Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Liian pramea kihlasormus?

fairy--

Voiko kihlasormuksessa naisella olla joku kivi? Ametistin hopeisessa sormuksessa itse voisin haluta. Vai onko suomessa ollut tapana, että vasta vihkisormuksella prameillaan ja kihlasormus on ihan normaali sileä? Näyttääkö se sitten tyhmältä jos joskus sais vihkisormuksen ja molemmissa ois kivi, mitä mieltä ootte?
Sitäkin tässä mietin, että miten sen pitäis sointua miehen vihkisormuksen kanssa yhteen? Jos mulla on joku kivellinen ja sillä normaali sileä, kai porukka silti tajuaa ne kihlasormuksiksi?

9

675

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timanttinen_

      No minulla on kihlasormuksessa 9 timanttia. Karaatteja tosin yhteensä vain 0,18 joten se ei ainakaan minun mielestäni ole liian pramea. Eikä minua kauheasti kiinnosta jos joku muu on toista mieltä :D Tärkeintä on, että itse pidät siitä ja tietenkin on hyvä jos miehesikin pitää siitä ainakin jos hän sen maksaa :D

      Tosin minuakin on vähän jo mietityttänyt, että millainen vihkisormus sopisi kihlasormuksen rinnalle mutta olemme yhdessä tulleet siihen tulokseen, että jos sopivaa ei löydy, voi kihlasormuksen jättää pois. Saattaa olla, että tekisin niin joka tapauksessa koska silloin sormukset saattaisivat yhdessä näyttää liian leveiltä.

    • tietoa on

      Aika urpo saa ihminen olla jos ei ymmärrä vihkisormuksiksi nimettömässä olevia sormuksia.

      Ametisti ei kestä ikuisesti. Moshin asteilla 7, mikä ei riitä.

    • hömpsäntuu

      Osta sellainen kihlasormus, josta itse pidät. Kyllä se vihkisormus sitten löytyy - voihan se olla vielä prameampi.

      Eikä sormusten tarvitse miehen kanssa olla "samaa paria".

      Minulla on kihlana Tillanderin Anna. Sen kanssa vihkisormukseksi harkitaan joko yksilöllisen sormuksen teettämistä tai sitten kahta timanttirivisormusta molemmin puolin kihlaa. Haluan kuitenkin, että vihkisormus on se näyttävämpi ja sopii yhteen kihlan kanssa, muodostavat kokonaisuuden.

      Miehelle tulee vain vihkisormus, keltakultainen, kovera runkoinen, sileä sormus. Mun sormukset on valkokultaa.

      • ---

        Mä ehkä kokisin tärkeeksi, että sormukset on samaa metallia ja suht samantyylisetkin, niin keskenään minun kuin miehenkin sormusten kanssa. Eihän sen sormuksen ole tarkoitus ilmentää minua ja minun tyyliä pelkästään.


      • ?
        --- kirjoitti:

        Mä ehkä kokisin tärkeeksi, että sormukset on samaa metallia ja suht samantyylisetkin, niin keskenään minun kuin miehenkin sormusten kanssa. Eihän sen sormuksen ole tarkoitus ilmentää minua ja minun tyyliä pelkästään.

        Mieheni osti minulle kihlaksi valkokultaisen flakan ja itselleen keltakultaisen puolipyöreän. Miten nämä nyt sitten sointuu toisiinsa?


    • näin mulla

      Miehen ja naisen sormusten ei tarvitse olla samanlaiset. Mieheni halusi sileän kultasormuksen, minä ensin kultasormuksen kivellä ja vihkisormukseksi valkokultaa timanteilla. Pidän itsekin näitä kahta erilaista rinnakkain, ja tykkään tästä yhdistelmästä, ja joskus käytän vielä kolmantena ylimääräistä hopeasormusta. Kokonaisuus on silloin aika leveä ja pramea, mutta tykkään, ja kullan ja hopean yhdistelmä on kaunis ja kaikkiin väreihin sopiva.

    • ap

      Onhan sekin kyllä totta, että kaks ihan erilaista voi sopia yhteen vaikka molemmissa joku kivi olisikin. Ja ehkä silläkään ei sitten ole niin väliä, vaikka sormus ei ikuisuutta kestäisikään, ainahan ne voi uusia sitten joskus. kiitos vastauksista

    • *Princess*

      Itselläni on kihlana keltakultainen rivitimanttisormus, jossa on viisi timantti (0,25 ct) ja sen kaveriksi tulee myös rivitimanttisormus, jossa keskitimantti on isompi. Upea yhdistelmä! Miehelleni tulee titaanisormus, joten näissä ei ole mitään yhteistä, eikä tarvitsekaan olla!

    • Selkeästä pitävä

      Missään ei määritellä millainen kihlasormuksen tulee olla. Ota sellainen mistä pidät, koska sinun sormessasi se joka tapauksessa kulkee.

      Minulla kihlasormuksena pelkistetty soitaire-timanttisormus 0,5 ct ja vihkisormuksena vielä pelkistetympi flakka. Molemmat valkokultaa ja sopivat ihan hyvin yhteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1400
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      58
      1307
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1191
    Aihe