15-kausi

Saa nähdä mitä tällä kivaa esiintyyy tällä kaudella? No tiedän, että Ash menee Unovan pokemon liiga turnaukseen. Hän edellisen kauden viimesessä jaksossa voitti viimesen salimerkin. Varmaan Ash käyttää muitakin pokemoneja, kun unovalaisia ja Pikachua. Ash voittaa varmasti Tripin, Stephanin, Giogion ja Burgede (en tiiä kirjotinko oikein). Liiga sijoitus on varmaan 2-4, joku noista.
Mitähän sille Rakettiryhmän valloitukselle käy? Esiintyyköhän Plasma ryhmä, jossain välin?

8

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PT

      Ash voittanee Unovan liigan. Sinnohin liigan viimeisessä ottelussaan hän teki pahoja virheitä. Tässä niistä merkittävimmät:
      1.) Ash käytti Pikachua peräkkäisissä otteluissa Paulia ja Tobiasta vastaan. Pikachun olisi pitänyt antaa levätä ja ottaa tilalle esimerkiksi Snorlax. Näin hän olisi voinut käyttää Pikachua taas finaalissa, jos olisi sinne asti päässyt.
      2.) Ash ei kutsunut Charizardiaan apuun. En voi ymmärtää, miksi hän ei käyttänyt sitä semifinaalissa, vaikka hän tiesi kohtaavansa Darkrain. Charizard olisi ollut ehdottomasti paras valinta otteluun Tobiasta vastaan, koska Infernape oli juuri aikaisemmin käynyt kovan ottelun Paulia vastaan antaen kaikkeinsa.
      3.) Ash näki Darkrain osaavan käyttää Ice Beamia, mutta silti hän lähetti kolmantena pokemoninaan taisteluun Giblen (dragon ground), joka on kaiken lisäksi vielä hänen kokemattomin pokemoninsa. Lisäksi Gible ei osannut tuolloin vielä aivan täydellisesti hallita Draco Meteoriaan.

      Nyt tilanne on kuitenkin toinen Unovan liigan kohdalla. Uskon vahvasti, että Ash voittaa.

      • nm

        Ai.. Ash voittaa liigan?! No sehän nähdään sitten.. En kyllä uskoisi että liigan voittaa, vaikka pokemon 'anime' sarja loppuukin.


      • PT
        nm kirjoitti:

        Ai.. Ash voittaa liigan?! No sehän nähdään sitten.. En kyllä uskoisi että liigan voittaa, vaikka pokemon 'anime' sarja loppuukin.

        Ash hävisi Hoennin liigassa voittajalle, joka oli "tavallinen" kouluttaja. Sitten Sinnohin liigassa hän hävisi taas voittajalle, jolla oli legendaarisia pokemoneja. Jos Ash olisi semifinaalissa kohdannut niistä kolmesta jonkun muun kuin Tobiaksen hän olisi varmasti päässyt finaaliin. Tobiashan käytti finaalissa ainoastaan Darkraita, joten hän oli tietysti parempi kuin vastustajansa, mutta Tobias oli myös sitä kautta vahvempi kuin hänen finaalivastustajansa vastustaja semifinaalissa. Ash puolestaan onnistui lyömään Tobiaksen Darkrain ja vielä Latioksenkin. Siten on mielestäni täysin perusteltua sanoa, että ilman Tobiasta Ash olisi voittanut Sinnohin liigan. Oikeasti Ash oli tuon liigan toiseksi paras, mutta valitettavasti hän kohtasi Tobiaksen jo semifinaalissa. Nyt olisi loogista, että Ash voittaisi Unovan liigan.

        Tämä on toki vain oma mielipiteeni.


      • banaakiktgapj

        Ei Ash halua käyttää vahvoja pokemonejaan, ja suosia vaan niitä, vaan käyttää tietysti kaikkia tasapuolisesti. Ei sitä Charizardia pidä repiä paikalle joka kerta kun vastus on vahva, vaan antaa muillekin tilaisuus todistaa kykynsä. Vaikka se olisi ollutkin tosi mahtavaa jos Charizard olisi ollut tuossa liigassa. :)


    • Anime ei pääty vielä liigan jälkeen, kun 15-kausi vasta muualla maailmaa vasta alkoi. Sinnohin sijoitus oli neljäs, mutta on sekin hyvä suoritus. Parempi, kun Johdossa ja Hoennissa joiden sijoitus oli kahdeksas. Tobias muistaakseni kehui Ashin koulustaitoja ja kehotti jatkamaan. Kukaan muu ei liigassa päihittänyt Tobiaksen Darkraita muu, kuin Ash. Ainakin Dawn esintyy liigan aikana ei oo tietoa, että onko vieraileva vai on liigan ajan vain. Anime jatkuu liigan jälkeen jollakin toisella haasteella.

      • haista sinä mursu p

        vittu miks et laita spoilerivarotusta! pilasit just mus ilon seurata jännityksellä monenneks ash tulee. että kiitti vaan senkin typerys. ihan oikeesti, onko pakko spoilata tolla lailla huoh.........


      • haista sinä mursu p kirjoitti:

        vittu miks et laita spoilerivarotusta! pilasit just mus ilon seurata jännityksellä monenneks ash tulee. että kiitti vaan senkin typerys. ihan oikeesti, onko pakko spoilata tolla lailla huoh.........

        Jos joku unohtaa laittaa jotain sanoja viesteihin niin ei se sitä tarkota, että ois tyhmä. Ei sen takia tarvi toisia tulla haukkumaan.


    • Jervis

      Liigaan ei ole päästy ja jakso 39/51 menossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1635
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1499
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      66
      1398
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      34
      1363
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1314
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe