Miten meidä käy ?

kauko rakkaus

Etsin kauan naista erilaisilta kanavilta. Lähes sattumalta tapasin naisen joka asuu Filipiineillä. Kirjoiteltii aluksi ja sitten siirryttin Meseen. Se rakastuminen tuli myös koska sovimme yhteen. Päivittäiset yhteydet ovat jatkuneet jo yli puoli vuotta ja yli vuosi sitten alkoi "seurustelu". Päätimme että minä lähden hänen luokseen. En usko että se jää siihen vaan yhteinen elämä on tarkoitus. Asiassa on yksi mutka. Toinen meistä on entisessä avioliitossa. Muuten vapaa mutta estää meidän avioitumisen. Nyt kysymys. Onko mahdollista saada hänelle oleskelulupaa, tai jotain muuta vastaavaa oikeutta hänen, Suomeen tulemiselle ?
Jossakin on ollut "tieto" että tapaaminen hänen kanssa Filipiineillä mahdollistaisi hänelle oikeuden saapua Suomeen turistina. Jos näin on niin mistä voisi saada todistuksen edellämainitusta tapaamisesta ? Toivon että ne jotka tietävät auttaisivat sillä elämä on tärkeä elää. (tuli lopuksi herkistelyä)

10

484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dollarman

      Hyvin teille käy, toisin liian varna ei voi olla .Täh?

    • lovely

      Luultavasti Hän on nainen joka on jo aviossa ja asuu Filippiineillä, niinkö?. Kyllä hän eron saa, rahaa vaan pitää löytyä ja asianajaja, aikaa ja kärsivällisyyttä se kysyy.
      Oletko ihan varma tunteistasi: et ole tavannut, etkä asunut hänen kanssaan? Kysymys voi olla pelkistä mielikuvista.

      • kauko rakkaus

        Kiitos mielenkiinnosta. Niin ,se tunnepuoli on tarkastelun kohteena sitten kun menen sinne. Uskon että satojen tuntien jälkeen messengerissä antaa jo hyvän kuvan meistä. Avioero ei ole vaihtoehto koska parantumattomasti sairaan, kolmannen osapulen, taholta ei sitä hyväksytä. Mutta emme voi olla näin siksi toivoisin että edes muutama kerta vuodessa voisimme olla yhdessä. Jos saisin vahvistuksen onko alussa mainetsemani mahdollisuus olemassa.


      • 1234565432
        kauko rakkaus kirjoitti:

        Kiitos mielenkiinnosta. Niin ,se tunnepuoli on tarkastelun kohteena sitten kun menen sinne. Uskon että satojen tuntien jälkeen messengerissä antaa jo hyvän kuvan meistä. Avioero ei ole vaihtoehto koska parantumattomasti sairaan, kolmannen osapulen, taholta ei sitä hyväksytä. Mutta emme voi olla näin siksi toivoisin että edes muutama kerta vuodessa voisimme olla yhdessä. Jos saisin vahvistuksen onko alussa mainetsemani mahdollisuus olemassa.

        Ei saa turistiviisumia kovinkaan helpolla, vaatii kyllä aika tempun, herää kysymys heti tästä aviopuolisosta ja homman todellisista motiiveista.


    • 1234565432

      Noniin, nyt en halua olla pahan ilman lintuna, mutta jos kyse on filipina naisesta, joka naimisissa Filippiineillä, on kyllä todella todella vaikea saada hänelle avioeroa, itseasiassa Filippiineillä ei ole avioeroa on olemassa annulment mahdollisuus, joka järjestyy vain rahalla ja rahalla ja vielä kerran rahalla sekä vie aikaa!!! Et ole ainoa, jolla on näin käynyt, netistä löydät paljon kysymyksiä tästä aiheesta, ja erittäin moni suurinosa päättyy huonosti.

      Annulmentin hinta pyörii 4000 eurosta aina kymmeniin tuhansiin, riippuen siittä, kuinka paljon haluat asian hoitaa varman päälle, jos haluat et homma etenee nopeasti oikeudessa ja lopputulos on haluamasi kaltainen, niin tarvitset voiteluun puhutaan suoraan todellakin voiteluun n. 10000 euroa.


      Annulmentin saaminen kestää 1 vuodesta aina 6 vuoteen asti, ja lopputulos on aina epävarma. Tarvitsette erittäin hyvän asian ajajan, lääkärien todistukset, jotka täyttävät annulmentin ehdot, eli esimerkiksi yleensä käytetään toisen osapuolen mielisairautta, joka oli jo olemassa ennen avioliiton alkua, kuulostaako hurjalta, noh lukaiseppa asiasta, siittä löytyy paljon tietoa.

      Jos tyttösi on sominut avioliiton aikoinaan alle 24 vuotiaana, ja papruista ei löydy vanhempien allekirjoitusta, niin homma sujuu helpommin, eli avioliitto ei ole lain voimainen, tässä pieni mahdollisuus.

      Lisäksi, jos ex mies tai siis hänen virallinen aviomiehensä ei halua avioeroa, niin homma tyssää sitten siihen, et saa millään hänelle annulmenttia, eli joudut todennäköisesti voitelemaan tämän miehenkin ja filipinot pitää länkkäriä aina rikkaana, eli tuhansia joudut maksaan.

      Joko ymmärrät? Muuten ei ole kovin terveellistä näyttäytyä pariskuntana naisesi kanssa hänen kotikylässään/ kaupungissa, jos hän on naimisissa, ja aviomies saa tietää, sinua ja naistasi voidaan syyttä aviorikoksesta, kuulostaako hurjalta, noh se on totta, Filippiineillä aviorikos, jos se pystytään näyttään toteen on rangaistava teko ja siittä seuraa pahimillaan useampi vuosi linnaa, tämä on tosi juttu, kyllä se naises sen tietää, eli kannattaa varmastikkin tavat ihan toisessa kaupungissa, kuin missä ex mies siis virallinen aviomies asuu.

      Ja sitten erään Filippiinit järjestön edustajan sanoja mukaillen tuosta tilanteesta: valmistele itsesi jo sydän suruihin.

      Under Philippines law there is no divorce procedure only annulment.
      Marriage annulment in the Philippines is an extremely difficult legal issue that requires a qualified lawyer who is intimately familiar with all of the intricacies and complexities regarding the annulment of marriage in the Philippines.
      Filipinos who have obtained a divorce outside of the Philippines must still obtain an annulment in the Philippines to regularize their situation.

      http://www.bcphilippineslawyers.com/philippines-divorce-and-annulment/

      How long does an annulment process usually take?

      The entire process could take less than a year or, if you’re unfortunate, years. There are so many factors that could delay the proceedings. You and your lawyer must be vigilant in making sure that the proceedings go smoothly.

      … she is saying the lawyer told her she can get her an annulment in 3 months for 200,000 peso. Something sounds wrong here…
      Sounds off to me as well, possibly by a factor of four in either direction. The most successful cases I know of, personally, took about a year. I think one year is a somewhat realistic estimate. Three months? Well, if you can do it, hey, good luck to you, but if a lawyer told me that, I’d demand official records, testimonials of satisfied former clients, etc. to back that claim up.

      Ja älä usko netin firmoihin, jotka kehuu et tulee halvaksi ja kestää vain muutaman kuukauden, täydellisä scam juttuja, siittä se vasta alkaa rahan pyyntö.

    • kauko rakkaus

      No eipä tullut vielä vastausta kysymykseeni. En ole sanonut että hän on avioliitossa vaan minä. Eli voinko saada filipinon suomeen jos voimme todistaa että olemme tavannet Filipiineillä. Mistä kyseisen todistuksen saa ?

      • lookikko

        Voi jessus, ensin ei määrittele kysymystä kunnolla ja sitten valittelee, että ei tule vastausta kysymykseen. Kannattaa ehkä miettiä ennen kirjoittamista mitä haluaa kysyä.


    • las pinas city rules

      "Toinen meistä on entisessä avioliitossa. Muuten vapaa mutta estää meidän avioitumisen"

      Hieman jää mua ihmetyttämään millainen on entinen avioliitto joka tekee susta samaan aikaan vapaa mutta estää uudelleenavioitumisen?

      Yhdellä Filippiinin käynnillä et saa neitoa Suomeen vaan ainakin omalta kohdaltani 3 visiitin leimat vaati Makatin konsulaatti.

      Mitään todistusta en kutsuun laittanut,..vaan kopiot passileimoista sekä yhteiset kuvat päivättyinä.

      Turistiviisumi vaatii takuutalletuksen, todistuksen työpaikasta ansiotuloineen ja jokaiselta matkapäivältä 50 Euron käteisvarannon.

      Pienenä vinkkinä. Ehkä kannattaa ensin tavata neitokainen ennen perheensuunnittelua , netti on täynnä Filippiinoja joilla ei aivan puhdas omatunto eikä pyrkimyksetkään. Ja toivon ihastuksesi olevan jotain muuta kuin 20v,.nuoret kun ovatten melkoisia koijareita.

    • cdo

      Ensiksi suosittelen ehdottomasti tapaamaan tämän tytön. Koijareita kun maailmalla riittää, myös Suomessa. Jos sama tyttö vielä tapaamisen jälkeen kiinnostaa ja haluat tämän suomeen, on varmin keino sinulla ottaa ero entisestä puolisosta ja mennä Filippiineillä sen tytön kanssa naimisiin. Tämäkin vaihe vaatii tapauksesta riippuen melkoisen paperisodan ja pitkää pinnaa. Aiheesta on kirjoitettau jo monta kertaa tällä palstalla.Suomeen on Filippiineiltä vaikea päästä muuten kuin avioliiton kautta. Ja jotta homma menisi mahdollisimman vaikeaksi, on Suomen suurlähetystö lopettamassa varsinaisen toimintansa tänä vuonna. Vain yksi virkailija jää päivystämään ongelmatapauksia varten. Niin ja on varsin suotavaa käydä siellä tytön luona useammin ja mielellään oleskella pidempään kuin pari viikkoa. Siinä ne tunteet punnitaan kun yhdessäolo vaatii aikaa ja rahaa ;). Kommenttina tuohon turistiviisumiin, mikäli olette jo naimisissa, ei tuota varallisuutta tarvitse näyttää toteen, kunhan toteat kutsukirjeessä vastaavasi puolison kaikista kustannuksista viisumin voimassaoloajan. Näin oli asia 2 kuukautta sitten....

    • Mikä.tilanne.nyt

      Satuin lukemaan aloituksesi ja tuli mieleen että miten teille kävi ja mikä tilanne nyt on?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe