Mistä palomuuri???

palomuuriton

Mistähän löytyy windows 7 :lle ilmainen palomuuri

14

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Et mistään parempaa kuin mitä Windows 7:ssa on jo valmiina.

      • ffxhhj

        Windowsin palomuuri ei estä käytännössä mitään.


    • Comodo Firewall

      http://personalfirewall.comodo.com/free-download.html

      Comodo Firewall for Windows

      Ehkä paras palomuurisofta Windows-koneisiin. Moninkertainen testivoittaja.

      Tosin asetukset kannattaa säätää palomuuriin ja Defense :aan, joka on HIPs-suoja, joka kertoo prosesseista ja niiden kytköksistä koneessa.

      Windowsin oma palomuuri ei sellaisenaan suojaa miltään. Windowsin omat prosessit voivat olla verkkoyhteydessä täysin huomaamatta esim. svchost.exe ym. prosessit ja koneelle mahdollisesti asentunut haitake voi saastuttaa muita ohjelmia ja kytkeytyä niiden toimintaan sekä olla verkkoyhteydessä. Erillinen palomuurisovellus Windowsien kanssa on siis pakkohankinta, jos haluat parantaa tietoturvaa oleellisesti. Comodon tekee vielä paremmaksi Defense HIPS-suoja, joka näyttää mitkä prosessit koneessa jylläävät.

      Tietokoneelta kannattaa ensin sammutta kaikki palvelut, joita ei tarvita, se vähentää verkkoyhteyspyyntöjä jo merkittävästi, ja palomuuriksi Comodo tai vastaava.

      • Comodo trolli iski jälleen. Edellä olevassa jutussa ei ole järjen hiventäkään, laitettu vain tärkeältä kuulostavia sanoja peräkkäin jotta trollaus uppoaisi vähemmän tietotekniikasta perilläoleville.

        Tuollaista älytöntä paskaa ei pidä missään nimessä asentaa konetta sotkemaan.


      • fakta juttu
        f.e.dzerzhinsky kirjoitti:

        Comodo trolli iski jälleen. Edellä olevassa jutussa ei ole järjen hiventäkään, laitettu vain tärkeältä kuulostavia sanoja peräkkäin jotta trollaus uppoaisi vähemmän tietotekniikasta perilläoleville.

        Tuollaista älytöntä paskaa ei pidä missään nimessä asentaa konetta sotkemaan.

        Jos jokaisessa Windows-koneessa olisi Comodo, mitään bottiverkkoja ei edes olisi. Jos et ymmärrä verkkoliikenteestä mitään, niin minkä minä sille voin.


    • seseseko

      -Julle- tyhjäpää kirjoitti vastauksen viestiin "Kenenkään koneelta ei pidä päästää mitään ulos ilman kysymättä." seuraavasti:

      "Eli mikäli oikein ymmärsin sinä et ymmärrä palomuuritekniikasta kovinkaan paljoa. Rautapalomuurikin on siis nähdäkseni sinun mielestäsi täysin riittämätön?!
      Palomuurin varsinainen tehtävä on ollut ja on edelleen nimenomaan sisäänpäin tulevan liikenteen estäminen. Ei mikään muu. Ulospäin menevää liikennettä on aikoinaankin valvottu erillisillä ohjelmilla, se kun ei ole mitenkään välttämätöntä. SP2:n palomuuri on suunniteltu tavallisille kotikäyttäjille ja muun suojauksen ollessa kunnossa se on riittävä ohjelma tekemään sen työn, jonka palomuurin kuuluukin tehdä."

      Tavallisen tyhmää tekstiä.
      Ensinnäkin koneelta nettiin otettujen verkkoyhteyksien kontrollointi on vähintäänkin yhtä tärkeää kuin ulkoa päin tulevan liikenteen estäminen.
      Miksi antaa esim. Windowsin prosessien olla verkkoon yhteydessä, jos se ei ole tarkoituksenmukaista? Miksi antaa koneelle mahdollisesti asentuneen haitakkeen ottaa verkkoyhteyksiä nettiin minkään estämättä?

      Rautapalomuuri ei tässä auta mitään, ainoastaan hyvin säädetty palomuurisofta esim. Comodo Firewall auttaa. Turha liikenne ja palomuurisoftan varoitukset herättävät huomion ja haitake tunnistetaan.
      Comodon Defense hips-suoja antaa lisäturvaa pyytämällä lupaa tuntemattomien ohjelmien käynnistämiseen.

      NetWorx:in tyylinen ruudulla kelluva nettiliikennegraafi näyttää vielä reaaliaikaisesti verkkoliikenteen määrän, lisäsuojana.
      http://www.softperfect.com/products/networx/

      • faiöödudum

        Seiskan palomuurin saa myös estämään ulospäin suuntautuvat yhteydet - vaatii vaan konffaamista - yllättävän paljon tosin. XP:ssä mulla on vielä tosi vanha tsone - versio jotain 2.6.357 ja toimii hyvin.


      • comodo sen olla pitä
        faiöödudum kirjoitti:

        Seiskan palomuurin saa myös estämään ulospäin suuntautuvat yhteydet - vaatii vaan konffaamista - yllättävän paljon tosin. XP:ssä mulla on vielä tosi vanha tsone - versio jotain 2.6.357 ja toimii hyvin.

        Comodo Firewallin http://personalfirewall.comodo.com/free-download.html lataaminen ja asetusten hienosäätö on paljon helpompaa ja nopeampaa. Jos ette halua Geekbuddya asennettua, niin valitkaa kustomoitu asennus ja ottakaa aukeavasta sivusta ruksi kohdasta "GeekBudy". Helppoa ha jyvää suojaa, jota Windowsin oma palomuuri ei ilman erittäin tarkkaa ja hankalaa viilaamista anna, vaan päästää Windows-palvelut ja asennetut ohjelmat verkkoon mitään ilmoittamatta.


    • Windows XP/Vista/7 ei tarvitse ulkopuolista palomuuria. Ne vaan hidastaa koneen toimintaa ja niistä ei ole tavan käyttäjälle mitään hyötyä.

      • mämmilä

        Yllä nimenomaan kerotaan miksi tarvitaan.


      • erkkilä

        Uudempien 2-, 4- ja 6 ytimisten tietokoneiden normaalikäyttö ei hidastu pätkääkään.


      • automaattihyökätyt

        Luuletko todella ettei miljoonien koneiden bottiverkkoja ole juuri siksi että luotetaan nimenomaan Windowsin omaan palomuuriin? Laita softapalomuuri, jonka asetukset on vielä salasanalla suojattu niin lakkaa koneiden kaappaus. Tämä on puhdas fakta.


    • avast+comodo

      comodo on ok joku uudeshko tietokonelehti rankkas sen ilmasten ykköseksi. ZA lienee kans hyvä. ja avast on yhtä selvä ykkönen free virusohjelmissa

    • t4567i8op9

      Jotain plörinää muureista...


      http://www.7tutorials.com/5-reasons-why-windows-firewall-one-best-firewalls

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      83
      1868
    2. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Maailman menoa
      240
      1749
    3. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      92
      1562
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      110
      1368
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      168
      1131
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1093
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      932
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      926
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      866
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      97
      860
    Aihe