Kaunasin paras hotelli

parasta hakemassa

Hei!
Mikä on Kaunasin paras hotelli?
Kerro kokemukset, minkä tason huone standard, deluxe, sviitti?
Ja viisastelijoille : Osaan lukea booking.comin asiakasarvostelut, mutta niistä ei selviä, minkätasoisessa huoneessa kirjoittaja on asunut.

4

402

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lyhyt lomille

      Hei
      Olen kolmesti vieraillut Kaunasissa, ensimmäisen kerran kesällä 2010 ja silloin olin Amberton Cozy-hotellissa ja muistaakseni Classic kahden hengen huone. Hotelli oli vanhan kaupungin alueella, joten sillä alueella lähellä, mutta esim. ostoskeskuksiin pitempi matka.
      Talvella 2010-2011 olin Best Western Santakos hotel standard kahden hengen huone ja se oli isompi ja viihtyisämpi (minun mielipide, jokaisella on omat toiveet ja näkemykset asioista) kuin edellinen. Ulkoinen alue eli katu oli talviaikaan ihan kamalan ankea.
      Talvella 2011-2012 olin Kaunas hotellissa ja huone oli standard kahden hengen huone. Se oli iso ja mielestäni viihtyisä. Pääkadun varrella.
      No, nyt olen menossa neljättä kertaa ja olen valinnut eri hotellin. Katsotaan miten sen koen.

      • Mirkku

        Minä olen puolestani käynyt Kaunasissa 2 kertaa: tammikuussa 2011 ja 2012. 3. kerta tulee olemaan nyt parin viikon päästä (eli eka kerran kesällä). Vuonna 2011 olin Park Inn hotellissa, standard-huoneessa. Siisti ja hiljainen, mutta todella ahdas. Tämän vuoden tammikuussa valitsimme majapaikaksemme hotelli Kaunasin ja deluxe-huoneen. Nyt oli todellakin tilaa eikä huoneen siisteydessäkään ollut valittamista. Meteliä sen sijaan riitti aina öisin, kun asukkaat (suomalaiset!) palasivat hoilaillen baariretkiltään. Eikä ulkomaisemissakaan ollut kovasti kehuttavaa: ikkunan takana katolla oleva minigolfkenttä - talvella paksun lumipeitteen alla mutta kesällä ei yksityisyydestä varmaan paljon tietoa. Palvelu oli molemmissa hotelleissa todella ystävällistä ja englantia puhuttiin erinomaisesti. Nyt tulevalla retkellä valitsimme majapaikaksemme Europa Royale Kaunasin ja sieltä sviitin. Tämä, koska aiemmilla matkoilla olemme huomanneet, että suurin osa ajasta on tullut vietettyä Akropoliksessa shoppaillessa (lähimpänä sitä) ja koska pelkään, että ihan kävelykadun tai vanhankaupungin kupeessa saattaa olla kesällä enemmän terassi- yms. meteliä.


    • 987656789

      Radisson Park Inn Kaunas.

      Oltiin miehen kans just viiden päivän reissussa Kaunasissa. Yövyttiin Park Innissä ihan perus kahen hengen standard -huoneessa. Oltiin tosi tyytyväisiä. Hintaan sisältyvä aamiainenkin oli tosi monipuolinen/hyvä ja hotellin henkilökunta kielitaitoista (paitsi siivoojat :)!

    • .....

      Perheemme majoittui hotelli Kaunasissa 4 hengen huoneessa. Ihan ok, perushuone. Tai siis kaksi huonetta väliovella. vaikka huone muuten olikin ihan perushuone, niin kivana juttuna koimme sen, että molemmissa huoneissa omat kylpyhuoneet eli kaksi kylpyammetta, kaksi vessaa ym.
      Siisti. Huone sijaitsi sisäpihalle päin, joten rauhallista oli, ei kadulta äänet ainakaan haitanneet. Tosin maisematkaan eivät sitten tietysti mitkään kummoiset olleet, mutta väliäkös tuolla.

      Itse siis olimme lasten kanssa, mutta mukava huone varmaan vaikka kaveriporukalla tai kahden pariskunnan kesken. Saa kuitenkin välioven kiinni yöksi, jos kaipaa omaa rauhaa.

      Hotellin henkilökunta ystävällistä, hyvä aamupala ja sijainti erinomainen. Lyhyt matka vähän jokapuolelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe