Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Disney syyllinen bambi fantasioihin

Laidasta laitaan

Nämä eläintensuojelijat pitävät eläimiä ihmisten veroisina ajattelultaan. Lässyttävät koirillekin kuin pikkuvauvalle vaikka koira elää hetkessä. Aivan samoin luuli Timothy Tradwell ja sen typerä muija jotka karhu pisteli poskeensa.

Ei ole mitään puhuvia bambeja eikä Jogi karhuja vaan villieläimiä jotka kuuluvat ravintoketjuun.

Syytän Disneytä tästä heikkopäiden synnyttämisestä ja varsinkin se elokuva tanssii susien kanssa jossa annettiin niin auvoinen kuva sudesta. Susi ei näe ihmisessä muuta kuin ruuan lähteen jos ihminen sitä ruokkii ja tilaisuuden tullen kelpaavat sille lapsetkin. Sutta ei voi pitää lemmikkinä sillä se ei kesyynny vaan ottaa ihmisenkanssa jossakinvaiheessa yhteen varsinkin uros susi.

Entäpä Tornion karhu joka oli 3 m päässä lapsista ? Olikos se karhu menossa tuudittamaan lapsosia vai nuuhkimassa lihapalleroita josko saisi kunnon paistin.

Uskokaa pässit että ei mene kauaa kun susi tappaa lapsen ja silloin sudet kokevat ankaran harvennuksen. Lissämällä susikanta kohtuuttomasti teette karhunpalveluksen sudelle sillä kun se päivä koittaa että lapsi on vainaa niin asekaapit narahtavat kaikkialla ja hukan perii hukka.

5

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • idi0tsavant

      Uskomattoman harhainen ja vääristynyt maailmankatomuksesi on. Huolestuttavaa myös tuo vihamielisyys joka kirjoituksestasi paistaa. Kannattaisi harkita sosiaalisen elämän lisäämistä ja työpaikan hankkimista jotta saisit elämääsi sisältöä ja iloa. Näin ehkä osaisit myös laittaa asiat oikeaan arvojärjestykseen ja mitä tulee tähän fantasiaasi (susi tappaa lapsen) niin palaisitko reaalimaailmaan ja mietisitä kuinka monesti ihminen on tähän syyllistynyt vuosittain ja kuinka monesti susi?

    • laajakatseisuutta

      Aloittajalla ei kaikki ehkä ihan kohdallaan. Meikäläinen kyllä "läsyttää" omalle hirvikoiralle.
      Jos susi syö jonkun lapsen, niin eihän se mikään maailman ihme olisi. On sudet ihmisiä pistellyt poskeensa maailman sivu. Niitä nyt on meillä senverran vähän ollut, että ei ole mitään tapahtunut.
      Nykyään sudet pääsevät helposti hengestään, jos alkavat pyöriä liikaa asutusten nurkissa, se on hyvä asia ja kiitos siitä poliisille.

      Eläinsuojelijoita löytyy varmasti aika moneen muottiin, niinkuin meitä metsästäjiäkin.

      • Suden kaveri

        Hyvä kirjoitus. Lisäksi ei tässä ketään tarvitse kiitellä. Se susi voidaan todellakin minun mielestäni kaataa siihen pihaan, jos se sinne tulee. Tämä minun mielipiteeni, mutta sitä ei saisi mihinkään liikuttaa, ennenkuin asia on tutkittu ja todettu, että näin on tapahtunut. Juoskoot sudet saloilla vapaina.


    • Ihan asiaa.

      Näin se vaan menee.

    • Tyttönen

      SUSI EI TAPA IHMISTÄ NOIN VAIN.
      Jos se on sellainen kesympi susi, niin syyttäkää itseänne kun kaadatatte metsiä pikkuisia töllejänne varten vieren susie elintilaa.
      Susi käy ihmiseen kiinni jos se kokee tilanteen uhkaavaksi, eli jos ihminen
      A) Jos ihminen pääsee yllättämään sen
      B) Jos siinä on surenpesä lähellä
      C) Jos se ihminen sattuu keskellä susilauman metsäsytstilannetta
      D) Jos siinä hukkasessa virtaa koiran verta seassa

      Lapseen nälkäinen susi voi kyllä käydä kiinni, kun pieni lapsi on niin helppo saalis. Siksi jos alueella liikkuukin susia, niin ei pidä niitä lapsiaan yksin pistää ulkosalle leikkimään.

      Ja miksi susi pitää aina tappaa heti, jos se kulkee pihan läpi vaeltaessaan? Tekniikka on kehittynyt jne. joten sen hukan voisi erittäin hyvin nukuttaa ja kuljettaa muualle. (Sama pätee myös mm. karhuihin)

      Susikanta on valmiiksi jo turhan pieni. Sen pitäisi elpyä, jotta kannasta ei tulisi liian pientä, jolloin siitä tulisi sisäsiittoisempaa ja siten niistä tulisi häiriintyneitä.
      Tarkoituksena ei ole saavuttaa sitä, mitä kanta joskus oli ennen 1800-lukua, jolloin maksettii tapporaha ja tapettiin kaikki hukat.

      Eivät ne suret immeisiä syö, jos työ ette mene lahtaamaan niitä hirviä, peuroja, kauriita yms. vain saadaksenne komiat sarvet seinälle.


      Suuremmalla torennäköisyyrellä lemmikkikoira käy ihmiseen kiinni kuin susi.
      Susi on arka villieläin ja se välttelee immeistä hyvinkin pitkälle.

      Pihoille eksyvät suret ovat yleensä nuoria laumasta ajettuja yksilöitä, jotka ovat lähteneet etsimään omaa reviiriään. Tosin se on jo hiukan hankalaa, kun susien reviirit ovat laajoja alueita, jotka ovat kuitenkin kutistuneet ihmisasutuksen leviämisen vuoksi.
      Toisessa tapauksessa voivat ne suret olla vahingoittuneita, jolloin ne ovat joko ajettu laumasta tai sitten ne ovat lähteneet etsimään pienempää riistaa mitä ne voivat saalistaa. Esim. juurikin näitä ulos päästettyjä kotikissoja, koiria, jäniksiä yms.


      Ja siihenkin olen törmännyt, että valitellaan kuinka se susihukkanen tappoi sen pienen puudelin. Sekin on yleensä ihmisen oma vika, ei suren.
      Isot ja keskikokoiset koirat ovat surelle kilpailijoita, pienemmät ruokaa. Jos sen koiran päästää ulos juoksentelemaan metsään, niin on se omistajan oma moka jos se susi sen tappaa.
      Jos se koira on lenkkeilijän mukana ja susi käy kiinni, niin se susi on yleensä tullut yllätetyksi.


      Loppujen lopuksi kyllä, se susi on villieläin. EI, se ei tapa ihmisiä noin vain ja huvikseen.

      Tuo sinun asenteesi on yhtä typerä kuin niirenkin, jotka susia pitävät söpöinä pikku puudeleina.
      Surella, niinkuin muillakin villieläimillä on omat tarpeensa ja ne pitää huomioira, niin kuin se ihmisen aikaan saama vahinkokin tämän asian kannalta.

      Jos susia vertaisi ihmiseen, niin päätyisimme siihen lopputulokseen, että ne suret ovat paljon parempia kuin ihmiset.
      Ne eivät ole hulluja psykopaatteja, jotka tavoittelevat omaa etuaan ja ovat sen vuoksi valmiita tappamaan vaikka oman äitinsä. Ja kyllä, minä yleistän, tierän kyllä erittäin hyvin, että on olemassa myös erilaisia ihmisiä.
      Ihminen on suteen verrattuna paljon julmempi ja raaempi eläin.

      Lue ensin factatietoa ja sano sitten mielipiteesi, ennenkuin sokeasti teet tällaisesta suurempaa asiaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2278
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1974
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      87
      1783
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1618
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      39
      1359
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe