yksityiset vuokranantajat

elämää on

Varokaa erityisesti (joitain) yksityisiä vuokranantajia. Heistä voi olla riesaa ja harmia vuosienkin päästä kun vuokrasuhde on päättynyt. Näin kävi meille ja jatkuu vieläkin vaikka vuokrasuhde päättyi monta vuotta sitten. Tänäkin päivänä meidän sukulaisiimme otetaan yhteyttä ja haukutaan ja solvataan meitä. Eikä se vuokrasuhteen aikanakaan ollut mitään herkkua,uhkailuja ja solvauksia sekä törkeää yksityisyyden loukkaamista. Ei välitetty vuokralaisista pätkääkään vaikka asunnossa oli asumishaittoja. Vasta kun viranomainen otti yhteyttä vuokranantajaan niin alkoi tapahtua. Emmekä me olleet ainoita "uhreja". Myös entiset vuokralaiset olivat joutuneet kärsimään heidän piittaamattomuuden ja välinpitämättömyyden takia.

Joo,no niin. Joku ajattelee että eihän tuommen voi olla totta. Kyllä se voi. Ja meillä on faktaa tietoa,mustaa valkoisella,että heidän oma elämänsä perustuu toisten ihmisten alistamiseen. Kauheata luettavaa miten he kohtelevat ihmisiä.


Kyllä jossain pitäisi olla ns. vuokranantajien "musta lista". Sieltä voisi tarkistaa onko tämä/nämä vuokranantajat rehellistä porukkaa. Tässä maassa on erittäin paljon mukavia ja hyviä yksityisiä vuokranantajia joiden maine kärsii huonojen vuokranantajien takia.

Meiltä ei mennyt usko yksityisiin vuokranantajiin,asumme niin nyt ja ei ole mitään valittamista. Kaikki on mennyt hienosti. Hyvää juhannusta sinulle.

12

2420

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 87a89sd76fads98f789f

      Vuokranantajan kyselen jonkin aikaa rupatellessani uuden vuokralaisehdokkaan kanssa, että voisinko saada edellisen vuokranantajan puhelinnumeron ja mitä hän arvioisi hänestä puhuttavan, niin pelkkä reaktio jo paljastaa paljon että vaikuttaako hakija kunnolliselta.

      Samoin voi tehdä toisinpäin, että pyytää entisen vuokralaisen numeroa mahdollisesta tulevalta vuokraisännältä. Jos vuokraisäntä koittaa salata ettei muista numeroa tai löydä entistä vuokrasopimusta jossa numero on, niin voi kysyä "ohimennen" että pitääkö paikkansa, että kaikkea vuokrasuhteeseen liittyviä papereita (erityisesti vuokrasopimusta) pitää säilyttää USEAMMAN VUODEN verotuksillisistä syistä ja hän vastaa ettei pidä paikkaansa.... niin kannattaa jättää suosiolla väliin se kämppä. Jos ei ole ollenkaan yhteistyöhaluinen, niin tuskin silloin entisellä vuokralaisella on hänestä hyvää sanottavaa...

      Kuitenkin, koskaan ei voi tietää oliko vuokradiili hyvä puolin tai toisin, kun on kuitenkin tuntemattomista ihmisistä kyse. Jos JOMPIKUMPI on VAIN OMAA ETUA AJAVA henkilö, niin vuokrasuhteessa tulee ongelmia. Tärkeätä on siis, että kumpikin osaa tulla eri tilanteissa hieman vastaan, jolloin vuokrasuhde toimii. Kaikkeen ei tietenkään pidä suostua, muttei pidä olla täysin ehdotonkaan ettei edes suostu keskustelemaan asiallisesti asiasta.

    • fgfgfgdf

      Tee rikosilmoitus

    • Laupias.

      Mitään ongelmia ei tule kun asuu siivosti, ei grillaa parvekkeella ja maksaa vuokransa viimeistään eräpäivänä ja indeksikorotuksin (vuosittaiset)

      En näe yhtään syytä, miksei vuokraisäntä näinollen olisi tyytyväinen, PAITSI jos hän on henkisesti sairas.

      Hei, sehän on torstaina taas maksupäivä!

    • pettynyt vuokralaine

      Minä olen ihan samaa mieltä, että vuokranantajien mustasta listasta. Sellainen pitäisi ehdottomasti saada. Toinen mikä pitäisi tehdä, on kieltää suoraan vuokraaminen.

    • liian kiltti vuokran

      Olen itse vuokranantaja ja näinollen palveluammatissa.
      Otan asian vakavasti ja hoidan työni mahdollisimman hyvin.
      Minulle se on siis kovaa työtä.Asunnot pidetään hyvässä kunnossa ja pihat säävarauksen ja ruohonkasvutilanteen mukaisesti siistissä kunnossa.Lähden töihin tarvittaessa myös yöllä.

      Ongelmia tulee kun pitäisi pitää lomakuukausi tai vuokranantaja on muuten muualla töissä ja näin estynyt hoitamaan asiaa.Vuokratalo on pieni ja tuotto huono matalan vuokratason takia.Meillä ollaan vielä 2004-2006 hinnoissa.Vuokrien maksuun olen antanut maksuaikaa ja käynyt siivoamassa pyynnöstä alkkis asukkaitteni asuntoja koska nämä eivät ole siihen itse kyenneet.En ole itkeskellyt asukkaille tuhotuista seinistä ja pinnoista.Asukkaiden vaihtuessa siistitään itse paikat ja tapetoidaan.Muuttosiivoukset olen myös tehnyt itse ja onkinut unohtuneet kissanpaskat keittiön kalusteiden alta.

      Vuokratuotosta lasken itselleni työpalkan.Se on 2e/h-vero 31%.
      Lähtisitkö itse töihin vastaavalla palkalla?

      Varaa ei ole palkata työntekijää vastaamaan puhelisoittoihin vuokranantajan poissaolessa.Tämä tekee talosta palveluttoman ja automaattisesti huonon.
      Vuokralaisemme eivät itse yeensä tee mitään tai hoida pihojaan.Se on vuokranantajan tehtävä jos haluaa pitää yleisilmeen siistinä.Asia ei kuulu vuokranantajalle mutta tämä käy myös pyynnöstä kitkemässä asukkaiden kukkapenkit.

      Olen hyvin haukuttu ja inhottu vuokranantaja.
      Syy:koska pyydän vuokraa asunnoistani.
      Omaisuus on rikos.

      • pummitulosasunnoista

        Täysin samaa mieltä. Meillä on niin paskat vuokralaiset että turpaan tekis mieli vetää, vittu näistä persaukisista sosiaalitoimiston eläteistä kun pääsen eroon niin seuraavalle vuokralaisehdokkaalle teen suppean turvallisuusselvityksen. Joku kirjoitti fiksusti, että kun hoitaa asiansa ongelmia ei ole. Kun mun omistamassa asunnossa eletään siivosti, vuokrat ja muut velvoitteet hoidetaan, musta ei kuulu pihaustakaan ja vuokralainen saa ihan rauhassa viettää elämäänsä. Auta armias kun jää velvoitteet hoitamatta, olen kimpussa kuin hyeena.


    • dcsdcscccs

      Tollasta pitäs käydä ojentamassa, 200 euron maksu jollekkin piripäälle
      siitä että käy viemässä terveiset, niin ettei viestin lähde selviä..

    • Vituttaa

      Vuokranantajana toivoisin,että olisi huonojen (jätetään vuokrat maksamatta,haukutaan syyttä,ei saa yhteyttä ym.) vuokralaisten "musta lista"! Ei tarvitseisi hyvien vuokralaisten kärsiä heistä. esim. vuokratakuut pitää pitää niin korkeana,että näiden huonojen vuokralaisten jutut saa kuitattua.

      • VuokranantajaOnVaras

        Luulen, että herra vuokranantajaa pistää sydämestä kun noin "vituttaa". Kai se pahalta tuntuu vuokrata purkukuntoista murjua ihmisille ja viedä näiltä ajallaan maksettujen vuokramassien päälle vielä vuokravakuudet. Kannattaisi myöskin vastata puheluihin, tekstiviestehin tai sähköposteihin, niin ei tarvitsisi kuunnella valituksia siitä, että yhteyttä ei saada.

        Sinulle "hyvä vuokralainen" on potentiaalinen kusetettava, jonka tulet putsaamaan ja "hankala vuokralainen" sellainen, joka kehtaa osoittaa vikoja omistamassasi murjussa. Harmi, että vaativa vuokralainen on se, jonka oikeutuksella te putsaatte edellisen vuokralaisen hillot, vaikka mitä luultavammin olisi huomauttanut samoista vioista, mistä edellinen vuokralainen kehtasi valittaa.

        Menisitte roistot itseenne!


    • Anonyymi

      Olisitte maksaneet vuokranne ajallaan! Meillä muutama sijoitusasunto, joissa vuokralaiset. Olette näköjään juuri tällainen perinteinen porukka, joiden nimet tulisi päätyä välittömästi yksityisten vuokranantjien yleiselle mustalle listalle! Olemme joutuneet laittamaan nimiä tälle listalle muutamista ja onneksi entisistä vuokralaisistamme. Vuokrien maksut aina myöhässä, joka kuukausi sai muistutella, jne. Muuttakaa tekin sellaiseen asuntoon minkä lompakkonne sallii!

    • Anonyymi

      Vuokranantajalla ei ole valta

      Jos ei ole varaa asianajajaa
      On - Ilmainen oikeusapu
      Rohkeasti etsimään.

    • Anonyymi

      Maksakaa vuokrat niin ei tule mitään haittoja eikä perintää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3196
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2926
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2258
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      24
      1795
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1529
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe