Niitty ja suihkulähde (ffff/m)

deebmad

1. Marjan kohtaaminen


-Voi olla, ettet olisi tässä. Tai toisaalta voi olla, että olet. Marja sanoo. Stefan, hintelähkö miehenalku vastaa puoliavuttomalla katseellaan. Alahuuli vapisee.
-Jokainen meistä joskus tulee huijatuksi, tai vedätetyksi. Monet meistä tulevat myös kunnolla dominoiduiksi, Marja jatkaa.

Stefan katsoo ja kuuntelee suihkulähteen toisella puolella puhuvaa nuorta, näyttävää, mutta jotenkin vaan epätodellisen ja päämäärätietoisen oloista naista, jolla ei tunnu olevan toistaiseksi kiire minnekään. Kaiketi hänen omituiset, ilkeämieliset puheensa ovat kuitenkin hänelle tarkoitettu, kenties isommallekin ryhmälle, jota vaan ei nyt pysty havaitsemaan. Stefan on tullut ulos, mutta toisinaan ulkona voi odottaa kuitenkin muitakin haasteita, kuin normi koulupäivästä selviäminen.
-Maailma on vaaroja täynnä, Marja summaa. Vaarallisinta ei ole useinkaan viaton tietämättömyys, vaan se, kun ei osaa toimia oudossa tilanteessa.

-Kaikki tähdet satavat aikanaan alas taivaalta, Marja huomauttaa ikään kuin hämätäkseen Stefania.
Stefan kävelee naisen tavoin poispäin ja huomaa, että hänen reppunsa on varastettu.



2. Järkytys

-Liian oudoiksi menevät taskuvarkaiden juonet, Stefan pohdiskelee. Häntä ei oikeastaan häiritse se, että hänen reppunsa varastettiin. Marja oli jollain tavalla liian kiehtova ollakseen rikollinen tai pelkkä huijari. Kapisen repun menettäminen tilanteessa oli omalla tavallaan hauskaakin. Mutta toisaalta elämä on ollut aina liian arvattavaa siinä suhteessa, että kauniiden naisten petollisuuteen ja poissaoloon voi sellainen hintahtava, korjaan, hintelähkö lukiopoika useimmiten luottaa.

Stefan miettii Marjan puheita. Ne avautuvat ja palailevat mieleen yhä uudelleen. Outo tilanne tosiaan, menetti repun jollekin joka pyörii todennäköisesti kolmannella kiertoradalla. Kukahan repun mahtoi viedä? Mahdollisesti joku likainen nilviäinen, joku huumeporukka, joka teki Marjan kanssa yhteistyötä, saadakseen mahdollisesti jotain vähemmän arvokasta (sieltä täältä) haltuunsa?



3. Viimeinen pillimehu

Kuukauden kuluttua Stefan istuu kivellä viheriöllä. Lähellä kulkee autotie nopeine autoineen. Hän ottaa muovikassista (sinne laittamansa) hikisen takin pois ja sen alta pienen mehupurkin, jota alkaa imemään. Häntä hävettää pillimehun juominen, koska se ensinnäkin kertoo sosioekonomisesta tilanteesta (pillimehu maksaa 0,35 euroa). Ehkä se myös viestittää muille, ettei tämä henkilö ei ole kypsä, tai yrittää ottaa suihin pikkukalusta. Asiallisempi olisi joku olutpurkki tai muu tölkki, josta juoda elegantisti ja häpeilemättä. Mutta iso mieshän Stefan ei ole, vieläkään. Pillimiehu sopii hyvin.

Pahin pelko, toinen ihminen. Stefan näkee jonkun lähestyvän häntä kauempaa metsänrajasta. Se saattaa olla kuka tahansa vihainen ihminen, joka saattaisi vaikka tappaa hänet. Stefan on varuillaan, vaikka sisimmissään arvaakin että kyseessä on satunnainen ohikulkija. Stefan hengittää syvään ja jää seurailemaan lähestyvää puoliatleettisen oloista mieshahmoa. Sitten hän huomaa, että edessä kulkevaa hahmoa seuraa kolme muuta hahmoa. Kaikilla näyttäisi olevan virheät tai vaaleanpunaiset takinhuput päässä. Mahdollisesti perässä kulkevat ovat naisia. He kulkevat oudon synkronisoidusti. Atleettinen miehenhahmo kulkee etunenässä ja takana tulevat kolme naista ovat noin kahden metrin päässä toisistaan. Reunimmaiset naiset ovat noin viisi metriä takaviistossa johtohahmoon nähden, takana tuleva nainen ehkä kahdeksan metrin päässä.

Stefan jää toljottamaan ihmeellistä nelikkoa, joka kiihdyttää vauhtiaan. Hän nousee seisomaan, mutta samalla huomaa hahmojen kääntyvän häntä kohden. Hän ei voi paeta, ja istuu uudelleen, ja huomaa, että nelikkokin hiljentää vauhtiaan. He tulevat lähelle. Hän erottaa miehen ja kolme naista, arviolta noin parikymppisiä kaikki.
-Se oli sitten viimeinen pillimehusi, mies toteaa Sakariksi esittäytyen.
-Miten niin? Stefan veistelee häpeillen.
-Sitenkä niin. Menepäs tonne Sannan luo, Sakari komentaa ja osoittaa takanuolijaansa.
-Enkä mene.
-Sakari potkaisee Stefanilta ilmat pihalle ja kaataa näin hänet maahan. Sanna hyökkää ja vääntää Stefanin käden selän taakse.
-Sannanlukko! Sakarin vasemmalla ollut nainen iloitsee.

Sannanlukon aikana Stefan saa käsiinsä vahvat käsiraudat, eikä pysty enää venkoilemaan. Stefan kuljetetaan pää pussitettuna takaisin metsään, jonka keskellä on pieni aukea telttoineen. Stefan nostetaan telttaan, jossa on kolme tyttöä.

-Sannanlukosta ei karata. Tytöt sanovat ja vaativat Stefania toistamaan lausetta yli kymmenen kertaa pitäen kättä tämän kurkulla.
-Olet sannanlukittu.


Stefan nukutetaan uneen lääkkeen avulla.

3

1862

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • deebmad

      4. Sannanraudat

      Stefan herää keskellä synkkää yötä ja haparoi vieressä olevaa päällään. Kädet tuntuvat olevan yhä raudoissa selän takana. Nainen säpsähtää hereille, eikä aluksi meinaa puhua mitään.

      -Hei, minä olen Janina, nuori nainen sanoo viettelevällä äänellään.
      -Miksi olen täällä?
      -Sitä en tiedä.
      -Missä sitten olen?
      -Etkö muista? Olet sannanlukittuna maailman parhaaseen paikkaan.
      -Pääsenkö täältä pois?
      -Sannanlukosta ei pääse pois.

      Stefan on päästä pyörällään, epävarma turvallisuudestaan ja toivoisi heräävänsä vielä uudelleen.

      -Haluaisin edes jotain syötävää ja juotavaa.
      -Hetki pieni. Meillä on sinulle valmiina oikeat pikkupojan juomat, Janina tokaisee.

      Janina kävelee pois teltasta ja tuo mukillisen mehua ja ojentaa sen Stefanille.
      -Siinä on pikkuisen pissaa seassa.
      -Sinäkö siihen pissit?
      -Ei. Se on toisen tytön pissiä. Terveyspissiä. Juo terveyspissisi, niin saat päiväsi käyntiin.
      -Yäk. Pakko kai se on, Stefan maistaa ja sylkäisee suurimman osan lietteestä ulos. Se taitaa olla todella tytön pissiä.
      -Senkin pruikkailija! Sannanraudoista ei pääse pikkupojat pois, Janina hihittää ja taputtelee Stefanin päätä, lohduttaen:
      -Seuraavalla kerralla juot hänen pissinä, rakas poikaseni.

      5.

      Päivät kuluvat Janinan kanssa kahdestaan teltassa. Ulospääsyä ei juuri ole ja pissitkin tehdään pieneen astiaan, jonka Janina viskoo pihalle. Janina ei ole intiimisti kovin seurallinen, eikä tarjoa seksiä kokemattomalle Stefanille. Ulkopuolelta teltoista kuuluu epämääräisiä ääniä, mutta puheesta ei saa yleensä selvää ja se tuntuu kiusallisesti kumpuilevan pois paksusta telttakankaasta.

      -Jos nyt runkattaisiin kerran, Janina ilmoittaa.
      -On vaikea runkata sannanraudoissa. Stefan toteaa ironisesti.
      -Sannanraudoissa pysyt. Mutta annahan kun otan pienen kalun käteesi. Stefan ei vastustele ja ihastelee, miten hienolta naisen aito käsi omalla kyrvällä tuntuukaan. Janinalla on useita jännittäviä sormuksia ja rannekello, sekä rannekoruja, jotka lisäävät kiihotuksen voimaa.

      Parin minuutin kuluttua Stefan laukeaa.
      -Lensivätkö mällit rannekellosi päälle? Stefan kysyy
      -Jos kysyt tuota uudestaan irrotetaan hampaasi, Janina vastaa tuohtuneena. -Sinä et saa kysyä tuollaisia.
      Se ei ole täällä sinun ansiotasi, että laukeat, ja jos laukeat niin minne. Tuki siis turpasi. Meillä on monta hammaslääkäriä telttaleirillä, jotka osaavat irrottaa hampaasi tyylikkäästi yksitellen. Ja mitä enemmän hampaita menetät sitä enemmän ässäsi suhisevat.

      • deebmad

        6. Linnanneitoja ja litsareita


        -Meille on tulossa illalla linnanneitoja kylään, Janina toteaa. Kuninkaalliset, Hanna ja Eerika.
        -Mitä he tulevat tekemään?
        -He tulevat häpäisemään sinut jollakin tavalla.
        -Olenko tehnyt jotain väärin?
        -Mahdollisesti et, Janina ilmoittaa pöyhkeästi. Ja vaikka olisitkin.

        Stefan saa ensimmäisen kunnon päivällisensä, johon kuuluu salaattia, lammasta ja perunoita. Juomia on erilaisia, eikä niihin ole kustu tai syljetty. Kädet selän takana syöminen on tosin hankalaa.

        Ensimmäistä kertaa telttaan myöskin saadaan kunnon valaistus. Parin tunnin piinaavan odotuksen jälkeen teltan vetoketju aukeaa ja sisään astelee kaksi tavattoman hienoissa kansallispukineissa olevaa, 175 senttistä vaaleaverikköä. Molemmat ovat kuvankauniita ja tervehtivät Stefania puristamalla nopeastitätä nänneistä pitkillä sormillaan.
        -Shir. Olen Hanna.
        -Shir. Olen Eerika.
        -Kuulin, että olette linnanneitoja, Stefan vastaa.
        -Kyllä, shir.
        -Kovistelkaa häntä tukasta, Eerika ilmoittaa diplomaattisesti Janinalle. Janina ottaa puristavan kuristusotteen Stefanin karvapehkosta ja taivuttaa hänen päänsä taakse.
        -Aloitammepa kuninkaallisen käsittelyn, Hanna ilmoittaa.

        Linnanneidot laskevat eteensä pienen metallisen rasian ja kertovat sen olevan lahja ritareilta.
        Rasiasta paljastuu pieniä, mutta paksuhkoja sormuksia, jotka Hanna ja Eerika pujottelevat kaikkiin sormiinsa.

        Siellä on myös pyykkipojat, jotka asetetaan Stefanin nänneihin. Ne puristavat todella kovaa ja aiheuttavat voimakasta jomotusta Stefanin housuissa.
        -Kymmenen sormusta. Hanna toteaa ja näyttää kätensä muille läsnäolijoille.
        -Kymmenen sormusta. Eerika toteaa ja näyttää kätensä kaikille läsnäolijoille.

        Yhtäkkiä Janina alkaa lausua ulkolopeteltua runoa, tai rukousta.

        “Sinä väkivallan lapsi,
        Vuodat verta,
        Kuin mies, joka hakkaa naisen, minä hakkaan
        Sinut.
        Kuin mies, joka käy kerta toisensa jälkeen rakkaansa
        Kimppuun tuhotakseen sen, minä tuhoan
        Sinut,
        Kunnes läjähdät hyttysen lailla asfalttiin, verisenä, veret
        Imettynä, kerran eläneenä.
        Täynnä vihaa ja riemua. Auringon sykkiviä hiilenpalasia”.


        Eerika ja Hanna alkavat lyödä Stefanin kasvoja avokämmenellä ja sitten nyrkillä Janinan laulaessa jotain vieraskielistä ylistyslaulua. Naama on lopulta ihan verinen, täynnä sormuksen jälkiä leuka loksahtanut lähes paikoiltaan, ohimot huutavat ja korvat soivat. Lopulta he painavat puolipitkät kyntensä Stefanin kasvoihin ja repivät nahan, ja viimeistelevät työnsä puukolla, irrottaen kasvoista pieniä lihan palasia.

        -Jättäkää hänet Sannanrautoihin, vielä pitkäksi aikaa. Tarvitsemme hovikirurgia, Hanna toteaa ja poistuu Eerikan kanssa paikalta.

        -Sinusta on tullut osa meitä, Janina toteaa. Ei sinun tarvitse paluuta nyyhkymaailmaan edes harkita. Loppuelämäsi tulee olemaan aina jotain tämänsuuntaista. Tämä on mitä olet aina kaivannut, ja kesti aikansa, ennen kuin joku ryhtyi sitä toteuttamaan.


    • kummastusta

      siistiä, onko jatkoa, haluttais niinku tietää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2936
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2692
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2168
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1757
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe