Seuralainen

FANISI

Tuhannet haluaisivat jatkoa melko kaikille Sun tarinoille,minäkin"ideovarastoFani" haluaisin tietää oletko sielun ja mahdottoman insp. voimissa kirjoittamaan taas kerran jatkoa..voi,voi esim.hiihtoreissu,shoppailemassa,polttarit jne.mut TÄRKEIN,tuleeko koskaan mitään jatkoa,jatkoja mihinkään tarinaan!!Ideoitahan olisi ! Sano,vastaa !!!

11

4770

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voi kiitos Fanilleni. En usko että ihan tuhansia teitä on ja tiedäthän että yleensä jatkot kirjoitan edelliseen tarinaani pohjautuen, mutta kyllä toiveesi on aina 'korvan takana', että ehkä jotain voi tullakin. Tosiasiahan on että muuta palkkiota näillä tarinoilla en saa kuin teidän kommentit ja plussat/miinukset. Katsotaan jos vielä saisin tarinaa aikaan.
      Kiitos sinulle joka tapauksessa.

      • FANISI

        Kiitos,en keksi sanoja,luulin jo,että olemme"menettämeemme" Sinut !Olen joskus ideoitakin sinulle lähetellyt,joskus jopa onnistuen ja lisäähän,tottakai toivomme.Meitähän on tuhansia,katso lukiamäärät,viikon suosituimmat,luetuimmat.Palkkioista,tee oma sivu varmaan kannattais,kaikki vanhat tarinat 70..jotainko ja pikku hiljaa uusia ja vanhat Körmyt mukaan..Olen ja uskon että monimuukin on valmis maksamaan Sun Seuralais sivuista !!


    • -M-

      SEURALAINEN!!!
      Ei ole todellista!
      Seuralainen, kävin viimeksi näillä sivuilla ehkä 10 vuotta sitten ja tarinasi todellakin jäivät mieleen ja siten myös nimimerkkisi. Olen erittäin positiivisesti yllättynyt, että vielä jaksat kirjoittaa tarinoitasi. Todella mahtavaa! Sinun tarinasi ovat parhainta laatua. Nämä muut tarinat näillä sivustoilla ovat onnettomia. Joku kirjoittaa parissa minuutissa kuinka kaksi henkilöä hinkkaavat toisiaan tms.
      Sinun tarinasi ovat hyviä ja ihania. Pidän erittäin paljon siitä, että niissä on mukana tunteita. Tarinasi eivät ole täynnä onnetonta seksiä jne vaan ne ovat laadukkaita. Kirjoittaisit jotain ihanaa, jossa olisi mukana ujoutta ja hitaasti etenemistä jne. Kyllä sinä tiedät. =)
      Et ehkä voi ymmärtää, mutta on varmasti paljon minunlaisia ihmisiä, joille nimimerkkisi ja tarinasi ovat jääneet mieleen. Vaikka menisi toiset 10 vuotta niin muistan nimimerkkisi. =)

      Oi sinä ihana ihminen... Jos oikein kauniisti pyytäisin niin kirjoittaisitko jotain ihanaa minulle kaikkien näiden vuosien jälkeen? =)

      • Fanisi

        EI tarvi paljon lisätä,mut Seuralainen on vieläkin ykkönen !!!!!


      • Fanisi
        Fanisi kirjoitti:

        EI tarvi paljon lisätä,mut Seuralainen on vieläkin ykkönen !!!!!

        PS.Meitä todella on tuhansia!!


      • Ei fantasi
        Fanisi kirjoitti:

        PS.Meitä todella on tuhansia!!

        Olin kivan naisen kanssa, en arvannut kun oli vanhempi nainen että haluu nuortnaista.Kylläsunhellästi housuihin menin ja anto tissii. Uusi ajatus tuli kun hyväili kunnolla jalkojenvälistä.Kyllä sain sellaset orkut että muistan kun nuuoli.


    • xcx

      Löysin juuri tarinasi ja haluan lukea niitä lisää!

    • YxMies

      Seuralaisella on todellakin sanataiteilijan lahjat! Tulisikohan hänen kaikista novelleistaan kuinkakin mielenkiintoinen romaani, jos ja kun ne kaikki pantaisiin - kas sanaa - yhteen pötköön ajallisesti/tapahtumallisesti? Tämä voisi olla mukava hankkia!

    • Kiitos teille! Mukava palaute aina auttaa jaksamaan jatkamaan kirjoittamista :) Vai romaani :D No ehkäpä sitä ei jaksaisi pötköön lukea kun tulisi niin paljon toistoa...ja joutuisi lisää kirjoittamaan välitapahtumia..

      • MTN67

        Te arvoisat kanssahenkilöt, jotka olette tykästyneet kuten minäkin Seuralaisen novelleihin,

        olen itsekin pohtinut ja muistaakseni jossain saitilla ilmaissut toiveeni Seuralaisen romaanista tai kootuista novelleista, mutta tämä ei ole varsinainen asiani ...

        Varmastikin vähintään joitakin teistä ymmärtää sen, että ei Seuralainen ole käsittääkseni mikään sellainen henkilö, joka tuosta vaan "tempaisee" novellin. Tätä osoittaa jo esim. se, että Salibandy-leirin osa 4 oli pitkä, muttei pitkästyttävä - kaikkea muuta. Tuollaisen(kin) tekstin tekeminen ottaa aikansa tehdä - olkoonpa se fiktiivinen tai sitten Seuralaisen omakohtainen kokemus ... Useilla julkisuudesta tutuilla kaunokirjallisuuden tekijöilläkin menee sellaiseen esim. 300-sivuiseen teokseen oma aikansa, eräälläkin tiedossani olevalla kirjailijalla meni tällaiseen vuoden päivät - joku toki voisi tehdä sen nopeammin, joku hitaammin (tässä tuntemassani tapauksessa aikaa otti myös todenmukaisuuksien kriittinen tarkastelu).

        Ja sitten vielä, eikö se olekin miellyttävä yllätys, kun ajan perästä saakin lukea näitä Seuralaisen novelleja sekä osa myös puuhastella lukiessaan itsensä kanssa!?!

        Antoisaa jatkoa Sinulle, Seuralainen, niin novellistina kuin muutenkin elämässäsi!


    • Kiitos Sinulle MTN67. Ihana lukea kommenttiasi ja kehujasi. Se on loppuviimein suurin syy, mikä vielä saa kirjoittamaan uutta tarinaa.
      Viimeisestä osasta tuli todellakin pitkä. Se vain jatkui ja jatkui, mutta en enää halunnut sitä pilkkoa osiin.
      Useinmiten tarina muhii jonkin aikaa takaraivossa, mutta monesti muut kiireet hidastaa sen siirtämistä 'paperille'.
      Kyllähän tarinoista saisi jo jonkinmoisen novellikokoelman aikaan, mutta montaa saisi uudistaa paljon alkuajoista. Joitakin olenkin uudistanut ja lisännyt tekstiä, mutta en läheskään kaikkea.
      Kiitos vielä kerran kommenteistanne!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2814
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      522
      2645
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1845
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1777
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1106
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1082
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      55
      1077
    Aihe