Linhain käyntiinlähtö ongelma

Jykän pulma

Tervehdys!

Paljon on netissä keskustelua siitä, että Linhai ei joskus käynnisty ja taas sitten käynnistyy. Sen pohjalta olen laittanut liittimet, sulakkeet sun muut kuntoon, mutta nyt on yksi kysymys.

Käynnistymisongelma on edelleen, mutta kun latasin vanhan akun täyteen, käynnistyi. Ostin uuden akun siihen, jossa oli hyvin virtaa, mutta ei käynnistynyt. Kun latasin uuden akun, käynnistyi. Kun on vähän aikaa ajettu, ei lähde käyntiin, mutta kun lataa akun, käynnistyy.

Osaisiko kukaan sanoa, mikä rekkula on vaihdettava? Jos, niin missä se sijaitsee? Sellaisen havinnon olen tehnyt, että akulta tuleva johto, jossa ymmärtääkseni on pääsulake, lyö joskus startatessa läpi niin, että kipinä pääsulaketta kohti (sen liitin) on silmin havaittavissa.

Mönkijä on jonkun 5-6 vuotta vanha 4-veto. Noin muuten sillä on tehty pirusti erilaisia töitä, kun on vedetty tukkeja mökkitiontilta tienviereen (ihan raakana 6 metriä pitkä, paksu mäntytukki tuli perässä ja nokka vaan välillä nousi pystyyn lukuista mönkkärin tukkikärryn kuormat), varmaan 10 hiekkaautokuorman hiekat, multaa, risuja ym. ja ne rasitukset on kestänyt todela hyvin. Nyt viikonloppuna toin kiviä kukkapenkin reunaan, niin mönkkärin peräkärryn aisan hitasukset pettivät ja se romahti maahan, mutta itse laite menee, jos sähköä riittää. Se vaan, että ei välillä lähde käyntiin ja täytyy vaimon Linhailla hinata 4-veto lataukseen. Huom. akku ei tyhjene, eli oma laturi toimii.

Voi kun joku jelppaisi!

1

621

Vastaukset

 • Tuttu juttu kytke ylläpito laturi niin kyllä lähtee.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  131
  3966
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  95
  3753
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  87
  2334
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1061
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  35
  500