Parhaat hotellit Riikassa

Riikan matkustaja

Olisiko kellään tietoa, että mikä hotelli Riikassa olisi hyvä, mihin siis sisältyisi aamupalat jne.. Hotelli siis pitäisi olla Riikan keskustassa. Minkälaisissa hotelleissa Riikassa itse olette olleet ja olivatko ne hotellit hyviä? Olisi mukava tietää (:

20

4759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkamirkku

      minkähän tason hotellia sitä etsiskellään ylipäänsä, kun hintahaitari riippuu aika paljon siitä....ja ajankohdastakin. Yleensä huonehinta sisältää aamiaisen, ainakin jos käyttää matkanjärjestäjän tarjoamia hotelleja ( usein samanhintaisia tai edullisempiakin kuin netistä otetut vaihtoehdot ). Vanhan kaupungin ympärillä on kymmeniä erikokoisia ja -tasoisia hotelleja,
      Konventa Seta on hauska, 7 pieneen taloon rakennettu hotelli vanhassa kaupungissa. Mutta tosiaan, vaihtoehtoja on paljon, hyvätasoisia pääosin kaikki,
      esim Albert on siinä Kipsalan saarella lähellä vanhaa kaupunkia, 4* kongressihotelli, mutta kesällä hyvinkin kohtuuhintainen.

      • riikassa käynyt

        Onko sinulla siis omakohtaista kokemusta Konventa Setasta? Hyvällä paikalla on, minkäkokoisia huoneet mahtaa olla vai löytyykö erikokoisia?
        Hinta riippuu (siis jos ostaa lento hotellipaketin) varaushetkestä ja kysynnästä.
        Aloittajalle kertoisin että Avalon on loistopaikalla eikä yhtään huono. Siitä en tiedä millaisia eri huoneet ovat kun on kokemusta vain yhdestä matkakerrasta.
        Mahtaako Riikassa olla kaikissa hotelleissa käytäntönä se että ottavat luottokorin nron tiedostoonsa thekkauksen yhteydessä? Tällaista tapahtui meille eka kerran Riikassa joulun jälkeen.


    • Riiassa viihdytty

      Jaa-a. Albert hotel on kyllä aivan muualla kuin Kipsalan saarella ,mutta ei huonossa paikassa lainkaan. Itse olen yöpynyt kahdesti ja yhteensä kuusi yötä Monika Centrum hotelsissa ja uskon vielä meneväni siihen joskus. Se on todella viihtyisä ,rauhallinen ,tyylikäs ,hyvä aamupala ja sijainti kauniissa ympäristössä.
      Seuraavaksi olen kuitenkin ajatellut kokeilla Radisson blu Rizene hotellia ,kunhan saan sen varatuksi kohtuulliseen hintaan. Hinnat vaihtelevat usein riippuen varausajankohdasta. Olen varannut esim. Radisson blu Elisabetesista neljä yötä hintaan 49 e/ yö. Joskus samasta huoneesta saa maksaa tuplahinnan tai jopa ylikin.
      Kokemusta minulla on yhdeksästä hotellista ,joista vain kaksi on sijainnut vanhassa kaupungissa. Kaikki ovat olleet ihan kelpo hotelleja ,mutta ehkäpä eniten olemme vaimoni kanssa pitäneet Monika Centrum hotellista.

    • matkailija

      monte kristo, forum ja riika hotellit hyällä paikkaa lähellä vanhaa kaupunkia ja markkinoita. minulla oli forum hotellissa 5 kerros huone porealtaalla parvike - rauhallinen huone ja kaikki toimi - aamupala ok.
      siistissä kunnossa kaikki, huoneessa oli myös vedekeitin
      kylpytakit , siivous joka päivä.

    • autotonlentäjä

      Asuin 1 vk Mann-Tess hotellissa keväällä. Aamupala sis. hintaan, siisti pieni hotelli vanhassa kaupungissa. Miinuksena huoneen ovet ovat sisä-ovia = kuuluu läpi. Korvatulpat aina mukaan apteekista matkustaa sit minne vaan. tykkäsin .

    • Riikan matkustaja

      kiitos vinkeistä ! valitsimme silti opera hotel & spa hotellin ja se vaikuttaa todella hyvältä (:

    • justersone

      KATSO WWW.BOOKING.COM ARVOSTELUT

      • Riganieki

        Nuo arvostelut kandee kyllä lueskella, vaikkakin syytä on muistaa että yleensä vain ääripäät avautuvat näissä asioissa. Jotkut äärees pettyneet, tai erittäin tyytyväiset. Todennäköisesti se "ihan ookoo" porukka ei vaivaudu kirjoittamaan mitään.

        Elizabetes ielalla on melko uusi Radisson Blu Elizabete hotelli. Kyllä täällä melkein kaikkiin hotelleihin sisältyy aamupala. Mikäli hotellia pitää vain levähdys- ja yöpymispaikkana, on joku edullisempi ihan mainio. Eikä aina ihan välttämätön pakko ole juuri siitä ydinkeskustasta vanhastakaupungista sitä hotellia ottaa.
        Vaikkapa Maritim Park on hyvä hotelli, 3 ratikkapysäkkiä vanhastakaupungista, mutta samalla pois hälinästä ja ilmainen pysäköinti ym. Hyvin laadukas hotelli aivan keskellä kaikkea on esimerkiksi Fg Royal hotel. Ent. De Rome hotelli.


      • matkaaja3
        Riganieki kirjoitti:

        Nuo arvostelut kandee kyllä lueskella, vaikkakin syytä on muistaa että yleensä vain ääripäät avautuvat näissä asioissa. Jotkut äärees pettyneet, tai erittäin tyytyväiset. Todennäköisesti se "ihan ookoo" porukka ei vaivaudu kirjoittamaan mitään.

        Elizabetes ielalla on melko uusi Radisson Blu Elizabete hotelli. Kyllä täällä melkein kaikkiin hotelleihin sisältyy aamupala. Mikäli hotellia pitää vain levähdys- ja yöpymispaikkana, on joku edullisempi ihan mainio. Eikä aina ihan välttämätön pakko ole juuri siitä ydinkeskustasta vanhastakaupungista sitä hotellia ottaa.
        Vaikkapa Maritim Park on hyvä hotelli, 3 ratikkapysäkkiä vanhastakaupungista, mutta samalla pois hälinästä ja ilmainen pysäköinti ym. Hyvin laadukas hotelli aivan keskellä kaikkea on esimerkiksi Fg Royal hotel. Ent. De Rome hotelli.

        Maritim Park on kyllä turhan kaukana. Mahdollisimman lähellä vanhan kaupungin ydintä on ideaalinen paikka, ei tarvi koko trampata eestaas.
        Avalonissa asuimme, mutta havaitsin erinomaisella paikalla olevan erään toisen jonne mennään seuraavalla kerralla jos ja kun Riikaan mennään.


    • Riiankin ystävä

      Reval Hotel Latvijassa on tullut oltua muutaman kerran. Jos se nyt sillä nimellä on enää. Latviassa ja Riiassakin tilanteet ne muuttuu nopeasti.
      Ihan keskustassa hotsku oli, Elisabetes Ielalla muistaakseni. Tosi siisti. Erittäin monipuolinen aamiainen ja aiemmin ainakin tosi edullinen jopa viikolla.

    • Riga....

      Radisson SAS siinä joen varrella on hyvä. Siellä on useita SAS Radisson-hotelleja mutta tuo on ok. On vähän kauempana mutta kohtuumatkan päässä vanhasta kaupungista.

      • kyselijä vaan

        Varmaan Radisson SAS Daugava on hyvä mutta todella kaukana. Miten sieltä pääsee keskustaan ylipäätään?


    • Riikan poikaystävä

      Riikassa ei ole yhtään hotellia. Olen hänet niin monta kertaa joka puolelta tutkinut eikä sellaisia ole löytynyt.

      Riiassa niitä saattaa ollakin.

    • Lottaliinu

      Monika ja Albert ovat hyviä, mutta vähän liian kaukana vanhasta kaupungista. Kansainvälisten ketjujen hotellit ovat minusta vähän persoonattomia.
      Viimeksi olimme Old Riga Palacessa, sijainti hyvä vaikka vähän ankealla kadunpätkällä, hieno tunnelma ja ystävällinen henkilökunta, mahtava aamiainen.

    • sdddd

      Olimme Hotel Garden Palacessa. Neljä tähteä, hyvällä paikalla vanhassa kaupungissa (Mustapäiden talon takana), kaikki pelasi hotellilla hienosti.

    • Riikassa

      Hotel maritime, suoraan bussilla 22 lentokentältä korttelin päähän hotellista 0,70 latia matka. Samoin paluu myöhemmin hotellin edestä kentälle. Business hotelli , hyvien kulkuyhteyksien varrellä. ks tramien ja bussien reitit netistä.

    • Radisson SAS

      Mikä on mielestäsi hyvä jotelli,s e asia kun on niin kovin henkilökohtainen? Eli mitä palveluita haluat? Millaisella paikalla hotellin olisi syytä sijaita?

    • eri.puolet.mukana

      Kysytään hyvää hotellia. Yleensä kallis hotelli on hyvä. Olisi parempi selvittää mikä on hintaansa verrattuna hyvä eli rahalleen saa hyvän vastineen.

      • Reeläx

        Olin Islandessa, mahtava aamiainen, ei valittamista


    • Kävimmejo

      Suositteln Monte Kristo hotellia.Olin siellä muutama päivä sitten, eli helmikuussa.
      Ihan kiva persoonallinen hotelli, maksoin 57 euroa 2 yötä booking.comin kautta.
      Kahden hengen huone, todella hyvä aamiainen kuului hintaan, ja palvelu ystävällistä

      Todella hyvä sijainti , 5 min matka bussiasemalta ja markkinapaikalta.Oopperatalo melkein nurkan takana.Lähellä Stockmannia!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe