Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lentokuume

reeme.vesis

Olen 13- vuotias poika ja lennellyt simulaattorilla (x plane 10) ja on ohjaimet ja vempeleet, mutta ei se oikeaa lentämistä päihitä. Olen tutun kanssa päässyt lentämään kerran Eurofoxia, Pa 28 (OH-PCN) ja Cessna 152:sta (OH-CIP) ja oli joka kerta tosi hauskaa! Olen vähän miettinyt, että milloin pääsisi hankkimaan lupakirjaa aikaisintaan?
Olisi kiinnostus enimmäkseen moottorilentämiseen, mutta purjelentokin kiinnostaa.

17

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaajaajaahaha

      aikaisintaan 18v eli sulla aika pian

    • Hasseli

      PPL-lupakirjan saa 17-vuotiaana, koulutuksen voi aloittaa jo aikaisemmin, mutta kouluyksinlennoilla ikää pitää olla 16 vuotta. Purjelennon voi aloittaa muistaakseni vuoden aikaisemmin.

    • hekokuski

      PPL-kurssin aloittamiselle ei ole lakisääteistä alaikärajaa, sopivaa aloitusikää kannattaa kysellä lentokouluista. Yksinlennot saa aloittaa 16-vuotiaana, ja lupakirjan saa 17 täytettyään.

    • MD-11

      Jatka nettirunkkaamista, ei susta lentäjää tuu ikuna. Rupee pussi kuskiks.

    • Liiton_mies

      Voisitko MD-11 pitää joskus pääsi kiinni, kysymys oli ihan aiheellinen ja aikaisemmat vastaukset korrekteja. Sitten tulet sinä jonka päässä möllöttäviin ns. aivojen alkeismuotoihin ei sovi muuta kuin isommilta pojilta kuulemasi alapään jutut. Eikös äiti osta enää sinulle tinneriä, kokeilisitko sitten sytkärikaasua?

    • MD-11

      Aloittaja on armeijaikänen poika kun kyttää vanhempii miehii. Mee sää liitommiäs hinttibaariis hengaileen. Jos ei oo porttarii sinnekki.

    • Liiton_mies

      Olisitko MD-11 ystävällinen ja siirtyisit vaikka Julkkisryhmään keskustelemaan. Siellä näyttäisi olevan arvoistasi seuraa, heidän kanssaan on mukava jatkaa avartavia keskusteluja esille nostamistasi aiheista.

    • MD-11

      Liitommies ei kannata kännissä valvoo noin myöhään. Menee pyöreä pääsi sekaisin . Nuija.

    • Liiton_Mies

      Kiitos huolenpidostasi, olen siitä hyvin kiitollinen. Pääni on tosiaan mieluummin pyöreähkö kuin kapoinen, ja lisäksi vielä tavallista suurempi kun hatun numerokin on 59, oikeassa olet. Mutta kännissä en ollut, vaikka en mikään lasiinsylkijä olekaan. En kuitenkaan ymmärrä miksi luonnehdit persoonaani nuijaksi, vai johtuuko se juuri siitä?

      Oikein hyvää jatkoa sinulle työssäsi ja kiitos tarjoamastasi arvokkaasta kontribuutiosta palstalle! Et sattumoisin ole harkinnut kunnallispoliitikon uraa, vai ehkä kenties jo oletkin sillä tiellä? Pelkästään näillä palstoilla menevät lahjasi ikäänkuin hukkaan.

    • MD-11

      Liitommiäs, en veloita virtuaalidiagnoosistasi, mutta pitäydyn siinä, jos ei päinvastaista löydy. Ei ehkä psykiatrian oppikirjasta, mutta se on kansanomainen nimitys tautiluokituksellesi. Muista lääkitys ja terapia, olethan kuitenkin Mielenterveysliiton ja Kelan mannekiini. Voimia läheisillesi.

    • Liiton_Mies

      Voi kiitos kommenteistasi, otan ne suurella kiitollisuudella vastaan. Lääkitystä ei vielä ole, niin pariin fyysiseen vaivaan kyllä, ne perinteiset verenpaine ja astma. Niiden myötä Kelakin on tullut valitettavan tutuksi, verenpaineen kanssa ihan hyvin mutta astmaa he eivät suostu tunnustamaan.

      Mielenterveysliitto ei ole tuttu muuta kuin nimenä, kannatan kyllä kovasti ajatuksena heidän toimintaansa. Mannekiinia ei taida meikäläisen naamalla oikein syntyä. Ja tarvetta liiton palveluihin ei taida oikein itse huomata. Terapian olen muistanut jo pitkään, juuri tultiin vaimon kanssa puolukkametsältä, tänä vuonna on reilut 100 litraa tallella.

      Voi kiitos toivotuksista läheisilleni, ei heitä montaa ole mutta rakkaitahan nuo ovat, toivottavasti ja ilmeisesti suhde toimii toisinkin päin.

      Juttu karkasi kauas aloittajalta mutta varmasti reeme.vesis sai haluamansa tiedot, kiitos siitä alkupään kommentoijille. Ehkä tämä tästä.

    • MD-11

      Liitommies, sun vaimollas on visvasyylä?

      • Ei_Liiton_Mies

        Tuskin sentään. Korkeintaan omaan käteesi olet visvasyylän onnistunut tartuttamaan.


    • Liiton_Mies

      Hei MD-11, kiva kuulla taas! Oletko kenties vakuutuslääkäri kun pystyt noita hienoja diagnooseja näkemättä ja tuntematta jakamaan? Kuten niin monesti vakuutuslääkäreiden kanssa, rohkenen olla olla eri mieltä diagnoosistasi, vaimo vaikuttaa kovin terveeltä ja verevältä. Onko sinulla muuten vaimoa?

    • MD-11

      Liitommies, ei 17-vuotiaalla vielä vaimoa ole, mutta kyttään netistä homopornoa. Likkoja, yäk.

    • MD-11

      Liitommies, oletko Mielenterveys- vai Yksinhuoltajaliiton edustaja? Vai SETAn? Paljonko saat ruokakuponkeja tästä nettipelleilystäsi?
      Oletko koskaan ollut naisen kaa ns. silleen? Kokeile joskus (jos kiinnostaa?). Vaikka maksullista, koska ilman taloudellista vastiketta et varmasti saa piparia ikinä. Vaimosi visvasyyläkin tuli huoltomieheltä, joten onnea "perheellesi". Pääsi on niin iso, että diagnoosi löytynee lääkärikirjasta vesipää-osastolta.
      Pippelisi sakkausnopeus on kuulemma n. 15 sekuntia, joten onnea matkaan. Huoltomies hoitaa loput.

    • MD-11

      Liitommiäs, visvikseen on kai rohtoja. Suosittelen, ettei leviä myös naapurin perheenisälle. Ja sitten kakaroillekin. Koko korttelissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2025
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1440
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1365
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      73
      1260
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe