jänkhällä jytisee

vai jytiseekö? onko käyneitä, uudelleen menijöitä?
Ilmianna
Jaa

12 VastaustaJep,

pari vuotta sitten käytiin. Toivottavasti homma muuttunut siitä. Silloin homma pelkkää rahastusta. Kyseisillä kekkereillä ei ollut mitään moottoripyöriin liittyvää ohjelmaa lukuunottamatta "paraatia". Hotellin yökerhossa pippaloitiin ökyhinnoilla... Bändi oli sentään hyvä, mutta tuskin kaiken 25 euron arvoinen (vai oliko se 30 euroo). Tervetulojuomat oli loppu jo parin tunnin päästä. Saunat yms kuului vain Tunturihotelliin majoittautujille... Olipa hyvä tapa tuollaisella "kokoontumisajolla" saada hotelli täyteen. Jäi fiilis, että kaikki pääsylipputulot käytettiin lyhentämättömänä järjestäjäkerhon kassaan. Kuulin myöhemmin, että järjestäjäkerhon puheenjohtaja oli tunturihotellin joku pomo. Liekö totta vai ei...

Toivon todella, että homma muuttunut. Jos päätät lähteä sinne, niin kerrohan kokemuksista tällä palstalla. Ois kiva kuulla, mikä siellä on nykyään meininki.
Ilmianna
Jaa
** Siellä missä kutsuu koillinen siellä missä ihmisen kohtaa toinen ihminen, sinne kokoontuu matkamiehet karuimmat ** Näenkö sinut siellä 7 tuulen tiellä... notta siellä ollaan jos ei kuolo korjaa :)
Ilmianna
Jaa
Neljättä kertaa olen menossa. Matkaa kertyy 1070km per sivu joten joku taika ko. tapahtumassa on. Omanlaisensa tapahtuma joka sytytää tai sitten ei , onneksi osallistuminen on vapaa ehtoista. Jatkossakin mun elokuisen pitkän viikonlopun käyntikohteena.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
osallistumista? En ole kys.tapahtumassa itse käynyt,mutta se mitä olen tästä toiminnasta
kuullut niin,tuntuu siltä että tässä on tärkeintä ollut bisnes eikä motorismihenki.No,yks tykkää äidistä toinen tyttärestä.jokainen ymmärtäköön miten haluaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
V. 2004 on toinen "Jytinäni" . Kivaa on ollut vaikka sadetta riitti. Matkaa kertyi yhteen suuntaan 731 km, ja se hurautettiin yhtäjaksoisesti-eikä oltu mistään
kipeitä. Parhaita hetkiä matkassa oli, kun aurinko pilkahteli ja tuli tunne, että "rakastan moottoripyöräilyä ja lappia"...poroja olis voinut olla vähemmän, mutta ehjinä perille ja pois päästiin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
mennään neljättä kertaa.Tapahtuma on siisti,ja varmaankin tarkoitettu 30 ikäluokalle.Paikalla kannattaa olla perjantaina 20.8. ennen 18:aa,koska tänä vuonna tulijoita on ennätysmäärä,eli yli 600;riittääpähän tulosnapsi kaikille.Normaalia ravintolaelämää ja paraatiajo Inariin komeissa maisemissa.Majoitus kannataa ottaa hotellista,koska maasto kovemmanpuoleista.Suosittelen.
Ilmianna
Jaa
Olin toista kertaa tänä kesänä 2004 Jänkhällä jytisee ajoissa ja se oli minun viimeinen kerta. Todella rahastamista ja huono palvelu. Siellä ei ole olleenkaan sellaista yhteishenkeä kuin esimerkiksi Levillä oli Yöttömän Yön ajoissa tänä kesänä. Lisäksi Jänkhällä jytisee järjestetään väärään aikaan. Yksikään viikko aikaisemmin niin ilma suosisi vielä motoristeja. Jänkhällä Jytisee on ihan liian "vakava" ja tapahtumaköyhä. Osallistujat sijoitetaan niin laajalle alueelle, ettei siellä tapaa naapuriaan, vaikka oltiin samoissa ajoissa. Kyllä Levin Yöttömän yön ajot Juhannuksena oli sentään muistelemisen arvoinen tapaus. Mennään Leville porukalla ensi Jussina, siellä ei rahasteta osallistujia ja ruoka ja juomat riittää pitkälle aamuyöhön saakka. Lisäksi Taihvaan valkeissa on rempseä meininki mutta ystävällinen henkilökunta.
Ilmianna
Jaa
Mittees poijjat ja tyttäret onko jänkhällä neiti ihmisiä?
Ilmianna
Jaa
Kaikki mukaan 2014! Hyvä paikka,paraati reitti Inariin ja Niin paljon Motoristejä Itse olen Kemistä Etelästäki tulee ajo kavereitia Nyt mukaan ja kävijä ennätys eli jtn 2500 !! :D
Ilmianna
Jaa
Kelit näyttää suosivan Levi Wild Rideä. Ovat laskeneet hinnat melkein puoleen, tapahtumat on tiivistetty kahteen paikkaan -> tunnelma parempi! Perjantain buffet sisältyy passiin! Aikas hyviä parannuksia. Tuntuu että vaihtelu voisi nyt virkistää, ei aina jaksa sitä Inarijärven 5 km mutkatiepätkää hehkuttaa Jänkhällä. Leviltä Pallakselle upea reitti, perillä saa maan parasta lohisoppaa kohtuu hinnalla. Kilpisjärvellä voi käydä päiväreissulla. Lisäksi Levillä on muitakin matkailijoilta, ei tartte vaan motoista haastella jos sille päälle sattuu ;-).
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Jytinöihin menemmä taas. Hyvä on fiilinki ja porukkaa tuntuu tulevan, pääasiassa motoristi henkistä jengiä ja mikäs sen mukavampaa : ).
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Levillä tuli käytyä ja hyvä mieli jäi - isoarskan arvio osui kohdalleen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

jänkhällä jytisee

vai jytiseekö? onko käyneitä, uudelleen menijöitä?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta