kun olen facebookissa, ja samalla selaimella utubessa katson jotain videoita niin tuleeko johonkin seinälle tai sillein että "katsoi videon tämä ja tämä"? vai jääkö se vain "fb:n" tietoihin, mikäli en ole siis poistanut evästeitä ennen katselua.
näkevätkö kaverini mitä katson utubesta
lokakuu-
3106
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 3
Vanhimmat
olen poistanut myös facebookin yksityis asetuksista kaikki sovellukset kokonaan, kuten socialcamin ja ne.. niin eihän sen sitten pitäisi ?
Jos olet yhdistänyt youtubessa tilisi facebookiin
Kaverisi jo naureskelevat videomakuasi...