Minne kannattaa ?

JV

Olemme miesystäväni kanssa suunittelemassa ulkomaihin lähtöä mutta me emme oikein tiedä noista maista mitään että mihin kannattavaa lähteä. Elikkä lomapaikan pitäisi olla kaupunki mikä sijaitsee rannalla. Lämmintä tietenkin. Myös suurinpiirtein 4h matka. Lisäksi mitä toivomme maasta on se että sielä on halvat ruoat ja vaatteet. (halvempaa ainakin kun suomessa :) ) Olemme miettineet itse Espanjan Malagaa, Bulgariaa , Tunisiaa yms. mutta emme tiedä siitä ovatko ne kovinkaan halpoja maita ?

16

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksi ehdotus

      Miten olisi Budva Montenegrossa? Kaupunki on kyllä pieni mutta sentään rannalla, ilmasto lämmin ja hintataso aivan selvästi Suomea alhaisempi.

    • dafgafg

      Ja milloinkahan olette lähdössä? Se lämpötila kun riippuu vuodenajasta. Jos halpaa etsitte niin ei kannata lähteä turistikohteisiin, niissä on aina reilusti kalliimpaa kuin muualla. Samoin rannalla on aina kalliimpaa kuin vähän sisempänä. Malagassa ei todellakaan ole halpaa. Jos siis haluatte rannalle lämpimään missä on halpaa niin tuo yhtälö ei ole kovinkaan helposti toteutettavissa. Teidän pitää joko pistää vähän lentoaikaa lisää, tai sitten maksaa enemmän. Kanariallekin lentää jo 6 tuntia ja siellä ei todellakaan ole halpaa, melkein Suomen hinnoissa mennään, kuten kaikissa turistirysissä.

    • Kesä5

      Lähtekää Amsterdamiin. Viehättävä ja erilainen kaupunki ja ihmiset huippuystävällisiä. Kanavia menee ristiin rastiin, joten pääsee vetten päälle. Olimme juuri toukokuussa ja kivaa oli. Sitä paitsi meiltä jäi kokonaan käyttämättä 2 x City Card kortti, jolla pääsee ilmaiseksi kaikilla julkisilla kulkuneuvoilla ja pääsee museoihin myös sekä ilmaiselle risteilylle. Kortti maksaa paikan päällä ostettuna Eur 60,-/hlö ja on voimassa kolme päivää. Myymme nyt halvemmalla. Tarjoa!

      Jos kiinnostuit kirjoita [email protected]

      • tokkopa...

        Amsterdam on aivan liian hieno paikka sellaisille matkailijoille, joiden ainoa toive on vain päästä mahdollisimman halvalla.


    • surf and wave

      MITEN OLISI KROATIA....

    • bagpacker

      KROATIA IS COOL

    • 4h

      Se on 4h matka lentokoneella,lähtee HKI:stä lentokone,se on RODOS KREIKASSA SAARI...
      Me olemme menossa sinne :)

      • Sisi

        Toivottavasti ette tule takaisin!!!


    • sdgsgsg

      Täältäkin yksi ääni Rodokselle!

    • fjortu

      Tässä ketjussa on joku sekopää negatiivisten pisteiden antaja kaikille asiallisille viesteille... Eipä kannata ottaa kovin tosissaan, hyviä vinkkejä olette saaneet!
      Miettikää siis ensin ajankohta milloin lähdette, ja sen mukaan katsotte missä on lämmintä!

    • Jartsa

      Suosittelen Mustia Vuoria: Budva, Kotor, Cetinje. Albanian puolella kuulemma Saranda ja Skodrassa on rantaa järven rannalla. Kroatiassa Cavtat ja tietysti helmi: Dubrovnik.

      Mun mielestä matkalle kannattaa lähteä sillä mielin, että ihan kaikesta ei etsi pihtailtavaa. Halpa ei välttämättä ole hyvä kriteeri. Jos rahaa ei nyt ole riittävästi, niin voihan sitä jäädä lähemmäskin, Latvia ja Liettua, Puolakin.

      Ratkaisevaa on ajankohta, hinnat putoavat sesongin jälkeen Kroatiassakin, jossa muuten on meidän hintataso tai lähellä. Kosovo oli mahtava, samoin Makedonian Ohrid, edullista ja paljon nähtävää ja mielettömän hyvät Tikveshin alueen viinit. Ruokailu edullista. Sinne vaan!

    • leeha

      Kanarialla on aina lämmin, sekä hintataso on kohdallaan vähän kauempana hotellialueista. Suosittelen auton vuokraamista loman ajaksi, näin säästät myös retkikustannuksissa. (auton vuokraamaaminen on edullista).

    • PortugalForEver

      Lissabon tai Porto. Lennot Frankfurtin kautta edullisimmillaan n. 160e/menopaluu/hlö. Hotelliyö parhaimmillaan 30-40 euroa 2HH eli 15-20e/hlö. Viikon loma siis jopa vain 300e/hlö. Toki tähän ruuat ja muut kulut päälle.

    • TURKKIIN

      Turkkiin lento kestää noin 4h. Ruoat suht halpoja ja vaatteita saa todella halvalla, tosin suurin osa vaatteista on feikkejä, jostain löytyy myös turkkilaisia vaatteita. Ajankohdasta riippuen lämpötila voi olla helposti yli 40 astetta. Side on tosi kiva paikka. Rauhallinen kaupunki rannalla.

    • lomahullu

      Bulgariaan en itse menisi uudelleen, oli niin huono paikka, mutta kannatan ehkä kreikkaa. Olen ollut Kreikassa jo kolme kertaa :)
      toinen kiva maa on Espanja, jota olittekin jo miettineet.

    • reissaaja86

      Ketjun aloittajan kysymyksestä on vähän aikaa eli ehkä matkakohde on jo löytynytkin. Kokemattoman matkailijan kannattaa ehkä ottaa pakettimatka johonkin matkailijaystävälliseen maahan kuten Kreikkaan, Espanjaan tai Turkkiin.

      Olisi helpointa suositella matkakohdetta jos tietäisi hieman enemmän aloittajan taustasta, esim. ikä, kielitaito, matkakokemus ym. Kielitaidottoman vanhemman pariskunnan ei todellakaan kannata lähteä minnekään Albaniaan tai Kosovoon vaan suunnata jonnekin missä on palveluja tarjolla englanniksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3799
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2367
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2095
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1999
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      414
      1418
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1170
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1145
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      75
      1027
    Aihe