Purolan Kollit

Letku..

80-95 luvulla.Siis tällä vuosisadalla.Määtän veljekset,Ähly,jo silloin.Kääriäisen veljekset,Haapakosken veljekset,Pussiset.Monta tarinaa.Centrumin nurkilla ei silloin muut kuin purolalaiset juhlineet.Ja poliisilaitos oli siinä nykyisen museon paikalla.100 metriä putkaan,eivät koskaan vieneet....

68

3766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ???

      Onkohan sulla joku asennevamma?

    • Hauishannu

      Niinpä. Purolasta tuli ja tulee edelleen kovimmat kundit. Jopa virkavalta kunnioitti heitä ja kunnioittaa edelleen.. Siksipä täällä asuukin paljon poliiseja. He tulivat idoliensa perässä.

    • Rengasrauta-Reko

      Purolasta on aina tullut kaupungin suurimmat paskahousut. -70 ja 80-luvuilla vedeltiin niitä nokkaan yhdellä kädellä. Taisi Rekka-Sepe olla Purolan kuumin hottis. Niissä päälle kaatuvissa tönöissä ollut kuin hiiriä ja hammasmätää.

    • eteenpäinonmenty

      Sitä jonkinlaista "jengiaikaa" on Kajaanissa ollut viimeksi 70-luvulla, ei tosiaankaan 80- tai peräti 90-luvuilla. 70-luvulla oli pienet piirit ja siksi silloin pelättiin kaikkea erilaista, kuten esim. naapurikaupunginosien asukkaita. Erityisesti köyhimmissä kaupunginosissa, joissa kansalaiskoulunkin suorittaminen tuotti kovasti tuskaa, oli näin.

    • hauisheikki

      Äläpä höpötä. K.E.S.U- jengi oli vielä 90-luvulla. Mc Kesu ja kukaan ei vittuile ja sitten tuli pataan!

      • BMWstii

        Heh, otti kyllä keulii ja sutii nahkatakki pennut aika pahasti pataan Rolssin nurkilla kun luulottelivat ettei kukaan vittuile.

        Eikä ollut 1 tai 2 kerta.


      • peenis
        BMWstii kirjoitti:

        Heh, otti kyllä keulii ja sutii nahkatakki pennut aika pahasti pataan Rolssin nurkilla kun luulottelivat ettei kukaan vittuile.

        Eikä ollut 1 tai 2 kerta.

        tuskin otti, ainakaan lohtajan räkiksiltä.


    • reinoperaeinokeino

      hoonasivat toisiaan hanuriin... siinä se niitten kovuus.

    • Ootko syöny sieniä?

      "80-95 luvulla.Siis tällä vuosisadalla."

    • homja kaikki

      Purolassa asui silloin vain apukoululaisia ja muita vajakkeja, pelkkiä
      paskahousuja joiden elämänänsisältö koostui liimanhaistelusta ja kiljun
      latkimisesta. Ei ne mitään kovia jätkiä olleet, isoäänisiä porukassa vain.
      Yksinään vikissivät kuin siat ja eivät uskaltaneet edes päin katsoa.

      • pakkohoitoon

        Tämän päivän kovat jätkät ovat Anders Behring Breivikin ja Hyvinkään kaltaiset ampujat. Näitä henkilöitä ei tarvita yhteiskunnassa. Jokainen tappelija on myöskin potenttiaalinen murhaaja ja näille henkilöille pitää tehdä aina mielentilatutkimus ja asettaa seurantaan vuodeksi. Tämä on ennaltaehkäisyä mitä vaaditaan turvallisuusviranomaisilta nykyisen rikoksen toteamisen sijaan. Esimerkiksi mottoripuöräkerholaisille pitäisi tehdä kaikille ielentilatutkimus, js kerhon jäsenista jotkut tekevät rikoksia.


    • teppananzouke

      Keskuskoulun apukoululaiset tulivat pääosin Purolasta. Elettiin 70-lukua. Muutama vähemmistökansalainen ja loput Purolan pussihousuja. Räkänokkaisia tursoja, jotka yrittävät nostalgiapaskalla tunnelmoida.

    • Letku:oletko ylipäätään asunut purolassa kun sukunimetkin on väärin,Kyyriäiset,ja mitä Haapakosken 2 veljeksestä?korkeintaa suunsoittajia,tosin sanotaanko näi et 70-80 luvun alkupuolelle purolassa oli muitakin kun sormen imiöitä,puhumattakaan Mitrosista,Ronkainen,ei ne paljon kuvia kumartaneet.mutta oli niitä Letikallakin omat joukkonsa.hmm....ketkä oli apukoulussa?ei ainakaan nämä 60`alun syntyneistä kukaan,kiljukin tais olla ihan ehtaa bonanzaa.ja Setti nyt on luku sinänsä,puhumattakaan Peetu vainaasta.

      • shit for brains

        Luusereita kaikki, Mitronen taitaa olla ainut vähän pärjännyt.


      • pucee, puupää

        Täysiä paskahousuja kaikki, vanhemmat kommareita, lapset lukutaidottomia harvahampaita. Häirikköjä koulussa, valittavia laislureita tänään.


    • ojentajaolli

      Kyllä taisi Purolassa olla kaikista vähiten apiksen velukkeja? Liiman pehmittämien aivojen sopukoista kaivellun tiedon tai luulon perusteella uskallan väittää että joen tuolta puolen ne pääsääntöisesti tulivat. Nyt huolestuttaa Purolan tuleva kohtalo kun tänne on pesiytynyt ilmeisesti Oksatien asukkaita johonkin taloihin kun häviää pihoilta kaikki myytävä tavara ja piikkejä yms. huumeidenkäyttövälineitä löytyy metsistä ja puistoista. Pontikalla me ennen pää pehmennettiin ja tälläista toisilta varastamista emme hyväksy.

    • Puurolaari

      Mut silti et kuitenkaan tee asialle yhtään mitään.

    • jorisevajori

      Purolan ( Makkolan Puistolan) väki oli huomattavalta osaltaan Kajaani Oy:n työntekijöitä. Nakertaja (Uusikylä Suvantola)) oli toinen yhtä selkeästi "yhtiöläisten" alue. Kuurnan "orjarinteestä" puhumattakaan. Koulutus- ja sivistystaso ei näiden kaupunginosien asukkaiden keskuudessa ollut kovin korkea, kuten ei työläiskaupunginosissa yleensäkään. Purola on vanha kaupunginosa ja sillä on selkeä paikkansa kaupungin historiassa.

      Kaikissa kaupunginosissa on ollut omat poikaporukkansa ja sekaan mahtuu monenlaista persoonallisuutta. Monen persoonallisuuden kohtalo on ollut siirtyä täältä jo varsin nuorena yläkerran porukoihin.

      Ja niin kuin usein, muistin mitta on miesmuisti. Nyt muistellaan jo 70-80 lukuja, muutama kymmenen vuotta lisää ja näitä asioita ei muista enää kukaan.

      Ja mitä edellinen kirjoittaja sanoi varastamisesta, niin tehtiin sitä ennenkin. Nykyisin se lienee kuitenkin lisääntynyt ja mennyt muutenkin härskimpään suuntaan.

    • Loose Fart

      Purolasta tulee ja on aina tulleet kaupungin surkeimmat vellihousut.

      • Kopsan kingi

        Eipä sulla itselläsikään kovin hyvin mene, päätellen nimimerkistäsi. Tuliko löysät housuun?


      • UU Haga Haga
        Kopsan kingi kirjoitti:

        Eipä sulla itselläsikään kovin hyvin mene, päätellen nimimerkistäsi. Tuliko löysät housuun?

        Olihan niillä "komeet" rotsit, selässä luki "FC Kopsa".


    • näin on

      Ihmisiä purolassa asuu !!!!

    • nyrkkisankari jormu

      Räkänokka kakaroita on aina purolassa asunu ja edelleen asuu.

    • löysaperaukko

      Perse niillä röplättää hervottomasti, mistähän lie johtuu...?

    • ope.

      Ai tällä vuosisadallako?? Kerro lisää.. Et taida itekään mikään ruudinkeksijä olla?

    • makkola rules

      monessa paikkaa Kajaanissa asunut ja paljon nähneenä voin sanoa, että Purola on loistopaikka. eläkää siellä muualla niiden karvakäsien kanssa hyvässä yhteiselossa, olette sen ansainneetkin.

      ps. ne lökäpöksyt on idiootin merkki.

    • Uu Haga Haga

      "Karvakäsien" heh..heh.. he ovat sentään sivistyneitä teihin kanta-astujiin verrattuna.

      • bingo bango pongo

        sivistys haisee yleensä metrien päähän!


      • Anonyymi

        Ai nämä pedofiili Muhamed profeettaa seuraavat raiskaritko,?


    • AMERIKANKAAA

      Jallu oli kovin, sekä iso Jykä ja Halla-Aho..läde muffe ja pietu kuurnasta..SOLE?

      • paskaa käteen

        kaikki nämä olivat häviäjiä, sossun vakiasiakkaita ja rosvoja.


    • hullujen puheita

      Mielipuoli taas kirjoittelee pään sisäisiä kuvitelmia. Asutko kaupungin vuokra-asunnossa neljän seinän sisällä oman mielikuvituksen varassa?

    • tiedotusväline

      Saatanan sosiaalipummit hankkikaa työtä tai menkää hoitoon. Näitä palstoja lukevat myöskin nuoret tietämättä kirjoittajien mielentilasta.

    • suljetulle osastolle

      Hulluus oli huipussaan 80 - 90 luvulla suuren työttömyyden aikana ja ihmisillä ei ollut mitään muuta kuin oma mielikuvitusmaailma. Tänäpäivänä joutilailla on televisio ja internetti, mistä voi lueskella kaikenlaista kuten teki Anders Behring Breivik.

    • prööts

      Onko monikaan näistä Kajaanin "koviksista" osoittanut pärjäävänsä muuten kuin sossun ja kelan rahoilla? Monestako on tullut yrittäjä, kuten edellä mainitusta herra M:stä? Moniko on rakentanut itselleen omakotitalon? Moniko on perustanut perheen josta myös kykenee pitämään huolta? Tai yleensäkään kunnostautunut ja ryhdistäytynyt jotenkin? Näihin asioihin tarvitaan sitä todellista kovuutta.

    • jööti

      pilalle menossa koko purola,varmaa tietoa että mies oli tampannu mattoja vaikkakin pimeän turvin,sakinhivutusta moiselle purolassa kuitenkin periaatteet oli ennen kohillaan

    • paras

      Kaksi vuotta vanhoja nämä kommentit. Nyt paskahousuja ei ole. Koko Kajaani on täynnä juoppoja ja maahanmuuttajia. Oujee! Silti täällä elellään. Ajakaa paskat ulos.

    • Texas

      Teppanan jätkät pieksi aina purolan pöljjät milloin halusi.Settikin tipahti kun aku ankka isoJ.läsäytti.

      • Kynski

        Teppanassa asuivat tunnetusti 60-70-luvulla kaikkein kurjimmat ja vajavaisimmat sosiaalitoimen luku- ja kirjoitustaidottomat elätit. Suurin osa teppanan lyhytkasvuisista lökäpöksyistä piti aamulla taluttaa sillan yli sivistyksen puolelle. Ihan turhaa sekin kuten lopputulemasta voidaan todeta. Nyt kurjistuneen kaupungin eliittiä ovat tummapaahtoiset, jotka jörnii juoppojen ylipainoisten teppanalaisten 70-80 lukulaisten jälkikasvua.Tulee teppanaan sivistys 40-vuotta myöhässä aina afrikan sarvesta saakka. Saadaan vihdoinkin teppanan puolella geenit kohdalleen.


      • Anonyymi
        Kynski kirjoitti:

        Teppanassa asuivat tunnetusti 60-70-luvulla kaikkein kurjimmat ja vajavaisimmat sosiaalitoimen luku- ja kirjoitustaidottomat elätit. Suurin osa teppanan lyhytkasvuisista lökäpöksyistä piti aamulla taluttaa sillan yli sivistyksen puolelle. Ihan turhaa sekin kuten lopputulemasta voidaan todeta. Nyt kurjistuneen kaupungin eliittiä ovat tummapaahtoiset, jotka jörnii juoppojen ylipainoisten teppanalaisten 70-80 lukulaisten jälkikasvua.Tulee teppanaan sivistys 40-vuotta myöhässä aina afrikan sarvesta saakka. Saadaan vihdoinkin teppanan puolella geenit kohdalleen.

        Juuri näin, Teppana ja Kuurna oli ja on edelleen henkistä takapajulaa ja junttiuden synkintä ryteikköä, siellä nuuhkitaan edelleen mopon bensaa ja tuulipuku ja hollannikkaat on käypä imagotekninen ratkaisu kaikkiin tilanteisiin sukupuoleen katsomatta. 1970-luvulla se oli niin metsässä että aikamerkki tuotiin postiautolla.


    • kopsa

      Eläkkellä jo monta alle 50v. purolan poikaa.Pälli on läsähtänyt.Liima kilju viina kalja.yms...

    • kiihokki

      näin on.

    • susannette

      70- luvulla siinä purolan porukassa pyöri semmonen tyyppi joka oli komee kuin
      james dean.ja karismaattinen,cool. pöksyt pyöri jalassa mulla ja kavereillakin kun sen näki.
      en uskaltanu mennä koskaan juttelemaan, harmi. se oli joku j:llä alkava nimi, Jouko, Jouni,....

      • Ytterdahl

        Sen nimi oli Jorma, oli kuulema kovasti kiinnostunut ryppyreiän kolvaamisesta.


      • Vai...

        jukka, jyrki, jaska? Olihan niitä. useempikin samanniminen. Tiedä sitten komeudesta ym....


      • konttine

        Joo minä muistan kans. Sillä oli muuten suhteettoman suuri terska, olii niinkuin olisi nauris laitettu tulitikun nokkaan.


    • asuva m

      Purola kuuluisa on no vanha kaupunginosa on on. Viihtyisää seutua, samoin puistola.

    • kuu-ukko3

      Purola ja Puistola ovat kyllä Kajaanin kauneimpia alueita. Ja eiköhän sitä ihmisetkin kehity, pikku hiljaa. Jokainen jos keskittyy siihen oman hyvinvointinsa ylläpitämiseen, niin ei mene turhaan energiaa toisten haukkumiseen :) oikein rauhallista illan jatkoa.

    • säälittävää

      säälittävää.... tämä ketju ja koko palsta, itseasiassa koko kajaani, surkuhupaisaa....

      • kierrän kaukaa

        kateellisia reppanoita kajaanilaiset.


      • Anonyymi

        ...ja aina pitää vaan ikävissään tänne tulla urkkimaan ja kurkkimaan.


    • 9i9i9ii9

      Eipä nämä Kajaanin lähiöt ja niiden häiriköt kovin kummosilta tunnu kun on varttunut 70-80 luvulla Stadin lähiöissä.

      • stadista

        ne kaikki paskahousut tuleekin


      • Kynski

        Varttunut stadin lähiöissä (?!) Johtopäätös: vanhemmat ja suvun geenit syvällä landella ja ehkäpä peräti savossa eli kyseessä toisen polven 'hesalainen'


      • Anonyymi
        Kynski kirjoitti:

        Varttunut stadin lähiöissä (?!) Johtopäätös: vanhemmat ja suvun geenit syvällä landella ja ehkäpä peräti savossa eli kyseessä toisen polven 'hesalainen'

        Maastolla ja Lohtajan lähiöissä sun sukusi juuret, vanhaa kaatopaikantonkijasukua.


    • 9i9i9ii9

      Isovanhempien isovanhemmat Varsinais-Suomesta. "Suvun geenit" syvällä Tanska/Norja/Varsinais-Suomi/Länsirannikko akselilla.. Olen syntyjään neljännen polven Stadilainen, äitin puolelta viidennen. Stadista muutin muualle jo päälle parikymmentä vuotta sitten.

      • Kynski

        Se "tatilainen" älähtää johon kalikka... jne. Koeta kestää. Stadin lähiöissä on vartunut moni muukin hesalainen eli alkujuurinen landepaukku. Aito stadin kundi tai friidu ei selittele. Junan tuomat päätyy Kajaanissakin lähiöihin. Onneksi pääset suoraan hiihtoladulle...


      • Anonyymi

        Miksi ihmeessä olet tällä palstalla. Sinunlaisillesi pitäisi olla ihan oma palsta.


    • tatilaenen oon

      paskahousu sinä olet, kunhan yrität leuhottaa. äitis on konnevedeltä ja isä persjärveltä, jos se edes on isäs

    • gfgfggfggggg

      No ennemmin olen paskahousu Stadilainen kuin, insestin riepottelema ummikko metsäläinen Kainuun ison kiven alta.

      • Kynski

        Aika ummikkolta vaikuttaa, "gfgfggfgggg" ota suukapula pois, vai kolvaako joku tatilainen varjon puolelta ku ei ääntä lähde?


    • Anonyymi

      Joo Matilla asiat ok ja vaimona poikien entinen teinipatja

    • Anonyymi

      Jalmari Tuhva

    • Anonyymi

      Haapakosken veljeksistä toinen on jo kuollu.

      • Anonyymi

        Rytsölät


    • Anonyymi

      Purolan kullit

    • Anonyymi

      Jock jock

    • Anonyymi

      Pussinen oli pelle jota kurmuutettiin usein, kun oli aina aukossa päätään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1957
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      10
      1691
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1638
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1527
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1485
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1400
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1377
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1271
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1213
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1168
    Aihe