Laosiin Bangkokista

Onko kellään parempia ehdotuksia ? Olen ostanut edulliisen lennon lokakuuksi Bangkokiin. Se laskeutuu klo 7.15.
Kaikki junat ja bussit lähtevät vasta illalla n. klo 20.00 Laosin puolelle. Lennot Bangkokista Laosiin suhteellisen kalliita ja joillain on Bankokissa vielä eri lähtökenttä.
Huomasin, että Air Asia lentää monta kertaa päivässä Udon Thaniin. Siitä kai pääsee bussilla Vientianeen. Onko kokemuksia ? Miten ne viisumiasiat ja meneekö sama bussi rajan yli Vientianeen asti ?

6

1374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menossa

      Mulla on kanssa liput Bangkokiin lokakuuksi. Olen siellä 16.10 saakka, jolloin lähden pohjoiseen Chiang Maihin, josta pitäisi ottaa juna tai bussi Laosin puolelle.

      Viisumeita voi kuulemma hakea etukäteen Tukholmasta tai Bangkokista , Laosin suurlähetystöstä tai paikan päältä rajalta.

      Mutta eiköhän ne sieltä järjesty, en ole ennen käynyt :)

    • jeeeeepaapaa

      joo viisumit saa kätevästi rajalta ja bangkokista jos o pari päivää ootteluaikaa nii saa kanssa hommattua kätevästi, vähä halvemmalla. ei nuo rajanylitykset kummosia ole, varmaan löydät jostai sellasen bussin millä meet rajan yli samalla bussilla tai tuolta pohjosen chian kongista jos menee yli nii mie ainaki menin bussilla chiang kongin dösäasemalle, siitä tuktukilla rajajoelle(5minsaa) missä leimattii passi ulos thaimaasta sit vaa joen yli laosiin minuutin matka ja siellä leimataa passi sit laosiin.. pari lappua pitää täyttää ja passikuva olla ja rahukkaa aböyt 35dollaria jos rajalta ottaa.

    • sellainen matka se

      Lensin itse bangkokista udon thaniin ja sieltä sitten vientianiin bussilla.Rajalla tarvitaan amerikan dollareita kun ylität. Vinkki tulee myöhässä mutta jospa joku muukin lukee tätä, niin varokaa menemästä minkäänlaisiin "metsä" bileisiin.Ilmoitustaulut ovat täynnä reppumatkalaisten perheiden ilmoituksia tuhansista palkkiodollareista jos jälkikasvu löytyy elossa vielä.

      Ei löydy.
      Huumattu ja tapettu metsiin jonne ovat menneet ryyppäämään tuntemattoman porukan kanssa "bileisiin". Itseänikin koitettiin houkutella ja houkuttelijana on vielä yleensä joku epämääräisen oloinen brittirikollinen tms joka ehdottaa että hei me kutsutaan kaikista maista porukkaa metsään juomaan (minkä helvetin takia metsään kun baarejakin on ja juomat siellä lähellä ilmaista kun on niin halpaa..)

      Bileisiin houkutellaan ettei ole todistajia kun sinut rullataan ja haudataan jonnekin metsään.Pitäkää varanne.
      Myöskään morning marketista ei kannata ostaa alkoholia, kun paikallisesta alkostakin saa eurolla pullon viinaa.Marketin pulloista ei tiedä mitä niissä on sisällä.

      Tuktuk kuskit tahtoisivat mieluusti viedä nuorenparin matkalle "buddhapuistoon" ja tällainen kyllä löytyykin mutta käsittääkseni se on thaimaan puolella ja vaatii rajanylityksen takaisinpäin.Jos tuktuk kuski muuta väittää niin hänellä ei ole hyvät mielessä.

      Liikenne on sairasta.Kukaan ei katso eteensä missä mennään.Näin noin 7 kolaria vientianissa 1 vuorokauden vierailun aikana joten kannattaa katsoa kun ylittää tietä.Oli tuktuk kaatunut skootterikuskin päälle sun muuta.

      Kun pitää varansa, liikkuu omassa porukassa eikä lähde minnekään julkisilta paikoilta oudon sakin kanssa lipittämään viinaa, pärjää hyvin.
      Ruoka ja juoma on halpaa.

      Miinuspuoli vientianesta että se on täysin kyllästetty brittituristeilla jotka tahtovat vain sikailla, juoda viinaa ja sikailla sitten vielä lisää.

    • sellanen reissu se

      :D joo olkaahan varovaisia. Ei pyydetty metsiin juomaan , katoamisilmotuksia ei näkyny ja liikenne on ehkä jopa rauhallisempaa ku missää muussa thaimaan maassa. Joo brittejä näkyy töissä jossai vang viengissä ja don detillä kapakoissa mutta en usko että ne hirveesti ainakaa ihmisiä tappaa. Laos on mielenkiintonen ja halpa lomakohde, suosittelen. Sitä paitsi siellä reissaa nykysi ihan älyttömästi suomalaisia nuoria ihme ettei niistä ykskää oo kadonnu metsäbileisiin.

    • sellanen reissu se

      muussa aasian maassa*

    • lubomir1

      Toivottavasti tämän maailman matkaajan tietopaketti laosin vaaroista oli trolli.
      Tuk tuk kuskit jotka ehdottelee käyntiä budha parkissa eivät suinkaan ole ukottajia vaan frendship bridgen kyljessä todellakin sijaitsee tälläin puisto niin kuin on myös Nong khain puolella Thaimaassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      138
      3972
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      120
      1551
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1392
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1366
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1224
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1111
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1108
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1066
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1018
    Aihe