Taulun teettäminen, mitä maksaa ?

Väriä taloon

Nyt olisi helppo kysymys, eli. En ole vaativa enkä tunne taidetta. Mutta haluaisin silti teettää juuri valmistuneeseen taloon 2 isoa taulua. Talossa on iso huone jossa on paljon luonnon valoa, ja kaikki seinät on vitivalkoiset. Nyt haluan väriä seinille, mutta vain ja ainoastaan taulun muodossa. Saa olla ölyväri tai akryyli yms tms, mutta pitää olla hyvin värikäs. Ja kokokin pitää olla iso luokkaa iso 2.5m x 1.5m.

Tarkoitus on saada väriä isolle seinälle ei niinkään sijoittaa huipputaiteeseen, mutta haluan päättää taulun värin ja yleisilmeen.

Tekeekö kukaan tällä perusteella taulua, ja jos tekee mitä maksaa 2 taulua ?

52

5473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koboltti

      Täällä oli joku aika sitten sellainen linkki jossain ketjussa missä oli henkilön nettisivut, joka tekee tuolla periaatteella maalauksia.

      Jos saan antaa vinkin, niin suosittelisin kuitenkin katsomaan läpi jos löytyisi jo valmiina jostakin maalauksia, jotka kiinnostavat teitä. Kesällä on paljon näyttelyitä joissa voi poiketa. Tämä ihan vaan sen takia, että jos ostaa maalauksen niin eikö olisi samalla hyvä, että sillä voisi myös olla jotain sijoitusarvoa? Ei menisi tavallaan "rahat hukkaan" jos löytyisikin joku nappivalinta.

      Ihan kiinnostuksena, mikä teillä on budjetti jos voi kysyä?

      • Jotain.....

        ....seitsemänkymmentä- sata euroa:


      • Saat
        Jotain..... kirjoitti:

        ....seitsemänkymmentä- sata euroa:

        korkeintaan suurikokoisia julisteita tuolla budjetilla. Voithan kysyä haluaako joku taidekoululainen tehdä työt ilmaiseksi,( 70-100e tarkoittaa ilmaiseksi), vaikka työharjoittelun puitteissa.


      • Saat kirjoitti:

        korkeintaan suurikokoisia julisteita tuolla budjetilla. Voithan kysyä haluaako joku taidekoululainen tehdä työt ilmaiseksi,( 70-100e tarkoittaa ilmaiseksi), vaikka työharjoittelun puitteissa.

        Vaikka en mikään taidekoululainen olekaan (ihan harrastelijapohjalta), niin pyydän A4-kokoisestakin piirustuksesta 100 euroa. Eli ei varmaan noin iso työ lähtis alle tonnilla :)


      • vuokraamaan

        Tauluvuokraamotkin ovat hyvä valinta, maksat vuokraa kuukausittain, joka sitten vähennetään taulun hinnasta, jos päätät pitää taulun ja olman korkoa....näin ainakin yhdessä isommassa kaupungissa.


      • Anonyymi
        trplnen85 kirjoitti:

        Vaikka en mikään taidekoululainen olekaan (ihan harrastelijapohjalta), niin pyydän A4-kokoisestakin piirustuksesta 100 euroa. Eli ei varmaan noin iso työ lähtis alle tonnilla :)

        700 minimi


    • koboltti

      Öljyvärimaalaus 2.5 m X 1.5 m, tämän teettäminen 70 - 100 euroa...ei taida ihan riittää.

      Materiaaleja ei mitenkään saa tuohon hintaan, maalauksiin käytetään pellavakangasta, pohjustusaineita, puuta, sidosaineita ja öljyvärejä. Ja aikaa.

      Mitähän tässä nyt suosittelisi...julisteen saisi kai tuolla hintaan, mutta ei kehystettynä (paitsi jos ostaa kehykset itse). Näin on nyt marjat.
      Täytyy hilata budjettia ylös tai sitten vaikka toivoa jotain maalausta jos on iso merkkipäivä tulossa.

      Itse ammattitaiteilijana myyn teoksiani, vähän tota pienempiä, mutta ei paljon, hintaan 800 - 1000 euroa ja takkiin tulee armottomasti.

      • koboltti

        Piti vielä lisätä, että ainakin mun maalaukset on sen verran kookkaita, että niitä kuljetellessa joudun vuokraamaan pakettiauton. Siinä menee myös se joku 70 euroa, no lähialueelle, eli sekin kannattaa ottaa huomioon sitten tuon koko asian kanssa.


    • Väriä Taloon

      Jaahas on tainnut tämäkin keskustelu elää tässä välissä ihan omaa elämää, juu 70e ei varmaan saa mitään enää nykypäivänä mistään :D

      En tiedä kuka toi on tossa välissä ollut keskustelemassa :)

      Mutta kiitoksia vastauksesta eli jos nyt oiken ymmärsin niin puhutaan ab. 3-5ke hinnasta tämän kokoluokan taulujen osalta. Joo talo makso ab. 400ke joten kait sitä 1% voi seiniin vielä laittaa mutta tämä taulu-idea on nyt yhden illan päähänpisto sillä kuten sanottu en ymmärrä taiteesta yhtään mitään, mutta 80m2 valkoinen huone tarvis ehkä jotain... väriä... jonnekkin... mutta täytyy muuttaa nyt ensin sisään ja katsoa miltä tila alkaa vaikuttamaan.

      Kiitoksia vastauksista, nyt tiedän paljon enemmän.

    • koboltti

      No mä vähän mietinkin, että olisko joku källi tuonne tullut...

      Aaa, ai niin, yksi suositus vielä. Jos ei ole kiirettä, niin taidemaalariliiton teosvälitys on keväisin Kaapelitehtaalla. Sieltä voi suoraan ostaa ja viedä kotiinsa teoksen ja valinnan varaa on, koska tapahtuma on Suomen suurin nykytaiteen katselmus vuosittain :). Hinnat alkaen muutampi sata.

    • :)

      No entä oletko käynyt ihan kangaskaupoissa katsomassa löytyiskö sopivan sävyisiä/ kuvioisia kankaita? Pingottaisit ne jonkunlaisiin raameihin ja saisit sillä tavalla väriä seiniin. Voi olla aika kulunut idea, mutta tuli vain mieleen ehdottaa.

      Toinen hauska juttu voisi olla sellainen, että valikoisitte maalikaupasta sopivat sävyt, hankkisitte sopivan kokoisen maalauspohjan (taulupohjan tai vaikka puulevyä tms.) ja sitten vain sutisitte maalia sinne tänne. Tai jos on lapsia, niin antaisitte lasten tehdä, voisi tulla varsin hienot taideteokset!

    • surffaaja

      http://www.arttailor.com tekee tilaajan toivomaa taidetta (öljyvärimaalauksia ja hiilipiirroksia). Ainakin maalausesimerkkien pohjalta näyttää että tekninen laatu on kohdallaan ja hinnatkin kohtuullisesti satasissa!

      • maisemakuvaaja

        Kiitos tästä vinkistä!


    • joku heiskanen

      mie nykäsen sulle 250€, on väriä ja loistoa, mutta ei esitä mitään

    • hukassa hintojen kaa

      Kysyin kaverilta ja hänen opiskelu hinnoista. Opiskelijat tekee näyttötöinä maalauksia. Veloittaa 1,7m x 1,1m tauluista 1300€.

      Pelkkä pohja ja värit maksaa jo kuulemma 350€.

      • ehkä maksan ehkä en

        Kuitenkin ihan kiva tonnin keikka opiskelijalle. Hintahan riippuu hyvin pitkälti taiteilijan nimestä. Ei se ole välttämättä paljon materiaaleja korkeampi.


    • Pönttö-Einari

      Kysymys ei ole lainkaan helppo... Hinnat vaihtelee todella rajusti ja työn jälki voi olla vaikka mitä. Itse aikoinaan puuhastelin Aasian suuntaan jäljennöstaiteen parissa, se voisi olla yksi ratkaisu teettää sopivasta aiheesta näyttävät taulut seinille, mutta parhaiten onnistut, jos käy muutamissa taidenäyttelyissä täällä Suomessa ja ostat sopivat taulut sitten suoraan taiteilijalta. Hinnat 500-1000€
      Jotkut taiteilijat maalaavat valokuvan mukaan haluamasi aiheen tai voit valita jo valmiiksi maalatuista töistä. Venäjältä taikka Virosta voit löytää todella sopivasti isoja maalauksia, Venäjältä vain taiteen kuljettaminen on hieman ongelmallista, joten suosittelen EU.n alueelta taulujen ostamista. Itse olen ostanut tanskalaiselta taiteilijalta useammankin taulun

    • rrtu

      hae taiteilija ja varaa rahaa 20 ----- 100 euroo

    • Jusa
    • Aikas....

      "laajakäsitteinen" luomus! Jos meiltä ammatikseen noita töitä tekeviltä pyydät tarjousta noilla perusteilla niin se on todella vaikea hinnoitella!
      Sen vuoksi esimerkiksi minun pitäisi nähdä sut ihan silmästä silmään jotta voisimme keskustella aiheesta sekä muista detaljeista.
      Aiemman kokemukseni mukaan tämän tyyppiset- ja kutakuinkin kokoiset 'sisustustaulut' lopulta tulevat maksamaan meillä ammattimaalareilla haarukkaan 1200-2700€. Lähinnä tuo hinta määräytyy sen mukaan missä määrin tilaaja haluaa puuttua työn sisältöön. Minulla kun on tapana- ja yleensä toivomus että asiakkaani näkee teoksen ihan sen valmistumisvaiheessa pari- kolme kertaa ja jokainen ns. uusi toivomus sisällön muodostumisessa lisää tuota hintaa. On nimittäin perin vaikeaa lähteä muokkaamaan tuota omaa alkuperäistä visiota tilaajan alati vaihtuvaan visioon. Mielestäni kaikki taiteilijat allekirjoittavat tämän :)

      Ihanne tällaisissa tilauksissa yleensä on se että asiakas esittelee kodin värimaailman hyvin yksityiskohtaisilla värikartoilla ja toivomuksilla aiheista ihan huoneistokohtaisesti ja luottaa ammattitaitooni. Silloin hinta on mielestäni jopa halpa. Teen kesäisin- ja varsinkin loppukesäisin aika paljon tällaisia ihan vuosittain. Yleensä saan tilaukset tämän kaltaisen 'uuskodin' jokaiseen huoneeseen kun nuoret perheet saavat uuden ensiomistusasuntonsa.

      Useinmiten nämä nuoret ovat tarkoin ottaneet selvää taiteilijasta- jopa matrikkelia myöden. He eivät halua ottaa taloudellista riskiä, sillä onhan tuollainen menoerä melkoinen. Loppupeleissä kuitenkin painaa taiteilijan näkyvyys muutenkin- myös netissä ja kokemukseni mukaan heille on taiteilijan cv sisältö kaikkein tärkein tehtäessään valintaa taiteilijasta.
      Tässä vaiheessa astuu mm. se paljon täälläkin kinattu "hakukonenäkyvyys" esiin ja asiakkaat etsivät verkkogallerioita netistä. Netti on näet tarkoitettukin ihmisille hyötykäyttöön ja olisi idioottimaista olla käyttämättä sen- niinkuin tiedoitusvälineidenkin kiinnostusta- ja ominaisuuksia hyväkseen.

    • Voin.

      Maalata taulut 50 eurolla,ei paha hinta.

      • Ja maksat ite tarvikkeet? Tulee ittelles aika kalliiksi:D


    • Nununununu

      Jo, ei oo ihan halpaa :3
      Kaverilta olen saanut n. A4 kokosen maalauksen 60e ja sanoi ettei sitä halvemmalla kannata oikeastaan maalata. Ja tuo oli tosiaan ihan kaverihinta opiskelijalta-opiskelijalle :D

    • Graafikko

      Maalausta jonkinverran opiskelleena ja jonkinverran myös muille maalanneena ja piirtäneenä sanoisin että noinkin iso öljyvärityö maksaa jo satasia vaikka ei tekijällä nimellistä arvoa juuri olisikaan. Hinta riippuu myös siitä kuinka kauan maalaamiseen kuluu aikaa.

      Jos kiinnostaa niin laita mailia: [email protected]

    • Ilmasta on.

      Mie yleensä maksan luonnossa.

    • TJK1976
    • sitä saa mitä tilaa

      Tiedän älyttömän hyvän maisemakuvia tekevän maalarin,myös muotokuvia tekee esim.lapsista tai merkkipäiviään viettävistä.Polvijärven liikelahjat ,Kaisu Ratilainen.
      Hänen teoksiaan voi goolata ja nähä ite mikä tyylistä tekee.

    • Epe

      Hei!

      Oletteko saaneet, jo taulun, voin tehdä taulun vaikka kaksi, mutta ei ihan tuohon hintaan. Maalaan värikkäitä tauluja. Olen maalannut 32 vuotta.

    • 6+6+6

      Hauska ketju. Kysyjä kaipaa seinälleen väriläiskää, ja ihmiset tarjoavat cv:itään. :) Tätäkö on taide nykyään?

      Hinnoista: Tuon kokoinen kehys maksaa puuvillakankaalla noin 50 ja rautakaupasta pari purkkia maalia toiset 50. (arviohintoja) Mitään kovin hienoa kangasta tai pohjustusta tullainen työ ei kaivanne. Se lähtee kuitenkin roskiin seuraavan remontin yhteydessä 10 vuoden kuluttua.

      Maalaamiseen menee tunti pari, hieman riippuen miten paljon yksityiskohtia "teokseen" kaipaa.

      • Epe

        Hei!

        Hupsista, kuka maalaa tavallisella seinämaalilla, ja mistä saa kehykset tuohon hintaan, jos tekee taidetta tarvikkeet tulee olla parasta laatua!


      • 6+6+6
        Epe kirjoitti:

        Hei!

        Hupsista, kuka maalaa tavallisella seinämaalilla, ja mistä saa kehykset tuohon hintaan, jos tekee taidetta tarvikkeet tulee olla parasta laatua!

        Edullinen kangas on noin 10 metri ja kiilakehykset noin 3, metri. Tekee yhteensä noin 50,- Ok, taisin laskea pienten kehysten hinnalla, mutta sinnepäin se on. Varmaan tavallinen vanha lakanakin toimisi tässä hyvin, kun vaan kiristää hyvin ja vetää vaikka erikeeperiä pohjaksi.

        Samaa pigmenttiä se on rautakaupan maaleissa kun taiteilijaväreissäkin. Ostaa alkydi- tai öljymaalia, niin kestääkin hyvin. Kysehän oli vaan värin saamisesta seinälle jonkinlaisen taulun muodossa, ei mistään mestariteoksesta, jota hierotaan vuosi ja jonka pitää säilyä vähintään 500 vuotta.

        Ero näillä tehtyyn sistustustaukuun ja oikeilla taiteilijatarvikkeilla on häviävän pieni, ero hinnassa on iso.


    • Epe

      Hei!

      Kuule, eroa on paljon, sisustustaulusta on monta kopiota, mutta taulun jonka maalaa taiteilija. on ihan eri juttu. Eikä maalata mihinkään lakanakankaaseen, jos siihen laitat erikeeperiä, niin ei siinä maalit pysy, siihen tarvitaan muutakin pohjustusainetta. Taulun kun maalaa hyvälle pohjale, hyvillä maaleilla, ja käyttää lopuksi vernissaa, niin pysyy ja on taideteos, eikä joku sisustustaulu. Sisustustaulut, ovat pilkkaa taidemaalareille.

      • 6+6+6

        " Sisustustaulut, ovat pilkkaa taidemaalareille. "

        Juuri tästähän minä puhun. Luepa, mitä kaveri alussa kaipasi.

        Tuo Erikeeper on PVCA-liimaa, joka on ihan vastaavaa ainetta, mitä käyetään akryylipohjusteissa. Siihen pitää ehkä sekoittaa hieman liitua, niin saa enempi imevämmän pinnan.

        Toinen vaihtoehto on tehdä pohja ohuesta mdf-levystä tai kovalevystä ja puurimoista ja pohjustaa ja/tai maalata se seinämaalilla (lateksilla). Veikkaan että tässäkin tapauksessa materiaalikulut ovat alle satasen.

        Tiedän, että tämä totuus korpeaa oikeita taiteilijoita, mutta kun asiaan perehtyy, niin erinomaisia ovat nykyteollisuuden tuotteet. Saman kemiat niissä pitää värit kiinni alustoissaan kuin taidekaupan tuotteitta. Hintaluokka on vaan täysin eri. (ja kysehän oli vaan väristä taulun muodossa)


      • Älä...
        6+6+6 kirjoitti:

        " Sisustustaulut, ovat pilkkaa taidemaalareille. "

        Juuri tästähän minä puhun. Luepa, mitä kaveri alussa kaipasi.

        Tuo Erikeeper on PVCA-liimaa, joka on ihan vastaavaa ainetta, mitä käyetään akryylipohjusteissa. Siihen pitää ehkä sekoittaa hieman liitua, niin saa enempi imevämmän pinnan.

        Toinen vaihtoehto on tehdä pohja ohuesta mdf-levystä tai kovalevystä ja puurimoista ja pohjustaa ja/tai maalata se seinämaalilla (lateksilla). Veikkaan että tässäkin tapauksessa materiaalikulut ovat alle satasen.

        Tiedän, että tämä totuus korpeaa oikeita taiteilijoita, mutta kun asiaan perehtyy, niin erinomaisia ovat nykyteollisuuden tuotteet. Saman kemiat niissä pitää värit kiinni alustoissaan kuin taidekaupan tuotteitta. Hintaluokka on vaan täysin eri. (ja kysehän oli vaan väristä taulun muodossa)

        ...nyt vaan mene uskomaan ihan kaikkea, kyllä artist laatuisilla akryyliväreillä on aivan eri värien kestävyys kuin rautakaupasta ostetulla lateksilla.

        Eihän nykyiset rakennusmaalit kestä kuin viisi vuotta, kun talojenkaan elinkaari ei ole laskettu kuin 50 vuodeksi.


      • 6+6+6
        Älä... kirjoitti:

        ...nyt vaan mene uskomaan ihan kaikkea, kyllä artist laatuisilla akryyliväreillä on aivan eri värien kestävyys kuin rautakaupasta ostetulla lateksilla.

        Eihän nykyiset rakennusmaalit kestä kuin viisi vuotta, kun talojenkaan elinkaari ei ole laskettu kuin 50 vuodeksi.

        Olisko jotain näyttöä tuosta kestävyydestä, vai onko kyseessä vain mutu, että täytyyhän sen olla kun on niin paljon kalliimpaa?

        Jos lateksi epäilyttää, niin ostaa sitten ulkomaalia. Niissä luulisi olevan värinkestävyyttä sisäkäyttöön.


      • repe ekire
        6+6+6 kirjoitti:

        " Sisustustaulut, ovat pilkkaa taidemaalareille. "

        Juuri tästähän minä puhun. Luepa, mitä kaveri alussa kaipasi.

        Tuo Erikeeper on PVCA-liimaa, joka on ihan vastaavaa ainetta, mitä käyetään akryylipohjusteissa. Siihen pitää ehkä sekoittaa hieman liitua, niin saa enempi imevämmän pinnan.

        Toinen vaihtoehto on tehdä pohja ohuesta mdf-levystä tai kovalevystä ja puurimoista ja pohjustaa ja/tai maalata se seinämaalilla (lateksilla). Veikkaan että tässäkin tapauksessa materiaalikulut ovat alle satasen.

        Tiedän, että tämä totuus korpeaa oikeita taiteilijoita, mutta kun asiaan perehtyy, niin erinomaisia ovat nykyteollisuuden tuotteet. Saman kemiat niissä pitää värit kiinni alustoissaan kuin taidekaupan tuotteitta. Hintaluokka on vaan täysin eri. (ja kysehän oli vaan väristä taulun muodossa)

        Puhutko nyt askartelusta vai taiteesta?


      • Kai...
        6+6+6 kirjoitti:

        Olisko jotain näyttöä tuosta kestävyydestä, vai onko kyseessä vain mutu, että täytyyhän sen olla kun on niin paljon kalliimpaa?

        Jos lateksi epäilyttää, niin ostaa sitten ulkomaalia. Niissä luulisi olevan värinkestävyyttä sisäkäyttöön.

        ...kumminkin kerrot asiakkaillesi millä väreillä teoksesi maalaat. Meinaan että lateksien ja ulkomaalien käyttö taideteosta kankaalle tehtäessä, täyttää mielestäni petoksen tunnusmerkit, koska niitä ei ole tarkoitettu taidemaalaukseen, eikä kestävyys ole lähellekään taiteilijavärien luokkaa.


      • Anonyymi
        Kai... kirjoitti:

        ...kumminkin kerrot asiakkaillesi millä väreillä teoksesi maalaat. Meinaan että lateksien ja ulkomaalien käyttö taideteosta kankaalle tehtäessä, täyttää mielestäni petoksen tunnusmerkit, koska niitä ei ole tarkoitettu taidemaalaukseen, eikä kestävyys ole lähellekään taiteilijavärien luokkaa.

        Mitä niille sitten tapahtuu ajan myötä, jos eivät "kestä"?


    • Epe

      ok, en kuitenkaan tee kyseisille pohjille!

    • Johanna888

      Me saatiin meidän olkkariin tosi kiva maalaus tilaustyönä Karusomalta. Makso vaan 400 e alv. Koko on 120x100. Suosittelen! www.karusoma.com

      • läpinäkyvää

        Ettekä saaneet, kunhan vain mainostat sivustoa täällä. Ei kukaan osta kotiinsa tauluja xxx euroa alv, vaan ihan maksaa rahalla koko summan.


      • nospämmi6000
        läpinäkyvää kirjoitti:

        Ettekä saaneet, kunhan vain mainostat sivustoa täällä. Ei kukaan osta kotiinsa tauluja xxx euroa alv, vaan ihan maksaa rahalla koko summan.

        Törkeetä! ja hirveetä skeidaa vielä...


    • Tauluja.
      Minä teen, esim. 1,5x2,00 akryyli maalaus noin. 300-500 euroa Kpl.
      Voit kysellä lisää osoitteesta [email protected]
      sp. voin lähettää valmiiden taulujen kuvia.

    • Tuo ei ole kyllä ihan helppo kysymys ellei sitten vastauksena kelpaa jokin canvas tulostukseen erikoistunut yritys, jolla valmiita grafiikkavaihtoehtoja joista valita.

      Jos ihan maalatustusta taulusta puhutaan niin tarvikkeisiin menee jo yli satanen ellei jo kolmatta jos tarkoitus on saada tukeva teos eikä lerpahtava lakana seinälle.

      Varsinainen ongelma on tuo aihe, johon ei helposti pysyty vastaamaan muu kuin sellainen tekijä, jolla jo varastossa värikkäitä teoksia vai oletko valmis maksamaan vähintään tarvikkeet vaikke taulu miellytäkkään?

      Noin teoreettisesti ajateltuna jos minä maalaisin oman tyylini mukaisen teoksen tuossa koossa niin hinta olisi luokkaa pari tonnia. Ihan ämpäristä roiskien maalia tuon voisi halvallakin tehdä mutta maalaamalla tuossa on kyllä jo työtäkin. Minä siis teen enempikin sellasta esittävää, joten kyllä työstä on pakko ottaa hintaa.

      • Hei...

        ...Tapsa, minä vuosina pidit taidetta.net palstaa?


      • Hei... kirjoitti:

        ...Tapsa, minä vuosina pidit taidetta.net palstaa?

        Mielestäni tähän jo aamulla vastasin mutta vastausta ei vaan näy, joten..

        Muistaakseni oli välillä 2003-2008 tuo taidegalleria "on-line".


      • tapsa-art.com kirjoitti:

        Mielestäni tähän jo aamulla vastasin mutta vastausta ei vaan näy, joten..

        Muistaakseni oli välillä 2003-2008 tuo taidegalleria "on-line".

        ..jatkaakseni vielä niin.. näytti olevan poissa nimipalvelvelusta tuo osoite (joskus poistanut tarpeettomana) mutta nyt, kun tuo domain nimi tuossa nyt tullut puheeksi niin laitoin sen sitten takaisin. Eli, menee www.taidetarvike.fi sivulle. Omapahan ainakin lyhyempi kirjoittaa.


      • Kiitos...
        tapsa-art.com kirjoitti:

        ..jatkaakseni vielä niin.. näytti olevan poissa nimipalvelvelusta tuo osoite (joskus poistanut tarpeettomana) mutta nyt, kun tuo domain nimi tuossa nyt tullut puheeksi niin laitoin sen sitten takaisin. Eli, menee www.taidetarvike.fi sivulle. Omapahan ainakin lyhyempi kirjoittaa.

        ...tiedoista!!!


    • rtkk

      Valmistakin tarjolla vaikka kuinka ja melkein ilmaista ikonitkin huuto netissä esimerkiksi.

    • MarikaV

      Hei. Minulta saa tilattua maalauksia, omilla toiveilla. Aloittelevana taiteilijana hinnatkaan eivät ole korkeat. www.marikaviskari.com :) Olen yrittäjä, joten samalla tuet kotimaista pienyrittäjää

    • Anonyymi

      Kansalais/työväenopiston opettajilta saa vinkkejä .minäkin kävin 62vuotiaana työväenopiston kuvataidekurssin. Enosaa muuta neuvoa.

    • Anonyymi

      AI tekee hienoa taidetta, ei tarvi muuta kuin antaa aihe tekstinä tms :)
      se on kovassa nousussa nyt, ja moni tekee jo jätti tiliä myymällä Ai:n tekemiä kuvia yms

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe