiputtaa sen 3-tähden hotelliksi, kuten se luokiteltu onkin.

Hotellin henkilökunta olikin sitten ihan toista maata kuin hotellin puitteet, ja pisteet olisi antaneet olettaa. Siivoojat toki tekivät hommansa hyvin, ja olivat ihan ok, ystävällisiä ja iloisia.
Vastaanottohenkilökunta oli ylimielistä, ja itseään tärkeinä pitäviä, helposti määräilemässä jne. Muu henkilökunta mielellään vältteli kontaktin ottamista turistien kanssa, jos ei ollut ihan pakko kohdata.
Aamiaisellakin henkilökunta (1h:lö) puhuttelu rajoittui mooning, ja kofi or tii:hin.
Joku johtajan tapainen tosin kävi kerran kyselemässä sentään (sabai dii mai) .

Myöskin joulupukin näkyminen varastossa vaikutti kuvaan ettei han kaikkea kuitenkin tehty tem dzai (=täydellä sydänmellä).

Hotelli siis on mielestäni ihan hieno puitteiltaan. aamiainenkin tarjoillaan varsin miellyttävissä oloissa. sijainti vähintäänkin hyvä, jos ei erinomainen.. aamiainen riittävä, joskaan ei luksusta.
Henkilökunnan suhtautuminen, sekä ammeen puuttuminen, saivat minut vaihtamaan hotellia, kun olin etukäteen varaamani yöt hotellissa viettänyt.

Huomioitavaa myös se että matkustan sesongin ulkopuolella, joka saattaa vaikuttaa aamiaiseen, ja aurinkotuolien riittävyyteen yms.

Hotellin omilla sivuilla eikä agodan sivuilla mainita ammeellisista huoneista, mutta booking sivuilla sanotaan huoneissa olevan joko amme tai suihku. laitoin toivomukseksi ammeen sitä en kuitenkaan melko tyhjässä hotellissa saanut, joten sitä ei hotellihuoneisiin ilmeisesti saa, bungaloveissa saattaa sitten olla.

http://www.khaolakbayfront.com/v1/

1

362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jatkoa...

      Hotellin kuntosali käsittää kaksi kuntopyörää.

      Tietokoneitakin siellä on käytössä 150thb/ h. Tosin nettiselain on vain explorer, joten esim suomen sähköpostiin ei pääse. Käyttäjätunnus ja salasana ostetaan respasta.

      Hotellissa on yhteiskuljetus phukettiin hintaan 900thb/ hlö ainakin torstaisin, jos shoppaaminen phuketissa kiinnostaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe