Voiko kuukautisten aikana tulla raskaaksi?

hellou,

Harrastin seksiä poikaystäväni kanssa kuukautisten loppupuolella ja sen jälkeen minulle ei enää tullut kovin runsasta vuotoa, yritin kyllä saada ponnisteltua kaiken sperman ulos itsestäni. Pelkään että tulen raskaaksi ja olen vasta 17 vuotias! Voiko se olla todennäköistä?

26

14885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • g

      Voiko? Voi.

      Onko se todennäköistä? Riippuu kuukautiskierrostasi ja sen säännöllisyydestä sekä siitä mitä ehkäisyä käytitte.

      Ja älä nyt naurata tuon ponnistelun kanssa :D Sama kun sanois, että joita paljon vettä heti yhdynnän jälkeen, ettet tulisi raskaaksi. Kumpikin yhtä toimivia.

    • ____________________

      Lue kohta nro. 3

      http://www.helistin.fi/?page=7020393&id=4656701

      Eli jos sulla on lyhyt kierto, se on mahdollista, sillä ovulaatio on 14 päivää ennen seuraavien menkkojen alkua. Siittiöt voi myös elää useita päiviä sun sisällä... Tosin et todennäköisesti ole raskaana kuitenkaan, vaikka pieni mahdollisuus siihen on.

    • lapset

      menkkojen aikaan voi raskautua.ei pidä leikkiä aikuisten leikkejä jos ei olla vastuullisia,koskee kumppaniasi yhtä paljon.en leikkisi sinuna ja luottaisi myyttiin ettei menkkojen aikana voi tulla raskaaksi.heh ,vai oikein ponnistit spermat....

    • hma86

      Heippatiralla vaan kaikille! Siis kysymys nyt kuuluukin että pitäskö tässä nyt vaan odotella rauhassa miten käy.. harrastin seksiä kuukautisten lopussa, viidentenä vuotopäivänä ja seuraavana päivänä menkat sit loppu ku seinään..seuraavalla viikolla nippailut alavatsaa joka puolelta,enimmäkseen munasarjojen kohdalta ja keskeltä kohtuakin ja nyt iski sit flunssanen olo tähän päälle.. ei kai tää vain nyt mitään kuvitelmaa sit oo? :D odotellaan nyt seuraavia menkkoja josko ne sieltä tulla tupsahtaiski :D

      • saadsd

        "harrastin seksiä kuukautisten lopussa, viidentenä vuotopäivänä ja seuraavana päivänä menkat sit loppu ku seinään."

        Et kai sä nyt hae tässä sitä, että tulit samalla hetkellä raskaaksi ja siksi menkat heti loppui..? Hope not.

        No, tästä aloituksesta on aikaa joten etköhän ole jo huomannut mikä on tilanne. Todennäköistä menkkojen aikaan raskaaksi tuleminen ei ole, mutta mahdollista se on.


    • uteliaskysyy

      -miten kävi?

    • iida

      Itse eksyin tälle sivustolle kun pelkään pahoin että olen raskaana. Harrastin seksiä melko tarkalleen 2kk ja 1vko sitten, käytimme kyllä kumia ja kuukautiseni alkoivat heti seuraavana yönä. Joten siksi kysynkin nyt että miten suuri mahdollisuus on tulla raskaaksi jos menkat alkavat heti perään? Epäilen raskautta nyt siksi koska tasan kuukausi tapahtuneen jälkeen minulla oli miniminivuotoa, ja kaverini sanoi että se saattaisi olla valemenkat. sen jälkeen kuukautisia ei ole ollut, eli viikko tai pari sitten olisi pitänyt säännöllisyyden mukaan olla? toisaalta minun kuukautiseni ovat todella epäsäännölliset, kerran väliä oli 5kk, joka luultavasti johtui pahasta stressistä. Noh, oireista en osaa sanoa muuta kuin että olen kamalan väsynyt kokoajan, ihan kuin maha olisi hieman kasvanut, samoin rinnat, tosin niitä ei arista yhtään. päähän särkee melko usein, mutta väsymyksen tavoin se on yleistä minulla. mitkään ruoat ja hajut eivät ällötä, eikä ruokahaluni ole muuttunut paljoa, ehkä hieman vähentynyt. Alavatsassa tuntuu välillä sille kuin menkat olisivat alkamassa ja välillä tunnen kuin pikkuista vuotoa tulisi, mutta mitään ei sitten näykään kun käväisen vessassa tarkistamassa. toivon todella paljon etten olisi raskaana, ajatus raskaustestin tekemisestä pelottaa kamalasti mutta jos vauva olisi nyt masussa niin abortti se olisi ehdottomasti. voisiko joku asiasta tietävä kertoa mitä mieltä on, olenko luultavasti raskaana ja miten se nyt on että jos menkat alkoivat heti seksin jälkeen ihan normaalisti?? Tiedän että kaikki ovat sitä mieltä että testi kannattaisi tehdä, joten siitä ei tarvitse kenenkään muistuttaa. :)

      • 4-9

        Tee raskaustesti ja pidä kiirettä, abortti normaali oloissa on mahdollinen viikolle 12 asti ja sinulla mahdollisesti jo 9 viikko menossa.


    • tytteli861

      Mitenkähän täällä asia mahtaa olla raskautumisen suhteen.. Epässäännölliset menkat todellakin välistä,kierron pituus vaihtelee 25-27 välillä ja nyt sitten edelliset alkoivat 20.12 ja kestivät sen tasan neljä päivää.. Touhuttiin miehen kanssa siinä kp6 joilloin päästi siemensyöksyn sisälle ja seuraavan kerran kp11 mutta silloin veti sen "keppinsä" pois juuri ennen siemensyöksyä joten todellakin jännitellään miten käy.. Pieniä ihme nippailuita on ollu kummallakin puolen alavatsaa juuri munasarjojen kohdalla ja yksi tuossa vähän aikaa sitten vihlaisu kipu oikealla puolella,ei pystynyt sängyssä liikkumaan mihinkään suuntaan silloin ja säteili reiteen asti.. ja sitten palelu,kipeäksi tulemisen tunne(flunssaan) ja aivastelu ihan yhtäkillisesti.. Jännitellään miten käy.. Ois raskaus kiva eikä vaan kiva vaan TODELLA IHANA JUTTU! :) On jo tytölle ja pojalle nimetki mietitty jos joskus nyt vain tärppäis..

    • chokoholisti

      Nuoret naiset ovat niin hedelmällisiä, että melkein pelkkä miehen näkeminen riittää... Joka tapauksessa heti menkkojen jälkeen on paras aika tulla raskaaksi. Eli raskaus on todennäköistä. Ehkäisystä pitäisi huolehtia aina.

      Myöhemmin kirjoittaneen Iidan kohdalla taas olen sitä mieltä, että ei kovin todennäköistä. Siinä on ollut välissä normaalit menkat ja kondomiakin on käytetty. Raskaustestin teko on toki järkevä toimenpide. Mutta kun kierto on muutenkin pitkä ja epäsäännöllinen, on raskaaksi tulo vaikeaa muutenkin. Jos ruoka maistuu huonosti, mutta lihoo, väsyttää ja ehkä paleltaakin, voi vika olla kilpirauhasarvoissa. Samoin epäsäännölliset kuukautiset viittaavat samaan suuntaan. Eli kannattaa mennä vaikka terveydenhoitajan juttusille, jotta asialle voidaan tehdä jotain. Olen aika vahvasti kilpirauhasen vajaatoiminnan kannalla tapauksessasi.

      No, nämä keskustelut ovat niin vanhoja, että enää ei tarvitse arvuutella mistä oli kyse, jokainen asianomainen jo sen tietää...

    • tytteli861

      täällä ei vieläkään olla sitä testiä tehty, odoteltu jahka kuukautiset vaan alkais ja vuotoa alkoi tuhrulla tänään kp24 eli aikasemmin nyt sitten.. katotaan mitä tää on, menkkojen alkamista kertoo pienet oireet aina, nyt ne on hävinny kokonaan pois ja ilmaantunu vaan närästys.. oikein paloja tulee suuhun välillä ruokatorvea pitkin.. nyt jos tää tuhru ei jatku enää tässä nii eikun apteekkiin..

      • hgjk9

        jos kerta sanoit tuolla että raskaus olis tosi kiva juttu niin miks oottelet kuukautisten alkamista? kysynpähän vaan...


    • Tytteli1995

      Voiko joku sanoa ihan oikeesti että onko mahdollista jos on yhdynnässä kuukautisten aikana eikä käytä mitään ehkäisymuotoa (Lopetin pillerit viikko sitten kokonaan kun erosin pitkästä suhteesta!) tulla raskaaksi ? (Tottakai mies laukesi sisään)

      • ......

        Joo. Ei hirveän yleistä mutta ihan mahdollista.


      • eipähän se ole

        On mahdollista mutta hyvinkin epätodennäköistä


    • Tiud

      Eiköhän se ole aikalailla kiinni siitäkin, mikä on on kenenkin "hedelmällisyysprosentti". Mulle ei tarvinut kun kerran pamauttaa sisälle ja tulin raskaaksi, että näin. Joillaki taas menee niin, että kovasti sitä lasta halutaan, muttei meinaa kovin helposti tulla raskaaksi.

    • kokemusta ompi

      Silloin alle kolmekymppisenä seksiä harrastettiin mieheni kanssa kuukautisten aikana ilman kondomia (siis vain kuukautisten aikana ilman ehkäisyä,muulloin käytettiin kondomia) ja kas kas toisen kuukauden jälkeen kolmansia menkkoja ei enää tullutkaan.Olimme sopineet et lapsi saa tulla jos on tullakseen.No nyt täällä häärii kanssamme tänä kesänä ripille pääsevä poika ja pikkuveljensä.Eli kokemuasta on kuukautisten loppupuolella tapahtuvasta suojaamattomasta yhdynnästä,joka johti raskauteen =)

    • helppiä!

      Onko mahdollista tulla raskaaksi muutamaa päivää ennen menkkojen alkua? Harrastimme petipuuhia mieheni kanssa, silloin kp22, menkat alkaa yleensä kp 28-29 ja nyt sitten kolme päivää ollut niukkaa mutta veristä vuotoa normaaleihin verrattuna.. Tyhmää kysyä varmaan edes, kun vuoto kuitenkin alkoi sitten jo kp 27.. mitään menkka oireita ei ole kyllä ollu, et sitä tässä ihmetelläänkin..

    • helppiä!

      Edelliseen viitaten siis, että kun normaalisti menkka oireita on ennen niiden alkua niin nyt ei ollu edes rintakipuilua eikä vatsa kipuja.. Noh, toivotaan et ois olleet vaan normi menkat, jotka nyt sit vaan jostain kumman syystä niukemmat.. :)

    • lady mamma

      Kysynpä sitten onko mammalle jolle on tehty steriilisaatio mahdollista tulla raskaaksi kuukautisten aikana????

    • 14v. ja raskaana?

      onks mahollista olla raskaana jos poika ei ollu yhdynnäs kunnol sisällä ku kumi puhkes? oon 14v. siit on nyt 2 viikkoo ja maha on ollu siit lähtie turvoksissa,on ollu kauhee nälkä,miul on ollu tosi kylmä vaik kaverit on sanonu et on iha lämmin ja miul oli enemmä päällä. ja tänää minuu vihlas koulus sillei mahasta ja on ollu pahoinvointia ja siis sitä nippailua on nyt ollu enemmänkin. katoin netist ni noi on just raskauden ensioireita...

      • voiei..

        oivoi miten noin nuori harrastaa seksiä? mutta jannattaa ostaa apteeksiata raskaus testi.


    • Huuuuu

      Voiks tulla raskauks menkkojen jälkeen ja olet kumminkin ottanut jälkienehkäys mutta en ole varma toimiks se

    • vaihdevuosia_ootellen

      Raskaaksi tuleminen ei johdu tai esty kuukautisista, vaan ovulaatio on avainsana. Ovulaatio on pari viikkoa ennen seuraavaa vuotoa. Munasolu elää vain päivän irrottuaan. Siittiöt elävät elimistössä kolme, tai jopa viisi päivää. Eli jos kierto on lyhyt (tai epäsäännöllinen), niin vuodon lopulla on jo hyvät mahdollisuudet tulla raskaaksi. Riittää, että elimistössä on siittiöitä odottamassa munasolun irrotessa. Yhdyntää ovulaation aikaan ei tarvita.

      Jos haluatte käyttää varmoja päiviä, niin se on tehtävä niin päin, että kun on varma, että ovulaatio on tapahtunut ja munasolu jo kuollut, voi olla ilman ehkäisyä. Tällöinkin voi olla pari viikkoa kuukaudesta ilman ehkäisyä. Jos ette kykene tunnistamaan ovulaatiota, niin ette voi käytää varmoja päiviäkään. Itselläni luomuehkäisy on toiminut 6 vuotta, mutta olen jo muutenkin vanhempi nainen, jonka hedelmällisyys on alentunut (eikä raskaus olisi katastrofi).

    • Anonyymi

      voiko kuukautisten aikana tulla raskaaksi ilman seksiä?

      • Anonyymi

        voi luoja.oletko trolli.Minkä ikäinen olet kun et tiedä miten lapsia tehdään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe