Edinburghiin

haluanmatkustaa

Tiedätkö paljon halpalento ja siihen yhdistetty majoitus kustantaa Edinburghissa? Tahtoisin matkustaa halvalla ja majoittua myöskin halvalla. Halpamajoituksella tarkoitan sitä, että majoitun ns. kerrostaloasunnossa. Mitä Edinburghissa voi tehdä? Voiko siellä käydä kylpylässä? Voiko ratsastaa? Mitkä ovat illanviettomahdollisuudet? Kannattaako shoppailla? Ja mitä? Miten toimii paikallisliikenne? Musiikkitarjonta?

13

493

  Vastaukset

  • hae lento Ryanairin sivuilta.
   Hae majoitus www.edreams.es
   Lue Edinburgin matkailusivut netistä
   Kylpylässä voi käydä jos on tarpeeksi rahaa (ovat kaupungin parhaissa hotelleissa)
   Ratsastaa voi tiloilla kaupungin ulkopuolella (jos on tarpeeksi rahaa)
   Illalla pubit, usein ilmaisia konsertteja
   Ei kannata shoppailla
   Bussit toimii kuin muuallakin, varaa tasaraha

   • No minä löysin kyllä pillifarkut, shortsit ja paidan.
    Eikä maksaneet paljoa. Siksi ne mukaan tarttuikin


  • Lennot Ryanairilta, hotelli hotels.comista (Edinburghin keskustasta), matka-aika su-to, hinta 265€/hlö kaikkinensa.

  • kiva kun jotkut osaa ja löytää. Minäkin oon vaimon kanssa menossa Edinburghiin ens keväänä. Eli viestisi auttoi orientoitumaan matkaan varsin myönteisesti kustannusten osalta ...jos silloin sattuu oleen yhtä edullista ...ja toi Ryanairinkin kokeilu kiinnostais...

   • Lennot ryanairilta, hotelli Haymarketin alueelta yhteensä 180 euroa ( to-su) Katso trivagolla hotellit. Kaupunki kaunis, helppo kulkea ja ylämaita ei kyllä voita mikään. Paikallisliikennettä helppo käyttää ja päivälippu edullinen. Päivälipulla voit käydä tutustumassa vaikkapa rosslynin pieneen kylään ja sen ihanaan kappeliin. Mene mukavaan Stirlingin kaupunkiin katsomaan näkymiä pienen linnan muureilta. Matka maksoi 9 puntaa menopaluu ja kesti vajaan tunnnin suunta. Menkää ihmeessä, Skotlanti on ihana paikka.


  • Mun mielestä shoppailumahdollisuudet on vähintään Helsingin tasoa. :)
   Ja aivan ihana kaupunki, ihmiset ovat avuliaita, ystävällisiä ja kohteliaita. Huonompikin englanninkielen taitaja pärjää.

  • Itselläni myös suunnitelmissa Edinburghin matka.
   Stirlingin linna olisi ihana nähdä.
   Käymme varmaankin opastetulla bussikierroksella ylämailla kun julkisilla sekoilu vienee liikaa aikaa. Jossain lähempänä toki voisi käydä ihan omatoimisestikin. Miten julkisissa käyttäydytään? Tasarahasta minäkin olen lukenut että pitää varata. Ostetaanko lippu suoraan kuljettajalta ja sanotaanko vain kohde, johon on menossa ja hinta määräytyy sen mukaan, vai onko jotain automaatteja?
   Mitä kustantaa tuo päivälippu, jolla Rosliniin pääsee?
   Entä Glasgow - kannattaako käydä päiväreissulla, kauan matka kestää ja miten edullisimmin pääsee?

   • Kuljettajalta tasarahalla ostat lipun. Hinta päivälipulle 1,40 puntaa ja sillä pääset myös Rossliniin. Ihmiset Edinburghissa ystävällisiä ja opastavat turistia ihan mielellään. Pyydä kuskia vaikka hihkaisemaan, kun pitää nousta kyydistä pois. Onnistui meiltä niin, kun joskus kartalta pudottiin.


   • Amanda-Amelie kirjoitti:

    Kuljettajalta tasarahalla ostat lipun. Hinta päivälipulle 1,40 puntaa ja sillä pääset myös Rossliniin. Ihmiset Edinburghissa ystävällisiä ja opastavat turistia ihan mielellään. Pyydä kuskia vaikka hihkaisemaan, kun pitää nousta kyydistä pois. Onnistui meiltä niin, kun joskus kartalta pudottiin.

    Paljon kiitoksia vastauksesta :)


   • --eddie- kirjoitti:

    Paljon kiitoksia vastauksesta :)

    Niin ja sitä piti vielä kysyä, onko jollain tiedossa muitakin citypass- tyylisiä juttuja kuin Explorer-pass ja Edinburgh- pass?
    Viikon reissu kun on tiedossa niin olisi mukavaa, jos olisi olemassa sellainen passi, jolla voisi omaan tahtiin käydä pitkin viikkoa missä lystää eikä juosta kolmena tiettynä päivänä mahdollisimman monessa nähtävyydessä.


  • Ryanairin halpalento treelta,40e/suunta eli meillä oli 320e/4hlöä,ja kämpän vuokrasimme home away.fi:n kautta,2makuuhuonetta ja keittiö olohuone,hieman vajaa 400e/vko. Ei paha hinta viikon reissulta vai mitä?

  • onko ryanair lopettanut edinburgiin lennot, kun ei vapaita päiviä ole ollenkaan?

  • Juu trafi nosti maksu, joten ryanair lopetti koko vuoron.
   Eli laittakaa ihmiset trafiin palautetta että kannattiko nostaa maksua kun sillä tavoin loppuu ne vähäsetkin vuorot.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   107
   3887