Laosiin Bangkokista

Onko kellään parempia ehdotuksia ? Olen ostanut edulliisen lennon lokakuuksi Bangkokiin. Se laskeutuu klo 7.15.
Kaikki junat ja bussit lähtevät vasta illalla n. klo 20.00 Laosin puolelle. Lennot Bangkokista Laosiin suhteellisen kalliita ja joillain on Bankokissa vielä eri lähtökenttä.
Huomasin, että Air Asia lentää monta kertaa päivässä Udon Thaniin. Siitä kai pääsee bussilla Vientianeen. Onko kokemuksia ? Miten ne viisumiasiat ja meneekö sama bussi rajan yli Vientianeen asti ?

6

1357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • menossa

      Mulla on kanssa liput Bangkokiin lokakuuksi. Olen siellä 16.10 saakka, jolloin lähden pohjoiseen Chiang Maihin, josta pitäisi ottaa juna tai bussi Laosin puolelle.

      Viisumeita voi kuulemma hakea etukäteen Tukholmasta tai Bangkokista , Laosin suurlähetystöstä tai paikan päältä rajalta.

      Mutta eiköhän ne sieltä järjesty, en ole ennen käynyt :)

    • jeeeeepaapaa

      joo viisumit saa kätevästi rajalta ja bangkokista jos o pari päivää ootteluaikaa nii saa kanssa hommattua kätevästi, vähä halvemmalla. ei nuo rajanylitykset kummosia ole, varmaan löydät jostai sellasen bussin millä meet rajan yli samalla bussilla tai tuolta pohjosen chian kongista jos menee yli nii mie ainaki menin bussilla chiang kongin dösäasemalle, siitä tuktukilla rajajoelle(5minsaa) missä leimattii passi ulos thaimaasta sit vaa joen yli laosiin minuutin matka ja siellä leimataa passi sit laosiin.. pari lappua pitää täyttää ja passikuva olla ja rahukkaa aböyt 35dollaria jos rajalta ottaa.

    • sellainen matka se

      Lensin itse bangkokista udon thaniin ja sieltä sitten vientianiin bussilla.Rajalla tarvitaan amerikan dollareita kun ylität. Vinkki tulee myöhässä mutta jospa joku muukin lukee tätä, niin varokaa menemästä minkäänlaisiin "metsä" bileisiin.Ilmoitustaulut ovat täynnä reppumatkalaisten perheiden ilmoituksia tuhansista palkkiodollareista jos jälkikasvu löytyy elossa vielä.

      Ei löydy.
      Huumattu ja tapettu metsiin jonne ovat menneet ryyppäämään tuntemattoman porukan kanssa "bileisiin". Itseänikin koitettiin houkutella ja houkuttelijana on vielä yleensä joku epämääräisen oloinen brittirikollinen tms joka ehdottaa että hei me kutsutaan kaikista maista porukkaa metsään juomaan (minkä helvetin takia metsään kun baarejakin on ja juomat siellä lähellä ilmaista kun on niin halpaa..)

      Bileisiin houkutellaan ettei ole todistajia kun sinut rullataan ja haudataan jonnekin metsään.Pitäkää varanne.
      Myöskään morning marketista ei kannata ostaa alkoholia, kun paikallisesta alkostakin saa eurolla pullon viinaa.Marketin pulloista ei tiedä mitä niissä on sisällä.

      Tuktuk kuskit tahtoisivat mieluusti viedä nuorenparin matkalle "buddhapuistoon" ja tällainen kyllä löytyykin mutta käsittääkseni se on thaimaan puolella ja vaatii rajanylityksen takaisinpäin.Jos tuktuk kuski muuta väittää niin hänellä ei ole hyvät mielessä.

      Liikenne on sairasta.Kukaan ei katso eteensä missä mennään.Näin noin 7 kolaria vientianissa 1 vuorokauden vierailun aikana joten kannattaa katsoa kun ylittää tietä.Oli tuktuk kaatunut skootterikuskin päälle sun muuta.

      Kun pitää varansa, liikkuu omassa porukassa eikä lähde minnekään julkisilta paikoilta oudon sakin kanssa lipittämään viinaa, pärjää hyvin.
      Ruoka ja juoma on halpaa.

      Miinuspuoli vientianesta että se on täysin kyllästetty brittituristeilla jotka tahtovat vain sikailla, juoda viinaa ja sikailla sitten vielä lisää.

    • sellanen reissu se

      :D joo olkaahan varovaisia. Ei pyydetty metsiin juomaan , katoamisilmotuksia ei näkyny ja liikenne on ehkä jopa rauhallisempaa ku missää muussa thaimaan maassa. Joo brittejä näkyy töissä jossai vang viengissä ja don detillä kapakoissa mutta en usko että ne hirveesti ainakaa ihmisiä tappaa. Laos on mielenkiintonen ja halpa lomakohde, suosittelen. Sitä paitsi siellä reissaa nykysi ihan älyttömästi suomalaisia nuoria ihme ettei niistä ykskää oo kadonnu metsäbileisiin.

    • sellanen reissu se

      muussa aasian maassa*

    • lubomir1

      Toivottavasti tämän maailman matkaajan tietopaketti laosin vaaroista oli trolli.
      Tuk tuk kuskit jotka ehdottelee käyntiä budha parkissa eivät suinkaan ole ukottajia vaan frendship bridgen kyljessä todellakin sijaitsee tälläin puisto niin kuin on myös Nong khain puolella Thaimaassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe