VSRP-10 (Well MB03) viritys???

Sunpe

Miten saa otsikon mukaisen sniperin viritettyä, vai saako mitenkään? Ongelmana on se, kun se juttu (sylinteri?), mihin jousi laitetaan on kai niin lyhyt, että jos haluaa virittää, on laitettava niin jäykkä jousi, ettei asetta enää jaksa normaalivoimilla käyttää? Onko siis mitään tehtävissä? Itse en näistä mitään ymmärrä, mutta tiedustelen poikani puolesta. Hän kun on harmissaan aseensa tehottomuudesta.

Hänellä on myös puoliautomaatti, jossa sarjatuli ei aina toimi. Mikähän siinä voisi yleisimmin olla vikana? Ase on kyllä hoidettu ja puhdistettu säännöllisesti. Voiko jotkut osat esim. olla niin kuluneita, että jää jumiin?

6

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mipe

      nojuu kun tuo äiti ei näistä tiedä mitään niin eihän mulla mitään puolautomaattia oo vaan ase jossa sarja kusee on g&g mp5

    • jomppa1234321

      135m/s on ainakin omasta mielestäni ihan riittävä snipulle. Jos ei 150m/s ampuvaa jousta jaksa virittää, vaan on liian pieni, niin ei ole riittävän vanha pelaamaan niin tehokkaalla aseella.

      Ja tuo ase ei välttämättä edes kestä kovin kauaa paljoa jäykempää jousta, ilman, että vaihtaa mitään muita osia kestävämpiin.

      Tehoja saa myös vähän lisää tarkkuuspiipulla (ehkä 5-10m/s). Mutta silloin pienikin roska piipussa, niin tarkkuus kärsii pahasti. Mutta jos säännöllisesti puhdistaa, niin ei siinä mitään. Kalliimmaksihan se tulee hyötyynsä nähden, mutta eipähän vaikuta latauksen jäykkyyteen.

    • O___o

      wll vsrp 10 ampuu virittämättömänä ainaki 144 ms vaikka lukee 137

    • kokemusta löytyy !

      Jos haluat virittää aseesi esimerkiksi m150 m/s tarvitset uuden jousen (m150), uusi virityssylinteri, viritysmäntä, metallinen jousenohjain, metallinen liipasinkoneisto, jos haluaa aseeseen lisää tarkkuutta uusi hoppikumi ( kannatan tokio maruin vsr-10 hoppikumia tai kokonaan uusi hoppiyksikkö), tarkkuuspiippu, vahvistettu latauskahva ja tiivistää aseesi kokonaan. Jos laitat nämä kaikki osat aseeseen niin se kestää jopa m180 m/s virityksiä !

    • kokemusta löytyy !

      Jatkan vielä tuota edellistä... Jos sarjatuli ei aina toimi aseessa puri aseesi ja kannatan mosfet:tiä aseeseen ja vaihtamaan johtosarjat, tämä ainakin toimi minun aseessa.

    • eii

      Ensin sun pitää täyttää se ontto tukki ettei se kilise ja kolise sit ostat airsoft pron metallisen 90 asteen lipasin koneiston sit hoppi kammion eir hopin madbullin 6,01 millisen trk piipun ja m150 jousen jousen ohjaimen sylinterinmännän ja katoppa siittä aeg sieltä on varmaan menny joku johto paskaks

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1914
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1756
    7. 124
      1722
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe