Kumiluotiase

Mikko Kuusinen Hki

Kävin Venäjällä vaimon ja lasten kanssa.Siinä samalla kävin eräliikkeessä ostamassa uuden rinkan vaellushommiin.Samalla silmääni osui kumiluoteja ampuva pistooli.9mm pa rubber gun.Juttelin myyjän kanssa aseesta ja sain tietää että ovat laittomia Suomessa mutta Venäjällä tällaisen saa kuka vaan ostaa.Minun mielestäni Suomen kuuluisi ottaa mallia Venäjästä ja takaa joka kansalaiselle koskemattomuus.Kumiluotiaseet on heti saatava jokaisen kansalaisen saataville.

http://legguns.ru/mr-78-9t_1.php

http://www.kaleva.fi/uutiset/ulkomaat/kumiluotiaseesta-tuli-hittituote-venajalla/161473/

33

2687

Vastaukset

 • No juu sen enempää ihmettelemättä voisin sanoa että noista tulisi rikollisille laillinen ase! Olisihan se itsepuolustukseen todella kätevä jos pelkää työn puolesta tulevan " kostoja ".

 • tahtoo kummariaseen ja heti pidan sitä kummarisaappaan varressa piilossa...kunnes tarvitaan..kuin mannet puukkoa ikään jatsarin varressa..

 • Kokeiltiin kerran tuolla Kankaanpään Niinisalossa koeampuma-alueella 155 millisellä kumista tehtyjä kranaattia. Näitä oli valmistettu pieni erä johonkin erikoistarkoitukseen.
  Muutamia kymmeniä laukauksia ammuttuamme saimme käskyn lopettaa ammunta välittömästi sillä kranaatteja oli pomppinut aina kajaani-joensuu-imatra-linjalle.

  Onneksi ei sentään naapurin puolelle, tiedä mitä siitä olisi seurannut.

  • Paljonko sillä olis hintaaaa?


 • Kumikranaatillako, kun pieniä sarjoja tehdään, ovat hintavia. Seitsemän-kahdeksankymppiä kappale.

  • Teräasekeskus myy kumihauleja ampuvaa pumppuhaulikkoa, liekö sama asia. Toimii 88g kaasulla se haulikko.


 • Näpäkkä peli tuo kumiluotihaulikko. Jo 8 heinuria tullut ja vain tänä viikonloppuna oltu metsällä.

 • simmarit---tahtoo kummariaseen ja heti pidan sitä kummarisaappaan varressa piilossa...kunnes tarvitaan..kuin mannet puukkoa ikään jatsarin varressa..

  juu mutta mannen puukko ei koskaan ollut kumipuukko,vaan ihan kauhavalainen,tai 3 mk morapuukko..riippuen varallisuus asteesta..

 • onko siihen saatavissa kimpoamattomia kumiluoteja?

 • Kovakumikarkaisu tekee niistä kimpoamattomia.

 • Pian olisi silmävammaisia kumiluotitaistelijoita vähän joka kylän pubissa sekä koulujen luokissa.Suomalaisen järki se ei vain jaksa ymmärtää mitä saa tehdä ja mitä ei,esimerkkinä merkinantopistoolit jotka olivat vähän aikaa ilman lupia ostettavissa mutta sitten joku sai päähänsä käyttää sitä toista henkilöä kohtaan ikävin seurauksin joten menetettiin sekin pieni etuisuus.

  • Minkä luvan merkinantopistoolit tarvitsevat?


 • Myydäänkö missään EU-alueella kumiluotiaseita? Täällä maaseudulla kun poliisin tulo kestaa parikin tuntia. Mielummin tuollaisella rosvoa ampuu kuin haulikolla. Nykyään kun itä-eurooppalaiset tulevat mökkiin jopa sisälle jos ei ovia pidä lukossa. Päin vttua on mennyt nykymeininki.

  • Hanki kunnollinen värikuula-ase ja osta siihen kumikuulia. Tai sitten pidät aseen kuulasäiliötä täynnä värikuulia pakastinlokerossa. Sieltä sitten säiliö aseseen kiinni ja poks, poks... Jäinen värikuula kun osuu sen 100 metriä sekunnissa ryssä-kerjäläisen masuun, niin tekee taatusti pipiä.


  • -------------------- kirjoitti:

   Hanki kunnollinen värikuula-ase ja osta siihen kumikuulia. Tai sitten pidät aseen kuulasäiliötä täynnä värikuulia pakastinlokerossa. Sieltä sitten säiliö aseseen kiinni ja poks, poks... Jäinen värikuula kun osuu sen 100 metriä sekunnissa ryssä-kerjäläisen masuun, niin tekee taatusti pipiä.

   Toivon mukaan saat pian oikean luodin kärsään, saatanan tshuhna


  • Eipä nuo ole kumiluotiaseita sanan varsinaisessa merkityksessä. kyseessä on 6mm flobert revolvereja.


  • Oletko tilannut? T. Jukkis


  • jukkis8 kirjoitti:

   Oletko tilannut? T. Jukkis

   Oletko itse tilannut? T. Jukkis


 • Ennen sai linjaautoasemilta automaatista superpalloja, sellaisia kun ampuis haulikolla niin pallo pomppis varmaan kolme kuukautta.

  Kumiluotiasekin varmaan helppo muuttaa ihan kovaa kuulaa ampuvaksi niin ei varmaan Suomeen niitä saa koskaan siviilit mutta ihmettelen milloin tulee lupavapaiksi kaasusumuttimet, varsinkin naisille olisi tarpeen kun noita päälle hyökkäyksiä tapahtuu vuosittain niin paljon, joissakin tilanteissa ehkä nainen ehtisi sumutinta käyttääkin onnistuneesti. Sillä kun ei voi kovin paljoa fyysisesti ihmistä vahingoittaa. Pilan tekoa nämä nykyiset lupavapaat turvakaasut.

 • Asun toisessa EU-maassa jossa on valitettavan paljon car- ja home jacking-rikollisuutta ja nuo home-jackingit useinkin suoritetaan todella suurella, järjettömällä ja välittömällä väkivallala, jossa uhreille ei anneta aikaa edes koettaa puolusta itseään.

  Niden home-jackingien seurauksen aon iäksi vammautuneita uhreja, sekä kuolleita, eikä "saalis" tarvitse edes olal kummoinen, toisinaan muutama satanen, matkapuhelin, pankkikortin koodit ja jonkin vanhan auton-kotiskan avaimet.

  Siksi onkin tullut mileen, kunhan selvitän laillisuuden (juuri mitään tehokkaampaa laillista ei liene ole ilman aseenkantolupia), hommata jokin ase jolla ei riskeeraa tappaa, mutta jolla neutralisoisi ryöstäjät. Aseen tulisi kuitenkin olla lippaallinen, ei vain yhden tai kahden kerta-panoksen laite.

  Jokin riittävän tehokas kumiluotiase voisi olla yksi hyvä vaihtoehto, joskin sellaisella vahingossa silmiin osuessa se riskeerasi ehkä tappaakin, joka ei suinkaan ole toivottavaa.

  Sitten jotkin sumuttimet ehkä lisävuksi.

  Ongelma monissa maissa on se, että koettaessaan puolustautua noita potentiaaleja raa-an väkivallan vammmauttaja-tappajia vastaan, riskeeraakin löytää itsensä syytettyjen penkiltä. Maailma ylösalaisin.

  Vaikka en olekaan liian liipasinherkän ja villin jenkkimenon kannalla, niin ainakin osassa USA:n osavaltioita kotiaan ja henkeään saa vapaasti puolustaa jos rikolliset sisälle tunkeutuvat, jossa yleensä ensin ammutaan ja sitten katsotaan josko vielä on kyseltävää. Tämä siksi, että jos viipyilee, niin se on rikollinen joka ampuu ne ensimmäiset luodit, eli se on joko tai tilanne.

  Nuo koteihin tunkeutujat ryöstäjä-tappajat eivät ole kohteliasuuskäynnin merkeissä liikkeellä.

  ***

  "THE REVOLUTIONARY DEFENSE WEAPON"

  "Designed and produced in france, the Flash-Ball generates the stopping power of a .38 Special."

  "The stopping power of the 28 g soft rubber ball (200 joules at 2.5 meters) is equivalent to that of a 38 Special and achieves the same effect as the punch of a champion boxer."

  "The Flash-Ball is used in France by several special units of the Police :
  • B.A.C. (Brigades Anti-Criminalité)
  • G.I.P.N. (Groupes d'Intervention de la Police Nationale)
  • R.A.I.D. (Recherche Assistance Intervention Dissuasion) "

  - https://jr-international.fr/soft-rubber-ball-fo-r-flash-ball_FLASHBALLC_itm_english.html

  • "...suoritetaan todella suurella, järjettömällä ja välittömällä väkivallala, jossa uhreille ei anneta aikaa edes koettaa puolusta itseään."

   Kuika ajattelit ehtiä käyttämään kumiluotiasetta, jos itse kirjoitit ylläolevan. Pitäisitkö sen jatkuvasti käsillä ja jokaisesta rasahduksesta poistaisit varmistimen? Kuulostaa aika ankealta elämältä...


  • ainavalmiinako kirjoitti:

   "...suoritetaan todella suurella, järjettömällä ja välittömällä väkivallala, jossa uhreille ei anneta aikaa edes koettaa puolusta itseään."

   Kuika ajattelit ehtiä käyttämään kumiluotiasetta, jos itse kirjoitit ylläolevan. Pitäisitkö sen jatkuvasti käsillä ja jokaisesta rasahduksesta poistaisit varmistimen? Kuulostaa aika ankealta elämältä...

   "Kuika ajattelit ehtiä käyttämään kumiluotiasetta, jos itse kirjoitit ylläolevan. Pitäisitkö sen jatkuvasti käsillä ja jokaisesta rasahduksesta poistaisit varmistimen? Kuulostaa aika ankealta elämältä... "

   Varsin outo tuo äärireaktiosi, jossa asuntoon / taloon murtautumisen äänet luokittelet 'jokaiseksi risahdukseksi.'

   Toisekseen sinulta jäi asian oleellinen pointti kokonaan hahmottamatta vaikka siihen laitoin lisätarkennuksia tekstissä.

   Mikäli tuleva potentiaali uhri ei reagoi itse välittömästi, eli ensin, mikäli uneltaan herättyään ehtii, niin home-jackingin toteuttajat tekevät sen. Ensin raaka väkivalta ja sen jälkeen kiristys, mahdollinen sitominen ja armoton lisäväkivalta. Se on joko tai tilanne.

   *

   Esimerkki dokumentista. Nuoret rikolliset (2 specimeniä) olivat valmistelleet seuraavaa iskuaan tarkkaillen yksin asuvan iäkkään miehen (noin 82-vuotias) taloa jo edeltä käsin.

   Sitten eräänä yönä tunkeutuivat taloon ja miehen makuuhuoneeseen ja sanakaan sanomatta kävivät erittäin väkivaltaisesti, tunkeutumisen äänistä juuri heränneeseen ja ylösnousseeseen mieheen käsiki yli-väkivalloin, lyöden hänet veta vuotavana kanveisiin aivoverenvuotoon saakka.

   He iskivät välittömästi, edes edeltä uhkaamatta. Mihen tyttären-tytär totesi, että rikollisten olisi tarvinnut vain uhata ja olisivat saaneet halaumansa. Vanha mies oli pitkään teholla ja vammojensa vuoski ei saa nostettua käsiään ylös ja omaa suuria vaikeuksia pukeutua. Hän on myöskin hekisesti pahoin shokissa, eikä enää edes uskalla asua omassa talossaan. Asuu nyttemmin huonokuntoisena lapsan-lapsensa luona.

   Väkivaltarikolliset saivat saalikseen vanhuksen pankkikortin tunnuksineen ja onnistuivat nostamaan 150 euroa, sekä vanhan Renault Clon avaimet, jonka varastivat ja teloivat lyhyen ajomatkan jälkeen ajokelvottomaksi.

   Kiini jäätyään ei pienen pientäkään katumusta ja alkuun koettivat röyhkein asentein kiistää tapahtumat vaikka todisteet olivat jo poliisin pöydällä.

   Osalla on aina ase (aito) yöpöydän tuntumassa ja varsinkin niillä joiden läheisten tai omaan kotiin on jo tukeuduttu.

   Aivan liian usein kyse on elinikäisestä vamatumisesta tai kirjaimellisesti elämästä tai kuolemasta.

   Onneksi Suomessa ko. rikokset ovat melko harvinaisia ja ilmapiirikin maltillisempi.


 • Ammun jokaisen kotiini tunkeutuvan seulaksi.

 • Eikös jenkeissä kokeilleet haulikon patruunoihin herneitä, ne ei tapa mutta tekee kipeää, olikohan niin että herneet pakattiin jonkinlaiseen pussiin ja sitten ladattiin haulikonpatruunaan, muistaakseni olen videon nähnyt koeammunnasta.
  Pistoolin patruunan voisi tehdä luodin silikonista,aidolla luodilla muotti ja muottiin pursottaa sikaflexiä, varsinkin musta sikaflex kovettuessaan on kuin kumia.
  Kyllä minuakin huolestuttaa nämä pahoinpitelyt mitä mediasta on tänäkin vuonna luettu, syrjäkylille poliisin tulo voi kestää jopa tunnin ja näitä tapauksia on jossa puolustuskyvyn tämän henkilön kotiin tunkeudutaan ja pahoinpidellään ja vaikka olisi kyky puolustautua niin välttämättä yksin ei kahta tai useampaa vastaan pärjää. Ennemmin sitä ampuisi itsepuolustukseksi kuin kuolisi tai vammautuisi loppuelämäkseen. Mutta tätä ei Suomen laki salli. Ei edes sitä jos pesäpallomailalla taot tunkeutujat maahan, käräjille joudut.

 • Karkeaa merisuolaa haulikon patruunaan. Sillä tunkeutuja talttuu, muttei kuole.

  • Jos ammut huone-etäisyyksillä, niin läpi menee että heilataa tulpatkin perässä.


  • Jos suola kauan patruunassa niin suola kertaa kosteutta ja pian ruutikin märkä vaikka hyvä tulppa välissä, kerran kokeilin suolapaukkuja niin muutaman viikon kuluttua ruuti ei syttynyt. Pitäisi pakata suola pussiin ja välitulpaksi pehmeämpi kuin muovinen tulppa vaikka en usko että vaatteesta muovitulppa läpi menisi mutta tämähän onkin vain teoriaa, kuka nyt oikeasti tuon tekisi.
   Entäs jos lataa hylsyyn muovipussiin pakattua tabascoa, pullollinen mahtuisi hylsyyn tiiviiseen muovipussiin joka varmaan hajoaa lähtiessään. Silmille kun pöläyttää niin varmaan tehoaa. Laiton keino kumminkin, en suosittele.


  • Keridog kirjoitti:

   Jos suola kauan patruunassa niin suola kertaa kosteutta ja pian ruutikin märkä vaikka hyvä tulppa välissä, kerran kokeilin suolapaukkuja niin muutaman viikon kuluttua ruuti ei syttynyt. Pitäisi pakata suola pussiin ja välitulpaksi pehmeämpi kuin muovinen tulppa vaikka en usko että vaatteesta muovitulppa läpi menisi mutta tämähän onkin vain teoriaa, kuka nyt oikeasti tuon tekisi.
   Entäs jos lataa hylsyyn muovipussiin pakattua tabascoa, pullollinen mahtuisi hylsyyn tiiviiseen muovipussiin joka varmaan hajoaa lähtiessään. Silmille kun pöläyttää niin varmaan tehoaa. Laiton keino kumminkin, en suosittele.

   Unohtaa haulikon latingit. Vierestä ammuttaessa pelkkä tulppa tulee hyvin lujaa ja lisäksi suupamaus lähietäisyydeltä aihettaa kuuluvaurion.

   Jos oiken pelottaa, niin soseuttakaa habaneroa ja laittakaa veden kanssa ruiskupulloon. Stä kun ruiskauttaa sisäänpyrkijän kasvoille, niin kaveri ei enään löydä edes koko taloa. Ei vaadi mitään lupia eikä ole laiton.


  • @Habanerolla: tuolla antamallasi ohjeella pääsee henkikullastaan vielä suuremmalla varmuudella kuin kädet taskussa seisomalla...

   Mikäli sisäänpyrkijä sopivissa kemikaaleissa, ei mitkään suihkeet pysäytä.

   Tämä dilemma on kaikissa pelkkään kipuun perustuvissa suojautumiskeinoissa.
   Mikäli vastapelurin kipukynnys on korkea (luontaisesti taikka jollain mömmöllä buustattuna), nuo ovat täysin tehottomia.

   Vain riittävän avara haavakanava, ja sen seurauksena shokkivaikutus/verenpaineen romahdus pysäyttää 100% varmuudella.

   Haulikkohommia en suosittele kenellekään.
   Lähietäisyydeltä niin karkea peli, että on melko yhdentekevää millä putken lataa, mullat kutsuu varmasti kopin ottajaa


  • Sukupuoli-eläin kirjoitti:

   @Habanerolla: tuolla antamallasi ohjeella pääsee henkikullastaan vielä suuremmalla varmuudella kuin kädet taskussa seisomalla...

   Mikäli sisäänpyrkijä sopivissa kemikaaleissa, ei mitkään suihkeet pysäytä.

   Tämä dilemma on kaikissa pelkkään kipuun perustuvissa suojautumiskeinoissa.
   Mikäli vastapelurin kipukynnys on korkea (luontaisesti taikka jollain mömmöllä buustattuna), nuo ovat täysin tehottomia.

   Vain riittävän avara haavakanava, ja sen seurauksena shokkivaikutus/verenpaineen romahdus pysäyttää 100% varmuudella.

   Haulikkohommia en suosittele kenellekään.
   Lähietäisyydeltä niin karkea peli, että on melko yhdentekevää millä putken lataa, mullat kutsuu varmasti kopin ottajaa

   Kyllä "kipuun" perustuvat keinot sopivat myös mömmöihin. Luja isku esim reiden ulkosyrjään lamaannuttaa jalan hermot ja kaveri kaatuu jalan pettäessä alta. Kehossa on muutamia paikkoja joihin voi lyödä aiheuttamatta suurtia vaurioita, mutta kuitenkin pysäyttää kaverin. Se on sitten kokonaan eri asia pystyykö/uskaltaako ottaa lähikontaktia huumeveikkoon. Harjoittelematta se ei kyllä onnistu.


 • Vanha kunnon pesäpallon peluu lienee parhaita, kun kintuille / polviin vetää ei liiku ja jos örisee niin hiljenee hieman ylemmäs huitaisemalla...

 • Kyllä lailliset keinot on vähissä jos kotiin tunkeudutaan ja käyttävät väkivaltaa, siinä sitten arvioi mikä olisi laillinen määrä voimakeinoja että saa tunkeutujat luopumaan aikomuksistaan, sama se on jos kadulla hyökätään kimppuun vaikkapa puukon kanssa, (viittaan Turun puukotuksiin), jos tyrmäät hyökkääjän niin kuinka puolustaa tekoaan jos hyökkääjä vammautuisi, lieventävää olisi jos hyökkääjä puukottaisi ensi muutaman hengiltä. Tässä suhteessa laki on hyökkääjän puolella jos hyökkääjä saa vammoja eikä ehdi tekemään mitään. Poliisi saa kyllä puolustaa itseään kovinkin voimakeinoin mutta ei tavis kansalainen samassa suhteessa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.