Taikatemppujen paljastukset

Jenny

MOI!

Muistaako kukaan sellaista tv-sarjaa kuin Taikatemppujen paljastukset?

Katseliko joku lauantaina alkanutta 6-osaista sarjaa taikatemppujen MM-kisoista?

Itse katsoin toki, kiinnostavia nuo temput ja illuusiot, se varsinkin kiinnostaa, miten temput tehdään.

Osaako kukaan epäillä, miten esim. Copperfieldin ja David Blamen(sukunimestä en ole varma) tekemät levitaatiotemput tehdään? Onko kyseessä magneettijuttu?

Entä miten David Copperfield selvisi Niagaran putouksista ja miten hän teki sen Hawaijillakäymistempun, joka esitettiin Suomenkin tv:ssä?

Mistä löytäisin taikatemppujen paljastuksia netistä? Yritin epätoivoisesti etsiä, mutta kaikki yrittivät vain myydä jotain DVD:tä.

Löytyykö täältä keskustelusta muista illuusioihin hullaantuneita?

8

11463

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • @@@
      • Jenny

        ...oli ihan kiva. Mutta mitenkä David Copperfield sitten selvisi Niagaran putouksista ja mitenkä se Hawaijilla käynti tehtiin, kun sehän otti liveshowssa yleisöstäkin ihmisiä sinne mukaan. Ja miten sen ne näytöksissä lentämisnumerot muka on mahdollisia?


      • toveri hörhö
        Jenny kirjoitti:

        ...oli ihan kiva. Mutta mitenkä David Copperfield sitten selvisi Niagaran putouksista ja mitenkä se Hawaijilla käynti tehtiin, kun sehän otti liveshowssa yleisöstäkin ihmisiä sinne mukaan. Ja miten sen ne näytöksissä lentämisnumerot muka on mahdollisia?

        Sitten, kun sinun on tarve tietää niistä, näet itsekkin miten ne on tehty. Tosin hiljakkoin kuulemma jollain venäläisellä tv-kanavalla oli käyty Copperfieldin jutut piirustuksia ja tietokonemallinnoksia myöten läpi.


    • Markku

      Tempussa käytetään feikki käsiä ja jalkoja joilla yritetään todistaa että david on laatikossa yhä kun laatikko lasketaan veden varaan. Tosiasiassa david on jo turvassa helikorperissa siinä vaiheessa. Kun laatikko nostetaan davidin päälle hän sujauttaa kädet läpi laatikon päällä olevasta aukosta. Kädet jotka näette on feikki kädet. Kun 1 mies sitoo kettingillä laattikkoa alustaan kiinni, sitoo sieltä päästä missä davidin jalat ovat. 3 muuta miestä peittää laatikon oikean reunan ja kuvaruudun reunan välisen 50 cm välin.
      david pään puoleinen pääty. Laatikon reunan ja näkökentän reunan välissä on noin 50 cm tyhjää tilaa. Miehet peittävät tämän raon menemällä kyykkyyn siihen raon kohdalle. Meihet peittävät näkyvyyden ja et näe kun davidin päänpuoleinen pääty levy lasketaan alas ja david ryömii ulos laatikosta. Oikealla sekä vasemmalla puolella lavaa on rappuset. David kävelee lavalta alas oikeanpuolimmaisia rappusia pitkin. Et näe rappusia koska kamera on suunnattu siten. rappusista david pääsee helikopteriin joka menee putouksen kohdalle. kopterissa david kastelaan ja lasketaan narun varaan roikkumaan. Tämä kaikki sen jälkeen kun kopteri on näyttänyt miten tyhjä laatikko lentää putoukseen.

    • max korttitaikuri

      ei temppuja kuulu paljastaa ainakaan mitään suuria ei se ny haittaa jos jonkun kortti pakan välistä tempun paljastaa mutta se jos paljastaa suuren niin silloin siinä ei ole enään mitään ideaa olen itsekkin taikuri ja aika hyvä sellainen vaikka itse sanonkin ja niin sanovat muutkin jotka ovat nähneet temppuni

    • hmm....

      mitä järkee on haluta tietää tempun salaisuudet jos ei ite oo taikuri. jos tietäisit kaikki tempun salaisuudet nii kuka sit halus esintyy sulle

      • Kommentti*

        Totta. Mut mistä ne "taikurit" sitten tietää. Temput ilman koneen käsittelyä voi jollain järjellä tietää, ainakin jotkut. Hyvä niille "taikureille" jotka tietää, mut entä ne jotka haluaa alkaa tehä illusinaatioita tai jotain tempun tynkää. Ei kaikkee tarvikkaan tietää, mutta ei kaikkia ees kiinnosta.


    • Tietoo-on mutta sinu

      jos et saa yhteyttä häneen niin kirjoita tälle palstalle niin minä otan yhteyttä häneen ( En voi näin yleisesti kertoa amerikan ystävieni yhteystietoja ) www.amazingkreskin.com

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2188
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      2012
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      161
      1776
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      156
      1662
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      12
      1239
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      13
      1164
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1158
    Aihe