Mitä mieltä Tangomarkkinoiden finalisteista?

Riimittelijätär

Katsoitteko Tangomarkkinoiden semifinaalin ja mitä mieltä olitte...? Itselleni oli täydellinen tyrmistys se että mukana oli täysin alavireisesti ja poissaolevan oloinen Tapio Liinoja ja ei muuta kuin jatkoon vaan...ja samat sanat Janus Hanskin kohdalla. Mitä ihmettä nämä hemmot tekivät tuolla kun heillä ei ole ollut mitään tekemistä tangojen kanssa tähän mennessä...? Ja miten ihmeessä Eija Koriseva oli päässyt näin pitkälle noin hentoisella tulkinnalla...?

Kaksi oli mielestäni kuitenkin selkeästi ylitse muiden: SUVI KARJULA ja MARKO LUNDBERG ja heidät näkisi mielellään superfinaalissa, mutta taitaa mennä sen verran tuomaripeliksi. Yle pilannut nämäkin kilpailut ja verrattavissa jo kohta UMK-floppiin...

21

391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 9+1

      Samaa ihmettelin minäkin. Suvin olen muutaman kerran nähnyt livenä lavalla ja on todella symppis ja hyvä-ääninen esiintyjä. Lundbergilla myös riittää ääntä vahvoihinkin kappaleisiin, toisin kuin noilla muilla.

    • hyvin pettynyt

      Pipariksi meni tangomarkkinat,sellaisia otetaan joilla ei ole edellytyksiä,ja moni hyvä tippui,taitaa käydä niin kuin viime vuonna,että voiton vie väärä ihminen,tuomarit herätys,miksi valitsette nimen perusteella.

      • SS

        Ei se mitaan... Hiiteen koko jollotusmarkkinat!


    • Plääh...

      Tuossa olisi laitettava tuomaristo kokonaan uusiksi sillä jotain on pielessä että tällainen kaikkien aikojen heikoin finalistiporukka on saatu kasaan. Jos kuunteli nyt tätä joukkoa joka lauantaina lauloi niin mihin on kadonnut se tunne kun joku tulkitsi niin upeasti tangoa että meni iho kananlihalle. Ainoastaan Suvi Karjulalla oli tangolaulajan elkeet ja osasi tulkita. Muista ei juuri mainittavaa.

    • voittaja

      Tapio Liinoja ehdottomasti paras ja karismaattisin.

    • Rima alhaalla

      Olen aloittajan kanssa ehdottomasti samaa mieltä, että Suvi Karjula ja Marko Lundberg olivat finalisteista parhaat.

      Nino Nyman ei edelleenkään osaa eläytyä tulkitsemaan tangoa, eikä sen parempi ollut myöskään Mikko Vihma.

      Liinojaa, Hanskia ja Korisevaa ihmettelen, että he ylipäätään ottivat osaa tähän kilpailuun!
      Eija-parkaa jännitti niin, että osa sanoistakin unohtui, mutta huonoin näistä kolmesta oli Tapio Liinoja, joka vain laulaa lurautti tangonsa, ihan vain puoli hulimattomasti.

      Jos Liinoja on finaalissa kolmen parhan joukossa, niin sitten pelataan kyllä suhteilla, ja tosi rankasti!

      Heidi Pakarinen yrittää ratsastaa ulkonäöllään ja avomiehensä varjolla - ja pumpulinvalkoisiksi blondatuilla hiuksillaan. Tosi ällöä!!

    • mitä tästä seuraa

      Ihmettelen Janus Hanskin pääsyä finaaliin. Samihan oli selvästi parempi, mutta vaikuttikohan se tässäkin, että Janus on jo aiemmin TV:stä tuttu?
      Varmasti vaikutti myös se sotku puhelinnumeroissa, sanokoot Timo Suomi mitä hyvänsä!

      Suvi oli paras nyt, niinkuin aiemminkin. Myös Marko on hyvä. Terhi oli vähän vaisu, mutta parempi kuin se "keltainen tipu", joka yritti keinotekoisesti hymyillä loppuun saakka lähetellen lentosuukkoja.

    • karaoketasoa

      Kuinka ihmeessä on mahdollista että Hanski on mukana vielä tässä vaiheessa??? Aivan heikkoa ja heppoista tulkintaa, puhumattakaan että soveltuisi tangoon ollenkaan! Laulajana karaoketasoa.

      • paska touhua

        Hanskihan pääsi suhteilla loppukilpailuun ,eihän tuomarit voineet tuttua kaveria tipauttaa.


    • Hyvä Laulaja

      Nino Nyman on ykkönen !

    • katsoja

      Tässä oli Hanskilla monta tukihenkilöä. Laulamisen taitoa tuolla tasolla ei ole. Lähinnä tulee mieleen, että kaveria halutaan tukea, ettei painuisi maanrakoon. Oli varmaan itsekin yllättynyt valinnastaan ja joutuu häpeillen pyytelemään anteeksi muilta. Tässä ei suku auta. Pitää olla taitoa.

    • laulaja.

      Marko Lundberg ja Nino Nyman parhaat laulajat. T: Itse laulaja.

    • janus voittoon

      kyllä hanski mielestäni paikan finaalissa ansaitsi.!

      • jotain muuta

        Ehkä Janus Hanski ansaitsee paikan jossain muussa finaalissa. Tangoa ei se sentäs tarvitsisi ruveta raiskaamaan.


    • Radionkuuntelija

      Nolointa oli Yleisradion tuomari Jorma Hietamäki. Ennenkin on hävettänyt kyseinen tapaus, mutta nyt näki oikein livenä mikä on hänen musiikillinen osaamisensa. Täysin eri linjoilla kaikkien muiden tuomarien kanssa jatkuvasti finaalissakin. Tuollainen kaveri on sitten Radio Suomessa musiikkipäällikkönä. Huh huh.

      Ja ymmärrän kyllä, että löytyy mielipiteitä moneen junaan, mutta jos on joka kerta ihan eri linjoilla kuin muut, niin kyllä silloin on kyse muusta kuin mielipiteestä.

    • ihmettelijä??

      Tuli vain mieleen, että oliko tangokuningas jo valmiiksi "valittu" ennen kilpailua?

      Suvi Karjula ja Marko Lundberg olivat parhaat laulajat. Suvi oli sitäpaitsi aivan mahtava tunteiden tulkitsija, taisi tuomareillakin olla hänen laulamansa toisen kappaleen jälkeen tippa linssissä, oli niin vahva tulkinta!! Kuitenkin Suvi tuon tulkinnan jälkeen pudotettiin pois?! Miksi? Oliko tangokuningas jo valmiiksi valittu, ja sen vuoksi Suvi piti pudottaa, ettei kahden viimeisen kohdalla olisi syntynyt kilpailutilannetta?

      Marko Lundbergin mahtava ääni ja tangon tulkinta taas oli parasta A-luokkaa. Hän oli ehdottomasti paras tämän vuoden tangomieslaulajista. Niin ja tangokisoistahan nyt oli kysymys!

      • --------------------

        Niinpä. Suvi Karjula pudotettiin yhtäkkiä pois, vaikka ensin sai täysiä pisteitä?!! Mitä ihmettä Suvi muka teki muutaman minuutin aikana sellaista, joka yhtäkkiä laski hänen pisteitään??

        Ai niin, mutta Pekka Mikkolahan olikin jo valmiiksi valittu ja siksi.... No, valitkaa nyt sitten etukäteen vuorostaan Suvi ensi vuoden tangokuningattereksi, niin menee kortit tasan, sillä onhan Suvi ansainnut tangokuningataren kruununsa!


    • Marko L. silti paras

      Kisan voi ymmärtää kaupallisena venytettynä ohjelmana. Voittaja on valittu aika päiviä sitten. Kisaajan aktiivisuus, ammattitaito musiikin saralla ratkaisevat laulutaidon ohella sijoituksen. Suomessa on paljon erinomaisia laulajia, jotka eivät ole menestyneet. Joku voi laulaa täydellisesti ja olla kylmä kuin kapakala. Joku tuomari sanoi, ettei tule iholle. Muutamilla "unohdetuilla" on selvästi ollut työmotivaation puute. Myöhästymisiä, peruutuksia, yksityielämän töppäilyjä. Pissan nousu päähän, jne.

      Eräs nuori kuningas meni takahuoneeseen, jossa Finkut olivat tauolla ja kysyi. Keitäs te olette ? No, me ollaa tämmöne tanssiyhtye ko Finlanders. Jaa, ootteko kauan soittanut ? Taitaa olla 12 tai viistoista vuotta. Voi, voi. Onneksi minä olen niin hyvä, ettei tarvitse tällaisissa paikoissa esiintyä viidentoista vuoden päästä.

    • --------------------

      Romaneilla on paljon kauniimpi laulun ääni kuin meikäläisillä! Se vain on heille suotu Luojan lahjana. He päihittävät muut mennen tullen ja ovat varsinaisia tangon taitureita. He eivät keimaile laulaessaan, vaan esiintyvät arvokkaasti.

      Antakaa laulukisoissakin niiden voittaa, joille kaunis laulunääni ja laulunlahja on annettu!

    • Tangofani vm.70

      Jos on yhtään musikaalisuutta veressä ja vaikka ilman sitäkin tämän vuoden Tangomarkkinoiden olisi pitänyt olla Nino Nymanin ja Marko Lundbergin kaksintaistelu finaalissa. Ja lopputulos Lundbergin hyväksi.

      Karjula on toki hyvä, mutta hänestä jää vain puuttumaan "se jokin." Sama pätee Terhi Matikaiseen.

    • laulaja.

      Joo. Täällä on musikaalinen "laulaja" ja täsmälleen samaa mieltä kuin sinä. Tangomarkkinoilla on mielestäni aina ollut sama vika että kaikki naiset kuulostavat samalta. En minä ainakaan niiden levyjä jaksa ostaa kun kaikilla sama ääni. Yleensä miehissä ollut aina sama. Mutta tänä vuonna oli eri asia. Mutta kaikista "persoonattomin" ja massaan hukkuvin miesääni voitti. No oli hän tekniikkaansa kehittänyt ja se ehkä vähän pelasti tilannetta. Mutta jos ei ole "omaa"ääntä jossa on tunnetta niin sitä ei vaan ole. pitää tulla tosi hyvät biisit että tämä "kuningas" pinnalla pysyisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      417
      1752
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      176
      1380
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1368
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      119
      1294
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1036
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      912
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      115
      870
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    Aihe